CoronaBuitenland

Tragisch: Baby Alex overlijdt aan ‘enorme’ bloedprop na bloedtransfusie

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

Een baby uit de Amerikaanse staat Washington is overleden aan een grote bloedprop nadat hij in het ziekenhuis een bloedtransfusie had gekregen. Zijn ouders wilden dat hij bloed zou krijgen van een ongevaccineerde donor, maar dat verzoek werd door de arts in de wind geslagen.

Alexander werd op 3 januari vorig jaar geboren met een hartafwijking, double outlet rechter ventrikel (DORV). Daarbij wordt zuurstofarm en zuurstofrijk bloed met elkaar gemengd.

De baby werd overgebracht naar een ziekenhuis in Spokane, waar zijn ouders duidelijk maakten dat ze geen bloedtransfusie wilden van de bloedbank, omdat ze bezorgd waren dat bloed van gevaccineerde donoren bloedproppen zou veroorzaken.

Bijna 80 procent

Een vriendin van de ouders die kerngezond was, kreeg drie dagen na haar Moderna-prik een hartaanval.

Voor de operatie zelf was geen bloed nodig, maar arts Eleane Beadle stelde vast dat Alexander een bloedtransfusie nodig had vanwege zijn lage hemoglobineniveau. De arts gebruikte daarvoor bloed van een bloedbank.

Op dat moment had 79 procent van de inwoners van Washington tenminste één coronaprik gekregen. De kans dat Alexander gevaccineerd bloed zou krijgen, was dus bijna 80 procent.

Geen effect

Enkele uren na de bloedtransfusie ontdekte de arts een bloedprop. De ouders hadden eerder te horen gekregen dat ‘bloedproppen zeer zeldzaam zijn’. Toen Alexander toch een bloedprop had gekregen, zeiden de artsen: “Dit gebeurt nu eenmaal, maar daar hebben we bloedverdunners voor.”

De bloedverdunners hadden geen effect en de bloedprop bleef steeds groter worden. De baby had op den duur een ‘enorme’ bloedprop in zijn lijfje, die zich uitstrekte van zijn linkerknie tot zijn hart. Op de bloedprop werd bovendien de superbacterie MRSA aangetroffen. Alex stierf 12 dagen na de operatie, op 17 februari 2022.

LifeSiteNews nam contact op met het ziekenhuis, maar daar konden ze het dossier van de baby naar eigen zeggen niet terugvinden. “Ik heb daar geen informatie over en dit gesprek is voorbij,” zei een ziekenhuismedewerker tegen de site.

alex
Foto: De dag dat Alexander geboren werd (The COVID Blog)
alex
Foto: De dag dat Alexander overleed (The COVID Blog)

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nieuwe naam
nieuwe naam
18 dagen geleden

Oh wat verschrikkelijk dat men de wens van de ouders in de wind slaat.
Ik zou zo’n ‘arts’ echt willen slaan, hard ook, rot vent

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
18 dagen geleden

Die artsen hebben hun diploma’s bij een pakje boter gekregen.
De domheid regeert.

Herman R
Herman R
18 dagen geleden

Heb g1 vertrouwen🙈 meer in de medische wereld👿

De verbijstering
De verbijstering
18 dagen geleden

“………………………………………………………………………………………………………”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x