CoronaBuitenland

Tragisch: Baby Alex overlijdt aan ‘enorme’ bloedprop na bloedtransfusie

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Een baby uit de Amerikaanse staat Washington is overleden aan een grote bloedprop nadat hij in het ziekenhuis een bloedtransfusie had gekregen. Zijn ouders wilden dat hij bloed zou krijgen van een ongevaccineerde donor, maar dat verzoek werd door de arts in de wind geslagen.

Alexander werd op 3 januari vorig jaar geboren met een hartafwijking, double outlet rechter ventrikel (DORV). Daarbij wordt zuurstofarm en zuurstofrijk bloed met elkaar gemengd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De baby werd overgebracht naar een ziekenhuis in Spokane, waar zijn ouders duidelijk maakten dat ze geen bloedtransfusie wilden van de bloedbank, omdat ze bezorgd waren dat bloed van gevaccineerde donoren bloedproppen zou veroorzaken.

Bijna 80 procent

Een vriendin van de ouders die kerngezond was, kreeg drie dagen na haar Moderna-prik een hartaanval.

Voor de operatie zelf was geen bloed nodig, maar arts Eleane Beadle stelde vast dat Alexander een bloedtransfusie nodig had vanwege zijn lage hemoglobineniveau. De arts gebruikte daarvoor bloed van een bloedbank.

Op dat moment had 79 procent van de inwoners van Washington tenminste één coronaprik gekregen. De kans dat Alexander gevaccineerd bloed zou krijgen, was dus bijna 80 procent.

Geen effect

Enkele uren na de bloedtransfusie ontdekte de arts een bloedprop. De ouders hadden eerder te horen gekregen dat ‘bloedproppen zeer zeldzaam zijn’. Toen Alexander toch een bloedprop had gekregen, zeiden de artsen: “Dit gebeurt nu eenmaal, maar daar hebben we bloedverdunners voor.”

De bloedverdunners hadden geen effect en de bloedprop bleef steeds groter worden. De baby had op den duur een ‘enorme’ bloedprop in zijn lijfje, die zich uitstrekte van zijn linkerknie tot zijn hart. Op de bloedprop werd bovendien de superbacterie MRSA aangetroffen. Alex stierf 12 dagen na de operatie, op 17 februari 2022.

LifeSiteNews nam contact op met het ziekenhuis, maar daar konden ze het dossier van de baby naar eigen zeggen niet terugvinden. “Ik heb daar geen informatie over en dit gesprek is voorbij,” zei een ziekenhuismedewerker tegen de site.

alex
Foto: De dag dat Alexander geboren werd (The COVID Blog)
alex
Foto: De dag dat Alexander overleed (The COVID Blog)

4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nieuwe naam
nieuwe naam
1 jaar geleden

Oh wat verschrikkelijk dat men de wens van de ouders in de wind slaat.
Ik zou zo’n ‘arts’ echt willen slaan, hard ook, rot vent

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Heb g1 vertrouwen🙈 meer in de medische wereld👿

De verbijstering
De verbijstering
1 jaar geleden

“………………………………………………………………………………………………………”

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Ik kan me niet voorstellen, hoe de ouders dit kunnen verwerken. 🙁
Helaas vanmorgen een collega/ vriendin van mijn dochter plots overleden. Helaas zal het zeker tot/met 2030 het nieuws worden.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x