Het Complot

Derde kernonderzeeer spoorloos, buitenaardse interventie?

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds afgelopen week is een kernonderzeeër ‘spoorloos’. Het is de derde keer dit jaar dat een kernonderzeeër is verdwenen.

De Thames Valley Police arresteerde een hoge overheidsfunctionaris op aandringen van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een kernwapen dat niet zou moeten bestaan, een waterstofbom met een explosieve kracht van 500 kiloton, werd in de haven van het Duitse Bremerhaven aan boord van een kernonderzeeër geladen. In totaal worden vier van deze kernwapens gemonitord.

De NSA, MI6, het Office of Naval Intelligence en de Britse marine waren onder meer betrokken bij de operatie. Het ‘apparaat’ werd aan boord van een Dolphin-onderzeeër van Duitse makelij geladen.

Non-proliferatieverdrag

De onderzeeër verdween in het niets terwijl het gevaarte werd gevolgd door de NAVO. Tenminste één inlichtingenofficier van de NAVO werd gearresteerd door de politie van Oxford.

Het is bekend dat in Duitsland en andere NAVO-landen, als gevolg van een omstreden uitzondering in het non-proliferatieverdrag, over 182 van dit soort wapens beschikten totdat ze in 2005 zouden zijn teruggegeven aan de Verenigde Staten. Dat bleek niet het geval.

Er zijn nu verschillende scenario’s: Duitsland overtreedt als kernmacht internationale verdragen en zowel Duitsland als Amerika liegen, de Duitse regering overtreedt internationale verdragen en verkoopt kernwapens aan derden, terroristen hebben een kernwapen gestolen dat Duitsland illegaal in bezit had, Duitsland is betrokken bij een mogelijke terroristische aanslag tegen Iran, Groot-Brittannië of de Verenigde Staten, of de opgewaardeerde onderzeeër wordt door Duitsland aan Israël gegeven om te gebruiken tegen Iran, Groot-Brittannië of de Verenigde Staten.

Een deel van de Britse overheid is hiervan op de hoogte en treedt op tegen haar eigen inlichtingendiensten. Dit lijkt erop te wijzen dat bepaalde Britse autoriteiten, zoals de Thames Valley Police en mogelijk ook het ministerie van Binnenlandse Zaken, onafhankelijk opereren. Dan zijn er nog de vele mysterieuze ontmoetingen tussen de Britse premier David Cameron en Rupert Murdoch.

Sovjets

De regering-Bush verzekerde dat alle geleende kernwapens zeven jaar geleden uit Duitsland waren verdwenen. Er is bewijs geleverd dat Amerika het non-proliferatieverdrag niet naleeft. Opmerkelijk is dat Israël het verdrag nooit heeft ondertekend.

Vier van de kernkoppen blijken gemaakt te zijn door de sovjets. Eén ervan ligt opgeslagen in Londen. Ook New York en de Keniaanse havenstad Mombassa staan op de lijst.

Dergelijke wapens worden meestal vervoerd met speciale vliegtuigen, in dit geval een Boeing E3D. Het gaat om aangepaste 707-toestellen. De Britten hebben er zeven op RAF Waddington. Op 14 april bleven ze opvallend genoeg allemaal aan de grond vanwege technische storingen.

Buitenaardse interventie

De kernonderzeeër blijkt nu in handen te zijn van buitenaardsen en extradimensionale wezens. Zij volgen de proliferatie van massavernietigingswapens in Duitsland al decennia lang. Na de illegale verkoop van de Dolphin-kernonderzeeër aan Israël werd ingegrepen. Het is inmiddels de derde Israëlische NWO-onderzeeër die dit jaar is verdwenen. De eerste is tot zinken gebracht en de tweede verdween inclusief bemanning.

De betrokken partijen zullen worden beboet voor deze transgressie. Volgens de buitenaardsen kunnen we verwachten dat het meest geavanceerde Russische gevechtstoestel, de SuMi-41, uit de Russische legerinventaris zal verdwijnen. Mogelijk worden meer strafmaatregelen genomen.

Bron: Veteranstoday.com

Meer over:

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x