Buitenland

Beelden onthullen: officiële verhaal over ‘Capitoolbestorming’ is een complete leugen

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Tucker Carlson heeft in zijn show ongeziene beelden laten zien van de bestorming van het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021, toen daar de uitslag werd goedgekeurd van de presidentsverkiezingen. Daaruit blijkt dat het officiële verhaal een complete leugen is.

Bewakingsbeelden laten zien dat de politie ‘sjamaan’ Jacob Chansley, een aanhanger van de QAnon-beweging die tijdens de ‘bestorming’ een dierenvel en hoorns droeg, escorteerden en hem zelfs hielpen om deuren te vinden die niet op slot waren.

Uit de beelden blijkt dat de politie Chansley nooit probeerde tegen te houden. “Ze hielpen hem,” zei Carlson. “Ze fungeerden als tourgids.”

Naar binnen gewenkt

Chansley groeide uit tot het symbool van de ‘Capitoolbestorming’. Hij werd door Justitie vervolgd en kreeg 41 maanden cel. Dat terwijl hij door de politie naar de Senaatskamer werd geëscorteerd. Daarbij passeerde hij een grote groep politieagenten, die weinig oog voor hem hadden.

Het team van Carlson telde negen agenten die dicht in de buurt van Chansley kwamen, maar geen van hen probeerde hem tegen te houden. In een interview zei de 33-jarige Chansley dat hij zich van geen kwaad bewust was omdat hij naar binnen gewenkt werd door politieagenten.

Voorgelogen

“Geen wonder dat ze twee jaar lang alle beelden hebben achtergehouden,” twittert Donald Trump jr. “Zoals altijd hebben ze ons allemaal voorgelogen.”

Ze hebben ook gelogen over de dood van agent Brian Sicknick. Hij liep rustig door het Capitool nadat hij vermoord zou zijn door Trump-aanhangers.

[Zero Hedge]

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
18 dagen geleden

Trump for president !
Laat hem de Deep State maar aanpakken.

hans
hans
18 dagen geleden

uit eerdere beelden en getuigenverklaringen bleek al lang dat er van een bestorming geen sprake was, ook op de plek waar wèl geweld te zien was bleek al snel dat het anders in elkaar stak dan sommigen beweerden.
maar trump, die het over een -peacefully- demostratie richting het gebouw had (ik heb de hele toespraak live gezien) moest koste wat kost zwartgemaakt worden. inmiddels weten we waarom, de agenda moest hoe dan ook doorgedrukt worden.
nu ben ik benieuwd of de msm wat van dit (oud) nieuws oppakt, ik denk het niet

marisa
marisa
18 dagen geleden

De leugens van de valse democratie van de democraten.

PWM
PWM
18 dagen geleden

De leugen regeert!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x