Homepagina » Buitenland » Trump wil de Clintons, Obama en Podesta achter de tralies hebben. Dit veelzeggende plaatje deelde hij op Twitter
Trump wil de Clintons, Obama en Podesta achter de tralies hebben. Dit veelzeggende plaatje deelde hij op Twitter

Trump wil de Clintons, Obama en Podesta achter de tralies hebben. Dit veelzeggende plaatje deelde hij op Twitter

De Amerikaanse president Trump retweette enkele dagen geleden een plaatje van onder meer Hillary Clinton, Bill Clinton, Barack Obama en John Podesta achter de tralies.

De afbeelding is voorzien van de volgende tekst: “Wanneer beginnen de rechtszaken wegens hoogverraad, nu is bewezen dat Russische collusie een leugen is?”

Ook plaatsvervangend minister van Justitie Rod Rosenstein staat afgebeeld.

Ruslandonderzoek

Toen de New York Post Trump vroeg waarom hij vindt dat Rosenstein achter de tralies hoort, antwoordde de president: “Hij zou nooit een speciaal aanklager uitgekozen moeten hebben.”

Op de afbeelding staan verder de gezichten van oud-FBI-directeur James Comey, oud-ministers van Justitie Loretta Lynch en Eric Holder, Huma Abedin, voormalig nationaal veiligheidsdirecteur James Clapper en speciaal aanklager Robert Mueller.

Rosenstein benoemde Mueller in mei 2017 tot speciaal aanklager. Hij was belast met het grote Ruslandonderzoek.

Heksenjacht

De Amerikaanse president heeft zich meerdere keren kritisch uitgesproken over Muellers ‘heksenjacht’.

Hij wilde niet zeggen of hij van plan is om Rosenstein te ontslaan, maar zei wel dat hij achter het ontslag van James Comey staat.

Godzijdank

“Godzijdank heb ik Comey ontslagen,” zei Trump. “Want als ik Comey niet had ontslagen, zouden we niet hebben geweten wat [Andrew] McCabe, [Peter] Strzok en zijn geliefde Lisa Page allemaal hebben uitgespookt.”

McCabe was plaatsvervangend FBI-directeur. Strzok en Page werkten allebei voor de FBI. Trump beschuldigde het drietal van tegenwerking.


Foto: MB298 Wikimedia Commons

[New York Post]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Trump is en blijft, ondanks vele ‘theorieën/gedachten’ van anders denkenden, ‘mijn man’ .

  25 likes
  • @ maarten54

   Serieus, ik vraag mij echt af wat mensen zoals jij op websites zoals deze doen. Tegen de elite zijn, maar wel pro Trump zijn; zijn zaken die gewoon niet samengaan.

   7 likes
  • Trump is een z.g. Haagbeuk volgende de Keltische Boomhoroscoop. “Dit rolde eruit”:

   Energie: je hebt een diep gevoel voor rechtvaardigheid en je bent erg loyaal. Je voelt je soms snel verantwoordelijk voor dingen en daarom krijg je nogal eens de Zwarte Piet toegespeeld. Jij bent zo’n type dat graag tegenstellingen wil overbruggen, omdat je iedereen graag gelijke kansen geeft en vergevingsgezind bent. Je zal eerder onrechtvaardigheden accepteren dan dat je een ander aanvalt of beschuldigt. Ook als je het moeilijk hebt, draag je gelaten je lot.

   Dus alles wat Trump toont is min of meer toneel, immers de Wereld=Toneel.

   1 likes
 2. Trump is echt goed bezig. Hij pakt het moeras grondig aan met zijn tweets.
  Straks zitten de Clintons, Obama en Podesta in het gevang en als zij naar de gevangenis moeten zullen al hun handlangers de bak in moeten. Ook de mensen die op Hillary Clinton hebben gestemd zullen moeten worden opgesloten want die zijn gewoon medeplichtig!
  Daar zijn de FEMA kampen voor gebouwd!
  Ook alle illegalen gaan dan die kampen in. Donald gaat dit gewoon regelen!
  Op deze manier zal 70% van de Amerikaanse bevolking achter de tralies verdwijnen waar ze zich nuttig kunnen maken met het in elkaar zetten van wasknijpers en andere nuttige handenarbeid.

  Let’s make America great again!

  10 likes
   • Was Hitler echt slecht, of is dat wat ze ons willen laten geloven? Had hij gewonnen, hoe zag europa er dan nu uit? Denk dat slechter dan nu bijna niet kan met al de corruptie en de EU als dictator

    9 likes
    • redice Hitler zou nu geen voet aan de grond krijgen met z,n gebrul. toen sloot hij aan bij ideen die erg onder het volk leefden …Jodenhaat /homohaat/zigeunerhaat /( dat heeft hij niet bedacht….het was er al ! )

     2 likes
    • @ redice

     Ja, Hitler was slecht, als hij vandaag de dag zou leven zou hij hartstikke tevreden zijn:

     – De EU is bedacht door de Nazi´s.

     – Nazi kopstukken behoren tot de founding fathers van de

     – Duitsland is het machtigste land binnen de EU.

     – Overal ter wereld laten (staat gesponsord of niet) moslim extremisten van zich horen. Ook deze speciale groep barbaren hadden een warm plekje in zijn hart.

     – Veel maatschappelijk/sociaal gedrag wat de overheid tegenwoordig stimuleert en probeert te controleren (bijvoorbeeld minder vlees, boter, maar meer plantaardig eten) zagen we ook in Nazi Duitsland.

     – Zijn pooiers zitten nog steeds stevig in het zadel in de schaduw.

     1 likes
  • [ Op deze manier zal 70% van de Amerikaanse bevolking achter de tralies verdwijnen ]
   Mooie satire!
   Met een ratio van 1 personeelslid tegenover elke 3 gevangenen is de niet-gevangen bevolking allemaal gevangenisbewaarder en moet óók nog eens de kosten van 70% gevangenen opbrengen. Einde Amerika!

   10 likes
  • hoe zuiver zijn de rechters aldaar?

   1 likes
  • Drie maal ; ach nee, 1 keer raden, wie dat Amerika leidt de laatste 150 jaar? Asterix en Obelix zijn de hoofdrolspelers in de strip ” De Intriganten” . De kenners onder ons weten precies wie ik bedoel.. Je moet heden ten dage erg oppassen met wat je schrijft, voordat je het weet word je gedaagd om in DWDD te verschijnen, omdat je iets uit moet leggen, over wat je bezig houdt, schrijft of wat dan ook.

   0 likes
 3. De tijd zal het leren of hij dat voor elkaar gaat krijgen, omdat dit betekent dat er een interne oorlog woedt…… Je weet nooit waar dat toe leidt……

  22 likes
 4. @ maarten54

  ohguttegut
  trump ” mijn man”
  braaf en goedzo

  ik word zo gelukkig als er weer een doelpunt valt
  of verstappen wint

  10 likes
 5. Let’s make all the people, who think that Mr.Trump is going to chance things for the better, great again

  2 likes
  • @ pkov

   LOL, die is leuk. But on a serious note; dat gaat niet gebeuren. De “cognitive dissonance” bij die mensen zit zo diep daar is helemaal niets tegen opgewassen.

   2 likes
 6. Een vriendelijke president redt het niet tegen de elite, maar deze president met zijn fouten en dapperheid redt het wel. En daarom heb ik wel wat bewondering voor deze man.

  1 likes
 7. Scheelt dat dat zijn twitter account niet is.

  0 likes
 8. Volgens mij vergeet hij er een?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...