Mens en Dier

Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten hebben gisteren in het Witte Huis een vredesakkoord getekend. President Trump had ongeveer 700 hoogwaardigheidsbekleders uitgenodigd om de ondertekening bij te wonen. De toenadering kan leiden tot beëindiging van het Arabisch-Israëlische conflict, zei de Israëlische premier Netanyahu. Trump sprak van ‘een middag die de loop van de geschiedenis zal veranderen’.

Trump zei dat de Palestijnen uiteindelijk ook zullen toetreden tot een deal voor vrede met Israël. De president beloofde zich al in de aanloop naar zijn presidentschap hard te zullen maken voor ontspanning in het Midden-Oosten.

3 vredesdeals in 29 dagen

Er is één groep die niet blij is met deze historische vredesdeal: de hoge piefen in het Pentagon. Die willen alleen maar oorlog voeren, zei Trump eerder deze maand tijdens een persconferentie. De mensen aan de top van het ministerie van Defensie zijn altijd uit op oorlog, om de bedrijven die de bommen en vliegtuigen maken tevreden te houden, aldus de president.

Trumps perschef Kayleigh McEnany plaatste op Twitter een kort filmpje waarin de Israëlische premier, de ministers van Buitenlandse Zaken van Bahrein en de VAE, en president Trump laten zien dat het vredesakkoord is ondertekend. 3 historische vredesdeals die niemand voor mogelijk hield in 29 dagen, schreef ze erbij. In een andere tweet schreef ze dat hiermee een einde is gekomen aan decennialange conflicten.


Al jarenlang waarschuwen de Nederlandse media dat Trump ‘een gevaar is voor de wereld’. Zo drukte journalist Geert Mak mensen in 2016 op het hart om vooral niet op hem te stemmen. “Als je vrienden hebt in Amerika, familie, geliefden – bind ze op het hart om te stemmen, omdat Trump echt een gigantisch gevaar is voor ons allemaal. Als zo’n man met z’n vingers aan de atoomknop gaat zitten, zijn we niet jarig.”

“Er is onder de Hillary-aanhangers een sterke neiging om te zeggen: ‘Nou, laat het maar lopen, dan komt de grote kladderadatsch maar’. Je wilt niet weten wat er dan gebeurt,” vervolgde hij.

Nou, dat hebben we gezien.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Trump de beste president ooit !!

Jan
Jan
1 jaar geleden

Zodadelijk kunnen de Turken daar hun Ottomaanse Rijk gaan stichten.

Margot Schlösser
Margot Schlösser
1 jaar geleden

Geert Mak heeft het bij het verkeerde eind. Als Hillary was gekomen was er derde WO geweest. Ja, Trump is een narcist, maar ik blijf ervoor dat hij dingen voor elkaar krijgt die niet eerder door welke president dan ook gelukt zijn.

salvar
salvar
1 jaar geleden

geen muilkorf en geen 1,5 meter dus………………….
rutte zie je het?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x