Homepagina » Mens en Dier » Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen
trump
Foto: Israël, Bahrein en VAE tekenen vredesakkoord in Washington (CC0)

Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten hebben gisteren in het Witte Huis een vredesakkoord getekend. President Trump had ongeveer 700 hoogwaardigheidsbekleders uitgenodigd om de ondertekening bij te wonen. De toenadering kan leiden tot beëindiging van het Arabisch-Israëlische conflict, zei de Israëlische premier Netanyahu. Trump sprak van ‘een middag die de loop van de geschiedenis zal veranderen’.

Trump zei dat de Palestijnen uiteindelijk ook zullen toetreden tot een deal voor vrede met Israël. De president beloofde zich al in de aanloop naar zijn presidentschap hard te zullen maken voor ontspanning in het Midden-Oosten.

3 vredesdeals in 29 dagen

Er is één groep die niet blij is met deze historische vredesdeal: de hoge piefen in het Pentagon. Die willen alleen maar oorlog voeren, zei Trump eerder deze maand tijdens een persconferentie. De mensen aan de top van het ministerie van Defensie zijn altijd uit op oorlog, om de bedrijven die de bommen en vliegtuigen maken tevreden te houden, aldus de president.

Trumps perschef Kayleigh McEnany plaatste op Twitter een kort filmpje waarin de Israëlische premier, de ministers van Buitenlandse Zaken van Bahrein en de VAE, en president Trump laten zien dat het vredesakkoord is ondertekend. 3 historische vredesdeals die niemand voor mogelijk hield in 29 dagen, schreef ze erbij. In een andere tweet schreef ze dat hiermee een einde is gekomen aan decennialange conflicten.


Al jarenlang waarschuwen de Nederlandse media dat Trump ‘een gevaar is voor de wereld’. Zo drukte journalist Geert Mak mensen in 2016 op het hart om vooral niet op hem te stemmen. “Als je vrienden hebt in Amerika, familie, geliefden – bind ze op het hart om te stemmen, omdat Trump echt een gigantisch gevaar is voor ons allemaal. Als zo’n man met z’n vingers aan de atoomknop gaat zitten, zijn we niet jarig.”

“Er is onder de Hillary-aanhangers een sterke neiging om te zeggen: ‘Nou, laat het maar lopen, dan komt de grote kladderadatsch maar’. Je wilt niet weten wat er dan gebeurt,” vervolgde hij.

Nou, dat hebben we gezien.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • koddebeier schreef:

  Trump de beste president ooit !!

  0 likes
 • Jan schreef:

  Zodadelijk kunnen de Turken daar hun Ottomaanse Rijk gaan stichten.

  0 likes
  • Jack Burton schreef:

   Exact, eerst krijgen de Grieken een paar hele rake “tikken” waardoor de navo ineen dondert vanwege grote verdeeldheid (Franrijk vs Duitsland) en vervolgens wandelt Turkije met Iran en Russische steun naar binnen (midden-oosten)…

   Dan kan WOIII pas echt “lekker” beginnen…

   Klopt de brief van Pike alsnog…

   0 likes
   • Teun schreef:

    Wellicht heeft het Ottomaanse Rijk ook delen van Europa op het oog. Zie vooral waar dat Rijk in het verre verleden nederlagen hadden geleden.

    Indien er daadwerkelijk vrede is gesticht, dan hadden de MSM daarover gezwegen of deze deals gedemoniseerd.

    0 likes
 • Margot Schlösser schreef:

  Geert Mak heeft het bij het verkeerde eind. Als Hillary was gekomen was er derde WO geweest. Ja, Trump is een narcist, maar ik blijf ervoor dat hij dingen voor elkaar krijgt die niet eerder door welke president dan ook gelukt zijn.

  0 likes
 • salvar schreef:

  geen muilkorf en geen 1,5 meter dus………………….
  rutte zie je het?

  0 likes
 • Monique schreef:

  Goed bezig Trump, jij bent een van de weinige machtige mensen die echt een hart heeft!

  0 likes
 • BertRoermond schreef:

  en dit GROTE nieuws, misschien wel het grootste nieuws sinds tijden….wordt volkomen genegeerd door de MSN…

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Misschien was dit geen vredesakkoord, maar wordt oorlogen voeren voor landen onbetaalbaar en het beste wat je dan kunt doen is vrede stichten? Vervolgens zullen de omzetten dan ergens anders vandaan moeten komen en hopelijk is dat niet halen uit andere doortrapte praktijken zoals een wereldwijde pandemie faken met een nep virus.

  Kanttekening, Trump is wat z’n uitspraken betreft vaak geweldig recht voor de raap, met af en toe een uitglijder. Moet kunnen en maakt van de man een mens. Maar zodra er een andere president gekozen gaat worden zou het best wel eens snel over kunnen zijn met de rust en vrede.

  Echter, dat onder Trump éne zogenaamde virus-expert en pro-vaccin Fauci nog steeds actief kan zijn is bedenkelijk, net zo bedenkelijk als de oorlogsfanaat john Bolten die uiteindelijk door Trump heel wijs werd gedumpt.

  0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  President Trump heeft ook heel veel kinderen bevrijd van human-trafficing
  Trump heeft belooft elk mens op aarde zijn vrijheid terug te geven..

  0 likes
  • Jets schreef:

   “Trump heeft belooft elk mens op aarde zijn vrijheid terug te geven..

   Niet dat ik anti-Trump ben, maar dit zal hem de komende tijd niet lukken. Het zal nooit iemand lukken om dit voormekaar te krijgen. Sommige dingen lukken al na één keer, maar er zal toch altijd een stukje zijn wat ons “mens” maakt: de “on-perfectie”.

   0 likes
 • Jon schreef:

  Toen in 2016 Trump werd gekozen tot president was ik erg sceptisch.
  Nu heb ik eigenlijk een totale draai gemaakt en begin steeds positiever over Trump te worden.
  Ben ook erg geschokt geraakt door alle berichten over Obama, Clintons enz.
  Daardoor ben ik ook heel anders naar de politiek gaan kijken.
  Niet alleen in de VS, ook in Nederland.
  Vooral PvdA, GL en D66 zijn hard door de mand gevallen bij mij.
  Ooit was ik best links.
  Heb echter toch wel een draai gemaakt en zit nu wat meer in het ‘midden’.
  Dat vind ik soms ook wel weer moeilijk.
  Ook naar bepaalde vrienden, die soms nog best wel links zijn.
  In het leven ben je echter aan veranderingen onderhevig.

  0 likes
  • Jets schreef:

   Ik weet precies hoe U zich voelt; we zijn destijds (eind 2014) naar een lezing van Willem Middelkoop geweest. Ik was altijd pro-Amerika, maar heb me danig vergist. Niet getreurd, het is “oppakken” en door gaan.

   0 likes
  • F.W.G Wolbert schreef:

   Mooi Jon,
   blijf in je eigen midden .
   Daar doe je het meeste bewustzijn op.
   Laat de richtingen los. Links en rechts en midden en rechts vh midden. Leugens!
   Steeds wordt je weer gedwongen te kiezen in de gokkast van het links en rechts etc.
   Je hoeft helemaal niet te kiezen.
   alleen voor jezelf.

   0 likes
  • jenne schreef:

   U bent nooit links geweest, U heeft altijd gedacht dat U links was, ik bedoel niet links handig ! U zult geschokt zijn als terzijnertijd, de grote dikke witte billen van Trump blood worden gelegt ! deze psychopaat brengt de wereld naar de afgrond, hij doet alles om de USA te redden, maar die is in wezen al lang in handen van de Zionistische Joden, hij wordt gebruikt onder corruptie dwang, voor hun doel einden de NWO, de Nederlandse politiek is in handen van Sexuele kliekjes, volkomen corrupt, volkomen anders laat je je inwoners niet sterven aan coronavirus als daar een medicijn tegen bestaat, het schijnt dat er geen intégre intelligente mensen de leiding op zich willen nemen, waarschijnlijk om niet het zelfde lot als Fortuyn te onder gaan, maar goed twijfel is heel menselijk, maar je roots, sociale roots overboord gooien grenst aan verraad !

   0 likes
   • Jon schreef:

    Bizarre reactie jenne
    Vind het haast wat beschuldigend en veroordelend.
    Nergens voor nodig.

    0 likes
    • jenne schreef:

     Vind je Jon, lees het maar eens terug je stukje, je gooit alles weg, wat eens Nederland in stand hield, en de mensen een redelijk rustig bestaan garandeerde, in vergelijk met nu, heb het over de massa niet de happy few, Jos Kelder en kornuiten, het is een gekken huis, drugs criminelen, ben je het daar mee eens, maar goed ieder zijn eigen gedachten groet !

     0 likes
 • Lawke schreef:

  Trump verdient absoluut een tweede ambtstermijn. Al zijn er velen die z’n kop niet kunnen zien, denk eraan, het is geen populariteitswedstrijd maar zijn resultaten die tellen. Door Trump zijn er al een hele waslijst aan pedo-elite en mensensmokkelaars gearresteerd. Het gaat over honderden! De MSM vertelt dit niet. Zijn economische plannen waren en zijn ook de meest belovende, zelfs al proberen de reguliere mediakanalen ,radicale corrupte democraten en big tech powertrippers hem te boycotten. Maar ze vergaten dat hij een meester schaker is.. met een no bullshit entourage. Trump 2020!

  0 likes
 • Frans schreef:

  Ach die Geert, die mocht van de diepe staat dikke boeken schrijven met leugens en verdraaide verhalen.
  omdat hij dat goed deed mocht hij Trump-bashen.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Hij heeft nog niks kunnen afspreken met zijn maatje Poetin. Dan moet het maar de komende periode gebeuren. Met z’n tweetjes moeten ze de van wereldheerschappij dromende Chinese leiders weer met beide poten op de grond zetten.

  0 likes
 • Elise schreef:

  Trump is ook van de NWO. Jeetje zeg.

  0 likes
 • Kramer schreef:

  Natuurlijk in deze periode kan dat best gebeuren want de wereldleiders leiden, dus dit kan gemakkelijk afgesproken worden.
  Het is klaar, de vijand is het volk die onder de knoet gehouden wordt door een plandemic en mensen worden zelfs tegen elkaar opgezet zonder het zelf te weten. Satan is Sluw.

  0 likes
 • Willem schreef:

  denken jullie nou echt dat de midden-oosten conflicten ineens ophouden? voor het einde van het jaar, waarschijnlijk al voor het einde van de week, is het weer raak. trump een hart? voor geld misschien, meer niet.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Wat een downplay van de MSM… viel ook te verwachten.

  Wereldtoneel

  Trump is building (machtsblok tegen CCP)

  Obama is een aardsnarcist en trump is een ‘builder’. Wat ik hier zie is dat er een machtsblok tegen de CCP/NWO wordt gevormd. Trump is ook NWO maar niet agenda 2030. Uit alles blijkt dat hij real is. Ga maar na het fenomeen Trump heeft absoluut geen zin in de 2030 agenda. Nou is israel en de Zionisten een verhaal apart. Dat is ook agenda maar dan een andere, iets milder en iets menselijker.

  CCP (Chinese communistische partij) onder druk.

  Deze 2030 ‘multilaterale’ wereld orde die nu door onze strotjes geduwd wordt is er een van technocraten en transhumanisten die de menselijkheid willen uitroeien.
  Gelukkig ondervind CCP veel weerstand en zoals ik al voorspelde zal dit alleen maar toenemen. Hackers eruit geknikkerd ,confusius institutes onderzoeken en ‘decoupling’ geven aan dat nu actief terug gevochten word door de US of A. CCP is onder druk. Valt CCP en het CCP-virus (btw zo noemt de chinese bevolking corona) dan veranderd de wereld.

  CCP invloed word minder.

  Uit videos van BLM protesten bleek duidelijk dat terroristen in mandarijn werden aangestuurd. En nu is het duidelijk dat veel ‘fire’ gewoon is aangestoken. CCP gaat ver als een land niet gehoorzaamd. Victoria is volledige dictatuur en dit is ook toedoen van CCP een ‘testrun’ so to speak. Maar ook Australie word wakker. Ook blijkt nu duidelijk dat alle gendergezeur kunstmatig is en gemaakt is om de bevolking te verzwakken. Het zal nog een hele tijd duren voordat de mainstream mens inziet dat ‘EVIL EXISTS’ maar mensen overal ter wereld zijn goed wakker. Miljardairs breken met China en het gaat echt niet goed met de CCP die tot taak had om de wereld hervormen.

  Trump Q en Psyop-informatiebubble.

  Trump is de nexus. Of beter gezet de TrumpAdmin. Dit zijn mensen die de plannen voor deze situatie al jaren geleden doorzien hadden en nu terug vechten. Ik begrijp dat het vaak lijkt alsof trump ‘just one of the guys’ is. Maar ook hij en zijn Admin zijn met handen gebonden. Zoals aangegeven is invloed van CCP indirect en valt het hetbeste te omschrijven als mindmanipulation. Rijke mensen in een infobubble houden en uiteindelijk deze mensen de CCP ‘biding’ laten doen. TrumpAdmin moet heel subtiel deze mensen uit die infobubble trekken en dit kost tijd. Mijnsinzien is die ook de REDEN waarom er een Q momement is die ook psy-op is.

  Verzet van TrumpAdmin in Fases

  Alles gaat in fases en er is weinig tijd. De NWO agenda2030 is failing en er zijn tekenen om optimistisch maar ook pessimistisch te zijn. De nieuwe Fase in deze strijd tussen ‘Good and Evil’ is mogelijk een ‘Hot war’ misschien in de form van een ‘civil war’ . Na 4 november breekt de hell los want CCP zal alles doen om TrumpAdmin te bestrijden. De uitkomst van deze ‘Hot war’ zal het lot van de mensheid bepalen.

  0 likes
 • Chip schreef:

  Huphuphup Trump!

  Stof zijn standbeeld al maar af.

  0 likes
 • vandaahl schreef:

  en gewoon helemaal NIETS op het reguliere Nieuws hier over deze prestatie….nada, noppa…….goh….waar is mijn aluhoedje??

  0 likes
 • oskaar schreef:

  Wat ie al niet doet om de enorme puinzooi in zijn eigen land te negeren een paar 100.000 corona doden hele steden moedwillig met lood vergiftigen…enz enz..

  0 likes
 • jenne schreef:

  Die landen hebben onder enorme druk de enigste beslissing genomen die mogelijk was, het is ze duidelijk gemaakt willen ze niet de zelfde weg volgen van Iraq, Syrië en Libyë, ze beter zich over kunnen geven, en dat hebben ze dus gedaan, ze raken hun souverainiteit kwijt en nog het één en het ander Israel kennende, lees maar eens hoe ze Syrië aan het afmaken zijn, zijn voedsel verbrand zijn bossen branden Israel bombardeerd constant hun drinkwater instalaties, ze pompen de olie het land uit, het is een beetje van het schunnige wat daar gebeurd, Rusland doet wat hij kan, maar zonder echt tot een oorlog over te gaan is moeilijk, het broeid enorm daar, Turkije met de UK, tegen de rest van Europa, de Engelsen zijn echte schurken !

  0 likes
 • Loes in de Pels schreef:

  Helaas kan ik het enthousiasme over de Abraham Accords niet delen. Vooralsnog hou ik mijn reserves betreffende Trump en zijn nepotisme.

  Met name omdat zijn adviseur èn schoonzoon Jared Kushner, zoon van Charles Kushner (lees eens over deze man en Kushner Enterprises) Jared Kushner is de drijfende kracht achter dit
  ‘vredesproces’ geweest.
  Charles Kushner vanuit de schaduw…omdat anders Charles Kushner zijn dirty tactics en veroordeling steeds opgerakeld zou worden.Dat is lastig. De beste man heeft immers vast gezeten en dat is toch een moeilijk weg te poetsen smetje op je blazoen.
  Als je tijdens het spelen van het Monopolyspel in de gevangenis bent beland, kun je afwachten hoe andere spelers in de markt jou links en rechts inhalen of je schuift je zoon van nipt 20 naar voren om jouw belangen te behartigen.
  Daarom werd Jared Kushner, nog nat achter de oren, in 2008 naar voren geschoven als CEO.
  Ter loops trouw je de dochter van Trump maar omdat je zo’ n vredievend persoon bent moet zij zich wel eerst tot het joodse geloof bekeren.
  Yeh right!

  Ik verbaas me er werkelijk over hoe iedereen scherp en wakker zegt te zijn, maar qua nieuwsvergaring aan cherry picking lijkt te doen.

  Dit heeft niets met ‘vrede’ te maken maar alles met zelfverrijking.
  Als u allen zo in vrede gelooft hoe wilt u dit vredesverdrag rijmen met de lock down die meteen na het sluiten van dit verdrag van kracht ging in Israel?

  0 likes
 • x

  Check Also

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  >