Homepagina » Mens en Dier » Chinese viroloog en klokkenluider de mond gesnoerd: ‘Corona is opzettelijk verspreid’
chinese
Foto: CC0

Chinese viroloog en klokkenluider de mond gesnoerd: ‘Corona is opzettelijk verspreid’

Enkele uren nadat Twitter de Chinese viroloog Li-Meng Yan in de ban had gedaan, waarschijnlijk omdat ze beweert dat het nieuwe coronavirus is gemaakt in een lab in Wuhan, was ze te gast in Tucker Carlson Tonight op Fox News. Ze zei tegen Tucker dat het virus een ‘Frankenstein’ is dat speciaal ontworpen is om mensen te besmetten en opzettelijk is verspreid.

“Het kan nooit in de natuur zijn ontstaan,” zei Yan, een arts die op de Universiteit van Hongkong onderzoek deed naar coronavirussen.

“Er is bewijs achtergebleven in het genoom,” aldus de viroloog, die samen met 3 andere Chinese wetenschappers een 26 pagina’s tellende studie publiceerde over Covid-19. “Ze willen niet dat mensen dit weten. Om die reden ben ik van Twitter verbannen. De Chinese Communistische Partij wil me laten verdwijnen.”

De mond gesnoerd

Op de vraag waarom ze gelooft dat het virus uit het lab in Wuhan komt, antwoordde ze: “Ik werkte in het referentielaboratorium van de WHO, een toplaboratorium van de Universiteit van Hongkong dat coronavirussen onderzoekt. Aan het begin van deze uitbraak deed ik hier al in het geheim onderzoek naar. Ik had contacten bij de ziekenhuizen, instituten en ook de overheid. Op basis van mijn ervaring kan ik je zeggen dat dit [virus] in een lab is gemaakt.”

Yan had in minder dan 48 uur ruim 60.000 volgers op Twitter. Nadat ze het wetenschappelijke establishment had ‘geschokt’ met haar studie, snoerde het sociale medium haar de mond, wat natuurlijk koren op de molen is van mensen die claimen dat het virus uit een lab komt.

[Zero Hedge via Fox News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

President Trump heeft gelijk als hij zegt dat het ‘Chinese virus’ is.
Doel van deze Virus (biowapen) is genocide en vaccine . Vaccine is a BIG money making business!

Teun
Teun
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Daarom wil Brussel in Europa alle macht aangaande de gezondheidszorg naar zich toetrekken. Burgers hebben dan geen inzage, laat staan inspraak in het besluitvormingsproces. De Europese Commissie, waar onbekende, ongekozen en ondemocratische eurocraten zitten, gaan straks beslissingen nemen over jouw gezondheid zonder dat jij op voorhand in de gaten hebt wat zij besloten hebben. De nationale regeringen komen eerst tot een akkoord dat Brussel de gezondheidsportefeuille moet oevernemen, maar wat die overname exact behelst (welke bevoegdheden zij krijgen) dat is niet meer aan de lidstaten. Brussel gaat dat zelf vormgeven door middel van EU-richtlijnen en verordeningen De nationale parlementen en regeringen worden buitenspel gezet en hoeven dus ook geen verantwoordelijkheid te dragen, omdat Brussel alles heeft bepaald. Ik neem aan dat niet EU-lidstaten ook wel iets zelf gaan uitdenken. Zo niet, dan is emigreren naar Noorwegen of Zwitserland wellicht het overwegen waard.

koddebeier
koddebeier
Reactie op  Teun
7 maanden geleden

Nexit is de beste oplossing om onze vrijheid te behouden .

sjef smeets
sjef smeets
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Joyce, Dr. Rashid Buttar zei dat het virus ontwikkeld is in Fort Kendrick, een militaire basis van de VS. Toen men daar in 2014 niet mee verder kwam heeft men het bewust laten stelen door de Chinezen. In 2019 is tijdens een uitwisseling een groep Amerikaanse militairen uit de VS in Wuhan geweest. Toen brak het virus pas echt uit. Kijk anders eens op de video ‘s van Rashid Buttar, wellicht via het kanaal londonreal.tv van Brian Rose. Buttar heeft in 1986 voor zijn nummer in Afghanistan gediend en daar is de anderhalve meter maatregel vandaan gekomen omdat ze met satellieten mensen wel buiten de anderhalve meter kunnen scannen maar niet als ze dichter bij elkaar staan. Straks met de 5G zou dit wel mogelijk zijn

Jets
Jets
Reactie op  sjef smeets
7 maanden geleden

@sjef @Joyce,

Jullie slaan de plank volledig mis bij het aanwijzen van de schuldige.

@sjef die maatregel waar u het over hebt, is niet van 1986. Het is van decennia daarvoor.

Ik lees veel Engels nieuws. Nee, geen CNN, MSNBC en andere soortgelijke websites.

Zie mijn reactie op Joyce.

Petra
Petra
Reactie op  Jets
7 maanden geleden

Beste Jets, wie is volgens u de schuldige?

Jets
Jets
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Een “Chinese virus”?

Nou zeg, ik had beter van U verwacht.

Neem eens een kijkje hier:
Fort-Russ.

Jack Burton
Jack Burton
7 maanden geleden

De “made in china” theorie speelt recht in de kaarten van de elite, twee vliegen in één klap voor big farma (vaccin) en het militair industriele complex (versterking wapenwetloop).

En Trump?…Trump is wat mij betreft een harlekijn van dezelfde macht welke hij pretendeert “te stoppen” door het “moeras te legen”…operation warp speed?…iemand??…niemand???…oeps dikke, dikke, dikke!! vette injectie aan big farma!…Qanon anyone!!??…ook radiostilte…toevallig.

Ga het aub eens hebben over de fraude van Louis Pasteur mbt germ theory, het moniale vaccinatie programma voorafgaand aan de “spaanse griep” en het feit dat deze niet besmettelijk bleek, ook het feit dat er nog noooit één virus is geïsoleerd, heb het eens over de andere thesis aangaande virologie welke wordt ondersteund door virologen en microbiologen welke in de doofpot worden gedrukt, worden gecensureerd en aan gegarandeerde carriere-zelfmoord doen bij ook maar één kritiek op de huidige thesis virologie…

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jack Burton
7 maanden geleden

Ik weet niet of Pasteur bewust fraude pleegde. Wat ik begrepen heb was dat er een vete was tussen hem en Béchamp en dat Pasteur hem op zijn sterfbed gelijk heeft gegeven, omdat het hem niet lukte om gezonde mensen, maar ook paarden, te infecteren met een virus. Béchamp beweerde dat het virus uit de mens zelf uitgescheiden wordt: het zogenaamde exosoom.

antonius michorius
antonius michorius
7 maanden geleden

Dit is verwarring zaaiende totale onzin. Er is geen overdraagbaar virus alleen griep. https://www.youtube.com/watch?v=06hFyHaivHc&t=5s

marina cornelissen
marina cornelissen
7 maanden geleden

natuurlijk is haar mond gesnoerd zat er dik in ..vreselijke dingen aan de hand, ere moet een NIEUWE WERELD ORDE komen, de mens am sieg niets meer waard

Rob
Rob
7 maanden geleden

Er is ook al gezegd dat ALLE virussen in laboratoria zijn gemaakt en dat de natuur van zichzelf helemaal geen virussen kent. Dan worden we dus al onderworpen aan een biologische oorlogsvoering zolang er ook al virussen bestaan. Logisch als je na gaat dat de mens alleen gecontroleerd kan worden als die ziek, zwak en misselijk is. Als we gezond zijn zijn we te sterk en krachtig om onder controle gehouden te worden. Het enige verschil nu is dat ze een relatief onschuldig virus misbruiken om de grootst mogelijk macht uit te voeren. Kuch kuch, satanisme, kuch, kuch.

Piet
Piet
7 maanden geleden

Ik heb toch mijn twijfels bij deze dame.

Er kwamen namelijk ook berichten naar buiten dat dit virus door Amerikaanse militairen is overgebracht op de militaire spelen.

Veel zaken zijn wellicht juist maar het kan ook een verhaal zijn om aandacht af te leiden dat het oorspronkelijk gewoon uit Amerika komt.

Het is ook maar 1 persoon die dit beweert. En verhuizen naar het veilige US, het land onder diepe beinvloeding van de Deep State vind ik ook maar zozo.

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Piet
7 maanden geleden

‘Het is ook maar 1 persoon die dit beweert. En verhuizen naar het veilige US, het land onder diepe beinvloeding van de Deep State vind ik ook maar zozo.’

Zit meer achter. begrijp je twijfels.
Epoch times en New Tang Dynasty zijn echter nieuwsorganizaties die al verschijdene ‘wistleblowers’ geinterviewd hebben. Echter na verloop van tijd verdwijnen deze. Maakt niet uit waar virus vandaan komt Qui bono is belangrijker in deze.

louisgieling@home.nl
7 maanden geleden

Nog niet zo lang geleden las ik op deze site dat Bil Cates de verspreider zou zijn,veranderd wel snel.of werkt hij samen met de Chinese overheid ?

RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

Zoals al voorspeld! een heel protocol dat afgereuteld wordt om mensen kaput te maken.Iedere keer blijkt maar weer dat ‘BigTech enemy of the people’ is. Waarheid kan zo niet verteld worden en uiteindelijk deze vrouw verdwijnt uiteindelijk gewoon. Dat weet deze moedige vrouw (goed van Tucker dat hij dat zegt) ook. Positieve effect is dat meer mensen/artsen gaan nadenken en dat ze misschien ooit maatregelen nemen die niet alleen conform de wetenschappelijke feiten zijn maar ook invloed hebben op de machtstructuur hebben.

Lijkt mij dat wetenschap/virologen heel veel macht hebben alleen hebben ze dat zelf niet zo in de gaten. Feiten tellen allang niet meer. Maar een actie om alle biolabs ter wereld stil te leggen maakt meer indruk lijkt me. Wetenschappers als subversieve elementen (term uit WWII) zijn een geduchte tegenstander. Wetenschappers die de waarheid vertellen zijn echter geen probleem voor de om in context te blijven ‘Bezetter’.

x

Check Also

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

corona

Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus

Van alle Britse coronadoden is bijna een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x