Mens en DierCorona

Chinese viroloog en klokkenluider de mond gesnoerd: ‘Corona is opzettelijk verspreid’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele uren nadat Twitter de Chinese viroloog Li-Meng Yan in de ban had gedaan, waarschijnlijk omdat ze beweert dat het nieuwe coronavirus is gemaakt in een lab in Wuhan, was ze te gast in Tucker Carlson Tonight op Fox News. Ze zei tegen Tucker dat het virus een ‘Frankenstein’ is dat speciaal ontworpen is om mensen te besmetten en opzettelijk is verspreid.

“Het kan nooit in de natuur zijn ontstaan,” zei Yan, een arts die op de Universiteit van Hongkong onderzoek deed naar coronavirussen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Er is bewijs achtergebleven in het genoom,” aldus de viroloog, die samen met 3 andere Chinese wetenschappers een 26 pagina’s tellende studie publiceerde over Covid-19. “Ze willen niet dat mensen dit weten. Om die reden ben ik van Twitter verbannen. De Chinese Communistische Partij wil me laten verdwijnen.”

De mond gesnoerd

Op de vraag waarom ze gelooft dat het virus uit het lab in Wuhan komt, antwoordde ze: “Ik werkte in het referentielaboratorium van de WHO, een toplaboratorium van de Universiteit van Hongkong dat coronavirussen onderzoekt. Aan het begin van deze uitbraak deed ik hier al in het geheim onderzoek naar. Ik had contacten bij de ziekenhuizen, instituten en ook de overheid. Op basis van mijn ervaring kan ik je zeggen dat dit [virus] in een lab is gemaakt.”

Yan had in minder dan 48 uur ruim 60.000 volgers op Twitter. Nadat ze het wetenschappelijke establishment had ‘geschokt’ met haar studie, snoerde het sociale medium haar de mond, wat natuurlijk koren op de molen is van mensen die claimen dat het virus uit een lab komt.

[Zero Hedge via Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

President Trump heeft gelijk als hij zegt dat het ‘Chinese virus’ is.
Doel van deze Virus (biowapen) is genocide en vaccine . Vaccine is a BIG money making business!

Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

De “made in china” theorie speelt recht in de kaarten van de elite, twee vliegen in één klap voor big farma (vaccin) en het militair industriele complex (versterking wapenwetloop).

En Trump?…Trump is wat mij betreft een harlekijn van dezelfde macht welke hij pretendeert “te stoppen” door het “moeras te legen”…operation warp speed?…iemand??…niemand???…oeps dikke, dikke, dikke!! vette injectie aan big farma!…Qanon anyone!!??…ook radiostilte…toevallig.

Ga het aub eens hebben over de fraude van Louis Pasteur mbt germ theory, het moniale vaccinatie programma voorafgaand aan de “spaanse griep” en het feit dat deze niet besmettelijk bleek, ook het feit dat er nog noooit één virus is geïsoleerd, heb het eens over de andere thesis aangaande virologie welke wordt ondersteund door virologen en microbiologen welke in de doofpot worden gedrukt, worden gecensureerd en aan gegarandeerde carriere-zelfmoord doen bij ook maar één kritiek op de huidige thesis virologie…

antonius michorius
antonius michorius
3 jaren geleden

Dit is verwarring zaaiende totale onzin. Er is geen overdraagbaar virus alleen griep. https://www.youtube.com/watch?v=06hFyHaivHc&t=5s

marina cornelissen
marina cornelissen
3 jaren geleden

natuurlijk is haar mond gesnoerd zat er dik in ..vreselijke dingen aan de hand, ere moet een NIEUWE WERELD ORDE komen, de mens am sieg niets meer waard

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x