Homepagina » Buitenland » Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)
directeur

Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

Corona is veel minder erg dan de jaarlijkse griep en om die reden zijn de draconische beperkingen niet langer gerechtvaardigd, zegt de Ierse arts Martin Feeley, klinisch directeur van de Dublin Midlands Hospital Group. Hij vindt dat mensen moeten worden blootgesteld aan het virus zodat ze groepsimmuniteit kunnen opbouwen en kwetsbare groepen minder gevaar lopen.

“Dat is wat er nu gebeurt en toch lijkt het beleid erop gericht te zijn om dat te voorkomen,” zegt Feeley, verbonden aan de Ierse gezondheidsdienst HSE, verbaasd.

De 70-jarige voormalige vaatchirurg spreekt zich ook kritisch uit over de media en hun obsessie met het dagelijkse aantal nieuwe coronagevallen, terwijl maar heel weinig mensen worden opgenomen in het ziekenhuis en op de intensive care. “De sterfte is minder dan 1 per 1000. Uit de gegevens blijkt dat we te maken hebben met een ziekte die veel minder erg is dan de jaarlijkse griep.”

“De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,” zegt de arts tegen de Irish Times.

Ontslagen

Feeley raakte als gevolg van zijn uitspraken in opspraak en heeft vandaag ontslag genomen als klinisch directeur van de ziekenhuisgroep. De HSE heeft zich gedistantieerd van zijn uitlatingen. Vooral zijn uitspraken over groepsimmuniteit waren verkeerd gevallen. Het management van de HSE zette de arts onder druk door tegen hem te zeggen dat zijn positie onhoudbaar was geworden.

Feeley, die meer dan 45 jaar arts is geweest, laat weten dat hij achter zijn uitspraken blijft staan, maar heeft besloten om ontslag te nemen zodat het management van zijn ziekenhuisgroep niet bestraft wordt.

Voor de mensen die zich nog afvragen waarom er niet meer artsen zijn die zich uitspreken: dit is dus de reden. Je raakt je baan kwijt en wordt als het ware verstoten.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ProAsfalt schreef:

  Vreselijk.

  Maar deze gekte gaat nog lang niet weg.
  Nu plaatst Duitsland ons ook in het Rood. Knetter mesjokke.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/24225286/ook-duitsland-zet-nederlandse-provincies-op-rood

  SP heeft eruit weten te krijgen dat er vrijdag een persconferentie komt. Alweer.
  Wat mogen wij dan niet meer?

  Wanneer houdt het op? Wanneer er bloed gaat vloeien?
  Hitler, Goebbels en Mengele zouden allen zijn vingers erbij aflikken.

  0 likes
  • jan doornbos schreef:

   Zo is het en wanneer we verder zijn in de tijd klinkt het wederom uit volle borst(en): ‘Wir haben es nicht gewusst!!’. Voila.

   0 likes
  • Rob schreef:

   Waarom draai je de boel niet gewoon om? Als dat land zo moeilijk doet, blijf gewoon weg. Ze doen zichzelf financieel tekort want ze krijgen dan ook geen geld meer van Nederlanders die daar niet meer komen. België net zo. Dat is het beleid, niet het volk. Waarom moet iedereen zo nodig ergens naartoe? De boel gaat toch naar de kloten dus waarom druk maken? Zorg voor jeZelf door je eigen rust op te zoeken. Ontspan je thuis. Dat is in deze tijden belangrijker dan ooit want ze zijn doelgericht bezig chaos in de hand te werken.

   0 likes
 • exegese schreef:

  quote : “De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,”

  Voor de mensen die zich nog afvragen waarom er niet meer artsen zijn die zich uitspreken: dit is dus de reden. Je raakt je baan kwijt en wordt als het ware verstoten.

  In twee stellingen de hele basis van het wereldwijde drama wat willens over de mensheid wordt uitgestrooid. Te krankzinnig voor woorden dat dit überhaupt plaats kan vinden.

  0 likes
 • johan den haag schreef:

  Heb wel gevoel dat tegenkrachten aan het bundelen zijn en toenemen in kracht. Laten we hopen, net op tijd sterk genoeg, om vaccins belachelijk te laten lijken en het oude normaal terug te laten komen.
  Next step wordt dan, EU ontmantelen

  0 likes
  • salvar schreef:

   belgie heeft ons ook rood gegeven.
   de mensen vallen nog steeds niet dood om heen en zieke mensen ik zie niet en hoor ze niet nergens.
   teststraten gecontroleerd door journalist en er was niets te doen op twee na.

   wie zijn die gekken die zich laten testen?
   als je verkouden bent snuit je neus.
   hoofdpijn en een pilletje helpen goed.

   waarom testen zijn dat gekken die de mensheid willen pesten of wat?

   ik snap er helemaal geen drol meer van jullie wel?

   0 likes
   • Niek Wittebrood schreef:

    Wij ook niet meer het wordt steeds gekker.

    0 likes
   • Ron Jaspers schreef:

    salvar.Ik verdiep mij een jaar of 14 in alternatief nieuws,ik ben geen expert en geloof zeker niet alles wat ik lees.Er zijn zeer rijke en machtige figuren die de macht hebben op deze aarde o.a. de khazariaanse mafia.Deze psychopaten/satanisten willen de aarde voor zichzelf alleen,maar daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De vaccinazi,s zijn daar een ideaal middel voor,plan b is de soldaten van allah die met miljoenen tegelijk europa binnenkomen een oorlog tegen de europeanen te laten beginnen.

    0 likes
 • Tony schreef:

  Dat betekent dus dat de leidinggevenden/management van een ziekenhuis zelf ziek zijn en iedereen bewust voor de gek houden.

  Wanneer je weet dat mensen vergiftigd zijn, de bekendmaking van Li-Meng Yan getuigt dat, dan kun je niet op de ingeslagen weg doorgaan en mensen voor de gek houden.

  Dan moet het roer om, maar dat zullen Fauci, Bill Gates en het WHO ten koste van alles, verhinderen.

  0 likes
 • Harrie schreef:

  Julian Assange zei dat alle grote oorlogen mogelijk werden gemaakt door propaganda en misinformatie van de MSM, daarom is de MSM Satan.

  0 likes
 • salvar schreef:

  weer een?
  kom en ga met zijn allen de straat op en letterlijk allemaal , dan sluiten de burgers zich vanzelf aan.
  kom op doe het het is vijf voor twaalf.
  kom op massaal dan kunnen ze niet anders dan op te zouten.
  rivm jullie moeten zich schamen.

  0 likes
 • G van peet schreef:

  Alleen jensen vertelt het ware doel!

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Een goed voorbeeld voor de Nederlanse medische wereld.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Ontslagen he? Gaat dat maar lang genoeg door blijven vanzelf de slechteriken over. Een soort onnatuurlijke selectie. Spreekt vanzelf dat die slechteriken straks brave burgers in GMO plantjes gaan veranderen.

  Is dus duidelijk dat de waarheid omtrent de covid show spreken niets brengt. Gecoordineerde acties, vormen van groepen, opzetten van eigen social media lijkt mij effectiever…. Kortom actief verzet tegen de bezetter

  0 likes
 • F.Uckcinati schreef:

  De hele wereld moet “bezuinigen” en iedere overheid heeft geld te kort. Dus laten we even het geld “volgen”
  Bij vaccinatie wereld bevolking zijn de koste (2 vaccins p.p.) = 100 euro x 7 miljard bewoners = 700 Miljard Euro totale kosten/omzet . Als we niet vaccineren en er komt een tweede golf dan krijgt, 0.1% corona. Dat komt dan neer op 7 miljoen patienten mondiaal. Deze zijn bijna allemaal te genezen voor 10 Euro per persoon (HCQ, zink, antibiotica). Dit komt dan neer op een totaal van 70 miljoen Euro kosten/omzet.

  Dus 700 MILJARD of 70 miljoen……..omzet, dat is het verschil voor big pharma (eigendom vd elite). en gegarandeerd betaald door de overheden.

  Do I need to say more ???

  PS. Dit staat los van het voordeel voor overheden om vaccins te gebruiken met track & trace mogelijkheden (RFID) en nano deeltjes, waarmee ze mensen kunnen “koppelen” aan hun mega databank die echt alles van iedereen “weet” en alles en iedereen in de gaten houdt.

  Deze totale controle is de “bonus” voor de overheden die in deze hoax meegaan. Ze krijgen hiermee een waterdicht systeem in handen om de bevolking permanent onder de duim te houden. Politici die meewerken aan het nieuwe normaal krijgt in de toekomst waarschijnlijk een top baan aangeboden bij een van de grote multinationals, banken of globale instellingen, zoals we dat al zo vaak hebben gezien.

  Geld en macht zijn dus de motivatie om deze virus hoax er door te drukken en iedereen te vaccineren.

  Doe het dus niet. Laat u NOOOIT vaccineren en zie de weigering als uw grootste “heldendaad” van verzet.
  Zeker als u niet kunt of gaat demonstreren of burgerlijk ongehoorzaam wilt zijn omdat u bang bent voor stokslagen, boetes en de gevolgen.

  Verzet u dan door vaccinatie te weigeren (ook als ze u bedreigen en intimideren en als moordenaar van andere wegzetten). Houd voet bij stuk en laat u niet prikken, want als miljoenen mensen weigeren kunnen ze niet miljoenen mensen beboeten en uitsluiten van alles of opsluiten in de bajes.

  0 likes
 • Mirna schreef:

  16-09-2020. Op de intensive cares liggen momenteel 54 coronapatiënten, eentje meer dan op dinsdag. Het aantal coronapatiënten op verpleegafdelingen steeg van 187 naar 191. Op de intensive cares liggen op dit moment, naast de 54 coronapatiënten, ook 646 mensen met andere aandoeningen, 45 meer dan op dinsdag. In totaal behandelen ic’s dus 700 patiënten, het hoogste aantal sinds 30 mei.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1482475616/eerste-ziekenhuizen-spreiden-weer-patienten-om-coronadrukte

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Dat Corona virus is heel ernstig.
  Het is een hersenziekte die zich vooral hecht aan politici en globalisten.
  Die griepachtige en luchtweg klachten die je zou verwachten, treden niet op. In plaats daarvan gaan ze onzin uitkramen, en hun medemens onderdrukken. Een wereldwijd verschijnsel.
  Politieke correctheid en ernstige corruptie.
  Je zou verwachten dat de rechtelijke macht zou ingrijpen. Helaas, die zijn ook besmet.
  Wij – het volk – staat alleen. We zullen het zelf onze toekomst veilig moeten stellen.

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Psychopatengedrag. Zo raakte ik ook verstoten van mijn familie en dat ging niet eens over Corona, maar als hen iets niet aanstaat, dan doen ze dat. De wereld is vergeven van psychopaten.

  0 likes
 • Janszn schreef:

  Iedere dag worden de “besmettingen” in de media gemeld.
  Het zijn geen besmettingen, het zijn Postests, die niet besmettelijk zijn.
  Het bang maken van mensen blijft hardnekkig.

  0 likes
 • Stefan schreef:

  Slechte vertaling… waar staat dat er nog niet 1 dode valt per 1000 mensen?
  De sterfte is minder dan 1 per 1000.
  Om het gemakkelijk te maken, stel dat het er 1 per 1000 is, dan zijn het er dus 1000 per miljoen mensen, voor Nederland zou dat betekenen 17000 overleden mensen op 17 miljoen inwoners, dat is wel degelijk veel……

  0 likes
 • Anonymous schreef:

  De elite die de wereld regeren zijn sadisten: (iemand die plezier beleeft aan het pijnigen en vernederen van iemand anders). Ik zit in de seksindustrie en geloof me…. Hoe meer geld en macht de persoon heeft… Hoe zieker de geestelijke gesteldheid. Ik heb klanten gehad met hoge posities, Rechters, Officieren van Justities, Politici, BN’rs, hoe meer geld ze hadden… Hoe extremer de seks. Gek genoeg niet eens interactie met mezelf… Maar de handelingen die voornamelijk bij hen uitgevoerd moest worden. Ik heb zelfs ooit een klant gehad die beweerde een freemason te zijn… De verhalen en geheimen die hij met mij deelde… Waren ongelooflijk. Ze doen daadwerkelijk aan rituelen en offeren daarbij kinderen. Het Pedofielen netwerk is tevens enorm in Nederland. Volgens mij staan wij op nummer 1. Ik werkte een paar jaar geleden voor een groot accountant kantoor in Amsterdam en mijn projectleider ging vaak met zijn vrienden naar Thailand. Mijn eerste gedachtegang was altijd…. Dat ze erheen gingen om kleine kinderen te misbruiken. Achteraf gezien had ik nog gelijk ook. We leven in een zieker wereld mensen. Na alles wat ik heb gezien, ben ik ervan overtuigd dat dit hel op aarde is. Nederlanders moeten meer in opstand komen! We zijn veel te laks. Als we niet snel optreden… Zijn we echt voorgoed onze vrijheid kwijt. Let op me woorden. Als het gaat om demonstreren… Zijn wij echt pussy’s vergeleken met andere landen

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >