BuitenlandCorona

Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Corona is veel minder erg dan de jaarlijkse griep en om die reden zijn de draconische beperkingen niet langer gerechtvaardigd, zegt de Ierse arts Martin Feeley, klinisch directeur van de Dublin Midlands Hospital Group. Hij vindt dat mensen moeten worden blootgesteld aan het virus zodat ze groepsimmuniteit kunnen opbouwen en kwetsbare groepen minder gevaar lopen.

“Dat is wat er nu gebeurt en toch lijkt het beleid erop gericht te zijn om dat te voorkomen,” zegt Feeley, verbonden aan de Ierse gezondheidsdienst HSE, verbaasd.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De 70-jarige voormalige vaatchirurg spreekt zich ook kritisch uit over de media en hun obsessie met het dagelijkse aantal nieuwe coronagevallen, terwijl maar heel weinig mensen worden opgenomen in het ziekenhuis en op de intensive care. “De sterfte is minder dan 1 per 1000. Uit de gegevens blijkt dat we te maken hebben met een ziekte die veel minder erg is dan de jaarlijkse griep.”

“De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,” zegt de arts tegen de Irish Times.

Ontslagen

Feeley raakte als gevolg van zijn uitspraken in opspraak en heeft vandaag ontslag genomen als klinisch directeur van de ziekenhuisgroep. De HSE heeft zich gedistantieerd van zijn uitlatingen. Vooral zijn uitspraken over groepsimmuniteit waren verkeerd gevallen. Het management van de HSE zette de arts onder druk door tegen hem te zeggen dat zijn positie onhoudbaar was geworden.

Feeley, die meer dan 45 jaar arts is geweest, laat weten dat hij achter zijn uitspraken blijft staan, maar heeft besloten om ontslag te nemen zodat het management van zijn ziekenhuisgroep niet bestraft wordt.

Voor de mensen die zich nog afvragen waarom er niet meer artsen zijn die zich uitspreken: dit is dus de reden. Je raakt je baan kwijt en wordt als het ware verstoten.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Vreselijk.

Maar deze gekte gaat nog lang niet weg.
Nu plaatst Duitsland ons ook in het Rood. Knetter mesjokke.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/24225286/ook-duitsland-zet-nederlandse-provincies-op-rood

SP heeft eruit weten te krijgen dat er vrijdag een persconferentie komt. Alweer.
Wat mogen wij dan niet meer?

Wanneer houdt het op? Wanneer er bloed gaat vloeien?
Hitler, Goebbels en Mengele zouden allen zijn vingers erbij aflikken.

exegese
exegese
3 jaren geleden

quote : “De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,”

Voor de mensen die zich nog afvragen waarom er niet meer artsen zijn die zich uitspreken: dit is dus de reden. Je raakt je baan kwijt en wordt als het ware verstoten.

In twee stellingen de hele basis van het wereldwijde drama wat willens over de mensheid wordt uitgestrooid. Te krankzinnig voor woorden dat dit überhaupt plaats kan vinden.

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Heb wel gevoel dat tegenkrachten aan het bundelen zijn en toenemen in kracht. Laten we hopen, net op tijd sterk genoeg, om vaccins belachelijk te laten lijken en het oude normaal terug te laten komen.
Next step wordt dan, EU ontmantelen

Tony
Tony
3 jaren geleden

Dat betekent dus dat de leidinggevenden/management van een ziekenhuis zelf ziek zijn en iedereen bewust voor de gek houden.

Wanneer je weet dat mensen vergiftigd zijn, de bekendmaking van Li-Meng Yan getuigt dat, dan kun je niet op de ingeslagen weg doorgaan en mensen voor de gek houden.

Dan moet het roer om, maar dat zullen Fauci, Bill Gates en het WHO ten koste van alles, verhinderen.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x