Homepagina » Buitenland » Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)
directeur

Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

Corona is veel minder erg dan de jaarlijkse griep en om die reden zijn de draconische beperkingen niet langer gerechtvaardigd, zegt de Ierse arts Martin Feeley, klinisch directeur van de Dublin Midlands Hospital Group. Hij vindt dat mensen moeten worden blootgesteld aan het virus zodat ze groepsimmuniteit kunnen opbouwen en kwetsbare groepen minder gevaar lopen.

“Dat is wat er nu gebeurt en toch lijkt het beleid erop gericht te zijn om dat te voorkomen,” zegt Feeley, verbonden aan de Ierse gezondheidsdienst HSE, verbaasd.

De 70-jarige voormalige vaatchirurg spreekt zich ook kritisch uit over de media en hun obsessie met het dagelijkse aantal nieuwe coronagevallen, terwijl maar heel weinig mensen worden opgenomen in het ziekenhuis en op de intensive care. “De sterfte is minder dan 1 per 1000. Uit de gegevens blijkt dat we te maken hebben met een ziekte die veel minder erg is dan de jaarlijkse griep.”

“De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,” zegt de arts tegen de Irish Times.

Ontslagen

Feeley raakte als gevolg van zijn uitspraken in opspraak en heeft vandaag ontslag genomen als klinisch directeur van de ziekenhuisgroep. De HSE heeft zich gedistantieerd van zijn uitlatingen. Vooral zijn uitspraken over groepsimmuniteit waren verkeerd gevallen. Het management van de HSE zette de arts onder druk door tegen hem te zeggen dat zijn positie onhoudbaar was geworden.

Feeley, die meer dan 45 jaar arts is geweest, laat weten dat hij achter zijn uitspraken blijft staan, maar heeft besloten om ontslag te nemen zodat het management van zijn ziekenhuisgroep niet bestraft wordt.

Voor de mensen die zich nog afvragen waarom er niet meer artsen zijn die zich uitspreken: dit is dus de reden. Je raakt je baan kwijt en wordt als het ware verstoten.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Vreselijk.

Maar deze gekte gaat nog lang niet weg.
Nu plaatst Duitsland ons ook in het Rood. Knetter mesjokke.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/24225286/ook-duitsland-zet-nederlandse-provincies-op-rood

SP heeft eruit weten te krijgen dat er vrijdag een persconferentie komt. Alweer.
Wat mogen wij dan niet meer?

Wanneer houdt het op? Wanneer er bloed gaat vloeien?
Hitler, Goebbels en Mengele zouden allen zijn vingers erbij aflikken.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Zo is het en wanneer we verder zijn in de tijd klinkt het wederom uit volle borst(en): ‘Wir haben es nicht gewusst!!’. Voila.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Waarom draai je de boel niet gewoon om? Als dat land zo moeilijk doet, blijf gewoon weg. Ze doen zichzelf financieel tekort want ze krijgen dan ook geen geld meer van Nederlanders die daar niet meer komen. België net zo. Dat is het beleid, niet het volk. Waarom moet iedereen zo nodig ergens naartoe? De boel gaat toch naar de kloten dus waarom druk maken? Zorg voor jeZelf door je eigen rust op te zoeken. Ontspan je thuis. Dat is in deze tijden belangrijker dan ooit want ze zijn doelgericht bezig chaos in de hand te werken.

exegese
exegese
5 maanden geleden

quote : “De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,”

Voor de mensen die zich nog afvragen waarom er niet meer artsen zijn die zich uitspreken: dit is dus de reden. Je raakt je baan kwijt en wordt als het ware verstoten.

In twee stellingen de hele basis van het wereldwijde drama wat willens over de mensheid wordt uitgestrooid. Te krankzinnig voor woorden dat dit überhaupt plaats kan vinden.

Niek Wittebrood
Niek Wittebrood
Reactie op  exegese
5 maanden geleden

Gewoon je baan opzeggen en voor jezelf beginnen. Een actiebeweging beginnen en zielsverwanten verenigen en verbinden.

Wow
Wow
Reactie op  Niek Wittebrood
5 maanden geleden

Niek beste man, je haalt me de woorden uit de mond

johan den haag
johan den haag
5 maanden geleden

Heb wel gevoel dat tegenkrachten aan het bundelen zijn en toenemen in kracht. Laten we hopen, net op tijd sterk genoeg, om vaccins belachelijk te laten lijken en het oude normaal terug te laten komen.
Next step wordt dan, EU ontmantelen

salvar
salvar
Reactie op  johan den haag
5 maanden geleden

belgie heeft ons ook rood gegeven.
de mensen vallen nog steeds niet dood om heen en zieke mensen ik zie niet en hoor ze niet nergens.
teststraten gecontroleerd door journalist en er was niets te doen op twee na.

wie zijn die gekken die zich laten testen?
als je verkouden bent snuit je neus.
hoofdpijn en een pilletje helpen goed.

waarom testen zijn dat gekken die de mensheid willen pesten of wat?

ik snap er helemaal geen drol meer van jullie wel?

Niek Wittebrood
Niek Wittebrood
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Wij ook niet meer het wordt steeds gekker.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

salvar.Ik verdiep mij een jaar of 14 in alternatief nieuws,ik ben geen expert en geloof zeker niet alles wat ik lees.Er zijn zeer rijke en machtige figuren die de macht hebben op deze aarde o.a. de khazariaanse mafia.Deze psychopaten/satanisten willen de aarde voor zichzelf alleen,maar daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De vaccinazi,s zijn daar een ideaal middel voor,plan b is de soldaten van allah die met miljoenen tegelijk europa binnenkomen een oorlog tegen de europeanen te laten beginnen.

Tony
Tony
5 maanden geleden

Dat betekent dus dat de leidinggevenden/management van een ziekenhuis zelf ziek zijn en iedereen bewust voor de gek houden.

Wanneer je weet dat mensen vergiftigd zijn, de bekendmaking van Li-Meng Yan getuigt dat, dan kun je niet op de ingeslagen weg doorgaan en mensen voor de gek houden.

Dan moet het roer om, maar dat zullen Fauci, Bill Gates en het WHO ten koste van alles, verhinderen.

Harrie
Harrie
5 maanden geleden

Julian Assange zei dat alle grote oorlogen mogelijk werden gemaakt door propaganda en misinformatie van de MSM, daarom is de MSM Satan.

salvar
salvar
5 maanden geleden

weer een?
kom en ga met zijn allen de straat op en letterlijk allemaal , dan sluiten de burgers zich vanzelf aan.
kom op doe het het is vijf voor twaalf.
kom op massaal dan kunnen ze niet anders dan op te zouten.
rivm jullie moeten zich schamen.

G van peet
G van peet
5 maanden geleden

Alleen jensen vertelt het ware doel!

Petrus
Petrus
5 maanden geleden

Een goed voorbeeld voor de Nederlanse medische wereld.

RayOfLight
RayOfLight
5 maanden geleden

Ontslagen he? Gaat dat maar lang genoeg door blijven vanzelf de slechteriken over. Een soort onnatuurlijke selectie. Spreekt vanzelf dat die slechteriken straks brave burgers in GMO plantjes gaan veranderen.

Is dus duidelijk dat de waarheid omtrent de covid show spreken niets brengt. Gecoordineerde acties, vormen van groepen, opzetten van eigen social media lijkt mij effectiever…. Kortom actief verzet tegen de bezetter

F.Uckcinati
F.Uckcinati
5 maanden geleden

De hele wereld moet “bezuinigen” en iedere overheid heeft geld te kort. Dus laten we even het geld “volgen”
Bij vaccinatie wereld bevolking zijn de koste (2 vaccins p.p.) = 100 euro x 7 miljard bewoners = 700 Miljard Euro totale kosten/omzet . Als we niet vaccineren en er komt een tweede golf dan krijgt, 0.1% corona. Dat komt dan neer op 7 miljoen patienten mondiaal. Deze zijn bijna allemaal te genezen voor 10 Euro per persoon (HCQ, zink, antibiotica). Dit komt dan neer op een totaal van 70 miljoen Euro kosten/omzet.

Dus 700 MILJARD of 70 miljoen……..omzet, dat is het verschil voor big pharma (eigendom vd elite). en gegarandeerd betaald door de overheden.

Do I need to say more ???

PS. Dit staat los van het voordeel voor overheden om vaccins te gebruiken met track & trace mogelijkheden (RFID) en nano deeltjes, waarmee ze mensen kunnen “koppelen” aan hun mega databank die echt alles van iedereen “weet” en alles en iedereen in de gaten houdt.

Deze totale controle is de “bonus” voor de overheden die in deze hoax meegaan. Ze krijgen hiermee een waterdicht systeem in handen om de bevolking permanent onder de duim te houden. Politici die meewerken aan het nieuwe normaal krijgt in de toekomst waarschijnlijk een top baan aangeboden bij een van de grote multinationals, banken of globale instellingen, zoals we dat al zo vaak hebben gezien.

Geld en macht zijn dus de motivatie om deze virus hoax er door te drukken en iedereen te vaccineren.

Doe het dus niet. Laat u NOOOIT vaccineren en zie de weigering als uw grootste “heldendaad” van verzet.
Zeker als u niet kunt of gaat demonstreren of burgerlijk ongehoorzaam wilt zijn omdat u bang bent voor stokslagen, boetes en de gevolgen.

Verzet u dan door vaccinatie te weigeren (ook als ze u bedreigen en intimideren en als moordenaar van andere wegzetten). Houd voet bij stuk en laat u niet prikken, want als miljoenen mensen weigeren kunnen ze niet miljoenen mensen beboeten en uitsluiten van alles of opsluiten in de bajes.

x

Check Also

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x