Binnenland

Cosmic Top Secret: wat je niet mag weten over de Amerikaanse atoombommen die in Nederland liggen

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de komende jaren worden Amerikaanse atoombommen die liggen opgeslagen op vliegbasis Volkel in Noord-Brabant vervangen door spiksplinternieuwe exemplaren.

De explosieve kracht van de nieuwe bommen bedraagt maximaal 50 kiloton.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat is ruim drie keer de kracht van de bom die in 1945 Hiroshima verwoestte.

Atoombunker van geheimzinnigdoenerij

De Tweede Kamer wordt niet geïnformeerd over de modernisering van de kernwapens.

Wat Nederland over de kernwapens te zeggen heeft en welke gevaren de bommen met zich meebrengen, is in nevelen gehuld.

Alle informatie over de kernbommen ‘is geheim’ en als je er onderzoek naar doet stuit je op ‘een atoombunker van geheimzinnigdoenerij’.

Cosmic Top Secret

Alles wat met de bommen te maken heeft, krijgt de code Cosmic Top Secret, de allerhoogste classificatie van geheime informatie.

De bommen op de Brabantse luchtmachtbasis vallen onder de meest strikte geheimhouding. Officieel weet bijna niemand dat ze er liggen.

Zelfs de overheid mag een geen openheid over geven.

Vijf

Hoewel de aanwezigheid van de atoombommen een NAVO-geheim is, publiceerde nota bene diezelfde NAVO afgelopen zomer per ongeluk dat Nederland één van de vijf Europese landen is waar Amerikaanse kernwapens liggen opgeslagen.

En als de NAVO een kernbombardement wil uitvoeren, moeten Nederlandse piloten de bommen afwerpen. Daar valt niet tegen te protesteren.

[Zembla]

 

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
4 jaren geleden

”En als de NAVO een kernbombardement wil uitvoeren, moeten Nederlandse piloten de bommen afwerpen. Daar valt niet tegen te protesteren”

-Daar valt niet tegen te protesteren.

Hieraan zie je dus dat NL geen eigen baas is.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

ER zijn ook nog geruchten dat er VS-atoomwapens in omloop zijn, 100x de kracht van Hiroshima: De alle grootste nederlaag van Rutte heeft zich zojuist op tv, Ned-2 op Zembla[ weekje geleden ] geopenbaard, namelijk de Verenigde Staten(VS) gaan het 20-tal aanwezige kern-wapens-raketten te Volkel(Noord Brabant – ook in Friesland) in Nederland nu aanvullen met een aantal extra Atoom -bommen/-wapens-raketten en die 3x de kracht bezitten als de Hiroshima-Atoombom; Rutte is nu medeschuldig – samen met andere wereldleiders – voor het brengen van de mensheid naar het randje van de afgrond.

Zijn zij een absolute bedreiging voor de Wereld Vrede!

https://www.bnnvara.nl/…/dit-weten-we-over-de-amerikaanse-k…

Worden er vele 1000-e miljarden euros/dollars extra geinvesteerd in nucleaire-wapens. Ook dit nog eens middels co-creaties vanuit bijna 50 VS-Universiteiten, die dit ‘genocide’-tuig mee helpen te ontwikkelen.

Margie
Margie
4 jaren geleden

Het is de hoogste tijd voor NAVO ontbinding…

mike
mike
4 jaren geleden

“Cosmic Top Secret” zou wel iets kunnen zeggen over de ware aard van deze bommen. Met name ook van wie ze werkelijk zouden kunnen zijn. Figuren die op kosmisch nivo opereren?

Zouden deze kernwapens dan toch van buitenaardsen (Draco/ Reptillians) zijn die de mensheid in gijzeling houden? Met andere woorden: wat zou er gebeuren als de betreffende buitenaardsen hun zin niet krijgen of door positieve groepen van de Aarde worden verwijderd?

Volgens Benjamin Fulford zijn allerlei Joodse ambasades ook voorzien van kernwapens, waarmee het westen al jaren wordt gechanteerd om vooral in de pas te blijven lopen. Volgens hem zou de Kazarische mafia daarachter zitten.

We leven in een spannende en raadselachtige tijd.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x