Homepagina » Binnenland » Cosmic Top Secret: wat je niet mag weten over de Amerikaanse atoombommen die in Nederland liggen
atomic bomb 1011738

Cosmic Top Secret: wat je niet mag weten over de Amerikaanse atoombommen die in Nederland liggen

In de komende jaren worden Amerikaanse atoombommen die liggen opgeslagen op vliegbasis Volkel in Noord-Brabant vervangen door spiksplinternieuwe exemplaren.

De explosieve kracht van de nieuwe bommen bedraagt maximaal 50 kiloton.

Dat is ruim drie keer de kracht van de bom die in 1945 Hiroshima verwoestte.

Atoombunker van geheimzinnigdoenerij

De Tweede Kamer wordt niet geïnformeerd over de modernisering van de kernwapens.

Wat Nederland over de kernwapens te zeggen heeft en welke gevaren de bommen met zich meebrengen, is in nevelen gehuld.

Alle informatie over de kernbommen ‘is geheim’ en als je er onderzoek naar doet stuit je op ‘een atoombunker van geheimzinnigdoenerij’.

Cosmic Top Secret

Alles wat met de bommen te maken heeft, krijgt de code Cosmic Top Secret, de allerhoogste classificatie van geheime informatie.

De bommen op de Brabantse luchtmachtbasis vallen onder de meest strikte geheimhouding. Officieel weet bijna niemand dat ze er liggen.

Zelfs de overheid mag een geen openheid over geven.

Vijf

Hoewel de aanwezigheid van de atoombommen een NAVO-geheim is, publiceerde nota bene diezelfde NAVO afgelopen zomer per ongeluk dat Nederland één van de vijf Europese landen is waar Amerikaanse kernwapens liggen opgeslagen.

En als de NAVO een kernbombardement wil uitvoeren, moeten Nederlandse piloten de bommen afwerpen. Daar valt niet tegen te protesteren.

[Zembla]

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
1 jaar geleden

”En als de NAVO een kernbombardement wil uitvoeren, moeten Nederlandse piloten de bommen afwerpen. Daar valt niet tegen te protesteren”

-Daar valt niet tegen te protesteren.

Hieraan zie je dus dat NL geen eigen baas is.

peter
peter
Reactie op  I Trust Putin The Most
1 jaar geleden

nederland is ook geen eigen baas over het stukje grond, waar de kernwapens opgeslagen zijn.
dat is de VS.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

ER zijn ook nog geruchten dat er VS-atoomwapens in omloop zijn, 100x de kracht van Hiroshima: De alle grootste nederlaag van Rutte heeft zich zojuist op tv, Ned-2 op Zembla[ weekje geleden ] geopenbaard, namelijk de Verenigde Staten(VS) gaan het 20-tal aanwezige kern-wapens-raketten te Volkel(Noord Brabant – ook in Friesland) in Nederland nu aanvullen met een aantal extra Atoom -bommen/-wapens-raketten en die 3x de kracht bezitten als de Hiroshima-Atoombom; Rutte is nu medeschuldig – samen met andere wereldleiders – voor het brengen van de mensheid naar het randje van de afgrond.

Zijn zij een absolute bedreiging voor de Wereld Vrede!

https://www.bnnvara.nl/…/dit-weten-we-over-de-amerikaanse-k…

Worden er vele 1000-e miljarden euros/dollars extra geinvesteerd in nucleaire-wapens. Ook dit nog eens middels co-creaties vanuit bijna 50 VS-Universiteiten, die dit ‘genocide’-tuig mee helpen te ontwikkelen.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Het is de hoogste tijd voor NAVO ontbinding…

mike
mike
1 jaar geleden

“Cosmic Top Secret” zou wel iets kunnen zeggen over de ware aard van deze bommen. Met name ook van wie ze werkelijk zouden kunnen zijn. Figuren die op kosmisch nivo opereren?

Zouden deze kernwapens dan toch van buitenaardsen (Draco/ Reptillians) zijn die de mensheid in gijzeling houden? Met andere woorden: wat zou er gebeuren als de betreffende buitenaardsen hun zin niet krijgen of door positieve groepen van de Aarde worden verwijderd?

Volgens Benjamin Fulford zijn allerlei Joodse ambasades ook voorzien van kernwapens, waarmee het westen al jaren wordt gechanteerd om vooral in de pas te blijven lopen. Volgens hem zou de Kazarische mafia daarachter zitten.

We leven in een spannende en raadselachtige tijd.

Margie
Margie
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Het zijn amerikaanse kernwapens mike

mike
mike
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

@Margie
…en wie zouden er uiteindelijk in Amerika regeren? Denk je echt dat dat mensen zijn?

Rob
Rob
Reactie op  mike
1 jaar geleden

@mike, Benjamin schijnt ook niet volledig zuiver te zijn. Hij heeft het bijvoorbeeld vaal nog steeds over een financiële reset. Het huidige financiële systteem wordt volgens Thomas Williams niet gereset maar vervangen door een nieuw quantum financieel systeem. Nou weet Thomas Williams natuurlijk ook weer niet alles, daar is een mens te beperkt voor.

Toch zegt Benjamin Fulford wel interesante dingen. We weten eigenlijk niet hoe het zal gaan verlopen. Wat er nu gaande is schijnt nog nooit eerder gebeurd te zijn. Maar wat je in je reactie hier schrijft over wie Amerika regeert ben ik het er wel mee eens dat het geen mensen zijn maar reptillians. Vaak wordt er ook gesproken over Anunnaki bloedlijnen die dan de planeet ‘runnen’.

mike
mike
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

@Rob
Da’s wel waar ja, heb ik ook wel eens gehoord over Benjamin. Hij laat zich ook vaak informeren door geheime diensten. Het zou goed kunnen dat zij ook niet altijd de waarheid aan hem vertellen, net zoals ze dat bij de msm doen. Misschien niet eens altijd uit kwade wil, maar omdat niemand de hele waarheid kent. Het is heel erg lastig om een bron te vinden waar geen negatieve dingen over worden verteld.

Thomas Williams had ik nog nooit van gehoord, bedankt.

Anunnaki zouden misschien ook Draco’s kunnen zijn. Denk dat de verschillende typeringen door elkaar heen worden gebruikt. En dan zijn er ook nog mensen die beweren dat insectachtigen en Tall Whites ook deel uitmaken van de Chimera Group.

Het lastige is dat Chimera-leden ook in allerlei bedrijven werken, zoals Darpa en in het militair industrieel complex in het algemeen en ze schijnen ook controle hebben over deeltjes versnellers zoals die onder Long Island, New York. Veel zien er uit als mensen waardoor ze niet goed als een uitwas kunnen worden herkend.

Rob
Rob
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

@mike
Als je het zo in het algemeen bekijkt dan is er over elke bron van informatie wel een groep mensen die zeggen dat het nep is. Het interessante van Thomas Williams is wel dat hij deel uit maakt van wat de ‘world holding trust’ wordt genoemd. Die trust bezit volgens zijn uitleg nu eigenlijk alles wat de elite heeft verzameld. Ene Marduk, geen mens, zou de elite net zo belazerd hebben als de elite de mensheid heeft belazerd en bestolen. Marduk zou die elite de toegang tot de trust hebben geblokkeerd zodat de elite niets meer had. Marduk is nu weg. Hij was de laatste die in zijn eentje alles bezat. Er is nu een nieuwe trustee die alles in de loop der tijd via projecten etc weer terug wil geven aan de mensheid en zo de planeet en mensen weer welvaart terug geven. Dat is he verhaal.

Thomas verteld wel veel over hoe de wereld in elkaar steekt. In feite komt het er op neer dat alles wat een functie naam heeft en een positie, alleen maar macht in houdt. Zo zegt hij bijvoorbeeld dat de Dalai Lama een CIA agent is. Dat zal niet raar klinken als al bekend is dat de deep state zijn agenten overal heeft zitten. Maar als je dit dan hoort dan haalt hij in feite meer posities aan die allemaal van het systeem deel uit maken. Wat hij soms ook doet is de betekenis van allerlei woorden en termen uitleggen aan de hand van zaken die ver voorbij de uitleg gaan zoals wij die leren kennen. Dan krijgen veel dingen ineens een heel andere betekenis.

Thomas vertelt zo veel maar hij is ook nog steeds mens en weet niet alles. Hij weet bijvoorbeeld niet dat er al decennia lang generaties worden geboren met een wakker bewustzijn (van de ziel). Dat bewustzijn is altijd slapend geweest maar in de huidige tijden is dat anders. Alleen de oude generaties zouden dat kunnen begrijpen wanneer dat bewustzijn ontwaakt. Thomas geeft dan ‘tools’ aan om je energetisch te beschermen en zo maar zoals de mens aan het veranderen is is dat helemaal niet nodig. Hij bedoelt het dan waarschijnlijk goed maar dan ziet het ernaar uit dat hij ook nog een slapend ‘kernbewustzijn’ heeft. Hij schijnt in zijn slaap wel te ‘reizen’ en veel te ervaren maar het dagelijkse leven is nu wel zo dat die verandering van binnenuit komt en als mens door werkt. Hij geeft wel aan dat het allemaal in de mens zelf zit en dat klopt. Maar als dat bewustzijn ontwaakt dan wordt het tastbaar in eigen lichaam, vanuit het bewustzijn van de ziel. Dan klinken sommige dingen die hij vertelt nog beperkt in wat er aan bewustzijnsverandering gaande is in de wereld. Maar ja, er wordt vaak gezegd dat we een soort puzzelstukje zijn in het geheel. Iedereen doet zijn eigen bijdrage. Hij heeft wel heel veel informatie maar zijn dagelijkse ervaring is niet ‘nieuwetijds’. Dat tegenover iemand waar ik voorheen mee werkte en die energie als 4D ervaart als mens. Dan zijn er veel channelings die zeggen dat we uiteindelijk naar 5D gaan (volledig bewust zijn). Dat zal Thomas niet als mogelijkheid zien maar ik (in dit geval) wel. Of dat ook zo zal gaan zullen we moeten ervaren. Ook daarover wordt geschreven dat dat nog nooit eerder is gebeurd: ascentie van de ziel terwijl die nog in het lichaam is. Daar heb ik Thomas nog niet over horen praten. Desalniettemin is zijn informatie vaak wel interessant in een groter plaatje.

anoniem
anoniem
1 jaar geleden

Gewoon dat bewuste contract met usa opzeggen, Trump doet tenslotte hetzelfde met Iran?

Matt
Matt
1 jaar geleden

Het kan niet vaak genoeg onder de aandacht gebracht worden:

nieuwe wapenwedloop

En dat geldt ook voor de atoombommen in Kleine Brogel, pakweg 30 km onder Eindhoven die aan het licht kwamen, door een actie van Green Peace. Maar het werd van boven af altijd ontkent.
We worden dus duidelijk voorgelogen, maar ze vergeten wel dat ze met onze levens spelen door een vijand uit te vinden die wel eens kon terug slaan. Waar halen ze dat recht vandaan? Door deze wapens staan we wel bij Rusland op de kaart als potentieel gevaarlijk. Zijn die wapens weg hier dan hoeven we niet meer als bedreiging voor Rusland gezien te worden. Mensen denk na!
Rusland is NIET onze vijand, dat is een verzinsel van de US om hun wapenindustrie draaiende te houden en om baas te kunnen blijven spelen in de wereld.
Mensen: BLIJF HIERTEGEN PROTESTEREN!!!

Margie
Margie
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

En is NAVO dus niet meer nodig…ontbinden die hap

peter
peter
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

als de ophitserij van het westen tegen rusland zo door blijft gaan,kan het wel eens heel snel uit de klauwen gaan lopen
Rusland beschikt momenteel over een modern ,met nucleaire wapens uitgerust leger.
om binnen enkele minuten geroosterd of verdampt worden is geen prettig vooruitzicht.
gelukkig is Putin nog steeds een stabiele factor in het wereld gebeuren.
tenslotte,gaarne weg met die levensgevaarlijk troep in Volkel.

Jesi
Jesi
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Het is nep zoek op op de site metronieuws.nl

salvar
salvar
1 jaar geleden

rusland weet ook waar ze liggen en als de grote klap komt is nederland van de aardbodem verdwenen.
je nu gelijk zien hoeveel invloed wij als burger hebben, nul komma nul en nu zijn we de l.l

oke we zijn ook maar vee met het verstand van een schaap.
opstand zal nooit komen dus leef gewoon verder en denk nergens aan dat is volgens mij het beste.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ik zou willen oproepen tot een beweging die onze belangen als burger behandeld; niet politiek gemotiveerd, met juiste voorlichting en oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Ons grondwet wordt overtreden en dat moet stoppen. Alle Baudets ten spijt, maar meer in de vorm van Rara. Ook roep ik mensen op, die geld hebben, om dit te financieren en je te voegen bij een eerlijke staat. Ons politieke stelsel is er een van ondoorzichtigheid en het misbruiken van de term, democratie. Wonen/zorg/eten/ademen is geen recht meer, maar een luxe voor mensen met geld en macht. Ik zal maar niet zeggen, wat er morgen van mij mag gebeuren. Dan zit je n.l achter tralies. Waar jouw of mijn ouders voor gestreden hebben, bestaat niet meer. Ze leggen er een kransje voor en zeggen dat het nooit meer mag gebeuren. Die hele kliek, mag van mij morgen een zeemansgraf krijgen. Misschien dat de vissen er nog wat mee kunnen. Maar wellicht herkennen ook zij die bittere zweetlucht en gaan ze een oceaantje verderop. Wat een laffe leiders hebben we hier, die de naam ” leider” niet eens waard zijn. Want een leider,die dient zijn volk.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Atoombommen bestaan niet.

vladi
vladi
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

wat bedoel je?

fff

Denker
Denker
1 jaar geleden

Ik zou zeggen hacken die handel en terugsturen naar de rechtmatige eigenaars. Heb dit altijd al gezegd, vijand maken en ergens ver van het geweld lachen. Wordt tijd dat dat er openheid komt over het werkelijke ontstaan van een oorlog. Waardoor wij nog steeds gegijzeld zijn door onze zogenaamde bevrijders. We zijn bevrijd door de Russen zei hebben de vijandelijke troepen terug geslagen tot aan Berlijn en daarbij miljoenen kameraden verloren.

x

Check Also

baudet

Baudet-bashing begint groteske vormen aan te nemen. Dit zie je niet op tv

Een rechtse partij die hoge ogen gooit ...

navo

NAVO mobiliseert leger ‘om coronavirus te bestrijden’

De 30 buitenlandministers van de NAVO-landen hielden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x