Homepagina » Buitenland » Trump waarschuwt Amerikaanse senatoren ‘die uit zijn op Derde Wereldoorlog’
Trump waarschuwt Amerikaanse senatoren 'die uit zijn op Derde Wereldoorlog'

Trump waarschuwt Amerikaanse senatoren ‘die uit zijn op Derde Wereldoorlog’

President Donald Trump gaat migranten uit zeven islamitische landen tijdelijk weren. Hij wil het vluchtelingenprogramma in de tussentijd grondig doorlichten, meldt The Hill.

Ook heeft hij in het Pentagon een besluit getekend om de toestroom van radicale islamisten naar de Verenigde Staten tegen te gaan.

De maatregelen stuiten bij de gevestigde orde op fel verzet. In een tweetal tweets ging Trump in op de kritiek.

Verkeerd

Hij benadrukte het land veilig te willen houden en ontkende dat er sprake is van een verbod op moslims.

De tweets waren vooral een reactie op senatoren John McCain en Lindsey Graham, twee uitgesproken Republikeinen.

“De gezamenlijke verklaring van oud-presidentskandidaten John McCain en Lindsey Graham is verkeerd,” zei Trump.

Derde Wereldoorlog

“De twee senatoren zouden hun energie moeten richten op IS, illegale immigratie en grensveiligheid in plaats van altijd op zoek te zijn naar manieren om een Derde Wereldoorlog te beginnen,” voegde hij toe.

Eerder zeiden McCain en Graham dat het besluit het signaal afgeeft dat Amerika geen moslims wil toelaten en zal aanzetten tot meer terrorisme.

Opgeschort

In het besluit dat Trump heeft getekend staat dat het Amerikaanse toelatingsprogramma voor vluchtelingen voor 120 dagen wordt opgeschort.

Ook wordt in de VS tijdelijk een halt toegeroepen aan de instroom van mensen uit Syrië, Irak, Iran, Libië, Somalië, Soedan en Jemen.

[The Hill]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Derek schreef:

  En uit geen een van die landen komen er terroristen die een aanslag hebben gepleegd om Amerikaanse bodem. En Saudie Arabie dan meneer Trump?

  Oh ja de belangen zijn de groot voor het kapitaal………

  Amerika + Israel + Saudi Arabie = ZIONISME

  16 likes
  • Gezinusk schreef:

   @Derek.
   Saoedi-Arabië is de ergste in zijn soort maar het Nederlandse bedrijfsleven doet er goede zaken mee en dan tellen de mensenrechten waar ze het altijd over hebben kennelijk even niet mee.

   In hoeverre het Zionisme hier bij betrokken is, is mij niet geheel duidelijk. Sommige onderzoekers zijn van mening dat de politieke beweging van het Zionisme er op uit is om het Verenigd Koninkrijk Israël ten tijde van Koning David en Salomon omstreeks 1000 v. Chr. in ere te herstellen. Ook binnen de maçonnieke wereld word hierover gesproken dat er uiteindelijk een nieuwe tempelcomplex gebouwd zal worden rond de oude locatie ten ere van de komst van een God of messias.

   Opvallend hierbij, uitgezonderd Jemen, is dat alle moslimlanden die nu op de zwarte lijst staan om naar Amerika te mogen reizen, in 2001 op een lijst stonden die voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, op het Pentagon onder ogen kreeg te zien. Dit gebeurde enkele weken na 911. Al deze landen diende aangevallen te worden en wat voor het overgrote deel is gebeurt.

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   Dus zegt het maar mensen. Egh, toeval misschien..?

   16 likes
  • Sé Paratist schreef:

   Misschien is het verstandiger om over seculier zionisme te spreken…..
   Zionisten (streng gelovige joden) zijn net zo goed slachtoffer van de seculier Zionisten als wij dat zijn en ook de moslims dat zijn.
   Seculier Zionisten gebruiken juist deze term, omdat dan alle kritiek op hun criminele praktijken kan worden afgedaan als antisemitisme…..

   2 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Maar ze wonen allemaal in het geroofde land Israël en parasiteren op Amerika. Daarbij zijn velen Zio Nazi Ashkenazi Khazaren en hebben niets met het Jodendom te maken. Maar eerder met : Rothschild Khazarian Mafia / Mossad / CIA / Nazi / Deep State / Bilderberg / Vaticaan / Satanisme / Illuminatie etc.

    5 likes
   • Bataaf schreef:

    Je bedoeld ultra orthodoxe ‘joden’.

    1 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Een ding is zeker: Trump doet wat hij belooft en dat zijn ze van Links en Rutte niet gewend dus van daar die massahysterie van de media en alle betaalde nitwits worldwide. In RTL Latenightshow mocht de Zio Hysterica Femke Pakmemaar ook nog een haar kotsverwekkende riedel afsteken. Wat een vals wijf is dat toch ! Okay Trump is een ras opportunist maar voor Trump is het oorlog en hij is niet consistent want de ware terroristen zijn de Israëli en de Saoudys maar Trump heeft zijn ziel aan de duiver verkocht. Not good !Niet voor Trump en niet voor de rest van de wereld…

   4 likes
   • Freba schreef:

    Halsema heette vroeger vast anders, in ieder geval haar voorouders. Opvallend de Hebreeuwse keelklank van mevrouw, vooral als de emotie erin schiet. Vallen altijd door de mand. O ja, mevrouw heeft 12 jaar en drie maanden in de kamer “gezeten” en heeft dus straks volle bak pensioen. Moest er nodig tussenuit en nu verschijnt het Zionistische kreng weer volop in beeld, uiteraard in duur betaalde praatprogramma’s. Schijnt 2500 ex op te leveren, reiskosten. kappertje, make-up. Als het aan het K had gelegen was het “aanrechtgeld” geschrapt. Zeker ff vergeten trut dat dit indertijd met belastingtabellen te maken had. Bij het mannetje eraf en bij het vrouwtje erbij. Hadden de vrouwen ook eigen geld. Kun je het later weer afpakken. Een verkapte belastingverhoging.

    1 likes
 • Richard schreef:

  Ik hoor anders niemand klagen over islamitische landen die Joden weigeren.

  20 likes
 • nimrod 14 schreef:

  ik weet niet of trump een goede president is of niet de tijd zal het leren feit is de man komt zijn beloftes na hij heeft al meer gepresteerd in een week dan zijn 2 voorgangers in 16 jaar In nederland zouden ze er een voorbeeld aan moeten nemen dan bedoel ik niet de immigratiewet die hij uitvaardigt maar dan doel ik op beloftes Hier in nederland maken ze plenty verkiezingsbeloftes en als er het eentje haalt dan mag je je handen stijf dicht knijpen Neem een voorbeeld aan die man die maakt beloftes en voert ze uit wat die beloftes nou zijn daar heb ik het nou even niet over hij houdt ze gestand Nee daar kan rutte en zijn hansworsten een puntje aan zuigen

  21 likes
  • Derek schreef:

   @nimrod 14

   Waarom staan Pakistan, Afghanistan, Tunesië, Egypte en Saoedië- Arabië niet op die lijst?
   Daar komen de meeste terroristen vandaan toch volgens Amerika zelf?

   Trump zit op ramkoers met zijn nationalistische en radicale beleidsvoering. Zaait verdeeldheid tussen mensen en hele bevolkingsgroepen op basis van afkomst, huidskleur, religie en seksuele geaardheid. Ofwel verdeel en heersbeleid. Heersen kan hij op basis van zijn machtspositie die compleet word misbruikt. Geef het de tijd en iedereen zal inzien dat het de grootste fout is in de geschiedenis zal zijn van de mensheid.

   3 likes
   • Freba schreef:

    Heeft hij van 1 van zijn Nederlandse voorouders geleerd, daar schijnt hij prat op te gaan. Wij waren natuurlijk eeuwenlang de Grote Leermeesters op dat gebied. Vandaar dat wij procentueel de meeste Joden “in huis” hadden. Eigen schuld; dikke bult. Dus wij NL-ers moeten gewoon onze grote bek houden.
    Overigens kijk ik voorlopig niet naar het nieuws. Ben een beetje Trump moe. En al helemaal niet meer naar de NPO en aanverwante duurbetaalde praatmeneren en praatmevrouwen. OOOOOOOO wat is die Jinek toch goed. Zum Kotschen.

    2 likes
 • vrijheid schreef:

  Trump is ook een puppet van de elite, in 2000 was al bekend dat hij ooit president van Amerika zou worden. Dat kun je zien in een filmpje van de Simsons, waar Trump op de roltrap staat, altijd maakt
  de elite hun plannen bekend via de bekende Hollywood films of tekenfilmpjes. Google maar op dit filmpje. Meneer Trump gaat een rol vervullen in de eindtijden, waar we middenin zitten. Trump is een Zionist, een Freemason 33graad en heeft goede banden met Israël, het land van de Zionisten oftewel de valse Joden, de Khazaren. Meneer Trump zal Amerika straks in de afgrond storten, dat zal in de komende maanden steeds meer zichtbaar worden, de dollar en euro zullen crashen. Niets is wat het lijkt, het hele gedoe rondom de verkiezingen was een grote stunt. Het was juist de bedoeling dat Trump president werd, hij pas precies in het eindspel wat nu gespeeld gaat worden. De 4 paarden van de apocalyps denderen met grote snelheid over de aarde. Google maar eens op Trump en Hillary en kijk naar het affice wat ze vasthouden met daarop geschreven THE END IS NEAR.
  Het is een groot spel, achter de schermen zijn ze vrienden van elkaar, dus laten we maar eens afwachten wat er in de komende maanden zich gaat afspelen, de elite heeft haast, want die NWO moet er komen!

  8 likes
  • frans schreef:

   Vrijheid ,
   Wat raar dat jij de NWO niet wil maar dat je wel roept voor die partijen; ‘” want die nwo moet er komen”!
   Elke gedachte heeft een energie.
   Als je de NWO niet wil dan zou je dat allen moet zeggen/schrijven.
   Ja en zeker doet de Cabal nog allerlei rare kattensprongen, want in het nauw zitten ze, om erger over de wereld uit te storten.
   Maar ze zijn volledig vleugellam. door brexit en en trump als president.
   Blijf hoopvol ook me tTrump.

   3 likes
   • vrijheid schreef:

    Je hebt het spel nog steeds niet door frans, onderzoek en je vindt alles!
    Die NWO die wil ik niet, maar die willen de puppets van de elite.
    We zullen afwachten, de massa lijkt inmiddels hysterisch te worden met al zijn protestdemonstraties en dit is nu juist de bedoeling!!
    Lees een wat vaker op de site van Beyondthematrix, van Martin Vrijland, die altijd haarscherp het spel van de elite door heeft. Pluim voor deze man!

    5 likes
  • Derek schreef:

   @vrijheid

   Jij bent een geheel wakker persoon, Hulde. Jij ligt hiermee de vinger op de zere plek!!

   2 likes
   • vrijheid schreef:

    Dank je Derek, niets is wat het lijkt nietwaar? Je moet altijd alles 180 graden omdraaien en ik ben een onderzoeker en kom altijd achter de waarheid. Helaas trapt de massa er nog steeds in, de demonstraties die nu wereldwijd aan de orde van de dag zijn, zijn juist bedoeld om chaos te creëren, Trump dendert gewoon door en mevrouw May gaat straks gezellig op bezoek bij Trump. Zou wel eens stiekum willen meeluisteren wat daar besproken zal worden, niet bestemd voor wakkere mensen:)

    1 likes
 • Henk Bosvliet schreef:

  Als je IS wil uitschakelen moet je zorgen dat er geen IS’ers het land inkomen… anders krijg je Europese taferelen. Ik ben tegen het verbod maar het is noodzakelijk. Als Trump daadwerkelijk IS wil uitschakelen dan zal hij ook een aantal regeringen en koninklijke families moeten elimineren.
  Dan gaat het los.

  7 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Trieste opmerking met 6 likes/mensen die het dus ook niet begrijpen. IS is ten eerste gecreëerd (door de VS, Israhell en Saoedi-Arabie) en ten tweede komen de IS-leden allemaal NIET uit de landen die Trump nu op de zwarte lijst heeft staan, op een klein groepje (Soennitische) radicale Irakezen na die het niet zien zitten dat de Sjiieten het nu al lange tijd voor het zeggen hebben in Irak. Snap je het nog? Volgende keer een onderzoekje doen, voordat je iets schrijft om populair te doen.

   2 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   IS = CIA
   Made in USA

   1 likes
 • War on Error schreef:

  Die ‘fake’ krijser is zelf fake as fake can be. Dat snappen toch wel? Trump houdt ons voor achterlijk.
  3 punten.
  Wereldoorlog: de oorlog die nooit (echt) stopt, voordat het doel – ONEWORLD collectivistische heilstaat, onder Bolsjewiekse leiding (VN) er is.

  Mediamanipulaties, cq. propaganda, taboes opwerpen, Politiek Correcte nieuwspraak ontwikkelen = wapens, in de oorlog die gaande is. Asymmetrische oorlogsvoering.
  Zo ook massahysterie creeren, cultiveren en exploiteren. Zika, vogelgriep, HPV, etc.; Opwarming, de bron van het leven op aarde (CO2), Staatsterreur en Complottheorien (AL-Qeada, IS, Boko Haram, en heel dat ‘Global Gladio’.

  IS stoppen is dus heel eenvoudig.
  Hun olie niet meer kopen. Noch heling van geroofde goederen, olie, kunstschatten, seks-slaven, opium, en menselijke weefsels en organen.
  En de wapenleverancies, via partners in crime – de golfstaten, ISrhell, Turkije, Kosovo, Georgië, Schiphol, Victor Bot, e.a., stoppen.

  Dit is volksverlakkerij. Het zijn NAVO-landen die de trainingskampen voor jihadisten leiden.
  Ook in de VS zijn er vele kampen ingericht om de Globale Terreur permanent in stand te (kunnen) houden.
  22 Jihad Training Camps in the US – FBI Refuses to Take Action:
  http://madworldnews.com/22-jihad-camps-fbi/
  https://www.sott.net/article/333016-Bill-Clinton-worked-closely-with-Al-Qaeda-Helped-Turn-Bosnia-into-Militant-Islamic-Base
  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/18/gruwelijke-verdenking-isis-versjachert-organen-van-de-slachtoffers/
  http://theamericapartyusa.blogspot.it/2013/07/muslims-and-jihadist-training-camps-in.html

  Bijkomend doel! van Trump (zijn meesters) is: heel de PoliCor-gemeenschap op stang jagen. Desnoods gooit uncle Soros zijn nep-ngo’s – tevens ‘Revolutiemanagers’ in de strijd.
  Hup, net als Hitler (leugen Rijksdag) kan zo de riot-police op het volk worden afgestuurd.
  Facebook, WhatsApp, Twitter, e.d. onder censuur – en de Stasi houdt alle ICT in de gaten (censuur onder Defensie; in de EU is mol Mogherini aangesteld als baas van de EU-Stasi).

  Zo kwam er vandaag nog een facebook bericht langs van ‘t nieuwe baasje van de PvdA. Tenenkrommend, zo dom – niet geremd door de noodzakelijk kennis van zaken. Puur PoliCor dommigheid
  Precies zoals Trump het wil – jennen, en primitieve reacties uitlokken.

  Met Trump moet je gewoon alles omdraaien.
  Hij nl. op het schild gehesen, om te doen wat hij opgedragen krijgt.
  En dat is die ONEWORLD (slinks) vestigen. Dus oorlog ‘bomb the hell out of IS’ (n.b. hun eigen doodseskaders; dus excuus voor bommentapijten op bevolkingscentra!, in het M.O. én Rusland – China willen zo ook mee beginnen.
  Kan ook met kernwapens – hebben ze ruim 1.000 kernkoppen voor. Ruim voldoende om de hele planeet onbewoonbaar te maken.
  Ze gaan het doen hoor! ‘drastisch uitbreiden arsenaal, en moderniseren’.

  Het gevaar komt niét van ‘de islam’, zelfs niet van ‘de moslims’.
  De terroristen zitten aan de top, het gevaar komt van binnenuit.
  Mensen geloven nergens meer in, zelfs niet in aantoonbare waarheden. Staren liever naar het Journaal, en de ‘talking points’ die dat op je scherm knalt. Propaganda gaat met z’n tijd mee. ‘cutting edge’.
  De bevolking wordt beinvloed door vier globale persbureaus :
  https://www.klagemauer.tv/9616&autoplay=true

  Bedenk daarbij: veel nieuwsitems tegenwoordig i/o worden geproduceerd door PR & Marketing Concerns.
  Dat heet ‘manufacturing consent’, defensie besteedt daar grote bedragen aan. ‘Selling War’.

  (zaaien, cultiveren en exploiteren van) Terreur is anno nu “gewoon” een beleidsinstrument.
  Op uw kosten, en wij zijn het doelwit tegelijk.
  Bange mensen hebben ze het liefst, gedwee, afhankelijk – smekend om ingrijpen overheid (duivels); macht corrumpeert immers – het is almaar meer geconcentreerd, persé anti-democratisch, inhumaan.

  3 likes
  • Elise49 schreef:

   Yep, hier iets wat jouw verhaal ondersteunt. Iran is toch zogenaamd een groot gevaar? Ging eens bekijken welke providers zij hebben. Deze bedrijven zijn daar aanwezig: oa. TSz, Wiki schrijft dit over TSz: Dit is een internet provider voor het Amerikaanse leger in Irak en Afghanistan. De meeste klanten zijn van het Poolse en Amerikaanse leger(denk aan operatie barbarossa Polen/estland etc.), maar TSz is ook voor private bedrijven en organisaties. TSz levert ook telecommunicatie voor Irak gebaseerde Police Transition Teams. Dus het Amerikaanse leger zit al in Iran(via satelliet)!
   Ander bedrijven daar: Pars online: is Iraans. Businesscom=Ned/Belg.(van dit bedrijf is onduidelijk wie de eigenaar is) Shatel: Iraans. JTI Japans of Joods?(kon het niet goed achterhalen) NRD(ook niet achterhaald) One web=World Vu(hoofdkantoor st Helier Jersey) klein eiland tussen UK/France.(is min of meer onafhankelijk). Heeft/maakt gebruik van 648 satellieten.
   Internet is het hoofdmiddel om dingen over te kunnen nemen of te controleren.
   Hoe zit het met Europa?
   Vrijwel alle internetbedrijven vallen onder: Liberty Global/aandelenkoers: LIBAB(OTCMKTS)/Liberty Lilac BV.
   Deze zijn: Telenet(Belgie), VirginMedia(UK/Ierland), UPC(verschillende landen), Chellomedia(verschillende landen), Unity media(Duitsland), VTR(chili)/buitenbeentje. Ziggo(Nederland).
   Al deze bedrijven en hun sub providers bedrijven(die ik niet genoemd hebt+ databedrijven zoals google etc) vallen dus onder dezelfde aandelenkoers/corporatie.
   Het web werkt dus hetzelfde als een spin, die zijn slachtoffers vangt in een spinnenweb. De zwarte weduwe eet ook al haar kindjes op! Aangezien technologie de natuur/wetten kopieert en alles opslaat(codering), schrijf ik dit erbij. De ster is een symbool, die overal in terugkomt.(geloof/politiek/landen/vlaggen etc) De vijf punten van de ster staan voor: aarde,vuur,water,hout(al het levende) en oerijzer. In feite neemt men via oerijzer(technologie/(al)chemie/al staat voor god/voor mensen die de natuur aanhangen, is dit de valse god/vals licht ), Israel betekent ra(zon) el(elektriciteit) Isra is ook een pc programma, het element hout(wij dus etc.) over.
   Al vaker/jaren geleden hier neer gepost.(dit is voor de nieuwkomers)
   Vraag blijft(grotere plaatje): Waarvoor dient de agenda21/30/NWO? Bekijk agendapunten. Door vrijwel alle landen in de wereld ondertekend!
   Is technologie gemaakt voor de zwarte zon(nemisis/nibiru/bruine dwerg etc) te blokken etc. Waar de geloven/Hopi indianen/Dogon etc over praten/beschreven hebben of is alles een false flag om een nieuw tijdperk(higtech/Atlantis/transhumanisme, waardoor vele mensen voor opgeruimd moeten worden/zie zonneklok Georgia guidestones 1ste regel van de 10 nieuwe geboden) op te zetten/men bewust een poolshift creëert voor de grondstoffen/bij de polen stikt het van de grondstoffen? Of beide?
   Dit schrijven is waar alles en dan ook alles, nu om draait!

   1 likes
   • Elise49 schreef:

    Eigen interpretatie/gedachte over islam. Daar zitten dingen/gebruiken in, die aansluiten op de zwarte zon/Nemisis(zie zeven zegels/4de schaal en de zon wordt intenser en veroorzaakt grote pijn) Een bedekt lichaam lijkt me dan niet onverstandig. Door deze bijzon(al dan niet natuurlijk) krijgen we met veel rampen te maken. Dorst/honger/dood/gevechten om voedsel/water etc. Het is nog steeds gebruikelijk bij de islam om te delen. Wordt er met de paplepel ingegoten. Iets waar wij nog iets van kunnen leren.(zou zeggen/maak eens contact met een moslim familie)
    Dat mannen meerdere vrouwen mogen hebben is ontstaan door rampen/oorlog, waardoor vele mannen dood gingen. Hierdoor hoefde alleenstaande vrouwen/kinderen geen armoede te hebben/lijden.(nu door hoge beschaving achterhaald), maar dit is wel een oplossing, voor als het echt nodig is.
    Respect voor de natuur/levende is het hoogste goed. Is echt zo!
    Zelfs de eindtijd staat beschreven. Over luchtlagen en zelfs de oorlog tegen de mensen die niet geloven(hier bedoelt men de mensen mee, die technologie als god zien/de luchtwezens, die onsterfelijkheid aanhangen) Zelfs onder vele moslims niet goed begrepen.
    Dacht: schrijf eens wat positiefs over de islam/moslims.(En ja, ik heb ook slechte ervaringen, maar over het algemeen veel goede/onder alle soorten heb je rotte appels) Het eten en drinken is overheerlijk! Probeer het eens! Maak contact! Dan kom je erachter, dat er weinig verschillen als mens zijnde zijn. Dezelfde zorgen etc.

    2 likes
    • Elise49 schreef:

     Het begrip martelaren wordt vaak misbruikt. In feite bedoelen ze ermee, dat het een offer is/het lot, die door god is gegeven. Dat komt al heel anders over. In elke taal heb je woorden, die ruimere/meerdere betekenissen hebben. En het is aan het gebeuren, hoe je iets moet vertalen. Dus een kind wat getroffen is door een kogel en die overlijdt(deed niet mee in de strijdt), dan is het ook een “martelaar”.

     1 likes
  • general lee schreef:

   die vent heeft groot gelijk, ze zouden dit overal moeten doen!

   1 likes
  • Freba schreef:

   Je zal wat moeten doen om 7 miljard doorgefokte apen in het gareel te houden. En er komen er steeds meer bij, dankzij al die imbecielen die aan het hoofd van DE geloven staan. Onthouding roepen tijdens de carnaval in Rio; hoe bedenk je het.

   1 likes
 • Elise49 schreef:

  Waarom 3 maanden?

  3 likes
  • ben schreef:

   nou ja als die net zo snel te werk blijft gaan heeft hij binnen 3 maanden korte metten gemaakt met isis …
   gekkigheid natuurlijk. maar ik denk dat de amerikaanse grondwet niet langer zou toestaan doet me een beetje denken aan de jappenkampen in amerika inww2 een tydelijke drastische oplossing voor hopelijk een tijdelijk probleem dat druisden toen ook in tegen alles waar de amerikaanse grondwet voor staat ..

   1 likes
 • Trumpetter schreef:

  Ik vind dat er wereldwijd een verbod moet komen op grensoverschrijdend personenverkeer. Laat mensen allemaal lekker in hun eigen land blijven en er het beste van maken. Zo blijft ieders cultuur behouden.

  4 likes
 • Onno schreef:

  Zolang Trump de verbale politieke psychopathische gruwelmoordenaar van 1,2 miljoen vluchtelingen, oorlogsgewonden en andere zwakken te Dresden enz. enz. enz. Winston Churchill een “groot man” blijft noemen en zelf jachten met gouden kranen en doorzichtige dekken voor Trump ‘himself’ laat bouwen, vetrouw ik ‘m voor geen micrometer.

  Psychopatentest steeds VERPLICHT voor de POTUS en alle anderen die opmerkelijk in macht en controle van openbare dienst en bestuur geïnteresseerd zijn, is het idee van forensisch deskundigen van wereldfaam.

  2 likes
  • Freba schreef:

   De enige tak van sport waar je geen verstand hoeft te hebben, danwel gediplomeerd behoefd te zijn, is DE Politiek. Goed Schmusen is een vereiste. Vandaar zoveel J’s binnen de PvdA.

   1 likes
 • Bagwany schreef:

  Hr Hofmans, deze man is geen racist wij worden als racist neer gezet in NL zeg tegen een gekleurde medemens NEGER dan word je opgepakt zegt een neger tegen jou witscheet dan gebeurt er niets ook niet als je een klacht indient , dan schepen ze je af met de woorden ,we hebben wel wat anders te doen f off . nee meneer Hofmans hoe kan je nu willen dat ze aanslagen gaan plegen waar dan ook in de wereld ?
  jij bent ook behoorlijk ge hersenspoelt misschien moet je ook maar eens mee gaan lopen in al die protest marsen die ze op deze aardkloot organiseren .

  2 likes
 • Richard schreef:

  Kijk naar dit filmpje en hoor wat Big Joe hier over te zeggen heeft.
  Die man ziet het allemaal heel helder.

  Big Joe DESTROYS The Women’s March | Feminist / Social Justice Warriors / SJW vs LOGIC

  https://www.youtube.com/watch?v=g-u-UOnrTwY

  1 likes
 • An Archist schreef:

  Of je nu eens bent of niet eens met Trump, hij zorgt in elk geval dat hij de eerste president / minister etc is, die doet wat hij heeft gezegd. Alles wordt vergroot en er is weer een media campagne gestart waarin de hele wereld weer trapt.
  Twitter msg van mensen die spijt hebben dat ze op trump hebben gestemd. laat me niet lachen. Hij heeft in zijn campagne altijd gezegd wat hij van plan was. En nu hebben ze spijt?
  Nieuws is alleen maar negatief ove rhet verbod. Wij in het westen zijn natuurlijk verbolgen, maar roepen eigenlijk al jaren hetzelfde. En zie wat er in Nice, Parijs, Berlijn is gebeurd. Dat is wat hij wil stoppen of in elk geval de kans erop verminderen.
  Of hij nou wel Zionist, Mason of iets anders is, doet hier niet aan af.
  Op CNN zijn nog steeds stukken te zien, dat Trump een leugenachtige president is. En allemaal vanwege het bezoekersaantal bij de inauguratie. Dat de media het over niets anders meer heeft zegt al genoeg.
  Weer worden we met zijn alleen gemanipuleerd.
  Zoals Onno zegt, hij heeft in twee weken al meer gedaan dan alle andere presidenten sinds Reagan. Buiten oorlogen op valse voorwendeselen starten dan…

  Over Amerika in de afgrond brengen, hahaha. Amerika zit al jaren in de diepste afgrond die er is.
  Als Gadhaffi of Hoesein nog hadden geleefd was Amerika een vierde wereldland geworden. Enige wat het land nu overeindhoud is dat alles, maar dan ook alles in Dollars betaald moet worden (reserve currency). Als China het voor elkaar krijgt (wat ik niet denk anders zal er een ongekende oorlog uitbreken, onder weer valse voorwendselen) om de Yuan de reserve currency te worden, dan is de Amerikaanse droom dood. Trump wil dit ook om laten slaan, maar op een zakelijke en niet een politieke manier.

  Wat ik het slechtste begrijp is dat iedereen zijn mond vol heeft, al jaren, over die k*tbuitenlanders, ze stelen onze banen, ga terug naar je eigen land enz. (ja hier in NL maar ook in Amerika). En nu is er eindelijk iemand die hier wat aan wil doen… nou ja het zal wel. Ik kijk uit naar de verkiezingen hier en hoop van ganser harte dat wij hier ook eindelijk eens afrekenen met die lui die er niet voor ons zitten, maar voor….tja wie eigenlijk.

  2 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Wat moet ik schrijven? ‘Heil Trump’? Deze man is een racist. Zeer duidelijk.

  Ik lig er totaal niet wakker van als mensen uit Saoedi-Arabië nog een aantal aanslagen plegen in de VS. Reden: misschien worden ze wel wakker. Ach ja, die Saudiërs mogen ten slotte gewoon het land in; geen ban omdat ze zaken doen met de VS. Begrijp je het nog?

  Ik kan mij niet herinneren dat bijv. een Iraniër een aanslag heeft gepleegd in de VS of in de EU. Dat geldt ook voor iemand uit Jemen. Nogmaals (zie eerdere post elders), ik hoop dat Trump én zijn kiezers keihard geraakt zullen worden; maakt niet uit hoe. De mens moet pijn voelen, wil het misschien begrijpen.

  2 likes
 • Vincent schreef:

  Trump is geen president maar een zakenman. Hoewel net als hier in amerika de politiek een egocentrisch zootje is en er zeker wat moet gebeuren is zo’n trumpetterende olifant door de porseleinkast geen goed idee. Het zijn gevaarlijke tijden met veel incapabele machthebbers in de wereld. Ook zal een Isis de maaatregel van trump zien als een regelrechte uitdaging.. HET moment om in de picture te komen en nog meer angst te zaaien.

  1 likes
 • Wim schreef:

  Want vandaar komen de meeste vluchtelingen, niet Saudi Arabië. Oh oh iedereen in paniek, vet.

  0 likes
 • Pieter schreef:

  “WO-III is het ultieme conflict dat zal worden uitgelokt door gebruik te maken van de verschillen die door agenten van de Illuminati worden veroorzaakt tussen politiek zionisme en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet zo worden gestuurd dat zowel politiek zionisme als de islamitische wereld elkaar wederzijds vernietigen. In de tussentijd zullen de andere naties, die voor de zoveelste maal uiteenlopende visie zullen hebben omtrent het conflict, gedwongen worden om zo lang te vechten dat er een complete fysieke, morele, spirituele en economische uitputting optreedt. Dan zal aan de overgebleven mensheid, temidden van volslagen verwarring en teleurstelling, publiekelijk het ware licht van de zuivere doctrine van Lucifer getoond worden in al zijn glorie.” — Albert Pike, 1871

  0 likes
 • Bagwany schreef:

  Ik denk dat ze blijven ddorgaan met Trump onderuit te schoffelen totdat er iets gebeurd wat ze organoseren waar door Wo 111 uitbreekt wat ze dan vervolgens in zijn schoenen proberen te schuiven
  dit gaat ze niet lukken . daar is trump te slim voor
  voorlopig gaat het verbod op instroom vluchtelingen ( lees goud zoekers en potential gevaarlijke lieden )
  en dat is goed , dat moeten ze in NL ook doen ,maar ja de regeing ( tussen haakjes) wat geen regering meer is maar loopjongens van een hogere macht zelf benoemde gevaarlijke Elite denk ik . die laat het maar door gaan net zolang dat NL een moslim staat is geworden en zo doende dat bij de NLers in de schoenen geschoven is en dan moeten wij zeker het zzakje weer recht zetten met daarbij duizende doden jonges en of meiden die de oorlog in gestuurd worden , ja het gaat goed

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >