Paranormaal

Tv-ploeg met camera nodigt geest uit zich te laten zien. Wat je dan ziet is nog nooit zo duidelijk vastgelegd

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paranormale onderzoekers van het tv-programma Most Haunted claimen voor het eerst in 15 jaar een geest op camera te hebben vastgelegd.

Volgens presentatrice Yvette Fielding gaat het om de meest opzienbarende beelden tot nu toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Op de beelden is een mannelijke figuur te zien die door een donkere gang loopt in Wentworth Woodhouse, een landhuis in het graafschap South Yorkshire.

Witte figuur

Het team deed onderzoek naar een spookverschijning in het 17e-eeuwse huis die in verband is gebracht met tientallen onverklaarbare waarnemingen.

Vlak voor de waarneming zei cameraman Stuart Torevell na het horen van voetstappen: “Als je hier bent, loop dan door deze gang,”

In de deuropening waar de camera op gericht is verschijnt vervolgens een witte figuur. Torevell besloot achter de verschijning aan te rennen, maar in de kamers die aan de gang grensden kon het team niets vinden.

Overleden persoon

“Dit zijn toch wel de meest opzienbarende beelden die we tot nu toe hebben gemaakt,” zei Fielding.

“Was dit de aanwezigheid van de geest van een overleden persoon, een doppelgänger, of iets anders wat we niet kunnen begrijpen?” vroeg ze zich af.

Geen verklaring

Karl Beattie, de maker van de beelden, zei: “We hebben nog nooit zoiets gezien en we hebben er echt geen verklaring voor. Het is een hele vreemde plek.”

Wentworth Woodhouse werd in 1630 gebouwd door de eerste graaf van Stafford. Indertijd woonden er honderden mensen in het landhuis.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
6 jaren geleden

Als de beelden nóg een stuk waziger waren, had ik het zeker geloofd!

Hans
Hans
6 jaren geleden

I want to believe , maar zie totaal niks , nakkes nada . Als je lang blijft staren en turen ga je vanzelf spoken zien die er niet zijn sorry .

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Dat was jereinste nepperij! Ik kon de verschijning Frame voor Frame zien bewegen. Die mensen moeten zich doodschamen! Geesten zijn wel degelijk echt, maar deze niet! En de hond weet het: Zie hem denken “wat zitten ze nou moeilijk te doen over niks.” Als er echt een geest was geweest zou de hond een stuk scherper zijn.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Nou als ik kippenvel moet krijgen van een geest…was ik nu een kip. Rare reactie’s altijd, er zijn altijd geesten om ons heen , alleen zien de meeste mensen ze niet, en ja er zijn meer positieve dan negatieve, en soms moet je ze terug naar het licht helpen……..maar op zich is er niks mis met geesten……..we veranderen allemaal in een andere energie…

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x