CoronaBuitenland

Huisartsen laten geen booster meer zetten: ‘Het tij is aan het keren’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Amper de helft van de Vlaamse 80-plussers die een uitnodiging hebben gekregen voor een tweede boosterprik gaat daar op in, schrijft Het Belang van Limburg. Dat wordt bevestigd door het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Ook huisartsen zijn huiverig geworden. Zo laat de Vlaamse huisarts Frank Peeters weten: “Op een bijeenkomst van huisartsen gisteren hoorde ik collega’s zeggen dat ze zich geen booster meer laten zetten. Het tij is aan het keren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Game over

Arts Paul Neirynck reageert: “Wat is de zin van boosteren met vaccins tegen een 2,5 jaar oud Wuhan-virus met een efficiëntie die na enkele weken afneemt? Daarbij nog bij een bevolking waarvan bijna iedereen besmet is geweest met recentere varianten? Ik ben pro-vaccins, maar ook voor mij: nee, bedankt.”

Volgens Peeters is het waarschijnlijk game over voor Pfizer. “Er sterft quasi niemand meer door de mildere omikronvariant. Waar ligt het omslagpunt dat er meer schade en dood is door de mRNA-vaccins dan door Covid-19 als we massaal blijven vaccineren?”

Vergeetput van de vaccinatieschade

“Bij de start van de vaccinatiecampagne was ik als arts verbaasd dat er geen risicogroepen geselecteerd waren voor een vaccin dat in een experimentele fase verkeert, maar nu anderhalf jaar later ben ik razend kwaad omdat men blijft vaccineren ondanks de gekende vaccinatieschade,” aldus de huisarts.

Over het ‘Sudden Adult Death Syndrome’ zegt hij: “Is dat de vergeetput van de vaccinatieschade?”


4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
1 jaar geleden

!!!Het word tijd!!!!wel laat eerst spuiten en dan klagen?maar goed dat ze hun hersens eens gaan gebruiken!!!!!!!

Henk
Henk
1 jaar geleden

Nee, geen “vergeetput”.

Wel een eufemisme.

Anna
Anna
1 jaar geleden

Deze huisartsen die zeggen dat zij de boosters niet meer gaan prikken ? De eerste en de tweede gifspuit was wel ok? Deze artsen hadden vanaf het begin al niet mee moeten werken hieraan ! Deze mensen zijn ook mede schuldig aan genocide! 🤮

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

BOMBSHELL: Pfizer’s eigen documenten geven toe dat mRNA covid vaccins zullen leiden tot massale ontvolking
WAAROM is er geen plan om van die VERDOMDE vaccins af te komen. Waarom is er geen plan om de vaccinatiecentra te sluiten? Waarom zijn de farmaceutische bedrijven voor vaccins nog steeds actief? WAAROM zijn de FDA /CDC/RIVM nog steeds actief?..

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x