CoronaBuitenland

Huisartsen laten geen booster meer zetten: ‘Het tij is aan het keren’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Amper de helft van de Vlaamse 80-plussers die een uitnodiging hebben gekregen voor een tweede boosterprik gaat daar op in, schrijft Het Belang van Limburg. Dat wordt bevestigd door het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Ook huisartsen zijn huiverig geworden. Zo laat de Vlaamse huisarts Frank Peeters weten: “Op een bijeenkomst van huisartsen gisteren hoorde ik collega’s zeggen dat ze zich geen booster meer laten zetten. Het tij is aan het keren.”

Game over

Arts Paul Neirynck reageert: “Wat is de zin van boosteren met vaccins tegen een 2,5 jaar oud Wuhan-virus met een efficiëntie die na enkele weken afneemt? Daarbij nog bij een bevolking waarvan bijna iedereen besmet is geweest met recentere varianten? Ik ben pro-vaccins, maar ook voor mij: nee, bedankt.”

Volgens Peeters is het waarschijnlijk game over voor Pfizer. “Er sterft quasi niemand meer door de mildere omikronvariant. Waar ligt het omslagpunt dat er meer schade en dood is door de mRNA-vaccins dan door Covid-19 als we massaal blijven vaccineren?”

Vergeetput van de vaccinatieschade

“Bij de start van de vaccinatiecampagne was ik als arts verbaasd dat er geen risicogroepen geselecteerd waren voor een vaccin dat in een experimentele fase verkeert, maar nu anderhalf jaar later ben ik razend kwaad omdat men blijft vaccineren ondanks de gekende vaccinatieschade,” aldus de huisarts.

Over het ‘Sudden Adult Death Syndrome’ zegt hij: “Is dat de vergeetput van de vaccinatieschade?”


4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
9 maanden geleden

!!!Het word tijd!!!!wel laat eerst spuiten en dan klagen?maar goed dat ze hun hersens eens gaan gebruiken!!!!!!!

Henk
Henk
9 maanden geleden

Nee, geen “vergeetput”.

Wel een eufemisme.

Anna
Anna
9 maanden geleden

Deze huisartsen die zeggen dat zij de boosters niet meer gaan prikken ? De eerste en de tweede gifspuit was wel ok? Deze artsen hadden vanaf het begin al niet mee moeten werken hieraan ! Deze mensen zijn ook mede schuldig aan genocide! 🤮

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

BOMBSHELL: Pfizer’s eigen documenten geven toe dat mRNA covid vaccins zullen leiden tot massale ontvolking
WAAROM is er geen plan om van die VERDOMDE vaccins af te komen. Waarom is er geen plan om de vaccinatiecentra te sluiten? Waarom zijn de farmaceutische bedrijven voor vaccins nog steeds actief? WAAROM zijn de FDA /CDC/RIVM nog steeds actief?..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x