Homepagina » Buitenland » Mensen moeten bevrijd worden van de arrogante elite. Kost dit de Franse politica Le Pen de kop?
Mensen moeten bevrijd worden van de arrogante elite. Kost dit de Franse politica Le Pen de kop?

Mensen moeten bevrijd worden van de arrogante elite. Kost dit de Franse politica Le Pen de kop?

Marine Le Pen noemt de uitslag in de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen ‘historisch’. Volgens haar is het tijd om het Franse volk te ‘bevrijden van de arrogante elite’.

De eurosceptische Le Pen van Front National staat in de tweede en beslissende ronde op 7 mei tegenover de pro-Europese Emmanuel Macron.

Hij kreeg volgens de exitpolls de meeste stemmen in de eerste ronde van zondag, gevolgd door Le Pen.

Voor het eerst

Volgens Le Pen staat het overleven van Frankrijk op het spel. Ze riep ‘alle patriotten’ op op haar te stemmen.

De gevestigde politieke partijen kregen er flink van langs. Voor het eerst in de geschiedenis halen de twee grote partijen van rechts en links de tweede ronde niet.

Keihard afgerekend

Door twee relatieve buitenstaanders te kiezen hebben de Franse kiezers keihard afgerekend met de gevestigde politieke orde.

Welke kandidaat de tweede ronde ook wint, voor Frankrijk zal er een hele nieuwe politieke periode aanbreken.

[CNBC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Richard schreef:

  Ordo ab chao.
  Andere jas, de zelfde kliek.
  Mensen! Trap er niet in!

  22 likes
 • weg met ons schreef:

  Macron is een Rothschild puppet, een afgerichte rat in pak. Dus wie gaat er winnen in Frankrijk? Hier won Bilderberg Rutte middels fraude en dan zou het in Frankrijk anders gaan?

  22 likes
  • Gezinusk schreef:

   @weg met ons.

   Het zou in ieder geval een zege zijn voor de democratie dat internationale verkiezingswaarnemers voortaan verkiezingen in EU lidstaten gaan controleren. Ze hebben dan wel een grote mond over Assad en de ontwikkelingen in Syrië, maar dat land gaf in ieder geval het goede voorbeeld door uit meer dan 30 landen verkiezingswaarnemers in te laten vliegen. Dat zie ik ze in Den Haag of Brussel nog niet zo snel doen.

   Ik vermoed dat Brussel er ook alles aan zal doen om dergelijke processen te voorkomen. Zo vond Europarlementariër, Hans van Baalen, het niet nodig dat er überhaupt referenda word gehouden. Hij vind dat eng. Volgens hem zou het zelfs verboden moeten worden en zegt veel over Hans van Baalen.

   Hij gaf ook aan dat een EU noodzakelijk is om oorlogen te voorkomen. Op zich ben ik het daar wel mee eens want er zijn veel bizarre oorlogen tussen de lidstaten uitgevochten, en dat had van alles te maken met grondstoffen die omgezet werden in geld.

   Een onderwerp waar ze in Brussel en Wall Street nog steeds vol voor gaan! Dat dan wel weer. De gevolgen die er uit ontstonden werden weggepoetst. Het is een van de redenen waarom Marine Le Pen zoveel aanhang heeft gekregen. Wat dat aangaat heeft Brussel ernstig gefaald. De gevolgen zullen op de langere termijn denk ik groter worden dan ze al waren. De Parijse taferelen die we gezien hebben is denk ik een voorbode op wat komen gaat. En ik heb niks tegen deze mensen. Degene die hiervoor verantwoordelijk zijn zitten o.a. in Brussel en op Wall Street.

   https://www.youtube.com/watch?v=mb3rNkkCAJY

   4 likes
   • Helen schreef:

    @Gezinusk, je schrijft: “Hij gaf ook aan dat een EU noodzakelijk is om oorlogen te voorkomen. Op zich ben ik het daar wel mee eens want er zijn veel bizarre oorlogen tussen de lidstaten uitgevochten, en dat had van alles te maken met grondstoffen die omgezet werden in geld.”

    De EU voorkomt oorlogen ????? Belgie, Frankrijk en Nederland voeren NU oorlog tegen Syrie. Engeland en Nederland hebben oorlog gevoerd tegen Irak, met circa 1 miljoen burger slachtoffers als gevolg. Engeland voerde oorlog tegen Lybie enz. enz.

    Laat je toch niets wijsmaken, sinds de 2de WO zijn Europese landen constant in oorlog met landen uit het midden oosten.

    8 likes
 • onbekend schreef:

  Volgens haar is het tijd om het Franse volk te ‘bevrijden van de arrogante elite’.
  zei Jeanne d’Arc dit ook niet.

  15 likes
  • Richard schreef:

   We worden al dik 6000 jaar voorgelogen door de priesterkaste. Tijd dat daar een eind aan komt.
   Bewustzijn! Wees gewaar. Dan kan het kwaad je niet ontmoeten.

   11 likes
  • Jeff schreef:

   ja, maar haar alternatief was god en die was toch ook al niet zo mals

   3 likes
   • Elise49 schreef:

    Yep en god is/zijn de natuurwetten(plus en min energieën), die overal en altijd aanwezig zijn(aarde/heelal etc).
    Moeder natuur is ook hard. Hoe dan ook, de mens zal het verliezen. Ook de hoge priesters/technologie. Mede door automatische balanstrekking natuurwetten. Het deeltje(gods) dat altijd voor beweging/balans zorgt. Uitkomst altijd: plus.
    Hoe meer men pruts aan de natuurwetten, hoe harder de natuur terug slaat en de boel weer overneemt. Kunnen we wel terug(wat als een energie van buiten aarde in de polen komt, die de boel/alle lagen verstoort)? Hoe moeten we terug? Hoe veranderen we het systeem? Ik denk, dat de elite daar volop mee bezig is. Zowel positief als negatief. De wereld economie(totaal) groeit sowieso niet meer, doordat men alles/elkaar overneemt.(ook bij de top) Op alle vlakken krimpt het al.
    Ik zie Agenda 21/30/NWO zowel negatief als positief. Oorlogen/ruzie enz. heeft totaal geen nut meer. Het is beter om gezamenlijk terug naar de natuurwetten/natuur te gaan. Dan moet men wel uit zichzelf gaan delen. Tja, en dat is nou net het probleem. Dus dwingt men het af via het systeem. Uitkomst/einddoel: hetzelfde.
    En toen kwam er een grote blauwe olifant(blauwe ster Hopi) en die blies het verhaaltje uit. The End/het Event.

    1 likes
  • Magic Margie schreef:

   En even als zo velen…kwam ook Jeanne d’Arc op de brandstapel terecht. Een vorm van assisinatie
   Vrouwen met kracht konden ze niet gebruiken.
   Voor de goede orde (elite) kon ze na haar overwinning (niet die van Napoleon) opzouten.
   Jeanne d’Arc….een pracht vrouw!

   3 likes
 • Tijn schreef:

  Nu kunnen de Fransozen dus kiezen tussen een D66-variant en een PVV-variant. Hun SP, PvdA en VVD zijn weliswaar uitgeschakeld maar al deze partijen hebben al steun toegezegd aan Macron met bijbehorend stemadvies voor hun achterban. Volgens mij is het een gelopen race. Beetje zelfde verhaal als in Nederland waar Wilders al bij voorbaat kansloos was.

  23 likes
  • Hendrik Jan schreef:

   Le Pen gaat gebruik maken, van het simpele feit, dat er nu nieuwe cijfers bekent zijn gemaakt, aangaande de aanvoer van gelukszoekers via Italië ca 500 Duizend in 2017.
   En veel willen zich in Frankrijk vestigen.

   7 likes
 • steez schreef:

  de fransen hebben tenminste ruggegraat om te stemmen voor iets nieuw ipv gevestigde orde te laten herhalen. In nederland kiezen we gewoon weer voor hetzelfde bedrog.

  14 likes
  • Loki schreef:

   “iets nieuws” Macron heeft niets nieuws in zijn programma dan de nu heersende kliek in Frankrijk. Hij verpakt het alleen in een ander papiertje. Inhoudelijk neemt hij zijn kiezers flink bij de neus.
   Frankrijk zou beter af zijn met Le Pen, daar ben ik zeker van. Dat is iets nieuws.

   11 likes
  • Rene schreef:

   dus als je niet dezelfde politieke voorkeur hebt als jij heb je geen ruggengraat?

   verliezen doet zeer he………….

   1 likes
 • Marcus schreef:

  Macron is overigens door de Rothschilds naar voren geschoven, aldus hoogleraar Karel van Wolferen in een recent Café Weltschmerz interview (Laszlo Maracz).

  Macron is o.a. gefotografeerd voor een Rothschild logo. => https://pbs.twimg.com/media/C6uvKsXWsAAjDWs.jpg

  Meer info hier: http://www.thelibertybeacon.com/french-elites-new-pawn-emmanuel-macron-former-director-of-banque-rothschild/

  18 likes
 • Faye schreef:

  Ik weet het niet maar ze is goeie vriendjes met Wilders, reden genoeg om vraagtekens bij haar te zetten. Waarschijnlijk ook een gespleten tong.
  Gelukkig ben ik de Franse taal niet machtig anders zou ik al dat zelfde gedoe als in de U.S. en hier daar ook nog eens automatisch gaan volgen. Het gaat toch allemaal om hetzelfde, de NWO.
  Nou vergeet het maar. Smeer maar in je haar. Ze zijn zowiezo al 17 jaar te laat en nog gaat er geen belletje rinkelen. Dan ben je niet helemaal lekker in je hoofd.

  5 likes
  • peter schreef:

   Ja het is goed om vraagtekens bij Wilders te zetten, maar ondanks die vraagtekens én mijn meer dan grote aversie tegen hem heb ik nu op hem gestemd. Er moeten offers gebracht worden en Wilders stemmen was zo’n offer. Alles beter dan gedachteloos op de EU trein te blijven zitten. Macron is Rothschild is EU is oorlog. Ja, vele ideeën van de rechtse populisten zijn abject, maar ze zijn op dit moment ook net zo goed nodig. Ik zeg daarmee niet dat je bijv ‘vreemdelingen’ moet uitsluiten, wel zeg ik dat mensen die ongewenst gedrag vertonen hierop moeten kunnen worden aangesproken. De grote gropen mensen die nu binnenkomen en n ghettos worden geplaatst zorgt voor veel problemen en dat wordt alleen nog maar meer.

   We moeten stoppen met het op voorhand wegwuiven van andere ideeën. De huidige werken al een tijdje niet, zo simpel is het, willen we er dan toch mee door?

   5 likes
   • Faye schreef:

    Die mensen horen in hun eigen landen te blijven, ze horen niet op de vlucht te slaan voor een stel idioten die een olie pijplijn willen die nergens voor nodig is omdat we binnenkort vrije energie hebben, of andere zaken weg willen roven en de bevolking berooid achter laten.
    En dan gaan hypen hoe slecht vluchtelingen zijn en op die mensen afgeven als ware ze 3e rangs mensen. (Wilders) Alsof ze voor hun lol hierheen komen!
    De boel moet snel gestopt worden, zieke geesten horen de wereld niet te regeren, snel weg met die lui, en daar hebben we Trump, Joseph Dunford en zijn troepen gelukkig voor.

    0 likes
 • Ikke schreef:

  In Griekenland was de blijdschap na de verkiezingen ook maar van korte duur.

  6 likes
 • Elise49 schreef:

  Politieke leiders zijn niet de baas. De grootaandeelhouders/grootmeesters en hun adviseurs zijn de baas. En zelfs die hebben mensen boven zich. Zelfs Queen Elisabeth stelt niks voor. De/alle wegen leiden nog steeds naar Rome.(alle kennis/eren alle goden). Dus de goede en de slechte.
  Hier een site over macht wereld: http://www.ellaster.nl Lees ook de linken andere sites. Kom je weer bij de anunnaki uit als oorsprong. En de agenda21/30/NWO als toekomst.
  De vraag die je jezelf moet stellen: waarom, waarvoor deze agenda? Dit antwoordt vind je in de geschiedenis/oude tijdperken, die zich telkens herhaalt. Gebaseerd op de aarde cycli.
  Vrijwel alle geloven/groeperingen/goede doelen/regeringen/grote sterren/wetenschap etc.(via top) dienen deze agenda. Er valt dus niks tegen de doen, want de Agenda dient de grote zonnestorm(natuur)/straling die de mens zelf heeft opgezet. Beide hebben dezelfde uitwerking. Het grote Event, waar wij allemaal mee te maken krijgen. Dus bereid je jezelf daar maar vast voor op. Klagen/mensen verbannen heeft geen zin/geen enkele nut meer.

  4 likes
 • Faye schreef:

  Klinkt als een grootmeester uit een of andere obscure sekte die zelf ook niet weet waar hij het over heeft.
  Omdat hij die wollige wartaal over zonnestormen, natuurstraling, de astrologie, Mozes in het mandje, Esa en Jacob, het Verloren Volk van Israel, Baal, communistisch/socialistisch, de blauw ster, de witte energie etc. etc. ook maar gehoord heeft van weer een andere usefull idiot die de agenda21/30 dient, die de boodschap naar beneden door moest geven.

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Nu opeens leidde research naar Franse bloggers. Wauw! De politieke steekspelen in Fr. zijn door onze media doodgezwegen.
  Nu wordt duidelijk waarom: de globalisten voeren oorlog tegen de EU. Alle verkiezingen kapen zij.

  Alle ‘alt-rechts’-kopstukken worden gecoached door Bibi, en zijn vele denktanks en nep-ngo’s.

  De globalisten winnen altijd (van ons). LePen is hun vrouw, Macron hun man.
  LePen blijkt uit Franse blogs, net als Trump, dik met de roofkapitalisten van Wall Street.
  Kopman uit haar partij is binnengehaald door B’nai B’rith.

  LePen zelf is Vrijmetselaar, een occult geheim genootschap; niks nationalisten; fanatieke globalisten!

  Macron; zielig mannetje; op z’n 15 uitgehuwelijkt door en aan zijn 24 jaar oudere lerares/meesteres op het Jezuïeten College – nog zo’n occult geheim genootschap.

  Wat weten wij nu van Frankrijk, echt?
  De Franse president is een grootheidswaanzinnige apart: net als de Am. president enorm bevoegdheid te regeren bij decreet – m.n. zo clandestiene oorlogen over de hele wereld te voeren (Mali, Irak, Syrië, etc); het Vreemdelingen Legioen komt om in het werk . . . Niet voor het volk, integendeel. Voor de meesters.

  Macron = meer islamisering, vernietiging van Frankrijk en de Fransen – terreur wordt nog opgevoerd door de geheime diensten, om de stemming erin te houden.
  En alles voor de EU Technocratische dystopische Heilstaat.

  LePen = een andere clown, van hetzelfde circus.
  de Franse taal beheersen; konden veel Nederlanders nog iets van opsteken; lessen uit trekken:

  Le shadow cabinet de Marine Le Pen
  Rédigé le 28 mars 2017 par Simone Wapler | Deep State, Désinformation, Simone Wapler
  Tiens, Marine Le Pen fait à nouveau à la une du Wall Street Journal d’aujourd’hui…
  http://la-chronique-agora.com/shadow-cabinet-marine-lepen/

  11 Rabbins: “La guerre entre Occident et Islam permettra le triomphe d’Israël” (vidéo ci-dessous) https://youtu.be/zY2xGWkN9uI
  Lees meer via http://www.alterinfo.net/La-strategie-Israelienne-Daech-en-Europe-pour-chasser-les-musulmans-du-Grand-Israel_a129866.html#geZgb0RdGfJ1cDBL.99

  Macron, Bilderberger, WEF, Rothschild investment banker (parasiet van de samenleving ; bloedzuiger) zal beslist meer moslims aanlokken, op laten halen, en voorkeursbehandeling geven.
  Derhalve zal hij Frankrijk helemaal aan de EU-Superstaat uitleveren en de Franse cultuur vernietigen.

  Kiezen de Fransen toch voor Macron – slepen zij ook Nederland mee in die dystopische EU-Heilstaat. http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/04/Fransen-stemmen-over-toekomst-van-Europese-Unie

  Macron = schoothondje van zijn vrouw, meesteres van het Jesuiten college :
  She Went to Agenda Meetings & Plans on Playing a Role in the Government If Macron Wins : http://archive.is/RXYHl

  De media censuren zorgvuldig, Nederland slaapt nog – onder hypnose, gedresseerd in rijen op Schiphol aansluitend. De ideale mens voor de slavenkolonie die hen in de EUSSR is ingericht.

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  De wereld agenda komt tot stand via rode ster(communistisch/socialistisch) versus blauwe ster(ultra liberaal etc.) Negatieve energie versus positieve energie, die uiteindelijk eindigt in de witte energie. De witte ster. Het licht van Jezus etc.
  Het werkt als de natuurwetten, die allemaal eindigen met een plus. Via drie eenheden dus. zoals trias politica/hegeliaanse dialectiek etc.

  1 likes
 • Maarten Vananderoye schreef:

  Le Pen behoort zelf tot de elite: een rijke familie.

  1 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Haha mevrouw Le Pen toch, wat doet u nou?? Geef de Fransen liever uw vader.

  0 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Niemand kan winnen van de “Linkse” NAZI …..George Soros!
  Hij zal er voor gaan zorgen dat die “Linkse” gaat winnen zodat Frankrijk in vlammen opgaat!

  0 likes
 • x

  Check Also

  overheid

  ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

  Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

  wilders

  Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’

  PVV-voorman Geert Wilders is schuldig bevonden aan ...

  >