Internet

Twittertsunami op herhaling voor eerlijk debat

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aan de oproep van de nieuwe politieke partijen om te gaan twitteren voor een eerlijk debat op 10 september is massaal gehoor gegeven.

Liefst 50.000 berichten zijn op 15 augustus door aanhangers van de SOPN, de Piratenpartij, Nederland Lokaal, de Partij van de Toekomst en de Anti-Europapartij verzonden aan de NOS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De strekking van de berichten was duidelijk: “Men wil een eerlijk debat waarin de nieuwe partijen hun oplossingen voor de huidige crises in de samenleving kunnen presenteren. De publieke omroep biedt thans slechts zendtijd voor een debat tussen de lijsttrekkers van de gevestigde partijen.”

Het uitblijven van een reactie van de publieke omroep noopt tot een nieuwe actie. Op woensdag 22 augustus gaan we weer massaal twitteren. Het doel: afdwingen van een Nationaal Debat met als deelnemers de nieuwe partijen op 10 september aanstaande, uitgezonden door de publieke omroep.

De volgende zin kan massaal getweet en geretweet worden, eventueel vergezeld door eigen partijnaam of anderszins:

#fairdebat in het kader van het democratisch belang vraag ik @noscommunicatie om een debat met de nieuwe partijen op 10 september 2012

Andere misstanden of achterstellingen van nieuwe partijen kunnen met #meldpuntTK2012 worden getagd en geplaatst in de Facebook-groep #FAIRDEBAT

SOPN heeft onder meer als prioriteit op de agenda het invoeren van een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedere Nederlander onder het motto ‘nooit meer moeten’. Dit impliceert tevens de afschaffing van de arbeidsplicht, meldt de partij. Een ander speerpunt: elke kiezer heeft 100% inspraak, óók na de verkiezingen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dymph
dymph
11 jaren geleden

http://www.google.nl/#hl=fr&gs_nf=1&cp=12&gs_id=1c&xhr=t&q=nos+telefoonnummer&pf=p&sclient=psy-ab&oq=nos+telefoon&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=a0e29a1e13c754ef&biw=1920&bih=979

Hier het telefoonnummer van nos 035-6779222 voor wie geen twitter heeft.

Hier nog wat telefoonnummers van rtl die kan je ook massaal bellen. :))

René Strobos
René Strobos
11 jaren geleden

Yeahh Go for it …
We zullen ze helemaal gek Twitteren

Soul to Soul
Soul to Soul
11 jaren geleden

Het is toch ook bij de wilde spinnen af, dat alleen de gevestigde partijen ( De Elite )hun programma mogen voor leggen. Ongelofelijk dit. Maar ja, geld en macht hebben helaas ook hier de overhand, en dan is manipulatie en indoctrinatie gauw gedaan. Ik stem iig SOPN !!

roy
roy
11 jaren geleden

i

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x