Homepagina » Internet » Twittertsunami op herhaling voor eerlijk debat
Twitteractie voor eerlijk debat

Twittertsunami op herhaling voor eerlijk debat

Aan de oproep van de nieuwe politieke partijen om te gaan twitteren voor een eerlijk debat op 10 september is massaal gehoor gegeven.

Liefst 50.000 berichten zijn op 15 augustus door aanhangers van de SOPN, de Piratenpartij, Nederland Lokaal, de Partij van de Toekomst en de Anti-Europapartij verzonden aan de NOS.

De strekking van de berichten was duidelijk: “Men wil een eerlijk debat waarin de nieuwe partijen hun oplossingen voor de huidige crises in de samenleving kunnen presenteren. De publieke omroep biedt thans slechts zendtijd voor een debat tussen de lijsttrekkers van de gevestigde partijen.”

Het uitblijven van een reactie van de publieke omroep noopt tot een nieuwe actie. Op woensdag 22 augustus gaan we weer massaal twitteren. Het doel: afdwingen van een Nationaal Debat met als deelnemers de nieuwe partijen op 10 september aanstaande, uitgezonden door de publieke omroep.

De volgende zin kan massaal getweet en geretweet worden, eventueel vergezeld door eigen partijnaam of anderszins:

#fairdebat in het kader van het democratisch belang vraag ik @noscommunicatie om een debat met de nieuwe partijen op 10 september 2012

Andere misstanden of achterstellingen van nieuwe partijen kunnen met #meldpuntTK2012 worden getagd en geplaatst in de Facebook-groep #FAIRDEBAT

SOPN heeft onder meer als prioriteit op de agenda het invoeren van een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedere Nederlander onder het motto ‘nooit meer moeten’. Dit impliceert tevens de afschaffing van de arbeidsplicht, meldt de partij. Een ander speerpunt: elke kiezer heeft 100% inspraak, óók na de verkiezingen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dymph
dymph
9 jaren geleden

http://www.google.nl/#hl=fr&gs_nf=1&cp=12&gs_id=1c&xhr=t&q=nos+telefoonnummer&pf=p&sclient=psy-ab&oq=nos+telefoon&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=a0e29a1e13c754ef&biw=1920&bih=979

Hier het telefoonnummer van nos 035-6779222 voor wie geen twitter heeft.

Hier nog wat telefoonnummers van rtl die kan je ook massaal bellen. :))

René Strobos
René Strobos
9 jaren geleden

Yeahh Go for it …
We zullen ze helemaal gek Twitteren

Soul to Soul
Soul to Soul
9 jaren geleden

Het is toch ook bij de wilde spinnen af, dat alleen de gevestigde partijen ( De Elite )hun programma mogen voor leggen. Ongelofelijk dit. Maar ja, geld en macht hebben helaas ook hier de overhand, en dan is manipulatie en indoctrinatie gauw gedaan. Ik stem iig SOPN !!

roy
roy
9 jaren geleden

i

x

Check Also

verpleeg

Verpleegster: ‘Ons ziekenhuis ligt vol met mensen die zijn beschadigd door het vaccin’

Het leeuwendeel van de patiënten in het ...

channeling

Wat doet oordelen met je? – Channeling 25-11-2021

Welkom, welkom, lief mens, wat fijn dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x