Graancirkels

Graancirkel met Tibetaans boeddhistisch gelukssymbool gevonden

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Van de ene op de andere dag is in een Brits korenveld een ingewikkelde graancirkelformatie ontstaan.

Het mysterieuze patroon lijkt op de Srivatsa of oneindige knoop die binnen het Tibetaans boeddhisme als één van de 8 gelukssymbolen geldt.

Srivatsa staat in het Tibetaans boeddhisme voor het karmische aspect ‘oorzaak en gevolg’. Het is een oneindige knoop waar geen begin en geen einde in zit. De Srivatsa zou door koning Songtsen Gampo in de zevende eeuw zijn geïntroduceerd.

Andere gelukssymbolen zijn de vaas met schatten, de lotusbloem, de gouden vissen, het dharmawiel (chakra) en de rechtsdraaiende schelp.

Vrede en rust

Amateurpiloot Matthew Williams fotografeerde de enorme formatie nabij Cheesefoot Head in het graafschap Hampshire. “Ik ben een beetje een scepticus, maar het ontwerp is zo ingewikkeld dat ik geen idee heb wie zoiets zou kunnen maken,” zei hij. “Deze formatie straalt zoveel vrede en rust uit. Er komt een krachtige energie vanaf wanneer je je beseft dat het een ongebroken lijn is.”

Graancirkel van Tibetaans boeddhistische oneindige knoop in Hampshire

Graancirkel van Tibetaans boeddhistische oneindige knoop in Hampshire

Gedurende de zomer zijn op veel plaatsen graancirkels ontstaan in weilanden. Sommigen denken dat ze gemaakt worden door buitenaardsen, anderen denken aan grappenmakers. Hoe dan ook blijven deze formaties een mysterie.

Bron: Dailymail.co.uk Foto’s: SWNS

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jules
jules
10 jaren geleden

Jullie lopen een beetje achter de feiten aan.. En ook een gemiste kans als we het hebben over de verklaringen die er zijn over graancirkels .. Jammer

Ptr
Ptr
10 jaren geleden

Mooie cirkel.
Er zijn nog 2 meer gelukssymbolen:
-de parasol: de zijden baldakijn boven het hoofd van Boeddha, die elke negatieve invloed afhoudt.
Hij symboliseert de geestelijke macht in positieve zin.
-het zegeteken: staat in de 1e plaats voor de overwinning van de boeddhistische leer op de onwetendheid. Voorts verwijdering van obstakels, zodat geluk wordt bereikt.

Zon op je pad

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Hoewel sommige graancirkels ware kunstwerken zijn (vooral déze), word ik er behoorlijk moe van. WAT willen deze artistieke kunstuitingen ons zeggen? WAAROM communiceren aliëns niet op een normale manier? Als ze super-intelligent zijn, moeten ze immers begrijpen dat wij er niets van snappen.

Timothy Drake
Timothy Drake
10 jaren geleden

Erg mooi weer. Ik kijk uit naar Disclosure

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x