Great ResetBuitenland

Wereldwijde verzetsbeweging gelanceerd om terug te slaan tegen WHO en World Economic Forum

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Er is een nieuw wereldwijd netwerk gelanceerd dat moet terugslaan tegen globalistische organisaties zoals het World Economic Forum (WEF) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het wordt gesteund door onder andere Europarlementslid Christine Anderson.

Deze globalistische organisaties zijn verantwoordelijk voor het afbrokkelen van onze democratieën, de stijgende prijzen en het klimaatbeleid dat onze economie verwoest en boeren richting faillissement drijft, stelt Anderson.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze zegt dat het tijd is voor een wereldwijde gebeurtenis die niet kan worden genegeerd. Het gaat daarbij om een wereldwijde staking, waarbij eventueel een konvooi de hoofdstad kan bezetten, en een permanente boycot van globalistische corporaties en hun producten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

Het Europarlementslid wijst erop dat democratie, fundamentele rechten en het zelfbeschikkingsrecht onder enorme druk staan sinds de coronacrisis, waarin veel overheden hun ware gezicht hebben laten zien.

Dit is slechts een onderdeel van de technocratische en onmenselijke agenda van de elites. Het echte doel is een Great Reset van de economie en samenleving ten gunste van deze valse elites en ten koste van het gewone volk, schrijft Anderson.

De inwoners van Australië, dat veranderde in een quasi-politiestaat, werden het hardst getroffen. De Australische verzetsbeweging probeert nu een wereldwijde staking te organiseren in de strijd tegen de agenda van de elites.

Great Awakening

Als genoeg mensen zich hebben aangemeld, zal er een datum worden geprikt waarop de wereldwijde staking plaatsvindt. Je kunt je hier aanmelden om deel te nemen aan het verzet tegen de elites.

Ook Robert Kennedy jr., Peter McCullough, Robert Malone en Mike Yeadon steunen deze wereldwijde verzetsbeweging.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “De strijd tegen globalisten, totalitarisme en feodalisme en voor vrijheid, zelfbeschikking en menselijkheid is een wereldwijde existentiële strijd. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Of we krijgen een Great Reset, of we krijgen een Great Awakening.”


4.9 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mokum
Mokum
1 jaar geleden

Zo’n wereldwijde staking lukt alleen als je alle schapen uit hun hypnoseslaap krijgt.

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Nou maar hopen dat dit goed uitpakt. Hier moeten we ons met z’n allen voor aanmelden en dan neem ik aan dat we horen wat te doen. Daarentegen moet Nederland wel voet bij stuk houden en de acties verharden. We moeten ze niet eens de kans geven daar in Den Haag dat ze nog in dat binnenhof bij elkaar kunnen komen op die paar goede mensen uitgezonderd. We moeten samen een vuist maken en snel ook. Denk persoonlijk dat ze het internet gauw platgooien.

Ary
Ary
1 jaar geleden

Hopelijk is het geen doorgestoken kaart, ik vertrouw niemand meer tegenwoordig….

Wim
Wim
1 jaar geleden

Ben benieuwd wanneer die wordt gearresteerd. Bovendien is zulk verzet kansloos.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x