Great ResetBuitenland

Wereldwijde verzetsbeweging gelanceerd om terug te slaan tegen WHO en World Economic Forum

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Er is een nieuw wereldwijd netwerk gelanceerd dat moet terugslaan tegen globalistische organisaties zoals het World Economic Forum (WEF) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het wordt gesteund door onder andere Europarlementslid Christine Anderson.

Deze globalistische organisaties zijn verantwoordelijk voor het afbrokkelen van onze democratieën, de stijgende prijzen en het klimaatbeleid dat onze economie verwoest en boeren richting faillissement drijft, stelt Anderson.

Ze zegt dat het tijd is voor een wereldwijde gebeurtenis die niet kan worden genegeerd. Het gaat daarbij om een wereldwijde staking, waarbij eventueel een konvooi de hoofdstad kan bezetten, en een permanente boycot van globalistische corporaties en hun producten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

Het Europarlementslid wijst erop dat democratie, fundamentele rechten en het zelfbeschikkingsrecht onder enorme druk staan sinds de coronacrisis, waarin veel overheden hun ware gezicht hebben laten zien.

Dit is slechts een onderdeel van de technocratische en onmenselijke agenda van de elites. Het echte doel is een Great Reset van de economie en samenleving ten gunste van deze valse elites en ten koste van het gewone volk, schrijft Anderson.

De inwoners van Australië, dat veranderde in een quasi-politiestaat, werden het hardst getroffen. De Australische verzetsbeweging probeert nu een wereldwijde staking te organiseren in de strijd tegen de agenda van de elites.

Great Awakening

Als genoeg mensen zich hebben aangemeld, zal er een datum worden geprikt waarop de wereldwijde staking plaatsvindt. Je kunt je hier aanmelden om deel te nemen aan het verzet tegen de elites.

Ook Robert Kennedy jr., Peter McCullough, Robert Malone en Mike Yeadon steunen deze wereldwijde verzetsbeweging.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “De strijd tegen globalisten, totalitarisme en feodalisme en voor vrijheid, zelfbeschikking en menselijkheid is een wereldwijde existentiële strijd. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Of we krijgen een Great Reset, of we krijgen een Great Awakening.”


4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mokum
Mokum
6 maanden geleden

Zo’n wereldwijde staking lukt alleen als je alle schapen uit hun hypnoseslaap krijgt.

B.watervogel
B.watervogel
6 maanden geleden

Nou maar hopen dat dit goed uitpakt. Hier moeten we ons met z’n allen voor aanmelden en dan neem ik aan dat we horen wat te doen. Daarentegen moet Nederland wel voet bij stuk houden en de acties verharden. We moeten ze niet eens de kans geven daar in Den Haag dat ze nog in dat binnenhof bij elkaar kunnen komen op die paar goede mensen uitgezonderd. We moeten samen een vuist maken en snel ook. Denk persoonlijk dat ze het internet gauw platgooien.

Ary
Ary
6 maanden geleden

Hopelijk is het geen doorgestoken kaart, ik vertrouw niemand meer tegenwoordig….

Wim
Wim
6 maanden geleden

Ben benieuwd wanneer die wordt gearresteerd. Bovendien is zulk verzet kansloos.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x