Homepagina » Buitenaards » UFO-crash Roswell veranderde de hele wereld zonder dat we het wisten. Wat weet deze expert ons te vertellen?
UFO-crash Roswell veranderde de hele wereld zonder dat we het wisten. Wat weet deze expert ons te vertellen?

UFO-crash Roswell veranderde de hele wereld zonder dat we het wisten. Wat weet deze expert ons te vertellen?

Berichten over neergestorte buitenaardse schepen werden na de vreemde gebeurtenissen bij Roswell in 1947 snel onder het tapijt geveegd.

Ingewijden begonnen zich uit te spreken en boden ons een glimp in de schimmige wereld van geheimhouding en doofpotten.

De Amerikaanse onderzoeksjournaliste Linda Moulton Howe kwam erachter dat er in de jaren veertig nog meer UFO’s zijn gecrasht in Amerika.

Drie crashplekken

In het programma Truth Hunter op Gaia vertelt ze dat ze in de jaren zeventig met dit onderwerp in aanraking kwam toen ze onderzoek deed naar gevallen van veeverminking.

Een sheriff en andere politieagenten zeiden tegen haar dat ‘de daders wezens uit de ruimte waren’.

Over het Roswellincident zegt ze: “We weten nu dat er tijdens een onweersbui in de nacht van 3 op 4 juli 1947 drie onbekende objecten op de radar verschenen, waarna drie crashplekken gemeld werden.”

Lichamen

In een rapport uit 1952 van Majestic 12, een geheime commissie samengesteld door president Truman, valt te lezen dat er vijf lichamen zijn geborgen bij de crash.

Twee lichamen werden gevonden in een zwaarbeschadigde ontsnappingscapsule, de resterende drie op enige afstand van de capsule.

Een andere overheidsgroep, de Interplanetary Phenomenon Unit, schreef in een rapport dat er ‘andere lichamen waren gevonden die eruitzagen alsof ze waren ontleed als een kikker’.

Resten van dieren

In één van de gecrashte vaartuigen zijn naar verluidt resten van dieren gevonden, aldus de groep.

De schepen crashten bij Roswell, even ten zuiden van Socorro en het derde object kwam neer in het reservaat van de Mescalero.

In zijn boek MO41: The Bombshell Before Roswell schrijft Paul Blake Smith dat al in 1941, zes jaar voor het Roswellincident, een UFO was gecrasht in Amerika, vlak bij Cape Girardeau.

Geheim

Het leger zou toen drie identieke lichamen geborgen hebben ‘van wezens die niet van deze planeet kwamen’.

In een Amerikaans overheidsdocument valt te lezen dat de atoombom is voortgekomen uit de technologie die tijdens die crash is buitgemaakt.

“Dat betekent dat presidenten Roosevelt en Truman al tijdens de Tweede Wereldoorlog, nog vóór de Roswell-crash, wisten van een buitenaardse aanwezigheid,” aldus Howe.

“En zij besloten alles geheim te houden.”

[Gaia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. en de fake invasie komt steeds dichterbij…. zucht… en de kudde slaapt door

  10 likes
  • Yep, de elite knalt zelf alle satellieten(kunststerren) uit de lucht/dat zijn dan de vuurbollen van de heilige geschriften.(Hebreeuwse bijbel/zeven zegels/bazuinen/schalen). Dus is wel echt(gebeurtenis), maar niet door aliens van andere planeten.
   Technologie is kennis,die al eeuwenoud(verschillende aardetijdperken) is. Na dit event komen de overlevers/kosmonauten weer terug op aarde. Die werden als helden/heiligen/goden ontvangen.(hetzelfde verhaal keer op keer beschreven bij: Maya’s/Hindoestanen/Egyptenaren zie tekeningen piramides/geloven etc.)
   Technologie werking draait om: energie/frequentie/licht/golven. Het controleren en het neutraliseren ervan. Deze kennis is al eeuwenlang doorgegeven. Ook waarom en waarvoor. Aardecycli.
   lees site: http://www.vierwindstreken.com/zonnestorm/?page id=246
   Volgens de Hopi hangt het lot van de wereld af van het gedrag van zijn bewoners en de naleving van de overeenkomst(het verdrag des verbonds) met de schepper.

   2 likes
   • De kosmonauten in dit oude event verhaal zijn de gevallen engelen, die neer kwamen. Ze hingen technologie aan, die slecht is voor het levende. Tevens zijn ze de redders van de aarde, doordat ze de satellieten uitgeschakeld hebben, zodat de mens/het levende weer op natuurlijke energieën kon gaan leven.

    1 likes
    • @Elise49
     Kom nou eens met wat bewijs ipv al die vage zweverige uitspraken van je.

     3 likes
     • Ik heb diverse bekende Amerikaanse personen vaak bekeken via youtube, Linda Moulton Howe,Clifford Stone,Robert Dean,Richard Nolan zijn o.a. personen die al heel lang zich bezig houden met het fenomeen van de bezoekingen door iets van buitenaardse origine, maar het is net als met iemands geloof in een religie, welles nietes heeft weinig zin, ik hecht vooral veel waarden aan het boek van het levensverhaal van Clifford Stone eyes only genaamd, hij heeft veel meegemaakt en is als klokkenluider helemaal afgemaakt in de Amerikaanse media, maar blijft bij zijn verhaal en wil zelfs getuigen voor een hof, je hoeft er allemaal niks van te geloven, ben zelf geen jehova getuige of zo maar dat er heel veel gaande is buiten ons ogen, de eerder genoemde personen banen de weg om dingen naar buiten te brengen, sommige personen die dit eerder hebben gedaan leven nu niet meer en dat ook wel iets natuurlijk, maar nogmaals geloof wat je wilt en blijf zelf nadenken en kritisch, the truth is out there!!!

      1 likes
 2. Er zijn miljarden Melkwegstelsels met ieders miljarden zonnenstelsels. Wij zijn niet de enige.

  7 likes
 3. Het zal altijd ongelofelijk blijven, dat een buitenaards ruimteschip, dat lichtjaren zou hebben afgelegd, zo stupide is om domweg ergens te crashen. Eindelijk de blauwe planeet in zicht, en dan “krak”. Men zou daar een satire over moeten maken. De mensen weten per definitie niet waarmee ze hebben te maken, mocht de wereld worden bezocht door buitenaardsen.

  Men durft nietmaals meer een tripje naar de maan. Veel te gevaarlijk.

  4 likes
  • Ik heb zelf twee maal ufo’s gezien, en hoewel ik met geen mogelijkheid zou kunnen weten of dat al dan niet buitenaardse bouwsels waren, hoop ik eigenlijk wel dat ze buitenaards waren. Maar zogezegd, waarom zouden buitenaardsen als ze al naar hier zouden kunnen reizen hier niet ook kunnen verongelukken? Ik hoor heel graag hoe jij die kennis hebt opgedaan.

   1 likes
 4. Gelukkig is de buitenaardse technologie de laatste 50 jaar zodanig verbeterd dat ze geen UFO’s meer laten crashen. Ja, de technologie van de extra-terrestrials stond in 1947 nog in de kinderschoenen….

  2 likes
 5. Deze wezens komen helemaal niet van verre planeten, dat wil de Occulte loge /schaduwregering aan de naaieveling (zoals er hier 99 % zitten en erin trappen ) laten geloven . Zij kunnen zich voor korte duur materialiseren vanuit de ethersfeer van waaruit zij komen en waarin zij reeds vele era’s leven , vanaf de aarde een stoffelijke planeet geworden is . De occulte ingewijde ( en dat kan elke mens nu zelf doen ) weet dat dit echt is gebeurd ,hij weet dat de lijkkistjes besteld zijn geweest en de lijkjes gevonden zijn bij Roswell , doch het waren geen volwaardige wezens ,maar ze zagen eruit aan de buitenkant alsof , maar na dissectie van binnen niet met een volwaardig spijverteringsstelsel ,dat functioneerde … en dat vanwege de korte materialisatie die zij toen deden. Het hangt allemaal samen met de veeverminkingen ,de ontvoeringen en onderzoeken en het creeëren van een onderaardse sfeer (een 8 ste levenswereld geheten in occulte termen ) in de vloeibare aarde , nl de tweede onderlaag van de aarde ,aan de grens vloeibaar / vast . Ahriman/Satan is duchtig bezig met zijn werk voort te doen ,naarstig doet hij voort zolang de materialisten zijn/het verhaaltje maar geloven dat het niet kan ,niet bestaat ,fantasie is etc… Laat de mensen maaar geloven dat wij vande verre planeten komen en verre sterrenstelsel en zij trappen erin haha …ondertussen doen wij mooi voort met onze technologie en worden jullie aardse domoren lekker slaaf van ons ,want wij leven en zitten nu in de techniek ,daarmee voeden wij ons … en worde jullie lekker onze slaven …..einde van het ware verhaal …..

  1 likes
 6. Er zijn een aantal mensen die kosten wat het kost aan de man proberen te brengen dat de wereld eigen lijk bestuurd word door buitenaardsen.
  Aan mij niet besteed.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

merkel

Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...