Buitenaards

UFO-crash Roswell veranderde de hele wereld zonder dat we het wisten. Wat weet deze expert ons te vertellen?

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Berichten over neergestorte buitenaardse schepen werden na de vreemde gebeurtenissen bij Roswell in 1947 snel onder het tapijt geveegd.

Ingewijden begonnen zich uit te spreken en boden ons een glimp in de schimmige wereld van geheimhouding en doofpotten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Amerikaanse onderzoeksjournaliste Linda Moulton Howe kwam erachter dat er in de jaren veertig nog meer UFO’s zijn gecrasht in Amerika.

Drie crashplekken

In het programma Truth Hunter op Gaia vertelt ze dat ze in de jaren zeventig met dit onderwerp in aanraking kwam toen ze onderzoek deed naar gevallen van veeverminking.

Een sheriff en andere politieagenten zeiden tegen haar dat ‘de daders wezens uit de ruimte waren’.

Over het Roswellincident zegt ze: “We weten nu dat er tijdens een onweersbui in de nacht van 3 op 4 juli 1947 drie onbekende objecten op de radar verschenen, waarna drie crashplekken gemeld werden.”

Lichamen

In een rapport uit 1952 van Majestic 12, een geheime commissie samengesteld door president Truman, valt te lezen dat er vijf lichamen zijn geborgen bij de crash.

Twee lichamen werden gevonden in een zwaarbeschadigde ontsnappingscapsule, de resterende drie op enige afstand van de capsule.

Een andere overheidsgroep, de Interplanetary Phenomenon Unit, schreef in een rapport dat er ‘andere lichamen waren gevonden die eruitzagen alsof ze waren ontleed als een kikker’.

Resten van dieren

In één van de gecrashte vaartuigen zijn naar verluidt resten van dieren gevonden, aldus de groep.

De schepen crashten bij Roswell, even ten zuiden van Socorro en het derde object kwam neer in het reservaat van de Mescalero.

In zijn boek MO41: The Bombshell Before Roswell schrijft Paul Blake Smith dat al in 1941, zes jaar voor het Roswellincident, een UFO was gecrasht in Amerika, vlak bij Cape Girardeau.

Geheim

Het leger zou toen drie identieke lichamen geborgen hebben ‘van wezens die niet van deze planeet kwamen’.

In een Amerikaans overheidsdocument valt te lezen dat de atoombom is voortgekomen uit de technologie die tijdens die crash is buitgemaakt.

“Dat betekent dat presidenten Roosevelt en Truman al tijdens de Tweede Wereldoorlog, nog vóór de Roswell-crash, wisten van een buitenaardse aanwezigheid,” aldus Howe.

“En zij besloten alles geheim te houden.”

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nadia
nadia
6 jaren geleden

en de fake invasie komt steeds dichterbij…. zucht… en de kudde slaapt door

Theo
Theo
6 jaren geleden

Het zal altijd ongelofelijk blijven, dat een buitenaards ruimteschip, dat lichtjaren zou hebben afgelegd, zo stupide is om domweg ergens te crashen. Eindelijk de blauwe planeet in zicht, en dan “krak”. Men zou daar een satire over moeten maken. De mensen weten per definitie niet waarmee ze hebben te maken, mocht de wereld worden bezocht door buitenaardsen.

Men durft nietmaals meer een tripje naar de maan. Veel te gevaarlijk.

Wim
Wim
6 jaren geleden

Er zijn miljarden Melkwegstelsels met ieders miljarden zonnenstelsels. Wij zijn niet de enige.

Michaël
Michaël
6 jaren geleden

Deze wezens komen helemaal niet van verre planeten, dat wil de Occulte loge /schaduwregering aan de naaieveling (zoals er hier 99 % zitten en erin trappen ) laten geloven . Zij kunnen zich voor korte duur materialiseren vanuit de ethersfeer van waaruit zij komen en waarin zij reeds vele era’s leven , vanaf de aarde een stoffelijke planeet geworden is . De occulte ingewijde ( en dat kan elke mens nu zelf doen ) weet dat dit echt is gebeurd ,hij weet dat de lijkkistjes besteld zijn geweest en de lijkjes gevonden zijn bij Roswell , doch het waren geen volwaardige wezens ,maar ze zagen eruit aan de buitenkant alsof , maar na dissectie van binnen niet met een volwaardig spijverteringsstelsel ,dat functioneerde … en dat vanwege de korte materialisatie die zij toen deden. Het hangt allemaal samen met de veeverminkingen ,de ontvoeringen en onderzoeken en het creeëren van een onderaardse sfeer (een 8 ste levenswereld geheten in occulte termen ) in de vloeibare aarde , nl de tweede onderlaag van de aarde ,aan de grens vloeibaar / vast . Ahriman/Satan is duchtig bezig met zijn werk voort te doen ,naarstig doet hij voort zolang de materialisten zijn/het verhaaltje maar geloven dat het niet kan ,niet bestaat ,fantasie is etc… Laat de mensen maaar geloven dat wij vande verre planeten komen en verre sterrenstelsel en zij trappen erin haha …ondertussen doen wij mooi voort met onze technologie en worden jullie aardse domoren lekker slaaf van ons ,want wij leven en zitten nu in de techniek ,daarmee voeden wij ons … en worde jullie lekker onze slaven …..einde van het ware verhaal …..

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x