Homepagina » Bewustzijn » Techmiljardairs laten wetenschappers in het geheim onderzoeken hoe we uit de Matrix kunnen ontsnappen
Techmiljardairs laten wetenschappers in het geheim onderzoeken hoe we uit de Matrix kunnen ontsnappen

Techmiljardairs laten wetenschappers in het geheim onderzoeken hoe we uit de Matrix kunnen ontsnappen

Een aantal van de rijkste en machtigste mensen op aarde is ervan overtuigd dat we in een computersimulatie leven. Daar willen ze nu iets aan gaan doen.

Twee techmiljardairs uit Silicon Valley willen mensen gaan bevrijden uit de simulatie waar we volgens hen allemaal in leven. Filosofen vragen zich al geruime tijd af of we misschien in een simulatie leven.

Sommige techmiljardairs speculeren dat de kans dat we niet in een simulatie leven één op miljarden is. Zelfs analisten van de Bank of America schreven onlangs dat de kans dat we in een Matrix-achtige fictieve wereld leven 50 procent is.

Geobsedeerd

Twee miljardairs hebben besloten onderzoek te financieren dat ons moet bevrijden uit die simulatie. “Veel mensen in Silicon Valley zijn geobsedeerd geraakt door de simulatie-hypothese, het argument dat wat we als realiteit ervaren in werkelijkheid gefabriceerd is in een computer,” schrijft The New Yorker. “Twee techmiljardairs laten wetenschappers in het geheim onderzoeken hoe we uit deze simulatie kunnen ontsnappen.”

Eén van de miljardairs die zich openlijk heeft uitgesproken over dit onderwerp is Elon Musk. Hij gelooft dat de kans dat we niet in een computersimulatie leven één op miljarden is.

Onderscheiden

Hij zei dat de computertechnologie zich zo snel heeft ontwikkeld dat we games op een bepaald punt in de toekomst niet meer kunnen onderscheiden van het echte leven.

Het is dus goed mogelijk dat zoiets in het verleden al gedaan is en dat we dit hele scenario nu doorlopen. aldus Musk. “Als we niet in een simulatie leven, staat de mensheid waarschijnlijk op het punt te verdwijnen,” besloot hij. “Het is dus te hopen dat we in een simulatie leven.”

[Independent]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Wat bedoelen ze hier precies mee?

  “Als we niet in een simulatie leven, staat de mensheid waarschijnlijk op het punt te verdwijnen,”

  Waarom staat de mensheid dan waarschijnlijk op het punt te verdwijnen?

  3 likes
  • Omdat we zo verstandig met de aarde en onszelf omgaan.
   We worden steeds zieker, zwakker en misselijker omdat we een giftige wereld hebben geschapen waarin ons (natuurlijke) lijf zich niet kan handhaven.

   Pasgeleden hebben wetenschappers verklaard dat we, door het pesticidengebruik in de landbouw, ons over ca. 20 jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer op de natuurlijk manier kunnen voortplanten omdat het sperma van mannen steeds slechter wordt.

   En dan nu de steeds hoger wordende straling van de mobiele technologie. Hierdoor plaatsen we ons steeds meer in een magnetronsituatie.
   Je kent het wel, de kikker in koud water die langzaam gekookt wordt.

   We zijn gewoon een domme diersoort mag ik wel zeggen.
   Dus ja, als we zo doorgaan, roeien we onszelf uit.

   Voor de rest van de bewoners op deze planeet zou het een goed ding zijn.

   17 likes
   • Wie is hier nou dom, de gewone wereldberger of de grote multinationals en de elite?

    En wat telecom technologie betreft kun je je afvragen of die masten niet een wapen zijn. In de VS hebben onafhankelijke wijsneuzen ontdekt dat wifi masten 3.000.000 watt zijn, dus als die op topvermogen worden gezet kunnen ze een heel gebied grillen.
    Hoe dat in NL gesteld is ben ik nog niet achter gekomen.

    8 likes
  • Goeie vraag ..daar zou ik ook het antwoord wel op willen weten ..

   2 likes
   • Sillicon Vallei hoort bij de duistere zaken.
    En tenslotte leven we niet in een simulatie zoals ze hier voorstellen maar zijn we verknoopt met de enorme dichtheid van de materiële aarde.
    onderwijs, chemie, chemische gezondheidszorg, gentech, landbouwgif etc. zorgen voor enorme afstomping van onze geestelijke en spirituele vermogens tot vrijheid.
    Elke mens is in deze tijd opgeroepen niet meer mee te doen met deze afstomping. En dus wakker te worden.
    Als je je bezighoudt met ‘matrixdenken’ dan geef je al je IK-Kracht weg aan dit web. (wat nu al aan de gang is met onze pc.etc.schermen.)
    Het geeft mij het gevoel dat je je volkomen kan verliezen en zo pas echt prooi wordt van dit matrixdenken.

    1 likes
 2. Zou dat waar zijn?

  1 likes
  • Nee, ze willen juist dat je dat gaat denken. De enige die in een soort matrix leven is de elite en zich schuil houden in het duister. Dus ze proberen de zaak om te draaien en hopen dat net zoals de flat earth hoax velen dit gaan geloven. Dus niet in trappen.

   14 likes
   • Sillicon Vallei hoort bij de duistere zaken.
    En tenslotte leven we niet in een simulatie zoals ze hier voorstellen maar zijn we verknoopt met de enorme dichtheid van de materiële aarde.
    onderwijs, chemie, chemische gezondheidszorg, gentech, landbouwgif etc. zorgen voor enorme afstomping van onze geestelijke en spirituele vermogens tot vrijheid.
    Elke mens is in deze tijd opgeroepen niet meer mee te doen met deze afstomping. En dus wakker te worden.
    Als je je bezighoudt met ‘matrixdenken’ dan geef je al je IK-Kracht weg aan dit web. (wat nu al aan de gang is met onze pc.etc.schermen.)
    Het geeft mij het gevoel dat je je volkomen kan verliezen en zo pas echt prooi wordt van dit matrixdenken.

    7 likes
   • Waarom zouden ze willen dat we in een Flat Earth gaan geloven? Ze willen juist dat we in de globe geloven, omdat dat inhoudt dat wij niks betekenen en per toeval zijn ontstaan. Een platte aarde betekend juist dat we speciaal en bijzonder zijn, omdat dit betekend dat we hier met een reden zijn.

    De elite wil juist dat wij geloven dat we niks waard zijn zodat we ook geen rare vragen gaan stellen of actie gaan ondernemen en gewoon in het wereldje blijven leven waar we nu in leven.

    0 likes
 3. Technologie is de matrix en kan het nooit winnen van de natuurwetten. Vandaar dat we in een eindtijd leven. We kunnen makkelijk weer meer terug naar de natuur als de onderdrukking/grote verdrukking weg valt. Er meer ruimte komt om het zelf weer in te vullen als mens. De zorgzame mens, die los van het materialisme, perfecte uiterlijkheden enz. staat en laat de natuur weer over ons beslissen, zoals dat ook bij primitieve volkeren gebeurt. De stekker moet er gewoon uit.
  Al die kunstmatige energieën verstoren de balans van de natuur. Hoe meer kunstmatige energieën, hoe heftiger de natuur zich in balans gaat trekken.(er zullen steeds meer convecties optreden(tyfonen enz.) en als warm en warm samen komen dan krijg je een explosie/hitte) + en + wordt enorme plus. Uiteindelijk blaast de mens dus zichzelf op. Het is dus niet de mens zelf die opgeruimd moet worden. Het probleem is de acties die de mens uitvoert. De wereld hoeft niet 1 te worden door overname systeem(NWO), de mens zelf moet weer meer 1 worden met de natuur en met elkaar. Hoe moet je je vermaken? Gewoon weer uren op een berg/bankje gaan zitten en kijken hoe mooi de aarde/natuur is. Of hoe dieren bezig zijn. En dat zo laten. Geen grote ideeën van wat kan ik ermee. Laat het bij een fantasie. Gewoon genieten van het Paradijs op aarde. Wie het kleine niet eert is de aarde niet weerd. Geluk/levenskracht kun je niet vangen/kopen. Geluk ontstaat tussen de juiste wisselwerking(energie balans) van mens/dier en planten. Het huidig systeem/technologie verstoort het geluk/levenskracht van levende schepsels. Zelfs het verzetten van een steen/rots kan verstoringen aanbrengen. Hier moet men bewust van worden. Het moet hier gebeuren op de midden wereld en niet in de ruimte of onder de grond. Of in een andere dimensie. Dat zijn uitvluchten.

  14 likes
  • Mooi Elise49

   3 likes
  • Mooi gezegd. Alles gaat met een sneltreinvaart buiten proporties de laatste 100 jaar. Daarbij krijg je complottheorieën die complottheorieën weerleggen. Echte emoties als geluk, blijdschap, voldoening enz, komen in zijn puurste vorm voort uit de allersimpelste dingen en interacties.

   1 likes
  • Beste,

   De mens heeft die mooie natuur waar ze zo zou van moeten genieten al voor een flink deel kapot gemaakt , en gaat zo maar door , tegenhouden zullen ze niet want wat overblijft moet nog dienen voor pretparken en vermaak der toekomstige mensheid , kappen dus maar …. De tijd van terugkeer naar de natuur is helaas voorbij, Here Techno zal nog flink doorzetten, natuur in virtuality .. Het enige redmiddel wat nog overblijft om te ontnsappen aan Matrixarchonten is de weg naar de Nieuwe Spiritualiteit , het bouwen aan de Nieuwe Aarde , New Jeruzalem in de bijbel ,zij is onze toekomstige incarnatie van levende aarde .
   Kan alleen wanneer het bewustzijn de wetenschap van de geest gaat opnemen, de doodskrachten leert te overwinnen ,vanaf nu leert te bouwen aan het leven na de dood , het werkelijke leven wat is en altijd zal zijn : Eternal Consiousness .;

   0 likes
  • Wat of wie is de tegenhanger van Moeder Natuur? Dat is Vadertje Tijd. Tijd zegt je dat als je het land niet cultiveert er straks in de winter niet genoeg tijd is om het volk te voeden. Dat we de demografie in de gaten moeten houden voor het voorbestaan van onze cultuur. Ik ben man. ik zie tijd. Al kan er in de natuur nu wel genoeg appels te vinden zijn, die groeien in de winter natuurlijk niet. Dat is gelijk mijn argument tegen Al die “we moeten terug naar de natuur” argumenten. Als de winter aanbreekt, is er geen eten. Als een man of een vrouw zelfs, de neiging heeft tot voortplanten dan moet dit maar gebeuren. Hersenloze lust. Nope. Wacht toch maar even tot je 17 bent. Minimaal. Enne, maakt niet uit welke (non)religie je gebruikt om dat doel te bereiken. Het is een beetje jammer dat het met leugens moet maar je simpelweg vertellen dat je natuur moet buigen willen we als mens overleven werkt niet zo goed bij de meeste mensen. Laat de appels hangen voor de winter, laat je natuur niet overheersen zodat we teruggaan naar de tijd van kindvolwassen. Iets wat wel aan het gebeuren is. Doordat de christenen en de joden het niet weten, en de moslims het juist aanmoedigen, door de vrouw in te dammen en te laten exploderen als die eenmaal volwassen worden. Dat is weer teveel.

   Natuur is er voor de Man om te bewerken. Waar vruchtbaarheid de eerste god bekent was bij de mens, Gaia, was Arbeid de tweede. Door de vrouw te conserveren, haar vruchtbaarheid te eren, konden we een gezonde populatie opbouwen. Door de arbeid te eren, hadden we onderdak, voedel, een veilig dorp. Nu zijn we hier. Alles, altijd, overal. En met haast, want de groeicijfers. Voedsel en nieuwe mensen komen vrijwel mechanisch tot stand. Is het niet met technieken voor het land en de bouw dan zijn het wel neuro-linguistische programmeringen die de promiscuesiteit aanwakkeren. Alles staat op steireoiden. Ik geef de boomknuffelaars gelijk dat het wel wat minder mag, we zijn het moment van verzadiging allang voorbij. Maar vergeet niet dat daarbij ook hoort dat het allemaal wat minder wordt. Geen IVF, geen Viagra, geen onbeperkt eten, gas om op te koken, of huizen voor de armen. Ja je hoort er al aan dat gaat niet gebeuren. Mag niet ook. Je kan er nog 20 dingen tegenaan gooien die minder mogen en je merkt terwijl je het zegt al dat het niet haalbaar is.

   Tenzij. We accepteren dat we niet allemaal alles kunnen krijgen en dat zelf verwerken. Zonder dat het wordt voorgekwawt of we anderzijds de harde les krijgen om van te leren. Weer blij zijn met wat we hebben en niet jaloers zijn op dat wat een ander heeft. Daar moeite voor doen. Het maximale eruit halen voor ons en de generaties na ons. Een nieuwe balans van Natuur en Tijd. Met alle luxe van de westere wereld. Met de wijsheid van de Oosterse. Met de Arbeid zoals die is als die wordt ingezet voor ons allemaal, op een zo duurzaam mogelijke manier, met Vruchtbaarheid zoals die is wanneer deze dient om de liefde te behagen, om twee lichamen en geesten in harmonie te verbinden. En dat zonder de apocalypse, dank.

   Mja ik weet wel. Gaat niet gebeuren. Er zijn teveel religekkies en al helemaal teveel anarchisten, al die splintergroepjes die van niets weten terwijl ze denken alles te weten. De druk die de chaos moet indammen tot orde is ver te zoeken. Tot die tijd, wordt het appeltje gewoon geplukt en is het maar wachten of we deze winter weer genoeg hebben. Zucht

   0 likes
 4. Zo zo, ‘t is me wat… Er is (nog) nul wetenschappelijk bewijs voor intelligent leven ergens in de nabijheid van onze aarde, en toch zouden we best eens in een computersimulatie kunnen leven… Of hebben we geen buitenaardse intelligentie nodig en zijn de Illuminati verantwoordelijk voor onze Matrix-achtige fictieve wereld?

  Of die ‘believers’ nu machtig en rijk zijn, tech- of gewoon miljardair, analist van de Bank of America (ja, dat zijn ook op dit punt de echt deskundige en betrouwbare jongens..), heel overtuigend is het wat mij betreft allemaal niet. Maar dit is Nine for News hé, hier kun je lekker weer een weekendje over slap ouwehoeren.

  Iedereen een fijn weekend toegewenst en hartelijke groet van JosTee

  5 likes
 5. Het is heel simpel, het bewustzijn haalt ons uit de Matrix.

  14 likes
 6. Het is een feit dat wij in een Mayawereld leven ; dwz al hebben wij duidelijk voelbaar een lijf , is dit toch een illusie, wij bestaan voor 99 % uit leegte en zijn lichtwezens en leven in een maya illusie . Onze wereld is eigenlijk een ‘beeldenwereld’ ,via de hersenen registreren wij hetgeen buiten ons ligt en vormen daarvan beelden, ook het gevoel creeert beelden . Alles zijn beelden . Stel je voor dat je uittreedt en bewust uittreedt , uittreden gebeurt alleen met je astrale lichaam , maar ook dan voel je dit lijf tastbaar , en al kan je door de muren heengaan , wat is dan het verschil ? niets ,het is hetzelfde . Zo ook de etherische wereld , om hier te komen moeten ufowezens, greys en dgl zich verdichten naar onze fysieke wereld, wij zien ze alsof ze echt lijken in het fysieke, maar dat zijn ze niet steeds , het hangt af van hun verdichting . Over techmiljardairs die denken alsof wij in een computersimulatie leven ,dan zou de GOD die mens geschapen heeft een computerprogramma gebruikt hebben , zo lees ik dat , dit is een menselijk (materialistisch) denken, past wel bij die onspirituele miljardairs . De mens kan zich uitsluitend verheffen uit de zogen matrix , matrix hier bedoeld als het steeds weerkeren naar de aarde in een lichaam , als hij het christusbewustzijn heeft opgenomen, is niet zo simpel als je wel zou denken want dit vergt een heel ander denken en lange weg . Het is bijgevolg wel iets dat te maken heeft met het eigen individueel bewustzijn, of iemand kan ontsnappen aan van het rad van herhalende incarnaties . Na een bepaald aantal incarnaties zonder eigen zielenwerk wordt men ook ik-loos . Nu zijn wel de archonten wel bezig een mens te creeëren die niet meer kan ontsnappen aan het rad van die incarnaties en voor altijd aan de aarde zal gebonden blijven , daar zijn de Loges van de Verborgen of Llinkerhand ( zie D Icke) werkzaam in . Misschien (of eerder waarschijnlijk) zitten daar wel deze miljardairs (de elite) zelf achter . Zij krijgen daarvoor de hulp van de archonten … en de greys . Als de mensen niet tot geestelijk inzichten komen zal helaas werkelijkheid worden , een onderaardse wereld zoals in veel sci -fi beschreven . Brave New World .

  7 likes
 7. Een manier om voortijdig uit deze realiteitsperceptie te stappen is sterven.
  Wie wil dat vrijwillig doen voordat het zijn tijd is?
  Het is nog gratis ook.
  Elon musk wil rijk worden van bodemloos onderzoek.
  De realiteit veranderen doe je door je perceptie te tunen.
  Keuzes maken,en discipline wat is deze uiterst overdreven hedonistische tijd niet eenvoudig is.
  De blik in jezelf werpen,jezelf ontwikkelen tot een storingsvrij ontvangstorganisme,en dan met een frisse blik de realiteit tot je nemen.
  Klinkt makkelijk,maar is op een uitzondering na niet te doen.
  Enjoy the matrix,of sterf dus.

  4 likes
 8. Leven in een schijn werkelijkheid, in een matrix, een illusie is geen computer simulatie maar wordt gecreëerd door afgescheidenheid, innerlijke pijn. In feite ben je dan gevangene van de pijn. Je zelf ontdoen van die pijn, door de weg naar binnen te gaan, bevrijd je uit de matrix. Je kunt anderen verantwoordelijk houden voor het bestaan van de matrix, maar ieder individu heeft zelf de sleutel tot zelfbevrediging.

  4 likes
 9. Vandaar al die virussen

  3 likes
 10. 50% kans dat we in een simulatie leven.. Het is zo, of het is niet zo.

  Het idee van se fysieke wereld als illusie, maya, bestaat al duizenden jaren. Of dat nou een computer simulate is? Waarschijnlijk hebben ze daar op silicon valley gewoon niet het vermogen om iets anders te zien als een computer simulatie, mocht deze wereld inderdaad een illusie zijn.

  3 likes
 11. We leven absoluut in een matrixachtig iets, maar door de verlichting zijn we het bewustzijn hiervan kwijt. Het hier en nu is de matrix en na onze dood stappen we uit de matrix. Het hier en nu wordt ook wel de hel genoemd. Er bestaat geen hel of vage vuur waar je, wanneer je slecht geweest bent, terecht komt, maar de hel is onze huidige aarde.

  De omgeving na de dood, wanneer we uit de matrix stappen, wordt ook wel de hemel genoemd. Een kans om op nieuw te beginnen, te leren , en e.e. a. te verbeteren.

  3 likes
  • als je met de Verlichting bedoelt dat we het contact met god kwijt zijn dan klopt dat. De Alfa & Omega, ofwel de primaire golf en de hoek van de golf, daar hebben we ons voor afgesloten. Je prefrontale cortex functioneert als ontvanger voor de natuurlijke frequentie van de Alfa op 7,83 hertz en ja, met de Verlichting hebben we dat losgelaten. De mens dacht toen nog dat met het loslaten van 1 god ze de wereld konden helpen, want dan ook geen heksenverbrandingen meer. Logisch. de moderne filosofie gaat nog veel fouten maken maar hier alvast het antwoord op 100 jaar vruchteloze discussie: God bestaat niet, alleen de 7,83hertz in je hersenen. Die staat in verbinding met de aarde en de andere mensen. Als je niet sterk genoeg bent om niet tot het kwaad en kwaadaardige dingen aangetrokken worden, dan kun je met de verlichting verder, wetende dat er geen god is maar alleen de frequentie. Ben je een ‘normal’ hou je dan maar gewoon bij religie, maar ga niet dreigen met de wegvoering of de apocalypse, want dan moeten we je uitvagen. That’s it basicly, er is geen leven na de dood, niet eentje die je met je zintuigen kan waarnemen. Je elementen leven wel verder, alles wordt gerecycled, maar meemaken? Nope

   0 likes
   • edit, de moderne filosofie gaat nog veel fouten maken maar hier alvast het antwoord op 100 jaar vruchteloze discussie: God bestaat niet, alleen de 7,83hertz in je hersenen. Die staat in verbinding met de aarde en de andere mensen. Als je /WEL/ sterk genoeg bent om niet tot het kwaad en kwaadaardige dingen aangetrokken worden, dan kun je met de verlichting verder,

    0 likes
 12. dikke onzin is dit natuurlijk, ze kunnen onderzoeken en financiere wat ze willen wij weten allemaal dat de uitkomst nooit het grote publiek gaat bereiken . En diegene die dat tegen houden weten allang en veel beter hoe de vork in de steel zit

  2 likes
 13. Waar kan ik de “source-code” van de “MATRIX” downloaden ? Misschien kan ik deze verbeteren en dan een versie 2.0 uploaden voor een betere simulatie…..

  2 likes
 14. De gedachte is zo vreemd niet. Verklaart misschien waarom alle levende wezens slaap nodig hebben. En zonder slaap gewoon sterven. Als we in een simulatie keven dan moet die een doel dienen. Wellicht is die slaap een manier om het geheugen uit te lezen, op te schonen en opnieuw te programmeren. Elon Musk is echt niet achterlijk. En het doel? Tka, als ik dat wist dan zou ik het uitmelken via de media en een prettige simulatie verder doormaken.

  2 likes
 15. Wat een artikel, tien keer dezelfde zin, net iets anders.

  1 likes
 16. De techneuten bedoelen met het einde van de mensheid niets anders dan het einde van de menselijkheid.
  Maw de techneuten projecteren.

  1 likes
 17. We leven in een schijn werkelijkheid, in een matrix. Als je de film enigszins begrepen hebt dan weet je dat het leven buiten de Matrix niet te vreten is. Dus wie er buiten staat wil maar al te graag terug.
  Je moet alleen een goed leven bestellen.

  1 likes
 18. ‘In een simulatie leven”

  0 likes
 19. Nee, nee en nog eens nee. De aarde is niet plat en we leven niet in een matrix. Ik snap dat je tegenwoordig een technocratische autist moet zijn om de economie te snappen en daardoor miljardair te worden, maar dat betekend niet dat je je beperkte visie moet loslaten op de ‘normals’ en al helemaal niet dat je geld eraan moet uitgeven. Hey Elon, kom eens met een auto die de fiat500 weg concureert ipv al die proleten bakken te maken joh.

  Voor de aluhoedjes, dit zjin de frequenties, als ie mag redactie 9fn, dank:

  Gamma boven 40Hz (38-42 Hz): FT peak performance

  transcendent multifocussed bewustzijn; gelijktijdigen intergratie van alle binnenkomende info processen uit verschillende gebieden van het brein, kosmische bewustzijn en integratie.
  verminderen turbulente → intergrale infoverwerking van het geheugen, zelfbewustzijn omhoog, intergratie van gedachten en totale overzicht.
  High beta 23-38 Hz RT

  actieve volledige bewuste staat van de hersenen, bv werk, lezing geven, alert zijn, denken, analyseren, gespannenheid, piekeren
  stress omlaag, angst omlaag, paniek omlaag, opwinding omlaag, verslavingsgedrag omlaag
  mid beta 19-23 Hz FT spirituele frequentie

  rustgevend, buitenzintuiglijke perceptie, helderziendheid (aura’s zien). 21 Hz verandert inzichten (pulling it apart). Manier waarop pijn wordt ervaren en verbeterd leren omgaan met pijn/gedachten
  depressies minder, inzicht omhoog, emotionele en cognitieve reactiviteit bij attractors in 3-5 Hz omlaag, spiritueel omhoog.
  Low beta 15-18 Hz FT roofdieren

  Concentratie, vermogen om alert ontspannen te focussen. Geeft ernergie , meer mentale activiteit en zelfbewustzijn
  Concentratie vermogen omhoog, beter helder focussen, probleemoplossend vermogen omhoog, stimulerend, helder denken, hoofdpijn klachten
  ADHD 15-20 Hz
  SMR 13-15 HZ FT cortex

  Alert en ontspannen, cognitief bewustzijn en functioneren lichaamsbewustzijn. Probleemoplossend vermogen, besluitvorming en beoordelingsvermogen omhoog
  Communicatie lichaam en geest omhoog, cognitief vermogen omhoog.
  Alpha 8-13 Hz (EO:RT / EC:FT)

  Ontspannen maar bewust, bv muziek luisteren, wandelen, meditatie etc.
  Slaappatroon verbetert, leervermogen omhoog, mentale coördinatie omhoog, algemeen gevoel van ontspanning omhoog en mentale rust verbeteren.
  ADHD, PDD nos, NLD etc : 10 Hz (chaotisch, dissociaties, onbeheersd)
  12 Hz: Zen: just be = bewustzijn
  9-19 target 9-19 Hz → RT overlap low beta en high alpha

  good theta 7 Hz geen feedback

  creativiteit, leren, geheugen verbeteren, intuitie verbeteren, helder weten. Meditatie en spiritueel bewustijn. Chakra healing
  Overgang wakker worden-slapen
  Speciale portal: 7 Hz harmonics: spirituele groei
  Bad theta 3-5 Hz RT

  Onderbewust (dagdromen, niet in nu); fibrofog-mist. Niet scherp nadenken, concentreren. 3-5 Hz is opslapplaats herinneringen en emoties.
  3 Hz: turbulentie → signaal epileptische aanval, emotioneel trauma
  6 Hz: immuunstoornissen
  5 Hz: fysiek trauma
  Delta 0-2Hz RT; samen met bad theta 1 target

  Onderbewustzijn: trance, diepe slaap, empathie, structurele veranderingen in CZS
  Slaappatronen verbeteren, lichamelijke symptomen verminderen (pijn, vermoeidheid)

  ###

  De frequenties worden gegenereerd door de kern van de aarde, die roteert, en is daarmee onze gezamenlijke wifi voor de hersenen. Wij ze als tuners, iedere genetische code net iets anders en iedere ontvanger net iets anders. Maar de gemeenschappelijke golf is hetzelfde. Daarom kunnen we gedachtes van anderen horen, dingen zien die een ander ziet. Dat is geen Matrix, dat is gewoon snappen wat freqenties zijn. Musk, als je de technieken van Tesla krijgt uit de kluis van Morgan Chase, neem dan ook de moeite om die van Marconi te lezen. Je weet wel, de uitvinder van de radio. Kneus.

  Als je trouwens hieraan wilt ontsnappen dan moet je om je heen water hebben. Een vloer, muren en een plafond van zeker 10 meter water. Dus niet op de zeebodem, want dan heb je aarde onder je. Als je in die waterkamer dan ook nog een kooi van Faraday maakt die golflengtes van 40.000km lengte kan tegenhouden (dan zit je op echt mini, mini, mini maten voor het gaas) en er 50.000volt op zet ben je aardig op weg. Vergeet niet een kunstmatige bron neer te zetten voor de frequenties, anders vallen je hersenen stil. En nu komt ie, dat moet je al weten Musk, want je wilt naar Mars en je raketje moet ook zo’n zender aan boord hebben anders worden je reizigers gek vanwege het ontbreken van de frequenties. Dus wat praat je nou slap?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Leven we in een computersimulatie - een echte Matrix - zonder dat we het weten? Dit zijn de verrassende signalen

Leven we in een computersimulatie – een echte Matrix – zonder dat we het weten? Dit zijn de verrassende signalen

Leven we in een computersimulatie die onze ...

Het is een mindf*ck: filosoof Nick Bostrom legt in deze video uit waarom de wereld om je heen waarschijnlijk een simulatie is

Het is een mindf*ck: filosoof Nick Bostrom legt in deze video uit waarom de wereld om je heen waarschijnlijk een simulatie is

Het is een vraag die al vaak ...