Homepagina » Buitenaards » Gigantische cover-up rond ultrageheim ruimteprogramma. Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?
Gigantische cover-up rond ultrageheim ruimteprogramma. Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?

Gigantische cover-up rond ultrageheim ruimteprogramma. Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?

De Anunnaki kwamen zo’n 430.000 jaar geleden naar de aarde om te zoeken naar goud, zegt de Zuid-Afrikaanse schrijver en politicus Michael Tellinger in het programma Secret Space Program op Gaia.

Deze ‘luchtgoden’ zouden volgens Soemerische teksten de mens hebben gemaakt om te helpen het goud uit de bodem te halen.

Door de jaren heen zijn er vele vreemde schedels opgegraven. Zo deed de Amerikaanse schrijver Lloyd Pye onderzoek naar wat hij de Starchild skull noemde. Hij claimde dat de schedel toebehoorde aan een buitenaardse hybride.

Geheim ruimteprogramma

Veel culturen kennen verhalen over de luchtgoden. Zo denken de Dogon uit Mali dat hun voorouders van Sirius komen. Ook de Aboriginals en Azteken spraken van de ‘goden uit de lucht’.

Experts stellen dat aliens nog altijd hier zijn en dat er een geheim ruimteprogramma is waar de meeste mensen geen weet van hebben.

Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Dwight Eisenhower, claimt dat er al bases op Mars zijn.

De Amerikaanse sergeant Clifford Stone heeft openlijk gezegd dat hij naar locaties werd gestuurd waar onbekende vaartuigen waren neergestort.

Solar Warden

“Wij zagen lichamen van entiteiten die niet op deze planeet waren geboren,” verklaarde Stone, die toevoegde dat hij ook levende aliens heeft gezien.

William Tompkins onthulde dat hij voor vliegtuigbouwer Douglas ruimteschepen voor de Amerikaanse marine moest ontwerpen. Dit project werd Solar Warden genoemd.

De grotere schepen hadden een omvang van één tot zes kilometer, verklaarde Tompkins.

Slot en grendel

Deze ruimteschepen werden volgens hem in de jaren zeventig daadwerkelijk gebouwd in een ondergrondse installatie in Utah.

Al deze technologieën worden achter slot en grendel bewaard zodat de rest van de wereld ze niet kan ontwikkelen, legde schrijver en onderzoeker Richard Dolan uit.

[Gaia]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neo
Neo
4 jaren geleden

Michael Tellinger bespreekt hier de realiteit waarin we leven en zegt waar velen nu inmiddels ook wel achter zijn, het is niet hetgeen ons verteld is of ons verteld wordt.

Michael Tellinger: Flat Earth, Free Energy, Magnetism (Oct 30th 2016)
https://www.youtube.com/watch?v=2yp8rWoju1w&t=5712s

1.48 in video geeft Michael zijn visie over space exploration en bij wie en wanneer het het allemaal begon, de deceptie.

Leergierig
Leergierig
4 jaren geleden

http://www.big-lies.org/jews
ik ben gisteren op deze ‘bron’ gestuit….
Iemand enig eerder opgedane ervaring,
Betreft de joden…

K bedoel Hitler regime (eichler, Himmler, skorzony, etc..)en vele andere topmannen hebben toch wel het volk zo opgehitst tegen de joden, dat dit zeker wel zijn keerzijde zou kunnen hebben betreft de positie van de zionisten in een sterkere zadel te krijgen.( USSR – communisme, Amerika -kapitalisme, en dus Duitsland – (nationaal) socialisme, zouden zeker wel door de zionisten kunnen zijn ‘gecreeerd’)

Ook is het zo dat d.m.v. de oorlog het Fascisme ten strengste is en wordt afgekeurd.. en hierdoor de grenzen van Europa voor elke gek/ immigrant open staat (dit helpt de zionisten in hun streven naar een wereld( gekleurd/ gemixt/divers) dat geleid wordt door deze elite)

Want ja wie heeft de potentie als groep om deze groep te stoppen?

koloth
koloth
4 jaren geleden

Ruimtevaartuigen van 1 tot 6 km grote die werden gebouwd in ondergrondse werkplaatsen. O nou om die naar buiten te krijgen had je wel een hele grote garagedeur nodig van een paar km, je blijft lachen om die flauwekul.

marcelleke
marcelleke
4 jaren geleden

Hier in Vlaanderen zou men zeggen: “ze gaan er weer een gat van door !” Hemeltje lief toch !

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x