Homepagina » Buitenaards » Gigantische cover-up rond ultrageheim ruimteprogramma. Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?
Gigantische cover-up rond ultrageheim ruimteprogramma. Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?

Gigantische cover-up rond ultrageheim ruimteprogramma. Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?

De Anunnaki kwamen zo’n 430.000 jaar geleden naar de aarde om te zoeken naar goud, zegt de Zuid-Afrikaanse schrijver en politicus Michael Tellinger in het programma Secret Space Program op Gaia.

Deze ‘luchtgoden’ zouden volgens Soemerische teksten de mens hebben gemaakt om te helpen het goud uit de bodem te halen.

Door de jaren heen zijn er vele vreemde schedels opgegraven. Zo deed de Amerikaanse schrijver Lloyd Pye onderzoek naar wat hij de Starchild skull noemde. Hij claimde dat de schedel toebehoorde aan een buitenaardse hybride.

Geheim ruimteprogramma

Veel culturen kennen verhalen over de luchtgoden. Zo denken de Dogon uit Mali dat hun voorouders van Sirius komen. Ook de Aboriginals en Azteken spraken van de ‘goden uit de lucht’.

Experts stellen dat aliens nog altijd hier zijn en dat er een geheim ruimteprogramma is waar de meeste mensen geen weet van hebben.

Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Dwight Eisenhower, claimt dat er al bases op Mars zijn.

De Amerikaanse sergeant Clifford Stone heeft openlijk gezegd dat hij naar locaties werd gestuurd waar onbekende vaartuigen waren neergestort.

Solar Warden

“Wij zagen lichamen van entiteiten die niet op deze planeet waren geboren,” verklaarde Stone, die toevoegde dat hij ook levende aliens heeft gezien.

William Tompkins onthulde dat hij voor vliegtuigbouwer Douglas ruimteschepen voor de Amerikaanse marine moest ontwerpen. Dit project werd Solar Warden genoemd.

De grotere schepen hadden een omvang van één tot zes kilometer, verklaarde Tompkins.

Slot en grendel

Deze ruimteschepen werden volgens hem in de jaren zeventig daadwerkelijk gebouwd in een ondergrondse installatie in Utah.

Al deze technologieën worden achter slot en grendel bewaard zodat de rest van de wereld ze niet kan ontwikkelen, legde schrijver en onderzoeker Richard Dolan uit.

[Gaia]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neo
Neo
3 jaren geleden

Michael Tellinger bespreekt hier de realiteit waarin we leven en zegt waar velen nu inmiddels ook wel achter zijn, het is niet hetgeen ons verteld is of ons verteld wordt.

Michael Tellinger: Flat Earth, Free Energy, Magnetism (Oct 30th 2016)
https://www.youtube.com/watch?v=2yp8rWoju1w&t=5712s

1.48 in video geeft Michael zijn visie over space exploration en bij wie en wanneer het het allemaal begon, de deceptie.

Leergierig
Leergierig
3 jaren geleden

http://www.big-lies.org/jews
ik ben gisteren op deze ‘bron’ gestuit….
Iemand enig eerder opgedane ervaring,
Betreft de joden…

K bedoel Hitler regime (eichler, Himmler, skorzony, etc..)en vele andere topmannen hebben toch wel het volk zo opgehitst tegen de joden, dat dit zeker wel zijn keerzijde zou kunnen hebben betreft de positie van de zionisten in een sterkere zadel te krijgen.( USSR – communisme, Amerika -kapitalisme, en dus Duitsland – (nationaal) socialisme, zouden zeker wel door de zionisten kunnen zijn ‘gecreeerd’)

Ook is het zo dat d.m.v. de oorlog het Fascisme ten strengste is en wordt afgekeurd.. en hierdoor de grenzen van Europa voor elke gek/ immigrant open staat (dit helpt de zionisten in hun streven naar een wereld( gekleurd/ gemixt/divers) dat geleid wordt door deze elite)

Want ja wie heeft de potentie als groep om deze groep te stoppen?

Dolex
Dolex
Reactie op  Leergierig
3 jaren geleden

Beetje off-topic? Of mis ik iets?

koloth
koloth
3 jaren geleden

Ruimtevaartuigen van 1 tot 6 km grote die werden gebouwd in ondergrondse werkplaatsen. O nou om die naar buiten te krijgen had je wel een hele grote garagedeur nodig van een paar km, je blijft lachen om die flauwekul.

Loki
Loki
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

Niets is onmogelijk koloth als je deuren in gedeelten bouwt.

Azrael
Azrael
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Ontsnappingssnelheid van de aarde is 11,2 km/s of te wel 40000 km/u. Dit is voor de spaceshuttle, die ruwweg een beladen massa heeft van 2 miljoen kg, daar heb je 760 ton brandstof voor nodig, en de shuttle is lang geen km groot. Ga nu nog maar eens roepen dat het gewoon kan. Daarbij komt dat de shuttle ongeveer 6 keer de aarde rondgaat voor dat hij uit de dampkring kan ontsnappen. Iets van 1 tot 6 km valt echt wel op hoor.

Rodney
Rodney
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

Ze kunnen niet eens een goed werkende Space Shuttle bouwen, maar zouden al 6 km grote ruimteschepen hebben gebouwd. Vraag me af waarmee ze het hebben gelanceerd in de ruimte. Met vliegtuigmotoren?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

Nu weten jullie waar dat vele geld van ontwikkelingshulp is gebleven.

marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

Hier in Vlaanderen zou men zeggen: “ze gaan er weer een gat van door !” Hemeltje lief toch !

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Nee wij niet……………het zijn die anderen!

marcelleke
marcelleke
Reactie op  Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

ZO is het, Rob !

mario
mario
3 jaren geleden

Hebben wij andere planeten gekoloniseerd?
ik denk van wel.
dag van de vrijheid en toen dacht ik welke vrijheid?
van avond zag ik op nieuwsuur weer een joker zitten met allemaal met die sterretjes op zijn jas en de vraag die gesteld was hoe hij over rusland dacht (denk ik) en het antwoord was dat rusland zeer gevaarlijk was.
de volgende vraag was hoe het met onze krijgsmacht was en het antwoord was slecht.
wanneer krijgen ze hun verstand terug.
dus koloniseren van andere planeten (als het al kan)zie ik ze best toe in staat en gelijk even de bevolking uitroeien natuurlijk.

Sergio
Sergio
3 jaren geleden

Kom op jongens: de Anunnaki kwamen naar de aarde voor goud? Er zijn biljarden planeten in dit universum waar er veel meer grondstoffen en metalen (waaronder goud) zijn te vinden dan op aarde, en dan komen ze naar de aarde voor GOUD? En vervolgens “maken” ze de mens om hen te helpen zoeken? Het beste wat ze konden “maken” was de mens? Woehahahaha, dit moet toch wel 1 v.d. grootste onzinverhalen zijn dat ik ooit heb gelezen.

Mammon
Mammon
Reactie op  Sergio
3 jaren geleden

Lekker geloven dat je van de aap \ primaat afstamt!

“Leven” doet er 3,5 miljard jaar over om van eencellig naar meercellig te “evolueren”
Dit betekend geeneens pootjes om op te lopen ontwikkeld in 3,5 miljard jaar!
Maar de “homo sapiens’ ontwikkeld in minder dan 500.000 jaar uit de “primaat” LOL!

-koekoek-

Elise49
Elise49
Reactie op  Sergio
3 jaren geleden

Volgens mij zitten die Anunnaki(hoogpriesters) in het Vaticaan. En ze hebben geen goede bedoelingen met de huidige mensheid. Zie pomodoro bol Vaticaan. 2 werelden. 1 aarde. 1 technische aarde. Het oude jasje omkeren via technologie(alles overnemen), zodat je een nieuw jasje hebt. De NWO=nieuw tijdperk=gebaseerd op aarde cycli.
Ik denk dat we wel afstammen van primaten, maar dat het wel DNA gemixt is.(dus gedeeltelijk primaat). Dat dit telkens gebeurt in het einde van een aardecycli. De kosmonauten die naar beneden kwamen zijn de hybriden(gevlucht voor mega ramp op aarde) en die gingen weer mixen met de vrouwen die de aardecycli overleeft hadden.(bijbel verhaal: reuzen baarden met aardse vrouwen)) Blijft de vraag: waar kwam die kennis vandaan? Heeft de mens(hoogontwikkelde) zichzelf zo ontwikkeld door de cycli’s/tijdperken heen of niet? Ik denk dat een mens wel snel kan evolueren. Gewoon, omdat we meer hersens hebben en dus snel iets leren/oppikken. Een piramide(zo’n 4000 jaar geleden gebouwd) kun je zien als zendmast bv. Dus technologie vordert ook langzaam door de eeuwen heen.
Als je goed kijkt naar de gezichtskenmerken van verschillende volkeren, dan zie je toch iets terug van apen. Bv. Aziaten lijken op oerang oetans. Negroïde lijken op de mensaap etc.(niet beledigend bedoelt). Europeanen stammen weer af van mensen uit het oosten. Vergeet niet dat heel lang geleden de continenten er veel anders uit zagen dan nu. En dat mixen gemakkelijker ging, omdat er misschien maar het 1 continent was. Plus DNA verandert door het klimaat/leefomstandigheden. Huidharen/vacht= jas geworden. Het gedrag van dieren zie je bij mensen terug, dus lijkt mij het logisch dat we een connectie hebben met natuur.
Dus van oorsprong een aap en pas later een keer DNA technologisch gemixt. Dat is dan de missing link in de evolutietheorie.

Dolex
Dolex
Reactie op  Elise49
3 jaren geleden

Ik ben sta open voor de idee van een genenmix van buitenaardsen en aardse primaten, die de mens heeft opgeleverd.

Wel wat aanmerkingen op de stuk, en de redeneringen:

‘Ik denk dat een mens wel snel kan evolueren. Gewoon, omdat we meer hersens hebben en dus snel iets leren/oppikken’ – zo werkt Darwinistische evolutie volgens mij niet. Daar gaat het erom dat onaangepaste exemplaren uitsterven. En dan bedoelde hij onaagepast qua genen. Snelle evolutie gebeurt als er veel sterfte is voordat er wordt voortgeplant. Ook (juist?) organismen met weinig hersenen evolueren snel. De hersenen van een mens zijn officieel het resulaat van evolutie, niet de oorzaak. Sterker nog – door onze medische wetenschap en haar streven alle mensen in leven te houden, zal ironisch genoeg, de biologische evolutie tot stilstand komen…

Je vergelijking met apen vind ik niet kloppen. De ogen, haarkleur en bouw van een orang oetan lijken nauwelijks op die van Aziatische mensen. Eerder op noord-Europeanen. Het haar en de lichaamsbouw van Afrikaanse mensen is totaal anders dan dat van mensapen.

‘een aardecycli’ – Cycli klinkt misschien chic, maar het enkelvoud is gewoon cyclus hoor.

‘reuzen baarden met aardse vrouwen’ – Paarden, denk ik?

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x