Homepagina » UFO » UFO gezien boven Carlton Gardens in Melbourne (video)
UFO gezien boven Carlton Gardens in Melbourne

UFO gezien boven Carlton Gardens in Melbourne (video)

Een inwoner van Melbourne heeft naar eigen zeggen een UFO vastgelegd op video. Dat melden verschillende Australische media zondag.

De getuige begon te filmen toen het ongeïdentificeerde vliegende object gisteravond boven Carlton Gardens vloog.

Tod Sloan zag het object zo rond 21.30 uur verschijnen. Andere getuigen zagen hetzelfde object rond 19.30 uur. Volgens Tod vloog het rond 23.00 uur voorbij het Immigration Museum.

Telescoop

“Het leek in niets op andere vliegende objecten waar ik bekend mee ben en voerde een soort show op in de lucht,” zei hij. “Een hoop andere mensen hebben het ook gezien.”

Woordvoerder van de Astronomical Society of Victoria Perry Vlahos zei dat het waarschijnlijk niet ging om een ongewoon object. “Het feit dat het zo lang in de lucht heeft gehangen geeft waarschijnlijk aan dat het niets ongewoons is geweest,” zei hij. Vlahos voegde toe dat leden van de ASV geen melding hebben gedaan van iets vreemds in de lucht.

“De ASV telt honderden leden waarvan vele iedere avond vanuit verschillende locaties, waaronder Melbourne, de hemel afspeuren met hun telescoop,” legde uit hij.

Vreemde formatie

Er zijn wel andere getuigen die melding hebben gedaan van UFO’s in het gebied. Penny De La Soyo uit Carlton zei dat ze geschokt was na het zien van een ‘vreemde formatie’ lichten die ze vanaf haar balkon op de negende verdieping had geobserveerd. De formatie passeerde haar woning rond 22.15 uur.

“Acht oranje lichten in een vreemde formatie verschenen boven de hoirzon waarop één verdween en daarna de rest,” zei ze. “Het duurde ongeveer een minuut. Ik weet dat het geen vliegtuig of helikopter was. De lichten waren oranje, ze knipperden niet zoals die van een vliegtuig.”

De La Soyo probeerde een logische verklaring te bedenken voor de waarneming, maar het leek in niets op wat ze ooit had gezien.

Schotelvormig

Minder dan een week geleden filmde een man een schotelvormig object dat met hoge snelheid opsteeg en daalde boven zijn woning in Albanvale.

De man, Ivan, zei dat een buurman hem had geroepen om naar het spektakel te komen kijken. “Ik kon na de waarneming gelijk een aantal zaken uitsluiten,” zei hij. “Ik kan eigenlijk alleen maar denken dat het van buiten de aarde moet zijn gekomen, zei hij.” Ivan voegde toe dat het object meer dan een uur in de lucht bleef hangen en steeds van kleur veranderde.

Bron: News.com.au

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Boeiend!
  Ik ben wel wat meer gewend op UFO gebied tegenwoordig.

  We kunnen, zo goed als, bewijzen dat er buitenaardse beschavingen zijn. Ik juich echt niet meer om een glimps van een voertuig. Tenzij hij land.

  0 likes
 2. Gratis statieven voor alle UFO filmers

  Jammer hoor, mensen snappen dit nog steeds niet.

  0 likes
 3. [quote name=”Roeland”]Boeiend!
  Ik ben wel wat meer gewend op UFO gebied tegenwoordig.

  We kunnen, zo goed als, bewijzen dat er buitenaardse beschavingen zijn. Ik juich echt niet meer om een glimps van een voertuig. Tenzij hij land.[/quote]

  Idd, ik vind het ook niet meer zo boeiend al die sightings, dat zijn we wel gewend. leuk dat we bezocht worden en dat sommige dit kunnen aanschouwen… Maar we hebben er niks aan. Disclosure word niet toegelaten en de buitenaardse hebben ook geen zin in officiële bekendmaking. Dus dan blijft het maar bij vage sightings en mensen die zich erop los kunnen fantaseren zoals onze grote vriend Mike kwatsert.

  0 likes
 4. 12-12-2012 in Arizona is een grote bijeenkomst van native wisdomkeepers.
  Op dit moment brengen zij hun wijsheid & kennis naar buiten. Het is volgens de natives Nu het moment om hun (verborgen) kennis met de wereld te delen.De natives hebben al sinds eeuwen contact met hun star family. Alleen de westerse mensheid slaapt nog. Alle wisdomkeepers in de wereld roepen:Wake Up………..
  Apache Wisdom Keeper Itasha Speaks About Star People http://www.youtube.com/watch?v=uLFX7srubxQ&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q
  Sioux Chief Tells History Channel Not to Say “Aliens”
  http://www.youtube.com/watch?v=t4bmjey8D-w&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q

  0 likes
 5. [quote name=”Phoenix”]Gratis statieven voor alle UFO filmers

  Jammer hoor, mensen snappen dit nog steeds niet.[/quote]

  Dus dan maar de hele dag met een statiefje over straat 😉

  0 likes
 6. zou erg gaaf zijn als zo’n ufo nu eindelijk een keertje echt heel erg dichtbij komt…landt en dat er dan iemand uitstapt maar ja….dan werken de camera’s ineens niet meer…..
  “ze’ zullen daar vast wel een oplossing voor hebben lijkt me “-)

  0 likes
 7. [quote name=”Gerard”][quote name=”Phoenix”]Gratis statieven voor alle UFO filmers

  Jammer hoor, mensen snappen dit nog steeds niet.[/quote]

  Dus dan maar de hele dag met een statiefje over straat ;-)[/quote]

  Al stond de filmer maar eens een keertje stil. Het blijft bij vage verre wiebelende lichtjes die al of niet knipperen. Ik kan er ook niet veel meer van maken met dit filmtalent.

  0 likes
 8. … weet je niet wat het is , dan is het inderdaad een UFO.

  0 likes
 9. can toch net zo goed een quadcopter zijn ?

  0 likes
 10. Kom nou mensen,
  alles wat jullie zien als een ufo,
  is geen ufo maar een natuurkundig verschijnsel.
  naamlijk een bolbliksum……..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...