UFO

UFO gezien boven Carlton Gardens in Melbourne (video)

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een inwoner van Melbourne heeft naar eigen zeggen een UFO vastgelegd op video. Dat melden verschillende Australische media zondag.

De getuige begon te filmen toen het ongeïdentificeerde vliegende object gisteravond boven Carlton Gardens vloog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tod Sloan zag het object zo rond 21.30 uur verschijnen. Andere getuigen zagen hetzelfde object rond 19.30 uur. Volgens Tod vloog het rond 23.00 uur voorbij het Immigration Museum.

Telescoop

“Het leek in niets op andere vliegende objecten waar ik bekend mee ben en voerde een soort show op in de lucht,” zei hij. “Een hoop andere mensen hebben het ook gezien.”

Woordvoerder van de Astronomical Society of Victoria Perry Vlahos zei dat het waarschijnlijk niet ging om een ongewoon object. “Het feit dat het zo lang in de lucht heeft gehangen geeft waarschijnlijk aan dat het niets ongewoons is geweest,” zei hij. Vlahos voegde toe dat leden van de ASV geen melding hebben gedaan van iets vreemds in de lucht.

“De ASV telt honderden leden waarvan vele iedere avond vanuit verschillende locaties, waaronder Melbourne, de hemel afspeuren met hun telescoop,” legde uit hij.

Vreemde formatie

Er zijn wel andere getuigen die melding hebben gedaan van UFO’s in het gebied. Penny De La Soyo uit Carlton zei dat ze geschokt was na het zien van een ‘vreemde formatie’ lichten die ze vanaf haar balkon op de negende verdieping had geobserveerd. De formatie passeerde haar woning rond 22.15 uur.

“Acht oranje lichten in een vreemde formatie verschenen boven de hoirzon waarop één verdween en daarna de rest,” zei ze. “Het duurde ongeveer een minuut. Ik weet dat het geen vliegtuig of helikopter was. De lichten waren oranje, ze knipperden niet zoals die van een vliegtuig.”

De La Soyo probeerde een logische verklaring te bedenken voor de waarneming, maar het leek in niets op wat ze ooit had gezien.

Schotelvormig

Minder dan een week geleden filmde een man een schotelvormig object dat met hoge snelheid opsteeg en daalde boven zijn woning in Albanvale.

De man, Ivan, zei dat een buurman hem had geroepen om naar het spektakel te komen kijken. “Ik kon na de waarneming gelijk een aantal zaken uitsluiten,” zei hij. “Ik kan eigenlijk alleen maar denken dat het van buiten de aarde moet zijn gekomen, zei hij.” Ivan voegde toe dat het object meer dan een uur in de lucht bleef hangen en steeds van kleur veranderde.

Bron: News.com.au

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roeland
Roeland
11 jaren geleden

Boeiend!
Ik ben wel wat meer gewend op UFO gebied tegenwoordig.

We kunnen, zo goed als, bewijzen dat er buitenaardse beschavingen zijn. Ik juich echt niet meer om een glimps van een voertuig. Tenzij hij land.

Phoenix
Phoenix
11 jaren geleden

Gratis statieven voor alle UFO filmers

Jammer hoor, mensen snappen dit nog steeds niet.

investigator
investigator
11 jaren geleden

[quote name=”Roeland”]Boeiend!
Ik ben wel wat meer gewend op UFO gebied tegenwoordig.

We kunnen, zo goed als, bewijzen dat er buitenaardse beschavingen zijn. Ik juich echt niet meer om een glimps van een voertuig. Tenzij hij land.[/quote]

Idd, ik vind het ook niet meer zo boeiend al die sightings, dat zijn we wel gewend. leuk dat we bezocht worden en dat sommige dit kunnen aanschouwen… Maar we hebben er niks aan. Disclosure word niet toegelaten en de buitenaardse hebben ook geen zin in officiële bekendmaking. Dus dan blijft het maar bij vage sightings en mensen die zich erop los kunnen fantaseren zoals onze grote vriend Mike kwatsert.

chuen
chuen
11 jaren geleden

12-12-2012 in Arizona is een grote bijeenkomst van native wisdomkeepers.
Op dit moment brengen zij hun wijsheid & kennis naar buiten. Het is volgens de natives Nu het moment om hun (verborgen) kennis met de wereld te delen.De natives hebben al sinds eeuwen contact met hun star family. Alleen de westerse mensheid slaapt nog. Alle wisdomkeepers in de wereld roepen:Wake Up………..
Apache Wisdom Keeper Itasha Speaks About Star People http://www.youtube.com/watch?v=uLFX7srubxQ&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q
Sioux Chief Tells History Channel Not to Say “Aliens”
http://www.youtube.com/watch?v=t4bmjey8D-w&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x