Homepagina » Buitenaards » Gerespecteerde UFO-groep lijkt buitenaardse voorwerpen te hebben gevonden. Maak je borst maar nat
Gerespecteerde UFO-groep zegt buitenaardse voorwerpen gevonden te hebben. Maak je borst maar nat

Gerespecteerde UFO-groep lijkt buitenaardse voorwerpen te hebben gevonden. Maak je borst maar nat

Zanger Tom DeLonge van Blink-182 maakte in 2017 een opvallende carrièreswitch. Hij richtte in dat jaar een organisatie op die onderzoek doet naar aliens.

Het lijkt erop dat de groep nu over bewijs beschikt waaruit blijkt dat ze bestaan, schrijft Futurism.

Onlangs vroeg een journalist van de New York Times aan de organisatie of zij ‘exotisch materiaal van UFO’s’ hebben weten te bemachtigen.

Authentiek

Een woordvoerder antwoordde: “Zeker.”

Het is nog steeds onduidelijk welk soort materiaal de groep van DeLonge precies in handen heeft en of het iets te maken heeft met de drie video’s van ongeïdentificeerde vliegende objecten waar de laatste tijd veel over te doen is geweest.

Pas geleden erkende de Amerikaanse marine dat de UFO-beelden authentiek zijn.

Analyse

“We proberen de best gekwalificeerde individuen van de meest gerespecteerde instituties te vinden om de wetenschappelijke analyse [van het materiaal] uit te voeren,” zei Luis Elizondo, de voormalige UFO-baas van het Pentagon die zich bij de groep van DeLonge heeft aangesloten.

Het kan dus nog wel even duren voordat de analyse afgerond is.

Voorbarige conclusies

“Het laatste wat we willen is voorbarige conclusies trekken,” zei Elizondo tegenover de krant.

“Uiteindelijk bepalen de gegevens wat iets is of niet is,” benadrukte hij.

[Futurism]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Is dat diezelfde Tom die begin vorig jaar zei dat ie over drie maanden (dat is dus een jaar geleden..) iets spectaculairs zou onthullen? En toen werd het stil, nooit meer wat van gehoord. Tja.
  Het kan zijn, dat millenials en anderen zonder normaal werkend geheugen (kapot door fluoride, absurd smart phone en tv gebruik, slecht onderwijs en vreten) zich geen jaar terug kunnen herinneren en dit ‘nieuws’ als opzienbarend en fantastisch vinden? Tja, dan is de wereld echt toe aan een ‘format C:’ commando… Treurig maar nuttig…

  7 likes
 2. fake disclosure to come ? of is het echt ? we zullen zien !

  3 likes
 3. Ik vind het fijn om te horen dat hij geen voorbarige conclusies wil trekken.
  Dat is op zich al een bijzonder fenomeen en misschien wel buitenaards.

  1 likes
 4. Ufo onderzoekers, of het nu professionele, zoals Dr. Steven Greer of de onlangs overleden wetenschapper Stanton Friedman, of amateurs zoals ik, vinden zulke artikels overbodig om niet te zeggen belachelijk. Als je er 20 jaar mee bezig bent en de puzzel past op zoveel punten dan is een officiële disclosure alleen nodig om de onwetenden te overtuigen. Waarom worden getuigen niet au sérieux genomen zoals in een rechtbank, waarom moeten wij de gevestigde orde geloven dat ufo’s niet bestaan en dat het onmogelijk is dat sommige contactees op regelmatige tijdstippen bezocht en ingelicht worden door buitenaardsen?

  1 likes
 5. :adrianus-johannes.

  wanneer het ontstaan van iets zweverige(nog geen feiten voor handen net als de duivel bestaat en ik heb gehoort over agenda 2050) fackten of feiten liever en veelvuldig wordt ontkent door een groep of in ergere maten als waarheid aangenomen..
  dan is er niks tot je door het inleven en het handen schudden van de duivel en het lezen van de agenda 2050 met getuigen, dit met moderne 8k camera’s en wat meer heb vast gelegd.. kom dan nog eens terug..
  voor de rest is het zonde van de zend tijd..

  0 likes
 6. Mensen zijn makkelijk te misleiden. Mohammad van Arabië had ook kennis in zijn oor gefluisterd gekregen door iemand. Later vertelde een engel – ene Gabriël – hem dat die kennis vals was. De kennisfluisteraar was niemand minder dan ene duivel.
  Daarom denk ik dat niet Aliens, maar engelen en demonen een raar spel spelen met de mensheid. Als Aliens zouden bestaan, wat heb je dan nog aan engelen en demonen? Misschien dat die engelen en demonen zich voordoen als Aliens.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...