Great ResetBuitenland

Besproken op het WEF: technologie waarmee je gedachten kunnen worden gemonitord

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

Professor Nita Farahany van de Duke University besprak op het World Economic Forum in Davos een technologie waarmee menselijke hersenactiviteit door middel van implantaten kan worden gemonitord.

Met behulp van de implantaten kunnen gedachten van mensen worden gelezen. “Het decoderen van complexe gedachten is al mogelijk,” zei Farahany op het WEF. De technologie stelt onderzoekers in staat om te bepalen hoeveel stress iemand heeft of waar de persoon zijn of haar aandacht op richt.

Tijdens haar presentatie werd een filmpje getoond dat een kijkje biedt in ‘een prachtige toekomst’, waarbij hersengolven worden gebruikt om misdaad te bestrijden, productiever te zijn en zelfs ‘liefde te vinden’.

Vermoeidheid

Dit geeft werkgevers en overheden de mogelijkheid om alles te weten te komen over respectievelijk hun medewerkers en burgers.

Farahany onthulde dat de hersenactiviteit van medewerkers al wordt gemonitord op de werkvloer. Ze zei dat meer dan 5000 bedrijven de vermoeidheid van hun medewerkers monitoren. Dat gebeurt onder meer in China.

Pincode

De professor voegde toe dat er wearables zijn die hersenactiviteit kunnen detecteren en interpreteren. De apparaatjes worden gevonden in onder andere petten, oordopjes en headphones.

De apparaatjes kunnen onder meer emoties, gezichten en eenvoudige vormen en cijfers aflezen, waaronder je pincode.

Farahany zei verder dat de technologie gebruikt kan worden om mensen bij de les te houden. Een soort veeprikker dus.

[Reclaim The Net]

4.5 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
166 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandravdw1@hotmail.com
2 maanden geleden

Schandalig!!

Ann
Ann
2 maanden geleden

Zeer gevaarlijke ontwikkeling.

IFF
IFF
2 maanden geleden

Het draait slechts om één ding: totale controle op ALLES.

Saskia
Saskia
2 maanden geleden

Mensen bestaan straks dus niet meer. Dat worden robots. Dit zullen we keihard moeten bestrijden, nooit maar dan ook nooit toestaan!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

166
0
We lezen graag je reactie!x