Homepagina » Chemtrails » Wereldwijde mars tegen chemtrails en ‘genocide’ vanuit de lucht
Wereldwijde mars tegen chemtrails en 'genocide' vanuit de lucht

Wereldwijde mars tegen chemtrails en ‘genocide’ vanuit de lucht

Dit weekend wordt een wereldwijde mars georganiseerd tegen chemtrails. Over de hele wereld worden zaterdag bijeenkomsten gehouden die onderdeel zijn van de Wereldwijde Mars Tegen Chemtrails en Geo-engineering. De organisatoren spreken van ‘misdaden tegen de menselijkheid’.

“We zijn één volk. we leven in één wereld en we ademen allemaal dezelfde lucht die iedere dag wordt vergiftigd door de daders achter deze programma’s,” zeiden de organisatoren. Er zijn tientallen Facebookpagina’s aangemaakt voor regionale demonstraties, waaronder veel in Brazilië, Canada en de VS. In Philadelphia zijn betogers van plan zich te verzamelen voor de studio’s van Fox News om te protesteren tegen deze ‘genocide’ vanuit de lucht.

Aanhangers van de chemtrailtheorie geloven dat overheden overal ter wereld vanuit vliegtuigen chemicaliën in de lucht sproeien. Chemtrails zouden gezondheidsproblemen veroorzaken bij mensen op de grond, waaronder kanker en de groei van kleine vezels in de huid.

“Heb je naar de lucht gekeken? Wat gebeurt er met ons weer?” plaatste een groep uit New York op haar Facebookpagina. “Bij geo-engineering worden zware metalen in de atmosfeer gesproeid. Dit gebeurt dagelijks. We ademen allemaal giftige nanodeeltjes in, die een bedreiging vormen voor al het leven op aarde. Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid. De gifstoffen hebben een desastreus effect en vervuilen onze lucht, ons land, onze gewassen en ons drinkwater. De laatste jaren neemt het aantal gevallen van astma, autisme, ADHD en Alzheimer hand over hand toe.”

De afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor chemtrails omdat kandidaten en gekozen vertegenwoordigers er campagne tegen voerden, waar de media vervolgens weer verslag van deden.

De Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA publiceerde daarop een rapport waarin werd uitgelegd dat condenssporen of contrails geen chemicaliën bevatten. Voor aanhangers van de chemtrailtheorie is dit bewijs voor een cover-up.

Meer informatie over de chemtrailmars vind je hier.

[Raw Story]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Me
Me
6 jaren geleden

Waarom nu pas bericht, is erin NLook een mars ?

Jos
Jos
6 jaren geleden

Laatst nog een filmpje gezien op YouTube van een ex-insider, die vertelde wat de bedoeling is van deze chemtrails. Er zitten ook bacteriën in die zijn te activeren d.m.v. gerichte elektrostraling. Volgens deze ex-insider is inmiddels het grootste deel van de aarde besmet met deze bacterie, inclusief de oceanen. Maar de bacteriën zijn nu dus nog niet aktief gemaakt.

In de zeer nabije toekomst trekt de “elite” zichzelf terug in hun onderaardse steden, aktiveren ze de bacteriën, en vegen d.m.v. deze geactiveerde bacteriën alle leven van de planeet. Als alles achter de rug is komen ze weer boven, openen ze hun wereldzadenbank in Spitsbergen en beginnen gewoon weer opnieuw. Dat is de bedoeling, volgens de ex-insider.

Kom met dit verhaal maar eens aan op een verjaardagsfeestje……

Dit is de link naar het interview:

https://www.youtube.com/watch?v=he4KAUXjuCc

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Zo word je geheel gek gemaakt met een hoop onzin.

Alles wat de Geheime genootschappen doen is geheel GOED maar word op een gemanipuleerde wijze gebracht om CHAOS en PANIEK te veroorzaken.

Als de aap uit de mauw komt gaan we zien dat we allemaal zwaar in de zeik zijn genomen.

Aardebewoner
Aardebewoner
6 jaren geleden

tuurlijk op je vrije zaterdag je voor een karretje laten spannen om je druk te maken om chemtrails. Vorige week stond men te janken dat er niet genoeg maatregelen werden genomen om het sprookje van “global warming” tegen te gaan. Allemaal schreeuwerige bruikbare mensen die schreeuwen om een agenda 21 dictatuur. Ik wordt al die vervelende demonstranten en activisten wel zo zat. Die zijn zo bruikbaar en bespeelbaar door sluwe poppenspelers. Er is altijd wel een karretje waar ze voor te spannen zijn.

x

Check Also

zelenko

Arts Zev Zelenko over covid-genocide: ‘Dit is de grootste psyop uit de geschiedenis’

Dit is de grootste psyop uit de ...

autis

Vreselijke beelden: Doodsbange autistische jongen (12) onder dwang getest op covid

Medewerkers van vliegmaatschappij Ryanair hebben een 12-jarige ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x