Homepagina » Chemtrails » Wereldwijde mars tegen chemtrails en ‘genocide’ vanuit de lucht
Wereldwijde mars tegen chemtrails en 'genocide' vanuit de lucht

Wereldwijde mars tegen chemtrails en ‘genocide’ vanuit de lucht

Dit weekend wordt een wereldwijde mars georganiseerd tegen chemtrails. Over de hele wereld worden zaterdag bijeenkomsten gehouden die onderdeel zijn van de Wereldwijde Mars Tegen Chemtrails en Geo-engineering. De organisatoren spreken van ‘misdaden tegen de menselijkheid’.

“We zijn één volk. we leven in één wereld en we ademen allemaal dezelfde lucht die iedere dag wordt vergiftigd door de daders achter deze programma’s,” zeiden de organisatoren. Er zijn tientallen Facebookpagina’s aangemaakt voor regionale demonstraties, waaronder veel in Brazilië, Canada en de VS. In Philadelphia zijn betogers van plan zich te verzamelen voor de studio’s van Fox News om te protesteren tegen deze ‘genocide’ vanuit de lucht.

Aanhangers van de chemtrailtheorie geloven dat overheden overal ter wereld vanuit vliegtuigen chemicaliën in de lucht sproeien. Chemtrails zouden gezondheidsproblemen veroorzaken bij mensen op de grond, waaronder kanker en de groei van kleine vezels in de huid.

“Heb je naar de lucht gekeken? Wat gebeurt er met ons weer?” plaatste een groep uit New York op haar Facebookpagina. “Bij geo-engineering worden zware metalen in de atmosfeer gesproeid. Dit gebeurt dagelijks. We ademen allemaal giftige nanodeeltjes in, die een bedreiging vormen voor al het leven op aarde. Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid. De gifstoffen hebben een desastreus effect en vervuilen onze lucht, ons land, onze gewassen en ons drinkwater. De laatste jaren neemt het aantal gevallen van astma, autisme, ADHD en Alzheimer hand over hand toe.”

De afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor chemtrails omdat kandidaten en gekozen vertegenwoordigers er campagne tegen voerden, waar de media vervolgens weer verslag van deden.

De Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA publiceerde daarop een rapport waarin werd uitgelegd dat condenssporen of contrails geen chemicaliën bevatten. Voor aanhangers van de chemtrailtheorie is dit bewijs voor een cover-up.

Meer informatie over de chemtrailmars vind je hier.

[Raw Story]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Me
Me
6 jaren geleden

Waarom nu pas bericht, is erin NLook een mars ?

Jos
Jos
6 jaren geleden

Laatst nog een filmpje gezien op YouTube van een ex-insider, die vertelde wat de bedoeling is van deze chemtrails. Er zitten ook bacteriën in die zijn te activeren d.m.v. gerichte elektrostraling. Volgens deze ex-insider is inmiddels het grootste deel van de aarde besmet met deze bacterie, inclusief de oceanen. Maar de bacteriën zijn nu dus nog niet aktief gemaakt.

In de zeer nabije toekomst trekt de “elite” zichzelf terug in hun onderaardse steden, aktiveren ze de bacteriën, en vegen d.m.v. deze geactiveerde bacteriën alle leven van de planeet. Als alles achter de rug is komen ze weer boven, openen ze hun wereldzadenbank in Spitsbergen en beginnen gewoon weer opnieuw. Dat is de bedoeling, volgens de ex-insider.

Kom met dit verhaal maar eens aan op een verjaardagsfeestje……

Dit is de link naar het interview:

https://www.youtube.com/watch?v=he4KAUXjuCc

Faith
Faith
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

En denk maar niet dat ze de hielenlikkende Wilders en Pechtold’s van deze wereld mee naar hun onderaardse steden zullen nemen. Die hebben ze mooi voor hun karretje gespannen en die kunnen ze verder niet meer gebruiken. Nu is een onderaardse stad wel de laatste plek waar je wil zitten als de buitenaardsen zich met ons gaan bemoeien, want dan heb je wel je eigen tombe van binnenuit verzegeld LOL!

Roy
Roy
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

Dit geloof je toch niet echt hè?

frans
frans
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Ja, dat mag je echt wel geloven.
Eergisteren, ; de dag begon stralend blauw.
Binnen drie uur werd de hemel dicht gesproeid met meerdere vliegtuigen!
Om 12 uur was er een dikke grijze deken met nog een waterig zonnetje over voor ons om ons en de dag te verwarmen.
Tegen de avond was deze deken veranderd in samen geklonterde wattige onechte bewolking. Vandaag regende het tegen de avond hier en daar en kon de troep naar beneden regenen. Het is echt een verschrikking.
Ik voel me zo machteloos als ik naar omhoog de hemel kijk en zie meerdere vliegtuigen sproeien. Stel je voor dat er iemand bij je thuis komt en de anti-vliegen-roxasect-bus, (te koop bij kruidvat), leeg spuit in je kamer. Dan gooi je toch zeker die persoon eruit! Nu kun je niet even een vliegtuig uit de lucht halen . Maar ik hoop echt dat door protest dit uit de wereld wordt geholpen. Ik moet regelmatig denken aan al die vrolijke weermannetjes en vrouwtjes die heel goed op de hoogte zijn van de chemtrails aan de hemel hoe zij vol kunnen houden voorgeprogrammeerd weer,(bewolking), te verkondigen, ja de Hiemstra’s en de Helga’s . hoe hou je dat vol, wanneer ga je weigeren nog langer het weer te “doen”voor tv.?

Marc
Marc
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Erg makkelijk om dit af te doen als onzin. Sinds 2005 ongeveer interesseer ik mij voor dit fenomeen. Het begon mij op te vallen dat de condensstrepen van vliegtuigen wel erg prominent aanwezig waren in de lucht en ook dat zij invloed uitoefenden op de cirrus en altocumuluslagen die al aanwezig waren en deze verder uitbreidden totdat er een versluierende laag was ontstaan die het zonlicht temperde. Daarbij ben ik zweefvlieger, wat in ieder geval betekent dat ik meer dan een gemiddeld iemand naar de lucht kijk voor informatie over de wolken.

En wat doe je dan? Dan ga je op zoek naar informatie. Dan kom je terecht bij figuren zoals Clifford Carnicom, Scott Stevens van weatherwars.info en the Holmestead (http://www.holmestead.ca/) en Robert van Waning (http://www.contrails.nl/)

Dan ontdek je op een gegeven moment duistere complotten, dat wil je dan weer niet geloven. Maar dan worden deze theorieën weer gestaafd door andere onderzoekers in artikelen en boeken. Je leert dat de Engelse overheid hun eigen bevolking gedurende twee decennia, in de vijftiger en zestiger jaren blootstelde aan chemicaliën die vanuit vliegtuigen verspreid werden.

Dan lees je over HAARP, over het feit dat men willens en wetens experimenteert met de ionosfeer om deze als een wapen te gebruiken of als een vorm van mindcontrol middels ELF extreme low frequencies. Tegelijkertijd lees je dat chemtrails waarschijnlijk bestaan uit elementen zoals barium, aluminium, strontium en dat deze elektrisch geladen zouden kunnen worden om communicatie te vergemakkelijken of om storingen (elektrische) te veroorzaken. HAARP en chemtrails kunnen deel uitmaken van hetzelfde project.

Dezelfde militaire non-intelligentie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van kernwapens is al jaren bezig met onderzoek te doen naar nog efficiëntere methoden om mensen te vernietigen. Onderzoek naar teopassingen zoals chemtrails voormen daarop geen uitzondering. Het lijkt erop dat chemtrails gewoon gepatenteerd zijn, de methode wordt uitgebreid beschreven in het Orange Report gepresenteerd door de Belfort Group (http://youtu.be/NgnAHlD4v6w) een Belgische organisatie van verontruste burgers die zich bezighoudt met dit fenomeen.

Het is ook mogelijk dat deze techniek binnen geoengineering wordt gebruikt om mensen en de aarde te beschermen tegen schadelijke straling vanuit de ruimte of wat dan ook. Het feit dat hier geen enkele ruchtbaarheid aan wordt gegeven doet echter vermoeden dat de reden hiervoor niet vrijgegeven mag worden aan het publiek.

Het kan ook zo zijn dat we zoveel vliegverkeer hebben tegenwoordig dat het uitwaaieren van contrails tot een gesloten wolkendek een soort natuurlijk fenomeen is geworden. Dat betekent overigens wel dat we dan ook moeten accepteren dat een perfect stralend blauw begonnen dag eindigt in een wazige bewolkte dag door ons eigen toedoen, door onze eigen hang naar luxe.

Kijk op zo een dag naar de hemel en je zult duidelijk kunnen onderscheiden dat er contrails zijn die binnen seconden na de passage van een verkeersvliegtuig op zo een tien kilometer hoogte verdwijnen als sneeuw voor de zon en dat andere contrails uitwaaieren, groeien en urenlang blijven hangen. Dat is in ieder geval een fenomeen dat ik in de jaren zeventig, tachtig en negentig nooit heb gezien.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Zo word je geheel gek gemaakt met een hoop onzin.

Alles wat de Geheime genootschappen doen is geheel GOED maar word op een gemanipuleerde wijze gebracht om CHAOS en PANIEK te veroorzaken.

Als de aap uit de mauw komt gaan we zien dat we allemaal zwaar in de zeik zijn genomen.

Faith
Faith
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Dan zijn het toch psychopaten die de wereld regeren? Het zijn onze wereldleiders die als puppets bespeeld worden, die ons weer moeten bespelen. Het lijkt verdacht veel op een groot geregiseerd toneelstuk. Denk na, het Wereldtoneel, een grote soap van een paar gekkies met onmetelijk veel geld, ons eigen geld notabene. Het is te gestoord om los te lopen, de waanzin ten top. En hoe je behandeld wordt als je niet in die soap wenst deel te nemen. We worden door gekken bestuurd. Dat was al geconstateerd maar nu denkt men toch niet, all geloof je nog zo in mensen, dat die dit op kunnen lossen? En zo ja, waarom is dit dan nog niet gedaan?

Pascal
Pascal
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Zij hebben ook hun opdrachten die zij uitvoeren. Veel geloven het nog niet maar ook Hitler had een baas die zijn opdrachten uitvoerde.

Uiteindelijk zal het ergens goed voor zijn zoals de zaken nu lopen. De mens is niet voor niets al 8 x opnieuw begonnen en wellicht heeft het daarmee te maken.

Ze brengen ons in een illusie om op een punt te kunnen komen die voorheen niet gelukt is.

Aardebewoner
Aardebewoner
6 jaren geleden

tuurlijk op je vrije zaterdag je voor een karretje laten spannen om je druk te maken om chemtrails. Vorige week stond men te janken dat er niet genoeg maatregelen werden genomen om het sprookje van “global warming” tegen te gaan. Allemaal schreeuwerige bruikbare mensen die schreeuwen om een agenda 21 dictatuur. Ik wordt al die vervelende demonstranten en activisten wel zo zat. Die zijn zo bruikbaar en bespeelbaar door sluwe poppenspelers. Er is altijd wel een karretje waar ze voor te spannen zijn.

leon***
leon***
6 jaren geleden

leuk bedacht maar dit komt toch niet in de media .
om de media te bereiken zou je echt moeten wachten tot er journalisten
ergens naar toe gaan wat wel in het nieuws komt en daar dan tussen gaan staan met spandoeken.

en denk dat 2 derde van de nederlanders niet eens weet wat chemtrails zijn.
die moet je benaderen met iets wat hun aantrekt.
een linkje plaatsen op facebook met info over chemtrails met de tekst erbij :

als je zegt dat je ziek bent en last hebt van chemtrails mag je van de bedrijfsarts 3 weken
thuis blijven.

of ; gratis iphone met chemtrails
of ; laatste uitzending van goede tijden slechte tijden vanwege chemtrails
of : psv-ajax afgelast vanwege chemtrails

donderpoes26
donderpoes26
Reactie op  leon***
6 jaren geleden

Koffie? wat het heb je erin, chemtrails?

Dries
Dries
6 jaren geleden

mensheid…NIET menselijkheid…

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Maar eh, nu ff voor het sfeertje; zijn er ook bijeenkomsten georganiseerd hier in Nederland ?
Of is dit weer zo’n ja, het zal wel item.
Want ik zou dan toch wel mijn gezicht daar willen laten zien. Idd. waarom nu pas met dit verhaal komen, maar het kan nog hoor.
Even berichten waar we heen kunnen a.u.b.
En nee, ik ga niet schreeuwerig doen; ik wil eigenlijk alleen maar weten wie zijn verantwoordelijkheid neemt om hier tegen te protesteren.

frans
frans
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Eindelijk huisheks. een gepaste reactie! Dankje wel!
Ergens hier bovenaan heb een verhaaltje over hoe eergisteren binnen drie uren de hemel van stralend blauw naar grijs ging. Je wordt toch ook pissig als je TV op ‘Sneeuw’ gaat?!
Nu, die chemtrails vallen als chemische sneeuw uit de lucht!
Ergens op deze site zit een linkje waar je een protesthandtekening kan zetten om dit in de politiek op de agenda te krijgen maar er zijn werkelijk geen mensen genoeg die wakker genoeg zijn om van hun schermpje op te kijken, naar omhoog, naar de hemel, waar bijna dagelijks, (niet bij storm e.d.) gesproeid. In Amerika en Canada wordt al jaren langer gesproeid en veel intensiever. De schade is al enorm. En nu pas, maar ik hoop op tijd, zijn er protesten, deze moeten dus ook in Europa van de grond komen. Want er wordt Europawijd gesproeid!! zelfs op Lanzarote, dat daar in de oceaan ligt!!
We hebben nu deze site waar al die 5000 volgers en 5000 bezoekers een handtekening zouden kunnen zetten, op genoemde link. We hebben ook de WANT TO NOW – site, waar veel mensen van op de hoogte zijn, ook zij zouden wakker kunnen worden en hun handtekening kunnen zetten op de link van (9-for-news).! Dus mensen trek het aan brengen van chemtrails niet in twijfel! Het is echt een verschrikking!!
Misschien kunnen we dan naar Den Haag om te protesteren.

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Het is het zelfde als protesteren tegen het feit dat kabouters je bos overnemen…

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Niet zo lullig doen, wij willen hier ( neem ik aan) allemaal hetzelfde nl. een leefbare wereld zeker ook voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat is ONZE verantwoordelijkheid.
Je zou er goed aan doen om anderen te steunen i.p.v. af te kraken.
Afkrakers zitten er al genoeg in de politiek.

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Sorry, maar ik kan mensen niet steunen in een strijd tegen iets wat niet bestaat…
Laten we het anders zeggen in een strijd tegen iets waarvan het nog niet is aangetoond dat het bestaat… Niets, maar dan ook geen enkel bewijs wat ooit langs is gekomen heeft aangetoond dat het daadwerkelijk gebeurt…
Dusssssssssss kunnen mensen beter hun energie steken in andere zaken steken..
En geloof me ik heb meer tijd gestoken in het fenomeen chemtrails dan menigeen hier..

Vandattem
Vandattem
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Nee, het is hetzelfde als protesteren tegen politiegeweld.

Kijk maar uit dat de protestbegeleidende politie niet de halve demonstratie het ziekenhuis in schopt.

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

GEEN ANTWOORD OP DE VRAAG OF ER HIER IN NEDERLAND DAN OOK WAT GEORGANISEERD WORDT VANDAAG !!!
Tekenend voor Nederland . (neder = goede naam)
Veel lawaai en weinig aktie ………… things that make you say hmmmmmmmm

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Met twee minuten googlen kan je dit zelf ook zien.

http://www.globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/map.html

De dichtsbijzijnde is in Belgie. Het is ook niet heel ingewikkeld om het ook in Nederland te organiseren als je er even moeite voor doet.. Even contact opnemen met die gasten en ze helpen je vast verder..

Faith
Faith
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Wilde je weer ergens gaan demonstreren? Dat wordt al sinds mensenheugenis gedaan. Ik geloof niet dat de wakkere mensen hier daar nog brood in zien. Het is zo nederig afsmeken van een gunst ofzo, dat geeft de elite nog eens extra het gevoel hoe groots ze zijn. De verlossing gaat van een hele andere kant af komen. De hand van God gaat hier een rol in spelen. Endgame, de Bijbel, de Koran, de Thora, de Maya’s en de Hopi’s verhaalden er onafhankelijk van elkaar al van.

Vandattem
Vandattem
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Check hoe de vreedzame demonstratie tegen politiegeweld afgelopen december in Den Haag is verlopen en je snapt hoe velen geen gebruik meer wensen te maken op het recht tot demonstreren.

Roy
Roy
Reactie op  Vandattem
6 jaren geleden

Vond je dat een vreedzame demonstratie?

Vandattem
Vandattem
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Vorig jaar dec:
https://www.youtube.com/watch?v=qPEXnd5qhPk&html5=1&hd=1

3jaar geleden:
https://www.youtube.com/watch?v=MqA9fSingbo&html5=1&hd=1

Het recht op demonstreren, laat me niet lachen.

Candor
Candor
6 jaren geleden

What comes up must goes down , genoeg bodemmonsters die het aantonen en genoeg video documentatie die dat aantoont , of vind je dit normaal wat er veroorzaakt wordt .

En die X en die er soms tussendoor gemaakt worden en perfecte vierkanten .
Genoeg bewijs en heb vaak genoeg twee vliegtuigen gemakkelijk van elkaar kunnen onderscheiden op dezelfde hoogte , de een legt een brede streep de andere verdwijnt de condens na een korte tijd .

Waar zou het volgens de Debunkers dan aan kunnen liggen dat je op verschillende dagen de ene keer wel en de andere keer geen Chemtrails zou hebben , ja iedereen zou echt wel wakker worden als ze het dagelijks zouden doen zo gek zijn ze nu ook weer niet want het resultaat is te zien .

Straal blauwe hemel , je ziet de partronen in de lucht gecrieerd worden en dag hoor met de blauwe lucht voor de rest van de dag .

Inge
Inge
6 jaren geleden

Weet, dat het een oud bericht is, maar ik wilde toch even het volgende kwijt:
– Zat. 25 april 2015 wordt er een Global March against Chemtrails and Geoengineering georganiseerd hier in de VS (waar ik woon) info: GMACAG.com
– Wij zijn hier in NM bezig om een grote billboard te plaatsen langs een grote snelweg. Iets voor jullie? (crowd funding). Zie ook: geoengineeringwatch.org
– verder: goeie, maar erg verontrustende info van A.C.Griffith (insider). Google/YT
Er is genoeg aktie te ondernemen. Veel sukses!
Inge, Santa Fe, NM, USA (ja……het “hol van de leeuw”)

x

Check Also

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

gates

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast

Een experiment waarmee zonlicht gedimd kan worden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x