UFO

UFO met S-vormige vinnen gefotografeerd boven Muiderslot

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorige maand is een vreemd object gefotografeerd boven het Muiderslot, een middeleeuws kasteel dat rond 1280 aan de monding van de Vecht is gebouwd.

Op 25 mei jongstleden brachten fotograaf Corinne Federer en haar moeder een bezoek aan het kasteel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Corinne maakte die dag HDR-foto’s, foto’s waarbij zowel zeer donkere delen als zeer heldere delen goed worden weergegeven. Toen ze door de foto’s bladerde zag ze tot haar verbazing een kokervormig voorwerp met S-vormige vinnen.

Ondersteboven

“Ik kon niet wachten tot ik thuis was zodat ik de foto’s kon vergroten om te zien wat het voorwerp was,” zei Federer. “Het object werd bij een sluitertijd van 1/250 van een seconde al wazig, dus het moet zich zeer, zeer snel hebben voortbewogen. Ik was er nogal ondersteboven van.”

De Huffington Post nam contact op met Ben Hansen, een voormalig FBI-agent die gedurende zijn carrière duizenden video’s en foto’s van vermeende paranormale gebeurtenissen heeft moeten analyseren.

Na de foto’s te hebben bestudeerd concludeerde Hansen dat ze niet zijn bewerkt met speciale software. Hij stelde verder dat de S-vormige uitsteeksels mogelijk geen vleugels zijn, maar onderdeel vormen van het object zelf.

Hoger ontwikkeld

“Als ik mijn geld erop moet zetten, zou ik zeggen dat we naar insecten kijken,” zei Hansen. “We zien dit soort vleugelachtige uitsteeksels vaker in het geval van rods of luchtvissen. Het hangt allemaal af van de belichtingstijd en de beweging van de insecten.”

Terwijl Hansen de foto’s bestudeerde ontdekte hij nog iets anders. “Ik heb nog een ander object gevonden,” zei hij. “Rechts van de zon zien we een schijfvormig object zonder uitsteeksels. Hmmm.”

Federer kan niet met zekerheid zeggen wat ze eind mei boven het Muiderslot heeft gefotografeerd. “Als ik zie hoeveel sterren er zijn is het in mijn ogen onmogelijk dat we alleen zijn. Ik vind het niet moeilijk om te geloven dat er nog een bewoonbare planeet bestaat die de ruimte is gaan verkennen. Wellicht is de beschaving van die planeet hoger ontwikkeld dan de onze en hebben ze ons een bezoek gebracht om te zien wat hier gebeurt.”

Bekijk hier meer foto’s.

Bron: Huffingtonpost.com Foto: Elyktra Photoart

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
days of our lives
days of our lives
10 jaren geleden

Aangezien alle objecten op die foto’s door de gebruikte techniek sterk zijn vervormd, zou dat ook voor het vliegend object moeten gelden. Het is ook duidelijk dat het vliegend object onscherp is, dus bevindt het zich dichterbij de lens dan het Muiderslot zelf. En wordt het in verhouding groter weergegeven dan het is.

Een klein insect met vleugeltjes op vrij korte afstand van de lens lijkt me de meest voor de hand liggende verklaring.

Lampje
Lampje
10 jaren geleden

[quote name=”days of our lives”]Aangezien alle objecten op die foto’s door de gebruikte techniek sterk zijn vervormd, zou dat ook voor het vliegend object moeten gelden. Het is ook duidelijk dat het vliegend object onscherp is, dus bevindt het zich dichterbij de lens dan het Muiderslot zelf. En wordt het in verhouding groter weergegeven dan het is.

Een klein insect met vleugeltjes op vrij korte afstand van de lens lijkt me de meest voor de hand liggende verklaring.[/quote]
Leuk, maar dan heb je het tweede ufo object, nog steeds niet verklaart welke op een schijf/schotel lijkt.En als dat een insect is, eet ik mijn schoenen op.

tinus
tinus
10 jaren geleden

Ze gebruikt een zeer grote hoek lens, het is zeker een insect die zo dicht op de lens zit dat die er zo uit ziet. Het tweede dingetje is een vuiltje op de chip waarschijnlijk. Dis is 100% geen buitenaards schip

Lampje
Lampje
10 jaren geleden

Days of our lives: Plak deze link eens in uw werkbalk dan ziet u een foto, waar het tweede object op staat.Is dat een insect? Gezien de afstand van waar de foto genomen is??http://www.huffingtonpost.com/2013/06/08/ufo-with-fin-photographed-in-netherlands_n_3399256.html

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x