Homepagina » Mens en Dier » Totaal nieuw soort bloedvat ontdekt in ons lichaam. Hier houdt het zich verborgen
Totaal nieuw soort bloedvat ontdekt in ons lichaam. Hier houdt het zich verborgen

Totaal nieuw soort bloedvat ontdekt in ons lichaam. Hier houdt het zich verborgen

In dierlijke en menselijke botten zijn verborgen doorgangen ontdekt die ervoor kunnen zorgen dat we onze kijk op de structuur en functie van het skelet moeten bijstellen.

Duitse onderzoekers hebben een totaal nieuw netwerk van bloedvaten ontdekt die een soort geheim tunnelsysteem vormen in onze botten.

Ze zorgen ervoor dat bloed en immuuncellen op efficiënte wijze snel door het lichaam worden verspreid.

Niet verwacht

“We hadden niet verwacht dat we een nieuwe anatomische structuur zouden vinden die in geen enkel tekstboek uit de 21e eeuw staat beschreven,” zei moleculair immunoloog Matthias Gunzer van de Universiteit van Duisburg-Essen.

De piepkleine kanalen worden ‘trans-cortical vessels’ genoemd.

Enkele jaren geleden bestudeerde Gunzer bloedcellen van muizen met een microscoop, toen hij ontdekte dat ze dwars door bot heen leken te gaan.

Niets

Hij kon in de medische literatuur niets vinden over dit fenomeen.

Het team van Gunzer maakte de botten transparant met behulp van een stofje en zag allerlei piepkleine bloedvaten door de botten lopen.

Een scheenbeen van een muis kan alleen al 1000 van deze bloedvaten bevatten.

Nog nooit gezien

“Ik heb zulke bloedvaten nog nooit gezien,” reageerde onderzoeker Ralph Müller van het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie, die niet betrokken was bij het onderzoek.

“Het is compleet gestoord dat we nog steeds nieuwe dingen ontdekken over de menselijke anatomie,” zei Gunzer.

“We hebben bloedvaten ontdekt op een plek waar we nog niets over wisten,” vervolgde hij.

Het onderzoek is gepubliceerd in Nature Metabolism.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[ScienceAlert]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
1 jaar geleden

Aangezien dat een lichaam een universeel schepsel is waarin men de werking niet precies weet hoe dat alles tot processen leid waarin het leven meer weet dan het verstand zelf want die is altijd op zoek, en ook genoeg is te ontdekken vooral het brein is deze net zo complex en net zo interessant als het universum zelf ,ook daar word steeds maar weer iets nieuws gevonden ,lichaam en universum zijn spiegels van elkaar en beide zijn een prachtig gespiegelde weergaven van elkaar..zo zit in het kleine het grote ,en het grote in het kleine, en nog steeds is alles niet ontdekt hoe meer men vind hoe mooier het word hoe alles in verbinding staat.. uiteindelijk zal de mens zichzelf zien als een universeel wezen geboren uit het stof van het universum zelfs uit het oneindige stof ..er valt nog genoeg te ontdekken en waarschijnlijk zal dat niet zo maar eindige om steeds maar weer versteld te staan van hoe alles en mooi het in elkaar zit..

Mikaël
Mikaël
1 jaar geleden

Wij zijn lichtwezens en materie isgekrustalliseerd licht …dwz wij zijn maya en de materie bestaat niet .Wij zijn slechts doorlaatbare sponzen waardoor gassen en water vloeien . Atomen en moleculen bestaan niet,dit zijn slechts hypothetische veronderstellingen der materialistischewetenschap ( zie bewijs R Steiner) wetenschap, die ziet slechts maya en bestaat alleen uit zin- begoochelingen !

frans
frans
Reactie op  Mikaël
1 jaar geleden

Mikael,
En ons bloed is een vloeibaar orgaan. Het is de belangrijke vervoerder van informatie uit het hele lichaam
en die naar het hart geleid wordt. Het hart is het waarnemingsorgaan, een voelend orgaan, het tast het bloed af. Het hart is dan ook geen, zoals verondersteld, wordt een pomp, (materialistisch mechanische visie),
Maar een stuw. Het remt de bloedstroom af. bloed komt even tot stilstand in de boezems en de kamers geven het een zetje om weer in de bloedstroom verder te gaan.
Omdat wij ons denken met ons hart moeten verbinden wordt, zoals de bedoeling is, ons Hart tot denkorgaan.
Als het dat wordt dan komt het hart in de verre toekomst ook midden in de borstholte te liggen.
Al het duistere materialistische wil dit wordingsproces van de mensheid verhinderen.

Willie
Willie
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Ja inderdaad. Het hoofd behoort het hart te dienen. Het hart is een denkorgaan en het heeft etherisch gezien een grotere uitstraling in diameter dan het hoofd; ik meen het hoofd 20 meter en het hart nog meer.

Plato
Plato
1 jaar geleden

Ok. En dan? Kun je iets ermee doen voor een betere gezondheid van mensen? Dus bottransplantatie wordt nu ook een complexere zaak?
Een kunstknie en kunstheup ontberen deze bloedvaten waardoor ze geen volwaardige vervanging zijn?

Kees
Kees
1 jaar geleden

Lol zoveel microscopen zoveel mensen die botten hebben onderzocht en hier komen ze nu pas achter hoezee! Voor de wetenschap sjongejongejongejongejonge :p

Plato
Plato
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

Precies. Ze voeren beenmergtransplantatie en van alles uit en hebben nooit iets opgemerkt in de botten/wervels.
Waar zou de mens zijn zonder de muis?
Doet mij denken aan die Indiase God met de olifantshoofd die rijdt op een muis!!

frans
frans
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

We zijn er nu pas aan toe om dit te ontdekken.
Bot is dus sterk en ‘bijna’transparant en poreus. Mooi!!
Wat een mooie schepping van de hoge Zeer hoge Geestelijke wezens.

Willie
Willie
1 jaar geleden

Helemaal mee eens Mikael!
Het is zeer bewonderenswaardig wat men allemaal ontdekt in het menselijk lichaam en verder alle ontdekkingen in de wereld, en het maakt je stil, maar het blijft “wroeten in de materie” die illusie is. Wetenschap houdt in dat er Weten is, maar dat is misleidend. Men komt iets te weten van iets en dat is vaak ook nog discutabel. De vleselijke mens, waarin de slapende ziel leeft, is een wereld op zich maar de mens (Adam) is nog niet af, hij moet Adam Kadmon worden, een nieuwe mens, een heel of heel gemaakt (geheiligd) mens! Het Innerlijke Weten (Gnosis), Het Essentiele, De Kern, De Waarheid, Het Leven zal men hierdoor niet vinden. Alleen kan iemand, die wakker is/wordt of een open geest heeft) tijdens de ontdekkingen wel komen tot verwondering en verandering als mens (omkering/bekering) gaan zien dat hij een lichtwezen is en dat alleen Het Licht (Christus)hem vrij kan maken. Een vrijgemaakt ofwel verlost mens, vrijgekocht van de aarde door Christus Jezus wordt dan De Hemelse Mens: Adam Kadmon. Maar via de materiele weg is het moeilijk om die Waarheid te vinden; “de brede weg”. In Het Evangelie van Thomas 77 staat:
“Jezus zei: Ik ben het licht dat over alle dingen schijnt. Ik ben alles. Uit mij kwam alles voort, en naar mij strekte alles zich uit. Klief een stuk hout en ik ben daar; til de steen op en daar zul je mij vinden.” En:
Ik ben het Brood des Levens (Johannes 6:35); Ik ben het Licht van de Wereld (Johannes 8:12) Ik ben de Deur (Johannes 10:9) Ik ben de Goede Herder (Johannes 10:11,14) Ik ben de Opstanding en het Leven (Johannes 11:25) Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven (Johannes 14:6) Ik ben de Wijnstok (Johannes 15:1,5).
“Eer Abraham er was, was Ik”. Met andere woorden, wij zijn eigenlijk Lichtwezens, geestelijke wezens. Materie is inderdaad gestold of gekristalliseerd licht en eindig. Alles wat eindig is behoort niet tot Het Licht. Wij bezitten een eindig noodorde-lichaam (na de bekende val ontstaan!) waarbinnen de ziel incarnaties lang ervaringen kan opdoen om uiteindelijk na ervaringsvolheid Zijn Ware Bestemming te vinden (de “Verloren Zoon” die zich afkeert van de zwijnendraf op weg naar het Vaderhuis) om dan verlost te worden van de materie des doods of ook wel illusie is en dan bewoner te worden van De Nieuwe Hemel en Aarde, ofwel de oorspronkelijke aarde want ook onze bekende aarde is een noodorde-lichaam om ons schepselen de gelegenheid te geven te transfigureren naar hoger goed. Maar wij dolenden, zijn “ziende blind” en “horende doof” ofwel verloren schapen en dat is de reden dat de Christus deze mensheid heeft aangedaan om hen te verlossen; “Ik laat niet varen de werken Mijner Handen”. Wij zijn allen zeer bewonderenswaardige wezens maar helaas nog niet in het besef dat deze aarde niet ons “thuis” is. We leven “in rokken van vellen” of ook “een tent” ofwel materiele stof. “Stof zijt gij en tot stof zult gij wederkeren”, maar dus niet meer als je transfigureert.
Dan tot slot nog uitspraken van Khrisna:
Ik ben de smaak in het water, Ik ben het licht in de Zon en Maan, Ik ben de drie letters A.U.M. in al de Veda’s. Ik ben de klankvibraties in de Ether.
Ik ben de mogelijkheden/vermogens van/in de mens. Ik ben de maagdelijke geur van de aarde. Ik ben de hitte in het vuur. Ik ben het leven in alle levende wezens. Ik ben het doorzettingsvermogen in de asceet…… Ik ben de wijsheid in de wijzen. Ik ben de moed van de dapperen. Ik ben de kracht van de sterken welke vrij zijn van begeerten en hartstocht. Ik ben de hartstocht in allen die zich voortplanten indien die niet ingaan tegen het lot van het leven (het Dharma).

Willie
Willie
Reactie op  Willie
1 jaar geleden

Sorry, het is een heel epistel geworden maar het artikel wekte bij mij zoveel op dat ik het niet compacter schrijven.

frans
frans
Reactie op  Willie
1 jaar geleden

@Willie
Er zijn nog vele boeken openbaar te maken voor de mensen.
Mooi dat je het uitgebreid hebt beschreven.

Willie
Willie
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Ja Frans, dat is zo en er komen al meerdere boeken en geschriften openbaar, maar vergis je niet want de Jezuieten hebben voor het grootste gedeelte de uitgeverijen in handen en bepalen wat er uitgegeven wordt. Als een auteur een boek wil uitgeven waardoor met te dicht bij de waarheid komt zal zo’n boek niet worden uitgegeven tenzij flink gestript. Nu ben ik al oud en vind het jammer dat nu pas een heleboel in de openbaring komt (Aquariustijdperk), want de waarheid over de wereld, de mensheid en haar geschiedenis (de grote misleiding) komt naar boven of buiten, alhoewel ikzelf in mijn jonge jaren dacht dat het al veel verder zou zijn maar helaas of toch niet; wat is tijd?! In die zin zou ik nu wel “jong” willen zijn om nog meer te kunnen ontdekken, maar zo’n lekkere samenleving vind ik het nou ook weer niet. Bovendien is het de bedoeling dat ik een Nieuwe Mens word zoals door de Schepper bedoeld.

Mikaël
Mikaël
Reactie op  Willie
1 jaar geleden

Mooi Willie,

En last but not least, “Hemel en aarde zullen vergaan ,maar mijn woorden zullen niet vergaan”
De gehele materiële aarde al oplossen ( rond 7500 nC ) dan komt het nieuwe Jupiter (the new Jeruzalem)
Dwz de hogere lichamen van de mens zullen blijven eeuwig bestaan .De oorsprong van de nieuwe aarde ligt IN de mens !

frans
frans
1 jaar geleden

We zijn er nu pas aan toe om dit te ontdekken.
Bot is dus sterk en ‘bijna’transparant en poreus. Mooi!!
Wat een mooie schepping van de hoge Zeer hoge Geestelijke wezens.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Het ontwerp van leven in de microschaal is zo ongelooflijk complex, uitgebreid en perfect… Ik sta er elke keer weer van te kijken.

Mikaël
Mikaël
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Microkosmos ‘mens’ is de afschaduwing van de Macrokosmos , de planeten zijn onze orgznen en hun banen zijn onze bloedvaten en ons zenuwstelsel is de kristallisatie van de astrale wereld met het astrale licht. In de oudeVedzas staat het allemaal beschreven .Achter het materiele licht schijnt het geetsleijke licht,de Zonnegeest Ahura Mazda .

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

En toch denken “wetenschappers”dat ze slimmer zijn dan de natuur. Dat ze de natuur eigenhandig wel even aanpassen en “beter” maken middels genetisch gemanipuleer en wat dies meer zij. Steeds weer blijkt dat ze eigenlijk nagenoeg niets weten. Dat dingen heel anders blijken te zijn dan altijd gedacht. Strikt genomen zijn wetenschappers vaak een direct gevaar voor ons bestaan en dat van de hele aardkloot dan wij allen willen beseffen. We zouden echt heel erg veel voorzichtiger moeten zijn voor we dingen onherstelbaar beschadigen.

Janssen
Janssen
1 jaar geleden

AMEN !

x

Check Also

positieve

Oeps: 58 van de 60 positieve coronatests blijken negatief na controle

Omdat er op grote schaal wordt getest ...

gommers

Diederik Gommers: ‘Nee, IC-capaciteit niet drastisch vergroten’

De Haagse politiek zegt diep geschokt te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x