Homepagina » UFO » UFO ter grootte van twee voetbalvelden gezien boven Chili
UFO ter grootte van twee voetbalvelden gezien boven Chili

UFO ter grootte van twee voetbalvelden gezien boven Chili

Ufologen melden dat boven het reservoir El Yeso in het zuiden van Chili een ongeïdentificeerd vliegend object is gezien ter grootte van twee voetbalvelden. Een foto van het object is authentiek bevonden door de Chileense onderzoeksgroep CEFAA.

De foto is gemaakt door een Venezolaans stel dat in Chili woonachtig is en een bezoek bracht aan het reservoir. De authenticiteit van de foto is bevestigd door directeur van de CEFAA generaal b.d. Ricardo Bermúdez.

Bermúdez vertelde aan Terra Chile:

Na lang onderzoek zijn we tot een aantal conclusies gekomen, namelijk: deze foto is echt en is niet bewerkt; de lichtinval op het object en op de wolken is hetzelfde en het object geeft zelf ook licht waardoor een aantal gaten zichtbaar zijn. Aan de hand van de wolken die gedurende dit seizoen in de Andes worden gezien kunnen we zeggen dat het object twee keer zo groot is als het Nationaal Stadion in Chili.

UFO ter grootte van twee voetbalvelden gezien boven Chili

Generaal b.d. Ricardo Bermúdez, directeur van de CEFAA.

“We weten niet wat het is of waar het vandaan komt, maar het ongeïdentificeerde vliegende object is echt en we beschikken over bewijs en ooggetuigenverslagen,” zei Bermúdez, die jarenlang als legerpiloot in dienst was van de Chileense luchtmacht. “We krijgen ieder jaar duizenden meldingen en 95 procent daarvan is verklaarbaar. Voor drie procent van de waarnemingen kan geen wetenschappelijke verklaring worden gevonden. Hier wordt onderzoek naar gedaan omdat het een wereldwijd fenomeen betreft.”

De in 1997 opgerichte CEFAA (Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos) doet op een wetenschappelijke manier onderzoek naar het UFO-fenomeen en werkt samen met de Chileense luchtmacht. De groep richt zich met name op waarnemingen van piloten en radaropnames en wisselt ook informatie uit met andere landen.

[Terra]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • janjansen schreef:

  hehe eindelijk eens een duidelijke foto. 😐

  13 likes
  • EVO schreef:

   Ik ben helemaal overtuigd. Mooie scherpe foto’s. Ik ga gelijk even de tv aandoen, want er zal wel een extra nieuwsuitzending komen neem ik aan.

   4 likes
 • Richie schreef:

  Ik vind het bijhoorlijk knap dat zij uit deze 2 blurrie foto’s een 2 voetbalvelden grote ufo kunnen zien……

  13 likes
 • simpel schreef:

  De buitenaardse aanwezigheid in onze wereld van vandaag: Wat er niet aan u wordt verteld.

  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
  Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

  The Extraterrestrial Presence in our World Today: What You Aren’t Being Told
  http://www.collective-evolution.com/2013/04/29/the-extraterrestrial-presence-in-our-world-today-what-you-arent-being-told/
  In the early 1950s, the first meetings between various extraterrestrials and the US government took place directly with Dwight Eisenhower as president. These encounters are well-documented, and it is reported that meetings with both benevolent and malevolent ETs (4 groups) took place up until the mid 1960s. [4] Apparently, the US rejected further relations with benevolent ETs that wished to assist humanity in its spiritual development because they requested that we permanently disarm our nuclear arsenal. This was viewed with great suspicion and no exchange of technology was offered. However, it appears that a treaty was signed by the Greys and the US government in 1954 known as the Grenada Treaty. This deal was engineered between the treasonous Majestic-12 group (MJ-12) and the Greys (serving the oppressive Orion Group) and involved the transfer of information and technology, in exchange for certain freedoms they could exercise within the United States. [5] Essentially, this MJ-12 group gave these ETs access to vital resources: human and cattle for “medical experiments”, which are more accurately known as abductions. The terms were that only a very small amount of humans could be taken, they had to be returned to their original location, their memories had to be wiped following the encounter, and the ETs had to submit a list of all abducted humans at regular intervals to MJ-12. After only a few years of this, it became clear that the ETs violated this agreement with impunity by taking more than a million-fold the amount of people that they promised.

  5 likes
  • Haunebu schreef:

   Allemaal desinformatie op basis van een hele kleine kern van waarheid.

   Volgens mijn eigen onderzoek lijkt het er meer op dat de Duitse afzetbeweging die zich na de tweede wereldoorlog in Zuid Amerika en Antarctica heeft gevestigd onderhandeld heeft met de VS. Dit nadat “Operation High Jump geleid door Richard Evelyn Byrd in een fiasco voor de VS was geëindigd.

   Nadat de onderhandelingen in de 50er spaak liepen is het conflict opgelaaid en hebben de VS eind jaren 50, begin jaren 60 geprobeerd de Duitse afzetbeweging te vernietigen. Daarbij zijn meerdere atoombommen op grote hoogte tot ontploffing gebracht met als doel door de EMP-golven de Duitse vliegende schotels vleugellam te maken. Ook deze aanval liep uit op een fiasco en het enige gevolg wat het had is het gat in de ozonlaag (de mainstream media/wetenschap geeft de drijfgassen van spuitbussen en koelkasten als oorzaak aan voor het ontstaan van het gat in de ozonlaag. Toch vreemd omdat 80% van deze vervuiling op het noordelijke halfrond plaatsvond).
   Om de bevrijding van Duitsland te verhinderen schijnen de VS op strategische plaatsen atoombommen geplaatst te hebben, die in het geval van een bevrijdingsactie door de Duitse afzetbeweging tot ontploffing gebracht zouden worden.

   7 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Een lens flare zit waarschijnlijk dichter bij de waarheid, aangezien de zon net boven de wolken zichtbaar is.

  6 likes
 • Kalki schreef:

  Ufonauten gaan een lezing voor de VN houden over dat ze de Aarde/mensheid gaan redden voor een grote milieuramp; is dit de UFO die deze reddende Ufonauten vervoert?

  0 likes
  • EVO schreef:

   Ja, ik heb al met ze gesproken. Nu komt het allemaal goed hebben ze mij verzekerd!

   2 likes
   • Martijn1205 schreef:

    Jouw sarcasme getuigt van een stuitende naïviteit. Prima als je zelf kortzichtig wenst te zijn, maar laat je misplaatste sarcasme lekker achterwege.

    Ik ben zelf meerdere keren getuige geweest van zelfs grote onbekende voertuigen in de lucht, ik wens het iedereen toe omdat dit je wereldbeeld completer maakt.

    3 likes
   • Kalki schreef:

    Het zou zonde zijn en als men deze kostbare planeet/mensheid vernietigd en alleen maar door Ufo’s/’Aliens’ aan te vallen.

    0 likes
 • coconut schreef:

  de UFO waarnemingen worden al even gek als de maatschappij…

  1 likes
 • Dimmer schreef:

  Die foto’s zijn gemaakt met een gepofte aardappel!!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  ufo's

  Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

  Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

  >