UFO

UFO’s gefilmd boven ‘intergalactische ontmoetingsplaats’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de vroege ochtend van 6 februari jongstleden legden camera’s van het Mexicaanse televisienetwerk Televisa nabij de top van de Volcán Popocatépetl enkele oplichtende objecten vast.

In de video-opname zijn heldere objecten te zien die vanuit verschillende richtingen naar de vulkaan vliegen.

De beelden, die begin deze maand werden uitgezonden door de televisiezender FOROtv, hebben veel aandacht getrokken.

Op 25 oktober vorig jaar legde Televisa ook al een oplichtend object vast bij de vulkaan. Leden van de Internationale Astronomische Unie, de Mexicaanse Academie van Wetenschappen en de Nationale Autonome Universiteit van Mexico concludeerden dat het beeldmateriaal niet deugde omdat er geen interactie kon worden waargenomen tussen het object en de atmosfeer of de vulkanische gassen.

Op de sociale media en onder specialisten op het gebied van UFO’s werd echter druk gespeculeerd over het beeldmateriaal. Door sommigen werd de vulkaan ook wel een intergalactische ontmoetingsplaats genoemd.

In november concludeerde het Nationaal Centrum voor Rampenbestrijding (Cenapred) dat het gefilmde object verband zou kunnen houden met een meteorenzwerm die zijn oorsprong schijnbaar in het sterrenbeeld Stier heeft.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Serenity88
Serenity88
9 jaren geleden

Ik kijk nergens meer van op. Vorige week zondag mijn eerste close-encounter gehad met een vliegende zwarte driehoek!

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

[quote name=”Serenity88″]Ik kijk nergens meer van op. Vorige week zondag mijn eerste close-encounter gehad met een vliegende zwarte driehoek![/quote]
En die werd zeker alleen door jou gezien en die je ook niet hebt gefotografeerd?

Gilly
Gilly
9 jaren geleden

[quote name=”Serenity88″]Ik kijk nergens meer van op. Vorige week zondag mijn eerste close-encounter gehad met een vliegende zwarte driehoek![/quote]

Deze heb ik ook gezien, met oranje gloed aan de onderkant. Ik werd gelokt naar het raam tijdens oud en nieuw van 2009/2010. Ik kreeg een heel warm gevoel, een soort euforisch gevoel…. soort hogere trilling… Het vloog heel langzaam, het was 30 m lang denk ik… Ik rende naar mijn mobiel om het te filmen, maar helaas foetsie was die..

Blanky
Blanky
9 jaren geleden

[quote name=”Serenity88″]Ik kijk nergens meer van op. Vorige week zondag mijn eerste close-encounter gehad met een vliegende zwarte driehoek![/quote]
Lijkt me opwindend, zo’n vliegend zwart driehoekje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x