Homepagina » Natuur en Milieu » Groene gekte: waanzinnige EU-klimaatplannen gaan meer dan 13.000 miljard (!) kosten. Raad eens wie dit immense bedrag mag ophoesten
Groene gekte: waanzinnige EU-klimaatplannen gaan meer dan 13.000 miljard (!) kosten. Raad eens wie dit immense bedrag mag ophoesten

Groene gekte: waanzinnige EU-klimaatplannen gaan meer dan 13.000 miljard (!) kosten. Raad eens wie dit immense bedrag mag ophoesten

De EU wil nóg meer regelgeving. Daarvoor is nóg meer geld nodig. Meer geld van ons. We mogen onder meer flink gaan betalen voor de waanzinnige klimaatplannen van klimaat-tsaar Frans Timmermans en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

De uitgaven gaan omhoog van 206 miljard euro in de periode 2014-2020 naar 320 miljard euro de komende zeven jaar, schrijft Europarlementariër Derk Jan Eppink (FVD).

Von der Leyen en Timmermans willen de EU in 2050 helemaal klimaatneutraal hebben.

Vervuilender

Volgens Bloomberg gaat de EU-klimaatwet de komende 20 jaar een slordige 13 biljoen dollar (13.000 miljard) kosten.

In de strategie van Timmermans en zijn kabinetschef Diederik Samsom staan niet de wetenschap en technologische ontwikkeling, maar ideologische keuzes centraal.

Ze zien biomassacentrales als ‘groen’, terwijl gebleken is dat die vervuilender zijn dan kolencentrales.

Geschikt alternatief

Ze zijn tegen kerncentrales, terwijl die juist wel een groen label verdienen. Bovendien willen ze geen onderzoek doen naar thorium, een geschikt alternatief voor uranium waarbij een meltdown niet mogelijk is.

De winnaars in dit plaatje: de politiek en bureaucratie, grote bedrijven, ngo’s en media.

Onhaalbaar en onbetaalbaar

De verliezers: gewone burgers.

In Nederland wordt al gedemonstreerd tegen de klimaatplannen. Eppink verwacht dat ook in de rest van de EU het verzet zal groeien omdat ook de EU-klimaatplannen onhaalbaar en onbetaalbaar zijn.

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Geld is een energie middel, het stroomt naar alle richtingen ,dus ook naar het klimaat. Klimaat gekte is eigenlijk helemaal niet zo gek..de gekte zit hem [klimaat]ook niet daar in,toch heeft het ook zijn positieve uitwerkingen als het klimaat de aandacht krijgt,krijgt ook de aandacht van de mens..ook aandacht om er beter mee om te gaan, onhaalbaar en onbetaalbaar ,welnee dat word zo wel geformuleerd ,en er kan demonstratief gedemonstreerd worden, dat hoort erbij om deze energie beweging een vorm te geven, dus gaat het ook een richting in, want energie zoekt altijd een Evenwicht.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Waanzin.Het lijkt hier nu al niet op 1 europa..maar goed,ik woon dan nog aan de grens.De benzinekosten trekken ze niet met 1 lijn en nog zoveel meer…..Welk Europa?..

salvar
salvar
1 jaar geleden

timmertje, timmertje je denk toch niet dat de wereld er over 7 jaar nog het zelfde is ?
timmerfrans timmert aan de weg maar is helaas de weg kwijt.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

@salvar, Timmerfrans doet me denken aan de ‘stratenmaken op zee’ van vroeger. En de EU is de stratenmaker op zee show. Allemaal volledig van God los.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Volgens mij ging het er van te voren toch beter aan toe,met Europa..En ik mis heel wat vrolijke mensen om mij heen..Allemaal betalen graag..

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Ik heb medelijden met al die Linkse droeftoeters, die als blinde debielen, achter deze klimaat waanzin aan strompelen.

Neem Nederland, zonder slag of stoot, gaat Nederland akkoord met deze Groene Maffia.

Iedere week is er een anti Rutte 3 demonstratie en die lacht alles weg en gaat gewoon weer verder, met het weggeven van Nederland aan Brussel.

En wat doen de Nederlanders onderling, die maken elkaar uit voor rotte vis, de reden is simpel, Rutte heeft Nederland in twee kampen gemanoeuvreerd.

De Democratie in Nederland, is achter DE gesloten deuren verdwenen.

Het Cordon Sanitair ingevoerd door Rutte, is de doodsteek voor Nederland.

ger
ger
1 jaar geleden

Wij gaan helemaal naar de kl*te voorspel ik en met een lange wrede oorlog in het vooruitzicht.
Maar Die frits timmerzak en zijn Domina van der laaiend en nog een bende bevolkings tumoren
zijn dan al lang over alle bergen. Een gevleugeld militair toestel staat al paraat.

Rob
Rob
1 jaar geleden

De stand van de aardas is verandert en daardoor verandert het klimaat. Hadden we voorheen seizoenen, die zullen uiteindelijk dan waarschijnlijk verdwijnen als de aardas weer helemaal rechtop staat. Dat wordt het klimaat dus stabiel het hele jaar door. Het lijkt er dan op dat de EU dit misbruikt om het volk leeg te roven. Ze noemen het alleen neutraal in plaats van stabiel. Dus in die zin misbruiken ze een natuurlijk fenomeen voor hun eigen agenda. Daarbij de natuur vernietigend.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Daarom isoleer met veel kunststof één bom ofwel stik je en anders verbrand je.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Ze hebben het steeds over groene energie, groene maatregelen, groen hier groen daar. Er is weinig wat tot meer groen leidt dan co2 en laten ze daar nou net faliekant tegen zijn !?!?
Alles is altijd precies andersom, op zijn kop of achterstevoren, nooit zoals het echt is ! Zowel stikstof als co2 zijn onmisbare natuurgetrouwe stoffen waar de oorlog aan verklaard wordt. Hoe maf wil je het hebben ?

Rob
Rob
1 jaar geleden

13 biljoen, dat geld is nergens te vinden. Het volk is al zover financieel uitgekleed dat die het niet meer kan opbrengen. Het is dus domweg onmogelijk. Maar wacht, er is nog één bron waar dat hele kapitaal in zit: de Nederlandse pensioenfondsen. Voor velen is het al duidelijk dat de EU op die fondsen aan het azen is. Is het toevallig dat het door de EU genoemde bedrag (van 13 biljoen) zo’n beetje hetzelfde bedrag is als wat er in de Nederlandse pensioenfondsen zit? Dacht het niet.

x

Check Also

de jonge

‘Hugo de Jonge, u maakt zich hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat’

Het coronadebat mondde woensdag uit in een ...

de jonge

Zo reageert De Jonge op kritische vragen over het coronavaccin

Woensdag stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x