Homepagina » Natuur en Milieu » Groene gekte: waanzinnige EU-klimaatplannen gaan meer dan 13.000 miljard (!) kosten. Raad eens wie dit immense bedrag mag ophoesten
Groene gekte: waanzinnige EU-klimaatplannen gaan meer dan 13.000 miljard (!) kosten. Raad eens wie dit immense bedrag mag ophoesten

Groene gekte: waanzinnige EU-klimaatplannen gaan meer dan 13.000 miljard (!) kosten. Raad eens wie dit immense bedrag mag ophoesten

De EU wil nóg meer regelgeving. Daarvoor is nóg meer geld nodig. Meer geld van ons. We mogen onder meer flink gaan betalen voor de waanzinnige klimaatplannen van klimaat-tsaar Frans Timmermans en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

De uitgaven gaan omhoog van 206 miljard euro in de periode 2014-2020 naar 320 miljard euro de komende zeven jaar, schrijft Europarlementariër Derk Jan Eppink (FVD).

Von der Leyen en Timmermans willen de EU in 2050 helemaal klimaatneutraal hebben.

Vervuilender

Volgens Bloomberg gaat de EU-klimaatwet de komende 20 jaar een slordige 13 biljoen dollar (13.000 miljard) kosten.

In de strategie van Timmermans en zijn kabinetschef Diederik Samsom staan niet de wetenschap en technologische ontwikkeling, maar ideologische keuzes centraal.

Ze zien biomassacentrales als ‘groen’, terwijl gebleken is dat die vervuilender zijn dan kolencentrales.

Geschikt alternatief

Ze zijn tegen kerncentrales, terwijl die juist wel een groen label verdienen. Bovendien willen ze geen onderzoek doen naar thorium, een geschikt alternatief voor uranium waarbij een meltdown niet mogelijk is.

De winnaars in dit plaatje: de politiek en bureaucratie, grote bedrijven, ngo’s en media.

Onhaalbaar en onbetaalbaar

De verliezers: gewone burgers.

In Nederland wordt al gedemonstreerd tegen de klimaatplannen. Eppink verwacht dat ook in de rest van de EU het verzet zal groeien omdat ook de EU-klimaatplannen onhaalbaar en onbetaalbaar zijn.

[Forum voor Democratie]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Geld is een energie middel, het stroomt naar alle richtingen ,dus ook naar het klimaat. Klimaat gekte is eigenlijk helemaal niet zo gek..de gekte zit hem [klimaat]ook niet daar in,toch heeft het ook zijn positieve uitwerkingen als het klimaat de aandacht krijgt,krijgt ook de aandacht van de mens..ook aandacht om er beter mee om te gaan, onhaalbaar en onbetaalbaar ,welnee dat word zo wel geformuleerd ,en er kan demonstratief gedemonstreerd worden, dat hoort erbij om deze energie beweging een vorm te geven, dus gaat het ook een richting in, want energie zoekt altijd een Evenwicht.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Waanzin.Het lijkt hier nu al niet op 1 europa..maar goed,ik woon dan nog aan de grens.De benzinekosten trekken ze niet met 1 lijn en nog zoveel meer…..Welk Europa?..

salvar
salvar
2 jaren geleden

timmertje, timmertje je denk toch niet dat de wereld er over 7 jaar nog het zelfde is ?
timmerfrans timmert aan de weg maar is helaas de weg kwijt.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Volgens mij ging het er van te voren toch beter aan toe,met Europa..En ik mis heel wat vrolijke mensen om mij heen..Allemaal betalen graag..

x

Check Also

von der leyen

Ursula von der Leyen onder vuur om uitspraken over vaccinatieplicht: ‘Gruwelijk vooruitzicht’

De EU moet het hebben over het ...

de jonge

De Jonge veroordeeld voor onjuiste, eenzijdige en te rooskleurige campagne voor ‘Dansen met Janssen’

De Reclame Code Commissie heeft minister Hugo ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x