Het Complot

‘Het is vrij logisch om te speculeren dat de veiligheidsdienst achter de moord op Pim Fortuyn zit’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

Politicus Pim Fortuyn werd 21 jaar geleden gedood op het Mediapark in Hilversum. Hij was de eerste voorman van Leefbaar Rotterdam en won direct 17 zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2002. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2002 richtte hij zijn eigen Lijst Pim Fortuyn (LPF) op. Negen dagen voor de verkiezingen werd hij vermoord.

Volkert van der Graaf schoot drie keer vanaf de achterkant in Fortuyns rug en hals. Opmerkelijk genoeg blijkt uit het autopsierapport dat de schootsrichting van de twee schoten op Fortuyns voorhoofd van voor naar achteren was. Dat kan dus niet gebeurd zijn vanuit de positie waarin Van der Graaf heeft geschoten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrij logisch

Was Volkert alleen of kreeg hij hulp van een tweede schutter? Op de vraag of Fortuyn is vermoord door de veiligheidsdienst, antwoordde schrijver Tomas Ross voor de camera van PowNed: “Ik ben geen complotdenker, maar als je al deze dingen op elkaar zet, dan is het vrij logisch om te speculeren dat dat zo is.”

Na de moord nam Matt Herben, lid van de mysterieuze Bilderberggroep, het stokje over als voorman van de LPF. Fortuyn wilde hem in eerste instantie niet bij de partij hebben. Hoewel hij op plaats 22 stond, werd hij toch lijsttrekker.

Geïnfiltreerd

Er wordt gezegd dat Herben werkte bij de militaire inlichtingen- en veiligheidsdienst (MIVD) en geïnfiltreerd is bij de LPF, aldus Ross.

4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
1 jaar geleden

Bea heeft de opdracht gegeven en mat heeft de partij vervolgens laten imploderen!!!!

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Ik had ook begrepen dat die kogels in zijn voorhoofd geweerkogels zijn. Niet uit het pistool van v.v.d.g. dus.

Maria
Maria
1 jaar geleden

Volkert van de graaf opnieuw berechten. En als hij niet zegt wie de 2e dader is. En van wie de opdracht kwam. Dan hem levenslange gevangenisstraf geven. En al zijn bezittingen af pakken

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Ook de broer van Pim beweerde dat de geheime dienst achter de aanslag zat,ik zei het ook toen ik het hoorde.Pim moest geruimd worden hij kwam te dicht bij het vuur van de elite.Bea geeft haar paard naar volkert vernoemd toeval???

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x