Graancirkels

Vreemde ‘graancirkels’ ontdekt. Zijn de aliens geland in Italië?

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Italiaanse boer ontdekte onlangs een aantal vreemde ‘graancirkels’ in zijn weiland. Ze waren van de ene op de andere dag ontstaan.

De formaties zijn verschenen in de Italiaanse gemeente Romano di Lombardia. Ze zijn erg vreemd omdat ze geen specifiek patroon lijken te vormen.

De boer die de mysterieuze formaties ontdekte, Giovanni Spinosa, vertelde aan nieuwssite Giornale di Treviglio dat hij de avond ervoor niets bijzonders had gezien in het weiland naast zijn huis.

Tekeningen
Vreemde 'graancirkels' ontdekt. Zijn de aliens geland in Italië?
Giovanni Spinosa

Toen zijn vrouw opstond merkte ze dat er iets niet klopte. “We keken uit het raam en zagen dit soort tekeningen,” zei de boer.

Spinosa moest gelijk denken aan graancirkels, omdat er enkele jaren geleden in de buurt een aantal van zulke formaties waren verschenen.

De man zei niet te weten hoe de formaties zijn ontstaan. Waarschijnlijk kan wel worden uitgesloten dat het de wind geweest is, aldus de boer.

Gebogen

Spinosa zei verder dat de graanhalmen niet gebroken, maar gebogen waren. Voor graancirkelonderzoekers is dit een aanwijzing dat het om een authentieke formatie gaat.

Graancirkels die achteraf door mensen gemaakt blijken te zijn, bevatten doorgaans gebroken halmen.

Dit doet vermoeden dat de krachten die achter de klassieke graancirkels zitten, ook actief zijn geweest in het weiland van Spinosa.

Foto: Simisa Wikimedia Commons

[Giornale di Treviglio]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x