Homepagina » Buitenland » VIDEO: “Israëlische leger is een terroristische organisatie”
VIDEO: "Israëlische leger is een terroristische organisatie"

VIDEO: “Israëlische leger is een terroristische organisatie”

Het Israëlische parlement heeft zo’n 4000 huizen die zijn gebouwd op de privéterreinen van Palestijnen, met terugwerkende kracht gelegaliseerd.

In de Knesset stemden 60 van de 120 leden voor de omstreden wet die dat regelt. Het gaat om huizen in 16 door kolonisten gestichte nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever.

Ook leden van Likud, de partij van premier Netanyahu, stemden voor. De Palestijnen zijn woedend over het besluit van de Knesset.

Verstoorde realiteit

“Israël gaat al vanaf het begin zo te werk,” merkt de Israëlische vredesactivist Miko Peled op. “Ze schoppen Palestijnen hun land uit om vervolgens het opeisen van dat grondgebied te legaliseren.”

Volgens de oud-militair is hierdoor al decennialang geen ruimte voor een twee-statenoplossing.

Mensen die denken dat er ooit zo’n twee-statenoplossing komt en dat de Israëliërs ooit vrede zullen maken leven in de ogen van Peled in een verstoorde realiteit.

Terroristische organisatie

Het Israëlische defensieleger (IDF) is volgens hem een terroristische organisatie.

“Het doel van het Israëlische leger is het terroriseren van de Palestijnen en het in stand houden van het huidige brute regime,” zegt hij.

“Ze dragen uniformen en hebben tanks en moderne wapens, maar het is niets meer dan een terroristische organisatie,” gaat hij verder.

Apartheidsstaat

Hij vindt dat de IDF net als iedere andere terreurorganisatie moet worden opgeheven en dat Amerika moet stoppen met het financieren ervan.

“De Palestijnen zitten in de weg en de nederzettingen zijn een manier om van ze af te komen,” klinkt het.

“Het idee dat Israël ooit een Palestijnse staat zal toestaan is sciencefiction,” benadrukt Peled. “Het is een apartheidsstaat.”

[RT America]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. En ze gaan maar door en niemand die het echt opneemt tegen Israhel, niemand. Daarmee kan je dus zien wie de poppetjes aan het bespelen zijn!

  12 likes
  • @Derek,

   Dat mag niet, want dan ben je racistisch en antisemitisch bezig.
   Daar zorgen Rothschild, Soros en andere Zionisten wel voor om ons dat dagelijks in de ogen te wrijven.

   10 likes
  • De gebieden Samaria & Judea (ben er zelf geweest) zijn al 3500 jaar wettelijk eigendom van de Joden, dus waar hebben wij het eigenlijk over ?

   Groetnnn uut Nunspeet.

   2 likes
   • Ben er ook geweest, mooi land, maar waren er niet eerst anderen die verdreven moesten worden uit het door god beloofde land?
    Gun ze wel hun stukje aarde, maar dan zonder de bezette gebieden.

    1 likes
    • @Rob, Ben het niet helemaal met je eens. Ik gun ze het stukje aarde incl Samaria & Judea. Kijk naar het verschil tussen het oppervlak Israël en de Arabische landen. Ook een misverstand: Arabieren zijn het, geen Palestijnen. De benaming Palestijnen is een verzinsel.

     1 likes
   • Ik ben ook van plan om grond op te gaan eisen in Tsjechië. Het schijnt dat mijn voorouders, de Batavieren daar uit de omgeving vandaan komen. Als ik dat zou roepen, word ik opgesloten wegens fascistische denkbeelden. De huidige Palestijnen hebben meer z.g. Joods bloed in hun aderen dat de gemengde geïmporteerde schreeuwerige New Yorkers, die te pas en te onpas roepen : ” This is our Land”. Joden zijn Arabieren en Arabieren blijven Bedoeïenen. Dus als het gras kaal is, op weg naar het volgende groene stukje. Er schijnen rond de 20.000 Financieele Bedoeïen uit Londen op weg te zijn Frankfurt. Eerst de Engelsen kaalplukken en nu weer de Duitsers. En wie tippelen hier in mee?, natuurlijk die Calvinistische NL-ers. Wat een stelletje sukkels. Je ziet het pas als je ZE doorhebt.

    1 likes
   • Het feit dat in dit artikel er gesproken word door een oud militair van het Heilige Land, kun niemand hem in ieder geval beschuldigen van antisemitisme, ik respecteer overigens uw mening bewoner van Nunspeet, ik schreef vroeger met iemand die in dit land woont maar wij verschilden teveel van mening en botsten, we schrijven niet meer, geen probleem, wat wel een probleem is lijkt mij, zolang het Palestijnse volk geen zelfbeschikking krijgt naast Israel zal er geen rust heersen in dit gedeelte van het Midden Oosten, het probleem oplossen is dus ook in het belang van Israel, er zouden kansen komen voor toerisme en handel als er normale relaties zouden komen met de buurlanden, er is een wereld te winnen is mijn mening maar tot nu toe is er een apartheidsstaat en die heet Israel, groet aan u uit het Rotterdamse!!!

    0 likes
 2. Religie en naties moeten verdwijnen, dan verdwijnt ook deze onzin.

  7 likes
  • Vergeet ook niet ideologieën zoals communisme, kapitalisme, socialisme etc. Net zo vernietigend…

   6 likes
  • Let dan even hierop, Jaja/Jaya:

   “The American hedge fund speculator then adds, among his points to be implemented, a series of proposals that would consolidate a de facto supranational EU state apparatus under control of the faceless, unelected bureaucrats of the European Commission. The Soros proposals call for creating what amount to EU-issued refugee bonds. He states, “The EU should provide €15,000 ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health care, and education costs – and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity…”

   “That issuing comes to 30 billion euros at a time when most EU member states are struggling to deal with domestic economic crises. Soros is generous with other peoples’ money. The mention of the AAA bond rating is the rating of the legal entity named the European Union. Soros has maneuvered for years to try to get a centralized Brussels independent financial power that would take the last vestiges of national financial sovereignty away from Berlin, Paris, Rome and other EU states, part of a scheme to destroy the remains of the national borders and of the nation-state principles established at the Peace of Westphalia in 1648 ending the Thirty Years’ War.”
   Zodat er eenvoudig[er] een één-wereld-regering geïnstalleerd kan worden!

   Een hartelijk welkom voor de Syrische vluchtelingen? >>>
   “Now comes the real hammer. The vast majority of these “Germany welcomes refugee” Tweets come not from Germany, but from the United States and from the UK, the two countries up to their necks in the bloody deeds of ISIS and Al Qaeda and countless other terror gangs rampaging across Syria the past four years.”
   Het hele artikel: http://journal-neo.org/2015/12/18/soros-plays-both-ends-in-syria-refugee-chaos/

   1 likes
 3. Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat als in de tweede wereld oorlog 72 miljoen mensen sneuvelen en een veelvoud daarvan heftig getraumatiseerd is. dat zijn sporen nalaat.
  Zo,n trauma word drie generaties lang doorgegeven.

  In Israël wonen voornamelijk Joden. 6 miljoen van hun familieleden zijn in concentratie kampen vermoord. over hoeveel joden in totaal om gekomen zijn bestaan geen exacte cijfers.

  Het is geen wonder dat deze groep mensen, die nog volop gehaat worden, dit gedrag vertonen.
  Ze massaal uitroeien is al eens geprobeerd, dat bleek niet de oplossing.

  Zal het dan toch aan de manier waar op wij naar joden kijken liggen?
  Of naar moslims ( de nieuwe joden)

  1 likes
  • Vraagje:

   Hoe kunnen er 6 miljoen zijn vermoord, als er nog geen 5 miljoen in Europa woonden?
   Het is inmiddels meer dan 70 jaar geleden en dagelijks worden we nog steeds met deze pulp bestookt.
   Het is tegenwoordig zelfs erger dan 30-40 jaar geleden…

   De hele staat Israël is gebouwd op de (zoveelste) holocaust. Het wordt in Europa als pressiemiddel gebruikt om ervoor te zorgen dat men niet tegen Israel gaan protesteren. Het wordt gebruikt om een volledige natie al meer dan 70 jaar een schuldgevoel aan te praten. Het wordt gebruikt om kinderen de indoctrineren.

   Iedereen die iets met forensische bewijzen aan komt zetten wordt volledig afgemaakt. Van Irving tot Cole, Van Zündel tot Faurisson. Het maakt niet uit of iemand advocaat, historicus, gaskamer expert, professor of wat dan ook is. Het maakt eveneens niet uit of iemand van Christelijke of Joodse komaf is. IEDEREEN die kritiek dúrft te leveren op de holocaust, ja zelfs ook maar detailvragen durft te stellen, wordt volledig verwoest.

   https://www.youtube.com/watch?v=gANQiR9CukE

   9 likes
   • Lees dit eens door:
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Slachtoffers_in_de_Tweede_Wereldoorlog

    In de syrie is ook zo, iets bezig met massagraven en al. en inderdaad er zijn tientallen andere voorbeelden te geven. Maar het is nog niet zo ver als toen, dat komt nog, als er niets in ons veranderd.

    Het heeft iets van doen met hoe mensen naar elkaar kijken en denken.
    Ik wil daar mee zeggen dat de 2e werled oorlog nog steeds actueel is.
    Op dit moment in tijd zou je kunnen zeggen dat is iedereen op aarde is getraumatiseerd is, in vrij sterke mate.

    Dat wil zeggen dat iedereen een vertekende beleving van de werkelijkheid heeft.
    Vanuit een vertekende beeld wordt geleefd en gevoeld.

    Daaruit ontstaat angst, ontkenning, een gevoel van tekort en een overdreven behoefte aan zekerheid. en daardoor bezitsdrang.

    1 likes
    • Trauma is één ding, Sara (natuurlijk is er over heel de aarde sprake van veel én ernstig [oorlogs]trauma), maar wanneer we de schaduwzijde niet onder ogen willen zien, zal onze angst en onzekerheid onder de oppervlakte (on[der]bewust) door blijven gaan. Wegstoppen werkt averechts.
     Wij, oprechte burgers, laten ons telkens tegen elkaar opzetten door machtswellustige “mensen”.
     Helaas genoeg voorbeelden: George Soros (Schwarz), fam. Bush (Scherf),
     Wim Kok, fam. Clinton, Tony Blair, ….

     2 likes
 4. “Israëlische leger is een terroristische organisatie”

  GOh, dat meen je niet. Wisten we niet.

  12 likes
 5. “Het idee dat Israël ooit een Palestijnse staat zal toestaan is sciencefiction,” benadrukt Peled. En dat klopt. Want de aanwezigheid Israël op de Westelijke Jordaanoever is legaal.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/Hof-van-Beroep-in-Parijs-Aanwezigheid-Isral-op-Westbank-is-legaal.
  Peled is te vergelijken met Rutte, Pechtold en andere politici, die het volk hebben verraden en ons land verkopen aan de EU.

  6 likes
 6. Trek iemand een uniform aan en geef hem een wapen, dan heb je een terrorist.
  Iemand je wil opleggen onder dreiging van geweld is terrorisme.

  5 likes
 7. Euh dus 6 miljoen maar de echte cijfers weten we niet mm kay duidelijk sara zeg dan gewoon we weten het niet keer op keer worden we bedrogen met dit soort dingen 20.000 maakt niet zoveel indruk laten we dr even 6 miljoen van maken zo pats wat was die hitler toch een l*l heh echt betrouwbaar enneuh wij hebben 18 miljoen soldaten verloren oja wij 24 miljoen ow ah wat erg maar de echte cijfers hebben we niet mm kay lekker helder allemaal

  1 likes
  • De echte cijfers van hoeveel slacht offers er gevallen zijn in syrie weten we nu ook niet .
   dat zouden er 20.000 kunnen zijn.
   Het aantal vluchtelingen dat moet je toch iets zeggen.
   Wat voor al erg is,is dat niemand begrijpt hoe zo iets heeft plaats gevonden.
   er is in auswitsch een steen met daar op de inscriptie als we dit nooit vergeten dan kan zo iets nooit weer gebeuren. Dat is een leugen het gebeurd nu nog elke dag.

   Vele gewone mensen zo als jij en ik zullen door de heftige gevoelens overmand kunnen worden, en daar uit handelen.

   Kijk maar eens hoe je reageert als iemand je geen gedag zegt.
   Mensen worden overmand door hum emoties,
   In de eerst dagen van een oorlog is er vooral ook sprake een sensatie van ” losgaan”. Mensen gaan juichend door de straat. Al die keren dat ze zich inhielden, maar nu willen ze ook.
   Dan vinden de rust niet meer in zichzelf. Het is oorlog in hun hooft. Dan zullen de mensen die niet willen vechten genoodzaakt zijn om ook wapens te pakken. De onbewustheid verspreid zich als een lopend vuur.

   Dit mechanisme is zo helder als maar zijn kan.
   Het is onze huidige staat van zijn.

   3 likes
 8. Als de Nederlandse regering wil bouwen op mijn grond dan kan ik doen en laten wat ik wil maar het wordt onteigend en er wordt gebouwd. Of ik nu Nederlander Marokkaan of bosjesman ben dat maakt niet uit. De Israëlische regering betaald in elk geval 125 of 150% van de marktwaarde. Nederland is dus ook een terroristische organisatie.

  3 likes
 9. Boeiend te zien wat op deze draad gebeurd. Veel onzin wordt gestort door Hasbara Nederland.
  bv. ene Sara:
  “Het is geen wonder dat deze groep mensen, die nog volop gehaat worden, dit gedrag vertonen.
  Ze massaal uitroeien is al eens geprobeerd, dat bleek niet de oplossing.”
  ‘Sara’ draait de feiten 180 graden om.

  Nu de ongemakkelijke waarheden; geenszins de holocaust ontkennend, noch de Jodenvervolging:
  de 6 met (toevallig) 6 nullen werd al decennia voor ’40 gepubliceerd.
  De Joodse Raad zag erop toe dat de Jodenvervolging in het Lage land op schema verliep.
  De Jood Soros legde er eer in mede-Joden in zijn geboorteland Hongarije te verlinken, en van hun kostbaarheden te beroven.
  Simon Wiesenthal ging (toch) niet achter die nazi aan.

  De meeste nazis werden mbv. het Neurenberg Tribunaal gratie verleend, overgevlogen (Prins Bernhard, SS-er) naar Argentinië. Deze waren uitverkoren bij het optuigen van de VN, de Wereldregering.
  Dus, de Wereldoorlog is nooit opgehouden, gaat tot op de dag van vandaag – in de hoogste versnelling – door; globaal. Zeer tot genoegen van de oer-nazies. Hun plan. ‘Het Grote Plan’. Ask Diederik Samsom.

  “For Zionism, the Nuremberg Laws were merely a restatement of their national character. The Judische Rundschau, the Zionist official organ in Germany, brazenly published a statement by A.J. Brandt, the head of the Nazis Press Association, that the enactment of the laws was for the Jews’
  (Magaret Edelheim-Muehsam, Reaction of the Jewish press to the Nazi Challencge, Leo Baeck Insitute year book, bol. V (1960), p 324)

  Solution of the Jewish question? It was our Zionist dream! We never denied the existence of the Jewish question! Dissimilation? It was our own appeal!“ (Young Zionist/London, November, 1937, page 18)

  “We must separate Jewry into two categories… the Zionists and those who favor being assimilated.”
  (Hohne, Orders of the Death’s Head, P 333 and Karl Schleunes, The twisted Road to Auschwitz pp 1934)

  Adolf Eichmann did not hide his wholehearted support for Zionism
  (Life Magazine, November 28, 1960)
  After the implementation of the Nuremberg Laws, the Nazi prejudice in favor of Zionism could not have been more decisive. The only two flags allowed to be flown in Germany were the Nazi swastika and the Zionist Star of David.

  “De aanbidding van Hitler stelt ons in staat alle Joden tot het Zionisme te bekeren”
  (Nahum Sokolow, Zionistisch leider, 1933).

  Ons op school is hier niks van verteld. Ook de gesubsidieerde propaganda van Lou de Jong verzweeg wat al lang bekend was dwz. in de literatuur te vinden.
  ‘Wir haben nichts gewusst’; doch onze regering was willens und wissens collaborateur.

  Laten we het ajb ook eens hebben over de Duitse holocaust, genocide – het Morgenthau Plan, met als doel zoveel mogelijk Duitsers om te brengen cq. te laten verhongeren. En de zionist Churchill die willens en wetens alle grote Duitse steden in het voorjaar ’45 met fosforbommen in een vuurzee/brandoven veranderde. Daarover mag geen beschaafd mens (blijven) zwijgen.

  De Likudniks zijn niet van plan te stoppen bij de genocide op de Plastijnen.
  Iran is next.
  Inmiddels is de Golanhoogte (van Syrië) al defact geannexeerd.
  Ook aansluiting bij de EU staat reeds op de Agenda. Draai dat maar om, de verhoudingen kennenende. De EU wordt ook geannexeerd. Heel de VN staat onder controle.
  Het wereldmachtscentrum is Almatay, Khazahstan.

  De geschiedenis loopt rechtstreeks door in het heden:
  According to Israel Shamir:
  “Palestine is not the ultimate goal of the Jews, the world is.”
  http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Shamir\l “Views”
  De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World [WASPs] will become slaves in all but name http://www.amazon.com/Cabbala-Power-Israel-Shamir/dp/1419692429/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1228021600&sr=1-1

  Published: 03:10 October 4, 2015 Gulf News By Jodi Ruderen, New York Times http://gulfnews.com/news/mena/syria/israel-seeks-to-quintuple-jewish-population-in-the-occupied-golan-heights-1.1594296
  “it is about destroying Europe and Europeans as revenge”:
  http://nationalvanguard.org/2015/11/the-jewish-contribution-to-the-european-integration-project/

  Duitse historicus Ernst Nolte ‘s ‘The European Civil War 1917-1945’ toont aan dat er in Auswitz meer Duitsers zijn vermoord dan Joden.

  Als men daarnaast ook nog eens de moeite neemt, het goed gedocumenteerde boek
  “Jewish History, Jewish Religion; The weight of three thousand years”
  van de sinds enige tijd overleden Joodse holocaust-overlevende, professor Israel Shahak lezen, wordt een en ander meer duidelijk.

  The Rockefeller Foundation helped found the German eugenics program and even funded the program that Josef Mengele worked in before he went to Auschwitz. –
  Verschuer had a long-time assistant. His name was Josef Mengele. On May 30, 1943, Mengele arrived at Auschwitz. Verschuer notified the German Research Society,
  “My assistant, Dr. Josef Mengele (M.D., Ph.D.) joined me in this branch of research –
  See more at: http://historynewsnetwork.org/article/1796#sthash.15MHGUGp.dpuf

  the worldwide Eugenics Federation in 1932.
  Now that’s real well articulated in that book published by St. Martin’s by Aarons and Loftus called “The Secret War Against the Jew”s.

  That’s what’s going on today. The Nazis planned for it, they even had a term for it – “neue Ordnung,” which means New Order, New World Order.
  This today, this New World Order, is the rise of the Fourth Reich.
  http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  Abraham Foxman’s Anti-Defamation League of B’nai B’rith to deliberately put down Jewish resistance to Hitler in America, while the Warburgs financed and protected Hitler. And please keep in mind as well, how the Sulzberger-owned New York Times covered up the massacre of ten million Ukrainians by starvation in 1932 via the services of their Pulitzer Prize-winning reporter, Walter Duranty, who collaborated with Communist Josef Stalin.
  Now we can finally see the purpose of the term “anti-Semitism:” it’s not created by Foxman’s ADL of B’nai B’rith to protect Jews from discrimination, but rather to protect Jewish organized crime in the form of Zionism.
  The American Jewish Committee and the B’nai B’rith (mother of the Anti-Defamation League) continued with this hard-line, no-attack-on-Hitler stance all through the 1930s, blunting the fight mounted by many Jews and other anti-fascists. http://www.thepriceofliberty.org/04/06/16/lang.htm
  Ted Lang is a political analyst and a freelance writer; ‘The Hitler Project’

  zomaar enkele uit de vele relevante bronnen die iedere historicus uiteraard moet kennen. Dat houden die wetenschappers vakkundig verborgen voor onze scholieren, het publiek in het algemeen.
  Trek zelf uw conclusies

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...