Natuur en Milieu

Auteur wordt na schokkend artikel over windmolens tot 2 keer toe van LinkedIn gegooid

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Wist u dat er bij de fabricage en bouw van een windturbine meer CO2 vrijkomt dan er gedurende zijn totale levensduur wordt bespaard? En dat er in datzelfde tijdsbestek voor het fabriceren, opzetten en onderhoud meer energie wordt verbruikt dan het oplevert? Vindt u dat niet eigenaardig? Dat schrijft Luk Adang in een artikel op de website van auteur Steven Arrazola de Oñate.

“Je vraagt je dan af: ‘Wat is de winst, en het rendement?’ Dan hebben we het nog niet gehad over het gigantische prijskaartje, de uitputting van natuurlijke bronnen, de milieueffecten, de gevaren voor onze gezondheid, de gigantische afvalberg om de 20 à 30 jaar en noem maar op,” vervolgt Adang.

Waarom is men zo bang voor de waarheid?

In het artikel gaat hij in op de productie en montage van windturbines, waar gigantisch veel materialen voor nodig zijn. “Er gaat énorm veel materiaal in. Én energie!”

Arrazola de Oñate deelde het artikel op LinkedIn, waarna zijn account voor de tweede keer in een jaar werd verwijderd. “Wie betaalt LinkedIn voor het actief censureren van personen die kritiek geven op het mainstream narratief? Waarom is men zo bang voor de waarheid?” vraagt hij.

Het einde van de democratie

Hij schrijft dat de censuur van LinkedIn niet thuishoort in een liberale democratie. Zijn account werd weer hersteld. Hij gaat er geen kritische artikelen meer posten, ‘want anders volgt er een nieuwe ban’.

Vervolgens werd het account opnieuw verwijderd. “Censuur is het einde van de democratie. Misschien toch ook maar juridische stappen ondernemen?”

4.9 280 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
4 maanden geleden

Dat dus

Greet Resist
Greet Resist
4 maanden geleden

het gaat niet om het milieu, het is ordinaire landjepik

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Er zijn vreemde krachten bezig bij LinkindIn die aan de touwtjes trekken, en dat zijn zeker niet de mensen die de waarheid posten. Ooit zullen we de criminelen ontmaskeren.

Christien
Christien
4 maanden geleden

Schokkend.
En toch ben ik nietverbaasd over zoveel dommigheid.
Alles wat zogenaamd groen is heeft een zwarte keerzijde.

Wie bedenkt dit toch?

Back to top button
153
0
We lezen graag je reactie!x