CoronaMens en Dier

Thierry Baudet geeft boek over gevaren van coronavaccins aan koning Willem-Alexander

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Vorige week was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Ze ontvingen enkele honderden gasten uit de politiek en het openbaar bestuur. Het was voor het eerst sinds corona dat de traditionele nieuwjaarsreceptie plaatsvond.

Ook FVD-voorman Thierry Baudet was uitgenodigd. Het is een beetje een kartelfeestje, maar ik ga er toch naartoe, zei hij. Koningin Maxima kreeg van hem een themanummer van het tijdschrift Epoque over de gevaren van CBDC oftewel central bank digital currency, iets waar zij zich voor inspant.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat moeten we niet hebben

Deze CBDC is heel gevaarlijk want daardoor hebben we helemaal geen privacy meer, kunnen ze al onze betalingen registreren en ook blokkeren, dus dat moeten we niet hebben, aldus Baudet. “Hopelijk brengt dit haar op andere gedachten.”

De FVD-leider nam voor koning Willem-Alexander het boek ‘De Gevaarlijkste Dr. op Aarde’ van Robert F. Kennedy jr. mee. Het boek gaat over de gevaren van de vaccinaties, Big Pharma, Anthony Fauci, de hele corruptie van de coronasituatie.

Enorme gevaren

“Ik hoop dat hij het zal lezen en dat hij zich dan bewuster wordt van de enorme gevaren van die vaccinaties en alles wat daar omheen hangt,” zei Baudet.

Na afloop van de nieuwjaarsreceptie zei hij: “Overal hoor je klimaatverandering, daar moeten we onze hele economie op richten; slavernijexcuses, dat is superbelangrijk; en natuurlijk steun aan Oekraïne en de oorlog tegen Rusland, Rusland mag nooit winnen, ook al kost het ons onze hele economie. Dat is de mindset van deze mensen, de bestuurlijk-ambtelijke top van Nederland.”

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

Weg met de FAKE koning…Hij WEET hoe gevaarlijk de vaccine is !! Hij is een van ze achter dit “enge AGENDA”.. Rutte volgt zijn orders, zo wordt Nederland geregeert..

Hugo
Hugo
14 dagen geleden

Eigenlijk een heel zielige club oorloghitsers bij elkaar.. in plaats om over vrede op aarde te praten gaan deze figuren praten over wapens en zware wapens leveren aan de nazi,s in Oekraïne. En dat zijn dan onze regering Rutte/Kaag/Hoekstra/CU en het kartel volksvertegenwoordigers. Schaamteloze wezens.

Psa
Psa
14 dagen geleden

Past mooi bij W.A. heeft zelf de spuit ook niet genomen.

Vlinder
Vlinder
14 dagen geleden

Ik heb mijn hele leven mijn stem ongeldig gemaakt maar ga nu voor het eerst in mijn leven mijn stem geldig maken voor Fv D! Eerst het geweldige praatje van Gideon over satanisch misbruik en nu Thierry de boeken uitdelen ! Geweldig dit verdient mijn stem en vertrouwen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

126
0
We lezen graag je reactie!x