Mens en Dier

Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorig jaar ontstond er ophef over een zogenoemd pedo-handboek dat op het darkweb, een verborgen deel van het internet, circuleert. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie had ‘juristen’ ernaar laten kijken, maar die zagen er geen strafbaar materiaal in. Volgens Grapperhaus ging het handboek ‘niet over de grens van de wet’.

Van buitenaf moest er een wetsvoorstel afgedwongen worden om het pedo-handboek te verbieden, maar minister Grapperhaus schreef aan de Tweede Kamer dat het niet in de ban kon worden gedaan. Toch stemde een meerderheid in de Kamer voor een verbod op het handboek. Dat kwam er vervolgens ook.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Al die moeite om één boek te verbieden. En niet zomaar een boek: het pedo-handboek. Diezelfde overheid kan wel een boek verbieden – digitaal weghalen op Bol.com – waarin ouders, artsen en wetenschappers aan het woord komen over de andere kant van vaccinaties,” zegt Lange Frans.

De grote afleiding

“Hoe kan het zijn dat Ferd Grapperhaus ook geen enkel onderzoek instelt naar aanleiding van de schrikbarende reportage van Argos over ritueel misbruik in Nederland?” vraagt hij. “Dat is natuurlijk de grote afleiding geweest, met het oog op de foto’s van zijn bruiloft. Iedereen keek naar de foto’s, en iedereen miste het echte verhaal.”

Argos ontving 140 verklaringen over georganiseerd misbruik met rituele kenmerken. “De moeite niet waard om verder te onderzoeken, volgens Ferd.”

Lange Frans heeft minister Grapperhaus uitgenodigd in zijn podcast. Zal hij op de uitnodiging ingaan?

[Lange Frans]

5 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit please!
Nexit please!
3 jaren geleden

Den Haag, Brussel; Politiek, met het fundament van een kaartenhuis…!

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Echt goed dat die Lange zijn nek uitsteekt.

WWG1WGA ?

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Er is een kans dat Grapperwaus’s ministerschap geofferd moet worden wegens verdacht te zijn van pedofiele praktijken. Als er kans op publiciteit daar omtrent is, moet hij snel weg. Anders waren zijn huwelijksfoto’s nooit zo naar buiten gebracht door de totaal corrupte hielenlikkers van de media. Nu kunnen ze hem elk gewenst moment legaal dumpen voor damage control.

Rapture Ready
Rapture Ready
3 jaren geleden

Na de Bolderkar Affaire (en andere) heeft de regering een juridisch ‘onderzoek’ gelast naar zgn “hervonden belevingen” van slachtoffers van satanische rituelen en onderhavig kindermisbruik.
De uitslag is, dat iedere toekomstige melding wordt behandeld als psychiatrische niet realistische hervonden belevingen, die een door een trauma een ‘eigen leven’ zijn gaan leiden. Met andere woorden, onderhavige verklaringen worden geschaard op een op hol geslagen fantasie en worden sinds dien volgens protocol doorverwezen naar de psychiater.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x