Homepagina » Mens en Dier » Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt
grapperhaus
Foto: YouTube/Lange Frans

Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt

Vorig jaar ontstond er ophef over een zogenoemd pedo-handboek dat op het darkweb, een verborgen deel van het internet, circuleert. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie had ‘juristen’ ernaar laten kijken, maar die zagen er geen strafbaar materiaal in. Volgens Grapperhaus ging het handboek ‘niet over de grens van de wet’.

Van buitenaf moest er een wetsvoorstel afgedwongen worden om het pedo-handboek te verbieden, maar minister Grapperhaus schreef aan de Tweede Kamer dat het niet in de ban kon worden gedaan. Toch stemde een meerderheid in de Kamer voor een verbod op het handboek. Dat kwam er vervolgens ook.

“Al die moeite om één boek te verbieden. En niet zomaar een boek: het pedo-handboek. Diezelfde overheid kan wel een boek verbieden – digitaal weghalen op Bol.com – waarin ouders, artsen en wetenschappers aan het woord komen over de andere kant van vaccinaties,” zegt Lange Frans.

De grote afleiding

“Hoe kan het zijn dat Ferd Grapperhaus ook geen enkel onderzoek instelt naar aanleiding van de schrikbarende reportage van Argos over ritueel misbruik in Nederland?” vraagt hij. “Dat is natuurlijk de grote afleiding geweest, met het oog op de foto’s van zijn bruiloft. Iedereen keek naar de foto’s, en iedereen miste het echte verhaal.”

Argos ontving 140 verklaringen over georganiseerd misbruik met rituele kenmerken. “De moeite niet waard om verder te onderzoeken, volgens Ferd.”

Lange Frans heeft minister Grapperhaus uitgenodigd in zijn podcast. Zal hij op de uitnodiging ingaan?

[Lange Frans]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nexit please! schreef:

  Den Haag, Brussel; Politiek, met het fundament van een kaartenhuis…!

  0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Echt goed dat die Lange zijn nek uitsteekt.

  WWG1WGA 💪

  0 likes
 • Exegese schreef:

  Er is een kans dat Grapperwaus’s ministerschap geofferd moet worden wegens verdacht te zijn van pedofiele praktijken. Als er kans op publiciteit daar omtrent is, moet hij snel weg. Anders waren zijn huwelijksfoto’s nooit zo naar buiten gebracht door de totaal corrupte hielenlikkers van de media. Nu kunnen ze hem elk gewenst moment legaal dumpen voor damage control.

  0 likes
 • Rapture Ready schreef:

  Na de Bolderkar Affaire (en andere) heeft de regering een juridisch ‘onderzoek’ gelast naar zgn “hervonden belevingen” van slachtoffers van satanische rituelen en onderhavig kindermisbruik.
  De uitslag is, dat iedere toekomstige melding wordt behandeld als psychiatrische niet realistische hervonden belevingen, die een door een trauma een ‘eigen leven’ zijn gaan leiden. Met andere woorden, onderhavige verklaringen worden geschaard op een op hol geslagen fantasie en worden sinds dien volgens protocol doorverwezen naar de psychiater.

  0 likes
  • Rob schreef:

   De psychiatrie staat zelf ook al decennia bekend als de ‘industrie des doods’. Toen ik vroeger nog jong was werd er al gezegd ‘als je niet gek bent dan wordt je daar wel gek’. In die tijd had de psychiatrie dan in mijn geboorte omgeving ook zo’n slechte naam dat ze de naam hebben veranderd. Letterlijk om van de slechte naam af te komen om vervolgens onder een andere naam gewoon door te gaan. Maar die industrie is door de tijd heen alleen maar nog erger geworden dan ze vroeger al waren. Daar maken ze mensen die al beschadigd zijn helemaal kapot. Labels overal opplakken en vervolgens vol pompen met farmaceutisch gif om een kasplantje van slachtoffers te maken. En zo worden de daders beschermd.

   0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-combating-human-trafficking-online-child-exploitation-united-states/
  President Trump is het hele pedofliele netwerk aan het uitroeien. Hij heeft massa kinderen gered, grote namen zijn opgepakt. En hij gaat ze ALLEMAAL opakken !!

  https://www.youtube.com/watch?v=kkUUVc4dp8w
  Turkse TV laat zien wat ze doen met kinderen

  0 likes
 • jenne schreef:

  Neem nu van mij één ding aan, getrouwd vader, vrijwaard niemand voor pedofili, heb ze gekend, ze zitten overal met hun defecte genen, op zich ,, maar ze vomen gangs, klieken, minderheids groepen, met onderling contact, een veselijk kwaad onder de mensen !

  0 likes
 • Audrey schreef:

  Zelfs kinderrechters zijn pedofielen. Die beslissen dan wat er met het kind gaat gebeuren. Ze moeten ze allemaal aan een boom ophangen en lekker laten bungelen. Want er moet is wat aan gedaan worden.

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het politiekekartel bestaat voor een groot deel uit pedo’s. Is vanaf het begin altijd zo geweest.
  Den Haag zal nooit de strijd aanbinden met pedo’s.
  En de vraag wat moeten of kunnen wij als volk doen tegen die pedo-organisaties?
  Zolang het OM het pedo bolwerk wordt genoemd is er veel onmacht en frustratie.

  0 likes
 • Kramer schreef:

  Wat een raar hoofd heeft die grappenmaker toch, we hebben wat humor nodig met wat realiteit erin verwerkt

  Coneheads – Trailer
  https://www.youtube.com/watch?v=_Q8CpaejCk8

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  baybasin

  Advocaat Adèle van der Plas over Baybasin: ‘Dit is zo’n complot dat je het zelf niet geloven kunt’

  De Turkse Koerd Hüseyin Baybasin werd in ...

  >