Homepagina » Mens en Dier » Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt
grapperhaus
Foto: YouTube/Lange Frans

Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt

Vorig jaar ontstond er ophef over een zogenoemd pedo-handboek dat op het darkweb, een verborgen deel van het internet, circuleert. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie had ‘juristen’ ernaar laten kijken, maar die zagen er geen strafbaar materiaal in. Volgens Grapperhaus ging het handboek ‘niet over de grens van de wet’.

Van buitenaf moest er een wetsvoorstel afgedwongen worden om het pedo-handboek te verbieden, maar minister Grapperhaus schreef aan de Tweede Kamer dat het niet in de ban kon worden gedaan. Toch stemde een meerderheid in de Kamer voor een verbod op het handboek. Dat kwam er vervolgens ook.

“Al die moeite om één boek te verbieden. En niet zomaar een boek: het pedo-handboek. Diezelfde overheid kan wel een boek verbieden – digitaal weghalen op Bol.com – waarin ouders, artsen en wetenschappers aan het woord komen over de andere kant van vaccinaties,” zegt Lange Frans.

De grote afleiding

“Hoe kan het zijn dat Ferd Grapperhaus ook geen enkel onderzoek instelt naar aanleiding van de schrikbarende reportage van Argos over ritueel misbruik in Nederland?” vraagt hij. “Dat is natuurlijk de grote afleiding geweest, met het oog op de foto’s van zijn bruiloft. Iedereen keek naar de foto’s, en iedereen miste het echte verhaal.”

Argos ontving 140 verklaringen over georganiseerd misbruik met rituele kenmerken. “De moeite niet waard om verder te onderzoeken, volgens Ferd.”

Lange Frans heeft minister Grapperhaus uitgenodigd in zijn podcast. Zal hij op de uitnodiging ingaan?

[Lange Frans]
5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit please!
Nexit please!
5 maanden geleden

Den Haag, Brussel; Politiek, met het fundament van een kaartenhuis…!

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Nexit please!
5 maanden geleden

25 oktober een protest in Brussel 💪

Stay Positive
Stay Positive
5 maanden geleden

Echt goed dat die Lange zijn nek uitsteekt.

WWG1WGA 💪

Exegese
Exegese
5 maanden geleden

Er is een kans dat Grapperwaus’s ministerschap geofferd moet worden wegens verdacht te zijn van pedofiele praktijken. Als er kans op publiciteit daar omtrent is, moet hij snel weg. Anders waren zijn huwelijksfoto’s nooit zo naar buiten gebracht door de totaal corrupte hielenlikkers van de media. Nu kunnen ze hem elk gewenst moment legaal dumpen voor damage control.

jenne
jenne
Reactie op  Exegese
5 maanden geleden

Juist gezien, deze sluwe viespeuken, staan voor niets, helaas onze politiek zit er vol mee, als vliegen op de stront !

Rapture Ready
Rapture Ready
5 maanden geleden

Na de Bolderkar Affaire (en andere) heeft de regering een juridisch ‘onderzoek’ gelast naar zgn “hervonden belevingen” van slachtoffers van satanische rituelen en onderhavig kindermisbruik.
De uitslag is, dat iedere toekomstige melding wordt behandeld als psychiatrische niet realistische hervonden belevingen, die een door een trauma een ‘eigen leven’ zijn gaan leiden. Met andere woorden, onderhavige verklaringen worden geschaard op een op hol geslagen fantasie en worden sinds dien volgens protocol doorverwezen naar de psychiater.

Rob
Rob
Reactie op  Rapture Ready
5 maanden geleden

De psychiatrie staat zelf ook al decennia bekend als de ‘industrie des doods’. Toen ik vroeger nog jong was werd er al gezegd ‘als je niet gek bent dan wordt je daar wel gek’. In die tijd had de psychiatrie dan in mijn geboorte omgeving ook zo’n slechte naam dat ze de naam hebben veranderd. Letterlijk om van de slechte naam af te komen om vervolgens onder een andere naam gewoon door te gaan. Maar die industrie is door de tijd heen alleen maar nog erger geworden dan ze vroeger al waren. Daar maken ze mensen die al beschadigd zijn helemaal kapot. Labels overal opplakken en vervolgens vol pompen met farmaceutisch gif om een kasplantje van slachtoffers te maken. En zo worden de daders beschermd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-combating-human-trafficking-online-child-exploitation-united-states/
President Trump is het hele pedofliele netwerk aan het uitroeien. Hij heeft massa kinderen gered, grote namen zijn opgepakt. En hij gaat ze ALLEMAAL opakken !!

https://www.youtube.com/watch?v=kkUUVc4dp8w
Turkse TV laat zien wat ze doen met kinderen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

kom met namen. En niet met Epstein aankomen.

jenne
jenne
5 maanden geleden

Neem nu van mij één ding aan, getrouwd vader, vrijwaard niemand voor pedofili, heb ze gekend, ze zitten overal met hun defecte genen, op zich ,, maar ze vomen gangs, klieken, minderheids groepen, met onderling contact, een veselijk kwaad onder de mensen !

Audrey
Audrey
5 maanden geleden

Zelfs kinderrechters zijn pedofielen. Die beslissen dan wat er met het kind gaat gebeuren. Ze moeten ze allemaal aan een boom ophangen en lekker laten bungelen. Want er moet is wat aan gedaan worden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 maanden geleden

Het politiekekartel bestaat voor een groot deel uit pedo’s. Is vanaf het begin altijd zo geweest.
Den Haag zal nooit de strijd aanbinden met pedo’s.
En de vraag wat moeten of kunnen wij als volk doen tegen die pedo-organisaties?
Zolang het OM het pedo bolwerk wordt genoemd is er veel onmacht en frustratie.

Kramer
Kramer
5 maanden geleden

Wat een raar hoofd heeft die grappenmaker toch, we hebben wat humor nodig met wat realiteit erin verwerkt

Coneheads – Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=_Q8CpaejCk8

A. C. van Bloemendaal
A. C. van Bloemendaal
3 maanden geleden

Beste Frans, Ik geloof dat niets onmogelijk is, zelfs als de machthebbers verantwoordelijk zijn voor dergelijke daden. Op LinkedIn heb ik meer kracht. Ik stel voor om onze krachten te bundelen om pedofilie en mensenhandel te bestrijden.

x

Check Also

vvd

Oud-VVD-fractievoorzitter tegen Grapperhaus en Halsema: ‘Stop met intimideren’

In Amsterdam kwamen vanmiddag veel mensen bijeen ...

grapperhaus

Grapperhaus bevestigt: avondklok-wet kan ook worden ingezet om Nederlanders overdag op te sluiten

Ook de Eerste Kamer heeft ingestemd met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x