Buitenland

Waarom je je gezondheid niet aan Pfizer moet toevertrouwen

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pfizer, het bedrijf waar we onze gezondheid aan zouden moeten toevertrouwen, werd schuldig bevonden aan de grootste zorgfraude uit de Amerikaanse geschiedenis. In 2009 moest het farmaciebedrijf een boete van 2,3 miljard dollar betalen voor het illegaal promoten van medicijnen.

Pfizer had een medicijn ongeoorloofd aan de man gebracht. Het bedrijf had het bij patiënten en artsen aangeprezen voor ziektes waarvoor het niet bedoeld was. Dat gebeurde nadat de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA had geweigerd het middel goed te keuren omdat het niet veilig zou zijn.

Achterhouden van informatie

Daarnaast werd Pfizer schuldig bevonden aan het omkopen van artsen om bepaalde medicijnen voor te schrijven aan patiënten.

In 2004 werd de farmaceut schuldig bevonden aan het achterhouden van informatie over bijwerkingen van medicijnen. Zo manipuleerde Pfizer onderzoeksresultaten om artsen te overtuigen van de effectiviteit van de middelen en werden negatieve effecten weggemoffeld.

Je kunt ons vertrouwen

Zoiets zouden ze nooit meer doen. Toch? Er is natuurlijk geen enkel bewijs dat de coronavaccins schade toebrengen aan mensen. Het aantal hartaanvallen onder kinderen piekt ook niet. Het aantal gevallen van voorheen zeldzame neurologische aandoeningen, het Guillain-Barré-syndroom en verlamming, gaat niet door het dak. En gezonde mensen vallen niet bij bosjes dood neer.

Alles is volstrekt normaal. Zeggen de autoriteiten. Deze vaccins zijn zo veilig dat ze in steeds meer landen worden verplicht en mensen het recht wordt ontnomen om ze te weigeren. Dus ga lekker in de rij staan om je injectie te halen. Je kunt ons vertrouwen. Wij zijn van de overheid.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
11 maanden geleden

Als het om geld gaat , (veel geld) vertrouw ik echt niemand. En dan praat je ook nog over je eigen gezondheid.

TAO Foundation
TAO Foundation
11 maanden geleden

Als voormalig artsen bezoeker weet ik dat de Pharma Mafia artsen flinke kado’s geven voor de verkoop van hun producten, waarvan de arts vaak geen benul heeft wat ze inhouden !

Tuw
Tuw
11 maanden geleden

Hier in Europa doen ze ook niets anders.

> Grote druk Brussel op EMA bij beoordelen coronavaccin <

https://www.europa-nu.nl/id/vlfobgbsgizt/nieuws/grote_druk_brussel_op_ema_bij_beoordelen.

Rick
Rick
11 maanden geleden

“I’m not upset that you lied to me, I’m upset that from now on I can’t believe you.”..Friedrich Nietzsche

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x