Binnenland

Nederlandse man krijgt bloedproppen na Pfizer-prik en overlijdt

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag ontving de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met sterf- en ziektegevallen na vaccinatie. De komende weken zullen vaccinologen aangeven of er mogelijk sprake is van een oorzakelijk verband tussen de gevallen en de vaccins. Als dat zo is, dan neemt de commissie dat mee in de klacht die zij bij het Internationaal Strafhof heeft neergelegd.

De 91-jarige vader van Arie Dirk Schreuders overleed korte tijd nadat hij de eerste prik van het Pfizer-vaccin had gekregen. “Mijn vader was van de ‘oude stempel’ en volgde het reguliere nieuws op de NOS en via de krant De Gelderlander. Hij nam trouw aan wat er wordt gezegd, ook door zijn arts, de dominee en de politici op tv. Hierdoor heeft hij besloten zijn eerste vaccinatie van Pfizer te nemen, die op 5 februari is toegediend,” verklaarde hij bij de BPOC2020.

Wilde niet hetzelfde meemaken

De ochtend na de vaccinatie belde zijn vader zijn zus met de mededeling dat hij geen kracht meer had. Hij leek uitdrogingsverschijnselen te hebben. De dagen daarna was hij vermoeid, voelde hij zich niet lekker, en had hij last van hoofdpijn, spierslapte en geen eetlust meer. De huisarts stelde vast dat hij ook hartritmestoornissen had.

Na enkele weken knapte de vader van Schreuders weer wat op. Hij raadde zijn vader af om de tweede prik te halen. “Hij wilde niet hetzelfde meemaken als na de eerste vaccinatie en heeft daarom het advies opgevolgd.”

Hersenbeschadiging

Op 16 april ging het opnieuw mis. Zijn vader was wederom sterk verzwakt en had geen energie. Hij bleek een longontsteking en een bloedprop in zijn been te hebben, die werd verwijderd. Uit een hersenscan bleek bovendien dat hij enkele dagen of weken daarvoor een bloedprop in zijn hersenen had gehad, die tot hersenbeschadiging had geleid.

Er kwam een tweede longontsteking bij, maar medicatie mocht niet meer baten. Op 14 mei is hij vredig ingeslapen. Schreuders benadrukte dat zijn vader nooit longontstekingen of bloedproppen heeft gehad.

Lees hier zijn hele verklaring of bekijk de video hieronder:

[BPOC]

4.3 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

ze zullen het nu toch wel weten dat je vergiftigd wordt.

Veroon
Veroon
1 jaar geleden

Is toch de bedoeling van die 1%

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Vreselijk maar hij is niet de enige de blindelings de overheid volgt.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Moord met voorbedachte rade op een 91-jarige, is ook moord.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x