Mens en Dier

Hugo de Jonge maakt zich niet populair: ‘Wat een haatcampagne, dit is zo fout’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid maakt zich niet populair. Zijn recente uitlatingen maken veel los bij mensen. Onlangs schreef hij op Instagram dat het vaccin ‘ons voor een groot deel uit de crisis heeft geholpen’.

“Toch zijn we nog niet op een punt waarop álles weer mogelijk is,” aldus de minister. “De echte viruswaarheid is deze: had iedereen zich laten prikken, dan had het overgrote deel van de honderden coronapatiënten in de ziekenhuizen er niet gelegen.”

“Nog een harde viruswaarheid: had iedereen zich laten vaccineren, dan hadden we nu alles weer kunnen doen. Zonder coronatoegangsbewijs. Zonder nachtsluiting. Zonder verhitte discussies ook,” schreef De Jonge.

Ik ben gewoon flabbergasted

“Maar feit is dat een te grote groep mensen nog niet is beschermd door ofwel het vaccin, ofwel doordat zij eerder corona hebben gehad,” beweerde de minister.

Twitteraar Madeline schrijft in een bericht dat massaal wordt geliket: “Ik lees dit nu voor het eerst. Ik ben gewoon flabbergasted. Haatzaaierij van de bovenste plank. Wat een haatcampagne. Dit is zo fout.”

Dit is zo misdadig!

Velen zijn het met haar eens. “Die man moet gewoon opgepakt worden voor opruiing,” reageert Erik. “Dit is zo misdadig! Wat een leugens en bewust verdeeldheid creëren,” schrijft Suzanne. Sander zegt: “Dit is een narcist. Dat is duidelijk.” En Monique voegt toe: “Wat een verschrikking is deze man, en dan druk ik mij zacht uit.”

Advocaat Bart Maes waarschuwde De Jonge nadat hij het bericht op Instagram had gezet: “Als je niet stopt met het verspreiden van nepinfo, dan vraag ik echt een verbod aan de rechter met dwangsom.”

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
8 maanden geleden

Op herhaling :
Was deze eikel maar nooit verwekt of geboren!
Bah, wat een onmens.

Loire
Loire
8 maanden geleden

Tja, Hugo liegt vanaf het begin af aan, vast een cursusje gevolgd bij Klaus hoe dat moet of bij beroepsleugenaar Mark in de leer geweest. Zo weinig kritische mensen (vooral in reacties op krantenartikelen, bijv over dat van Bennie Jolink). Ze gaan totaal voorbij aan de werkelijkheid (aantal doden, bijwerkingen van vaccins, lobby farmaceutische industrie of te wel tunnelvisie) en het niet zien van doel redeneren door het WEF, de belangenverstrengelingen, alles wat al zo vaak genoemd is.

ik ik
ik ik
8 maanden geleden

Hugo: “Willen wij meer of minder gevaccineerden?”

Ron
Ron
8 maanden geleden

Ga gewoon 2 jaar terug en politici hadden zo een onzin uitgekraamd. Hoelang zou je minister zijn. Of stel een moslim fundamentalist gebruikte zulke woorden? Hij zou opgepakt worden voor terrorisme niet?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

153
0
We lezen graag je reactie!x