Homepagina » Binnenland » Vaccinatiebewijs komt eraan: ‘De medische coup is gelukt’
vaccinatiebewijs
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

Vaccinatiebewijs komt eraan: ‘De medische coup is gelukt’

In maart kunnen alle Nederlanders die tegen het coronavirus zijn ingeënt met behulp van de DigiD een vaccinatiebewijs downloaden. De gegevens komen uit een database waarin wordt bijgehouden wie welk vaccin gekregen heeft.

De registratie is volgens het RIVM bij de eerste prik al belangrijk om onder meer de bijwerkingen en de vaccinatiegraad bij te kunnen houden. Het is de bedoeling dat in januari zo’n 225.000 zorgmedewerkers gevaccineerd zijn. Vervolgens kunnen ze in maart hun vaccinatiebewijs downloaden.

De meeste mensen vinden dit een enge ontwikkeling. Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland zegt dat zijn partij tegen elke inbreuk op jouw lichaam is. “Geen vaccinatieplicht en geen vaccinatie-ausweis. Waarom een ongeteste nano-injectie een vaccin noemen? Wanneer onderzoek naar belangenverstrengelingen?”

“De aluhoedjes, wappies en complotgekkies hadden weer gelijk. Wat de MSM niet zagen aankomen, hadden zij allang voorspeld,” reageert journalist Eric van de Beek.

Verkapte vaccinatieplicht

“Het is zover, overal zal gevraagd gaan worden om dit vaccinatiebewijs. De medische coup is gelukt. Voor een virus dat enkel een gevaar is voor een zeer specifieke groep, zal iedereen zich moeten ‘beschermen’,” zegt Leona.

Petra voegt hieraan toe: “Next one up, je mag pas gebruikmaken van bepaalde diensten als je zo’n bewijs hebt. Een verkapte vaccinatieplicht. Zo, mijn complottheorieën raken op. Iemand?”

4.6 98 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
10 maanden geleden

Hebben wij wappies niet meegewerkt aan dit? Slapende honden wakker gemaakt door te roepen dat ze dit waarschijnlijk van plan zijn?

Bas
Bas
10 maanden geleden

De rest van de bevolking (mensen onder de 60 zonder klachten) wordt naar verwachting vanaf Juli/augustus gevaccineerd. Kunnen zij (voor zover reizen enigszins toelaatbaar is) vanaf maart tot aan de dag van inenting niet meer per bus/tram of trein reizen? En moeten de jongeren die in de zomer willen gaan feesten en beesten in Spanje/ Griekenland wellicht ook nog even wachten? Dat zullen zij wellicht als een marteling ervaren en aldus eerder geneigd zijn her vaccin te nemen??

Dirk
Dirk
10 maanden geleden

Het heeft in de week gelegen en nu wordt het werkelijkheid. Eerst even anderhalve meter, slavenkap, vrijheidsbeperkingen en sinds gisteren een selectieve lockdown. De massa is gedrild en nu de rest van de agenda die al een tijdje binnenskamers bekend was en is. Maar leg me eens uit als je zonder vaccinazi een gevaar zou zijn voor degene die wel zo’n vaccinazi hebben genomen hoe dit zit. Hoe doorzichtig die beleid.

Christina
Christina
10 maanden geleden

Zo kan het niet meer verder…. Mensen wordt wakker!!

x

Check Also

gommers

Artsen zeer kritisch op IC-baas Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’

IC-baas Diederik Gommers beweerde woensdag in Op1 ...

radio

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

142
0
We lezen graag je reactie!x