Binnenland

Vaccinatiebewijs komt eraan: ‘De medische coup is gelukt’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In maart kunnen alle Nederlanders die tegen het coronavirus zijn ingeënt met behulp van de DigiD een vaccinatiebewijs downloaden. De gegevens komen uit een database waarin wordt bijgehouden wie welk vaccin gekregen heeft.

De registratie is volgens het RIVM bij de eerste prik al belangrijk om onder meer de bijwerkingen en de vaccinatiegraad bij te kunnen houden. Het is de bedoeling dat in januari zo’n 225.000 zorgmedewerkers gevaccineerd zijn. Vervolgens kunnen ze in maart hun vaccinatiebewijs downloaden.

De meeste mensen vinden dit een enge ontwikkeling. Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland zegt dat zijn partij tegen elke inbreuk op jouw lichaam is. “Geen vaccinatieplicht en geen vaccinatie-ausweis. Waarom een ongeteste nano-injectie een vaccin noemen? Wanneer onderzoek naar belangenverstrengelingen?”

“De aluhoedjes, wappies en complotgekkies hadden weer gelijk. Wat de MSM niet zagen aankomen, hadden zij allang voorspeld,” reageert journalist Eric van de Beek.

Verkapte vaccinatieplicht

“Het is zover, overal zal gevraagd gaan worden om dit vaccinatiebewijs. De medische coup is gelukt. Voor een virus dat enkel een gevaar is voor een zeer specifieke groep, zal iedereen zich moeten ‘beschermen’,” zegt Leona.

Petra voegt hieraan toe: “Next one up, je mag pas gebruikmaken van bepaalde diensten als je zo’n bewijs hebt. Een verkapte vaccinatieplicht. Zo, mijn complottheorieën raken op. Iemand?”

4.6 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Hebben wij wappies niet meegewerkt aan dit? Slapende honden wakker gemaakt door te roepen dat ze dit waarschijnlijk van plan zijn?

Bas
Bas
1 jaar geleden

De rest van de bevolking (mensen onder de 60 zonder klachten) wordt naar verwachting vanaf Juli/augustus gevaccineerd. Kunnen zij (voor zover reizen enigszins toelaatbaar is) vanaf maart tot aan de dag van inenting niet meer per bus/tram of trein reizen? En moeten de jongeren die in de zomer willen gaan feesten en beesten in Spanje/ Griekenland wellicht ook nog even wachten? Dat zullen zij wellicht als een marteling ervaren en aldus eerder geneigd zijn her vaccin te nemen??

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Het heeft in de week gelegen en nu wordt het werkelijkheid. Eerst even anderhalve meter, slavenkap, vrijheidsbeperkingen en sinds gisteren een selectieve lockdown. De massa is gedrild en nu de rest van de agenda die al een tijdje binnenskamers bekend was en is. Maar leg me eens uit als je zonder vaccinazi een gevaar zou zijn voor degene die wel zo’n vaccinazi hebben genomen hoe dit zit. Hoe doorzichtig die beleid.

Christina
Christina
1 jaar geleden

Zo kan het niet meer verder…. Mensen wordt wakker!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

142
0
We lezen graag je reactie!x