Homepagina » Binnenland » Vaccinatiebewijs komt eraan: ‘De medische coup is gelukt’
vaccinatiebewijs
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

Vaccinatiebewijs komt eraan: ‘De medische coup is gelukt’

In maart kunnen alle Nederlanders die tegen het coronavirus zijn ingeënt met behulp van de DigiD een vaccinatiebewijs downloaden. De gegevens komen uit een database waarin wordt bijgehouden wie welk vaccin gekregen heeft.

De registratie is volgens het RIVM bij de eerste prik al belangrijk om onder meer de bijwerkingen en de vaccinatiegraad bij te kunnen houden. Het is de bedoeling dat in januari zo’n 225.000 zorgmedewerkers gevaccineerd zijn. Vervolgens kunnen ze in maart hun vaccinatiebewijs downloaden.

De meeste mensen vinden dit een enge ontwikkeling. Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland zegt dat zijn partij tegen elke inbreuk op jouw lichaam is. “Geen vaccinatieplicht en geen vaccinatie-ausweis. Waarom een ongeteste nano-injectie een vaccin noemen? Wanneer onderzoek naar belangenverstrengelingen?”

“De aluhoedjes, wappies en complotgekkies hadden weer gelijk. Wat de MSM niet zagen aankomen, hadden zij allang voorspeld,” reageert journalist Eric van de Beek.

Verkapte vaccinatieplicht

“Het is zover, overal zal gevraagd gaan worden om dit vaccinatiebewijs. De medische coup is gelukt. Voor een virus dat enkel een gevaar is voor een zeer specifieke groep, zal iedereen zich moeten ‘beschermen’,” zegt Leona.

Petra voegt hieraan toe: “Next one up, je mag pas gebruikmaken van bepaalde diensten als je zo’n bewijs hebt. Een verkapte vaccinatieplicht. Zo, mijn complottheorieën raken op. Iemand?”

4.6 98 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
4 maanden geleden

Hebben wij wappies niet meegewerkt aan dit? Slapende honden wakker gemaakt door te roepen dat ze dit waarschijnlijk van plan zijn?

exegese
exegese
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Hahaha, en jij denkt echt dat ze ons nodig hebben om dit te bedenken ?? De grootste fout die je maken kunt is je vijand onderschatten. Lees de protocollen van de “wijzen” van Zion en je plaatst nooit meer zo’n onzinnige opmerking !

Kees
Kees
Reactie op  exegese
4 maanden geleden

Moeder de gans heeft ook tekst geschreven, geloof jij die ook?

Bert
Bert
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Ja leuk, ga de wappies de schuld van alle ellende geven.
Zo iets als, had je maar je bek moet houden dan was dit allemaal nooit gebeurt.
Jij maakt ‘m helemaal mooi.

zoveelste wappie
zoveelste wappie
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Onzin dit was het plan

Deel alsjeblieft
Deel alsjeblieft
Reactie op  zoveelste wappie
4 maanden geleden

Ziekenhuis heeft gister avond 144 vaccins gegeven waarvan 2 van hun eigen dokters ernstige bijwerkingen kregen:

The first worker, a middle-aged woman who had no history of allergies, had an anaphylactic reaction that began 10 minutes after receiving the vaccine at Bartlett Regional Hospital in Juneau on Tuesday, a hospital official said. She experienced a rash over her face and torso, shortness of breath and an elevated heart rate.

https://www.nytimes.com/2020/12/16/health/covid-pfizer-vaccine-allergic-reaction.html

hent
hent
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

wat een verstand…zucht

Simon
Simon
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Nee natuurlijk niet, was al lang gepland. Nieuwe apartheid geboren: gevaccineerden (slaven) en niet gevaccineerden (tegendraadse burgers die onderdrukt moeten worden).

Kate
Kate
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Het staat geschreven en wie de Bijbel kennen hebben al voorspellingen uit met name Openbaring zien uitkomen. De Jonge had dit gezegd, want hij toont graag zijn macht en het is hem gelukt. Maar er is Eén die almachtig is en wee De Jonge als hij zonder het vaccin tegen zonde voor de Almachtige zal staan om zijn woorden en daden te verantwoorden.

Martin
Martin
Reactie op  Kate
4 maanden geleden

De Jonge zou beter z’n grote mond kunnen houden want ooit moet hij zich verantwoorden voor z’n Schepper. En we weten wat het lot is van hen die God verloochenen.

Ikke
Ikke
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Niet alleen voor zijn schepper. De meest vreselijke dag van zijn leven gaat nog komen, in dit leven nog.

Frank
Frank
Reactie op  Ikke
4 maanden geleden

En op die dag gaat bij mij de vlag uit. Mocht ik in de strijd, want die gaat er komen, omkomen, heb ik dat voor onze kinderen gedaan.

Dubito
Dubito
Reactie op  Ikke
4 maanden geleden

Bij het Coronatribunaal in Neurenberg.

jeanine
jeanine
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

er bestaat geen wrekende GOD enkel een liefhebbende BRON waarmee ALLES verbonden is. Mensen zoals de jonge en rutte zullen de kans krijgen om hun opgebouwde karma in te lossen, op een liefdevolle wijze. Er gaat geen ziel verloren, heeft jezus ook gezegd.

charles
charles
Reactie op  jeanine
4 maanden geleden

de hel bestaat Wel

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

en dat ooit staat voor de deur , oke duurt nog een aantal jaar maar begin is er…wordt een vreselijke tijd

Realistic
Realistic
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Van wie heb je die wijsheid? Van de idioten die het woord vsn God gebruiken? In dat zelfde boek waar je zo vol van bent staat dat God vsn iedereen houd.

En God heeft geen gebruiksaanwijzing.
En als je lang genoeg wacht krijgt iedereen gelijk.

De Mondkapper
De Mondkapper
Reactie op  Kate
4 maanden geleden

Zo is het. De lieden die hier op aarde heer en meester denken te zijn krijgen de rekening gepresenteerd. Maakt u zich niet ongerust. Het is de kosmische wet van “zo je doet, zo je ontmoet” “Wat je zaait zal je oogsten”. Ik hoop dat die enge en uitgesproken zwak begaafde De Jonge dit op tijd inziet en begrijpt dat het leven op aarde een leerschool is waar je bij je overlijden naar zal worden geoordeeld. Dat hij niet de pijn en angst zal voelen van wat hij ondernemers en anderen heeft aangedaan. Want dat is de hel. Het geconfronteerd worden met wat je in je leven anderen hebt aangedaan. Ik hoop echt dat hij zichzelf corrigeert want ook De Jonge wens ik het beste.

Marie1
Marie1
Reactie op  De Mondkapper
4 maanden geleden

Hopelijk wordt het een groot fiasco, die Corona-app is dat toch eigenlijk ook… Ik blijf iig hopen dat zo´n bewijs er Of niet komt Of dat er in de praktijk nauwelijks om zal worden gevraagd.

The don killuminati
The don killuminati
Reactie op  Marie1
4 maanden geleden

Wees maar gerust bang. Ik sprak net met een medewerker van een school die al wist te vertellen dat er een moment komt waarop je zonder vaccin niet meer in hun gebouwen mag. Ik als inspecteur kan dus never onder die klote spuit uit of het kost me mijn eigen bedrijf. En op deze manier wordt iedereen uiteindelijk met zijn rug tegen de muur gezet. De één wat sneller dan de ander, maar vroeg of laat zal ook de supermarkt dit invoeren.

hans
hans
Reactie op  Kate
4 maanden geleden

iedereen heeft een mening over de bijbel en Gods liefde maar Kate heeft het goed gezien en gelezen

Ana
Ana
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Het lag allemaal allang vast en is en wordt gefaseerd ingevoerd, maar dan nog zijn en blijven er slapende schaapjes en schaapjes die enthousiast zijn dat de regering een oplossing biedt. Dat die oplossing uit eigen zak betaalt wordt en dat diezelfde regering hen eerst bang gemaakt heeft voor niets willen ze zich maar niet realiseren.

jtprf
jtprf
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Denk ik niet, daar heeft men ons “complot
denkers” niet voor nodig. Echter wij vermoeden
hun strategie, die zich openbaart. Script is
al lang tevoren geschreven.

Bas
Bas
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Kennelijk is dit al ruim van tevoren bedacht

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Nee hoor, dat is een belangrijk onderdeel van het door te voeren plan. Daarvoor heeft Bill Gates een Digital ID ontwikkeld dat Gates-ID 2020 heet, dat weer onderdeel is van het Global Vaccine Action Plan, 2010-2020, die beide weer onderdeel zijn van Gates – Decade of Vaccines.

Deze vaccinatie protocollen zijn speciaal ontwikkeld om het vaccinatieprogramma kracht bij te zetten en te monitoren, nadat de “verplichte” inenting is ingegaan.

Het komt er dus op neer dat de systemen om de toegepaste vaccinaties op mensen te registreren en te monitoren al lang klaar waren, ver voordat de epidemie was opgedoken.

Ook het overdrijven van het aantal Coronadoden en dode mensen te kwalificeren met Corona als doodsoorzaak, is een onderdeel van het door te voeren programma.

Ook het verbieden van menselijk contact (1,5 meter regel) heeft als doel om het menselijk immuunsysteem te verzwakken.

Ook het verbieden (aanvallen en afkeuren) van alle andere potentiele behandelingen in de strijd tegen Corona behoort tot het plan.

Ook het verkondigen, dat alleen vaccinaties het virus kan stoppen, is onderdeel van het plan.

In de volgende fase zullen boetes verhoogd worden en misschien zelfs door gevangenisstraffen vervangen worden.

Er staat ons nog heel wat te wachten.

Ikke
Ikke
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Als je een “echte wappie” was, had je deze vraag niet gesteld en had je geweten dat deze “wappies” niet zomaar iets uit hun duim zuigen en dat de hond al lang wakker was.

Rob
Rob
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Dat het allemaal allang gepland was wordt ook in films weergegeven. In een groter plaatje MOETEN ze ons op de hoogte brengen wat ze van plan zijn. Door de jaren heen zijn er velen geweest die al aangaven dat dat via films gebeurt. Daar worden de Hollywood illuminati sterren voor ingezet, allemaal deel uit makend van de controle. Het wordt alleen gebracht onder de noemer van vermaak zodat je het niet als informatie bekijkt. Kijk op die manier een naar de film Demolition Man (Sylvester Stallone). Die film is van 1993 en daar kom je zo’n beetje alles in tegen wat er nu gaande is. Virus, vaccinaties, chip in je lijf, social distancing (geen relaties en banden meer), verboden taal enz. Het wordt er allemaal in uitgesproken. En is het dan niet opvallend hoe veel films er zijn die over de vernietiging van de mensheid gaat?

Badbone
Badbone
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Precies, de film waar ik ook aan dacht

Voor de AIVD: Don Roemer
Voor de AIVD: Don Roemer
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Mijn god…. leest nou niemand dat dit sarcastisch bedoeld is?! Zijn we naast onze vrijheid nou ook nog ons gevoel voor humor verloren?

Ome jaap
Ome jaap
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Volgens mij een tik van de wieken gehad

Bas
Bas
4 maanden geleden

De rest van de bevolking (mensen onder de 60 zonder klachten) wordt naar verwachting vanaf Juli/augustus gevaccineerd. Kunnen zij (voor zover reizen enigszins toelaatbaar is) vanaf maart tot aan de dag van inenting niet meer per bus/tram of trein reizen? En moeten de jongeren die in de zomer willen gaan feesten en beesten in Spanje/ Griekenland wellicht ook nog even wachten? Dat zullen zij wellicht als een marteling ervaren en aldus eerder geneigd zijn her vaccin te nemen??

Wb
Wb
Reactie op  Bas
4 maanden geleden

Je kan je straks 1x per maand laten testen in zo’n xxl test straat… in combinatie met sneltesten voor de evenementen branche

Barry
Barry
Reactie op  Bas
4 maanden geleden

Denk je echt dat je mag reizen en feesten? Als “ze” niet tevreden zijn komt er een nieuw en gemuteerd “dodelijker variant ” van dit z.g. virus. En dan zijn de rapen gaar, is ook allemaal de schuld van de anti-vaccers. Iedereen denkt maar dat na de prik alles weer normaal wordt, reken er maar niet op.

Guest
Guest
Reactie op  Barry
4 maanden geleden

Het staat al vast 2 doses,1 om je ziek te maken en de ander zeker om je zogenaamd te genezen

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

Het heeft in de week gelegen en nu wordt het werkelijkheid. Eerst even anderhalve meter, slavenkap, vrijheidsbeperkingen en sinds gisteren een selectieve lockdown. De massa is gedrild en nu de rest van de agenda die al een tijdje binnenskamers bekend was en is. Maar leg me eens uit als je zonder vaccinazi een gevaar zou zijn voor degene die wel zo’n vaccinazi hebben genomen hoe dit zit. Hoe doorzichtig die beleid.

Ju
Ju
Reactie op  Dirk
4 maanden geleden

De sociale controle van de massa doet de rest, we worden tegen elkaar opgezet

Christina
Christina
4 maanden geleden

Zo kan het niet meer verder…. Mensen wordt wakker!!

legalize
legalize
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

En dan?

Raymond
Raymond
4 maanden geleden

Dan word ik maar aan de zijlijn van de maatschappij gezet. Die spuit komt er bij mij niet. Af klaar uit. Alhoewel ik denk dat veel mensen aan de zijlijn van de maatschappij zullen worden gezet. Dus we krijgen een hele maatschappij die aan de zijlijn van de maatschappij staat dadelijk. Dan valt het toch mee. Doen we lekker ons eigen dingetje.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Raymond
4 maanden geleden

je vergist je deerlijk..er zullen uiteindelijk maar een paar duizend mensen overblijven die het weigeren. in het begin zullen het er veel zijn. totdat de uitsluiting komt, jongeren zullen het eerste door de knieën gaan, anders kunnen ze niet op vakantie of op stap gaan. dus daar valt al heel snel een grote groep af, de andere volhouders krijgen te horen dat ze niet meer naar het werk mogen, dus dan ook geen uitkering..dus die zullen ook snel hun arm uitstrekken..daarna gaan de laatste naar een quarantaine kamp, zie nieuw zeeland, en als je daar een paar maandjes zit, dan gaat óók jouw armpje naar het naaldje. Ik maak mij daar geen illusies over. Het enige wat je kunt doen is zorgen dat je het nog een jaar of twee voor je uit kunt duwen, in de hoop dat er genoeg mensen vanwege bijwerkingen gaan omvallen, maar ja, ook dat zullen ze onder de pet proberen te houden. Zolang wij niet massaal en NU de straat opgaan, zullen ook wij dit niet tegen gaan en kunnen houden. face reality.

Guest
Guest
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Je hebt helemaal gelijk Raymond,het word selecteren,zie geen verschil met het beeld van de SS Wehrmacht bij de Duitse Concentratiekampen voor me,nooit meer zegt de schijnheilige verrader Herr Rutte dan zelf bij de Dam herdenking terwijl iedereen opgesloten zat in hun huiskampen,de Führer spreekt

jeanine
jeanine
Reactie op  Raymond
4 maanden geleden

wij zijn zélf de scheppers van onze eigen realiteit. Laten we er SAMEN een prachtige wereld van maken…..

Mickey
Mickey
4 maanden geleden

Kunne wij niet RVIM en alle overheid sites niet constant hacken… alle sites, tot ze ons met rust laten? Aninimus… waar ben je?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

De site van het RIVM is door het RIVM zelf gehackt. Er klopt niet veel van.

Gudrun Ruarus
Gudrun Ruarus
4 maanden geleden

M.i is het instellen van een vaccintie-bewijs geen medische coup maar een politieke! De tweede kamer stemde voor de motie van DENK geen directe of indirecte vaccinatie- plicht in te stellen. Alleen VVD en D66 stemden tegen. VVD is altijd uit geweest op instellen van consequenties voor mensen die zich niet laten vaccineren!
YES – Big Brother is Watching YOU

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

MENSEN LETOP !!

FDA-personeel beveelt aan om te letten op de verlamming van Bell (Bell’s Palsy) bij mensen die zijn gevaccineerd van moderne en Pfizer-vaccins !!

Jeroen
Jeroen
4 maanden geleden

Als het nodig is creeren we straks een paralelle samenleving voor niet-gevaccineerden.
No-vax bars, feesten, restaurants, no-vax-dag etc
😁

Maurice
Maurice
4 maanden geleden

Het is te gek voor woorden! Mij niet gezien!

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

OMT

OMT-lid Marc Bonten werkzaam als adviseur voor Janssen Vaccines

“Janssen is binnen!” schreef zorgminister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

142
0
We lezen graag je reactie!x