Homepagina » Mens en Dier » Arts en corona-klokkenluider: ‘Wij worden voor de gek gehouden en dat is ernstig’
arts

Arts en corona-klokkenluider: ‘Wij worden voor de gek gehouden en dat is ernstig’

Arts Elke de Klerk werkte van maart tot augustus in de ouderenzorg. Ze is daarmee gestopt, naar eigen zeggen om de ‘informatie boven tafel te krijgen die bekend moet worden’. “Dat is natuurlijk een moeilijke positie die je dan inneemt als een soort whisteblower,” zei ze tegenover de buitenparlementaire onderzoekscommissie. “Daar ben ik ook wel op aangekeken, en mijn baan in de ouderengeneeskunde ben ik toen kwijtgeraakt.”

De Klerk kreeg last van gewetenswroeging. “Ik werkte mee aan een plan en een uitvoering van maatregelen die ik onverantwoord vind. Het gaat tegen de eed in. Ik werk dan mee aan genocide.”

Ze wees erop dat ouderen werden geïsoleerd, op hun kamer moesten blijven en geen bezoek mochten ontvangen. “Isolatie is één van de heftigste dingen die je iemand kunt aandoen. Ik zie dit als een vorm van marteling.”

Vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. De ouderen kregen na een positieve coronatest soms geen medicijnen meer. Zo werd bijvoorbeeld gestopt met het toedienen van antistollingsmiddelen. “Dit kan gevaarlijk zijn. Het kan dan leiden tot het ontstaan van bloedstolsels.”

Uit autopsies op coronapatiënten is volgens de arts gebleken dat er sprake was van meer bloedstolsels dan je normaal gesproken zou verwachten. Vervolgens adviseerde de WHO om geen autopsies meer te verrichten op coronapatiënten. Dat advies is door vrijwel alle landen overgenomen.

Vanuit de overheid is een bericht uitgegaan dat hierover niet bericht mocht worden

“Er zijn wereldwijd orders gegeven aan pathologen om geen autopsies te verrichten op coronapatiënten. Sommigen van hen hebben zich hieraan onttrokken. Ik heb contacten met pathologen en professoren uit Ierland en Italië die tegen de orders van de nationale gezondheidsinstituten in autopsies uitvoeren op coronapatiënten. Het gaat onder andere om de Italiaanse patholoog Pasquale Bacco en de Ierse professor Dolores Cahill.”

Ze zegt ook te weten van verschillende mensen die werkzaam zijn in mortuaria dat zij dit jaar 10 tot 20 procent minder werkzaamheden hebben. “Vanuit de overheid is naar de brancheorganisatie een bericht uitgegaan dat hierover niet bericht mocht worden. Dit geldt voor Frankrijk en voor Nederland,” getuigde De Klerk.

Ze veroordeelt de hand van de overheid in onze publieke gezondheid. “Ik vind dat dit moet worden overgelaten aan artsen, en dan bedoel ik niet een handjevol artsen die in het geheim vergaderen.” Ook vindt ze het zeer belangrijk dat er een einde komt aan het eenzijdige beeld dat geschetst wordt door de media. “Dit polariseert de samenleving enorm.”

Wij worden als beroepsgroep voor de gek gehouden en dat is ernstig

De arts ziet de maatregelen als een soort ritueel. “Opoffering is psychologisch een zeer krachtig instrument omdat het eigenlijk een initiatie is. Mensen die meegaan in de maatregelen offeren in feite hun autoriteit en keuzevrijheid op in de naam van de volksgezondheid. Het is dan erg moeilijk om nog van mening te veranderen.”

De Klerk vond ook informatie op de website van de Rijksoverheid met betrekking tot de manier waarop deze crisis verder uitgerold dient te worden. “Ik vind dat artsen hier kennis van moeten nemen. Wij worden als beroepsgroep voor de gek gehouden en dat is ernstig. Wij zouden hier uit moeten stappen en onze autonomie terugnemen. Daarbij hoort ook een stukje burgerlijke ongehoorzaamheid.”

“Mijn conclusie is dat er sprake is van een gecreëerde medische situatie. Testkits voor Covid-19 werden al sinds 2017/2018 geproduceerd en verkocht,” zei ze tot slot.

Lees hier de hele verklaring van Elke de Klerk.

[BPOC]
4.6 75 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jaak
jaak
5 maanden geleden

Iemand isoleren is marteling.

Mathilde
Mathilde
Reactie op  jaak
3 maanden geleden

Vooral als het een miljoenen bevolking treft.

Jean-Marie
Jean-Marie
5 maanden geleden

En nu???

Melder
Melder
Reactie op  Jean-Marie
4 maanden geleden

En nu: Deze dappere vrouw een onderscheiding geven! Ze is een held!

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Jean-Marie
4 maanden geleden

Alle leugens en manipulaties van de overheid wereldwijd worden uiteindelijk allemaal onthuld🙏

Bangmakerij. Als angst je eigen leven beheerst heb je geen leven meer, en dat is precies wat ze willen; verdeeld, heers en polariteit; een opgezet vieze smerig spelletje tegen de mensheid genaamd burgeroorlog.

elisabeth
elisabeth
5 maanden geleden

wat dapper van deze arts/Elke!!!!!!!Ik hoop voor haar, dat er velen volgen en ze er niet alleen voor staat! Een mens met een goed HART

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  elisabeth
5 maanden geleden

Een arts met het hart op de juiste plaats, die zich niet zoals vele collegae-medici verbergt achter haar “Witte jas”, maar ronduit eerlijk is richting medemens.

Dat kun je niet meer van alle artsen zeggen, want de factor geld heeft jaren geleden in de medische wereld zijn intrede gedaan. Ik weet waarover ik schrijf! Ook de politiek speelt een intens verradelijk spel, maar dat weten we al. Dit spel loopt ten einde!!

Elke, ik heb grote waardering voor jouw manier van “exposure” en ondanks alle problemen rondom de vermeende corona weet ik, dat jij Prettige Feestdagen zult beleven en blijf ik je volgen.

Succes!

Mvg, Harrie

De wakkere
De wakkere
5 maanden geleden

Toppie Elke. Jij bent een voorbeeld van een vrouw met een zuivere ziel. 👍❤

TheTruth
TheTruth
Reactie op  De wakkere
4 maanden geleden

Enzo is het maar net!!🙏🙏

BertRoermond
BertRoermond
5 maanden geleden

alweer zo’n artikel : arts vind. arts ondertekent. blabla. en er gebeurd niks. er varandert niks. ik word moedeloos hiervan. niemand doet iets. iedereen blijft op zijn handen zitten.

Erik
Erik
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Ja Bert, wat doe jij?

hans
hans
Reactie op  Erik
4 maanden geleden

costateren dat iets niet klopt of juist is houdt niet automatisch in dat je dan de oplossing hebt of maar gelijk in actie komt. dus geven ik bert het voordeel

bloem
bloem
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

jij blijkbaar ook.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  bloem
5 maanden geleden

dat zijn twee reacties die blijk geven van grote kinderlijkheid. los van de demonstraties die ik heb bezocht, de twee politieknuppels die ik op mijn ruggegraat heb gekregen, los van mijn pertinente weigering om een masker te dragen, doe ik inderdaad niks. wat ik nu aan het doen ben, is mij fysiek en mentaal te trainen, in afwachting van iets of iemand die het voor elkaar weet te krijgen om de verschillende groepjes aan elkaar te binden en zover te krijgen dat wederzijdse verschillen eventjes aan de kant worden gezet en er gekeken gaat worden naar 1 gezamenlijk einddoel: het stoppen van deze onzin. als dat bereikt is, dan kunnen we weer verder gaan met elkaar de koppen in te slaan. deze persoon of entiteit zal ik staat zijn om honderdduizenden richting Den Haag te krijgen. Als dit gebeurd dan gaat het snel en is de overwinning aan ons. ze hebben NU nog domweg te weinig agentjes om ons tegen te kunnen houden.

Martin
Martin
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Ik ben het helemaal met je eens. Zelf ben ik al geruime tijd bezig om deze schoften uit Den Haag voor een volkstribunaal te slepen. Maar we hebben allemaal te verschillende belangen en daarom loopt het op niets uit. Koppen bij elkaar en er gaan koppen vallen !

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Hulde!

Edward
Edward
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

75% van de bevolking zit in een volledige angstpsychose, denken allemaal vanuit de amygdala, de ratio is hierbij uitgeschakeld.
De angstpsychose wordt doelbewust in stand gehouden door politiek en media. Het dragen van mondkapjes, het laten zien van mensen op de IC, het voortdurend herhalen van (stijgende) besmettingscijfers, lockdowns, zorgen ervoor dat mensen niet meer uit hun angst komen. We zitten midden in een psychological warfare. In Nederland onder regie van VVD, CDA, D66, CU, PvdA, GroenLinks, SP, SGP, 50PLUS.

Simon
Simon
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

Precies! De mondkapjes zorgen voor een sfeer van uitzonderlijke crisis, zo van: “Kijk mam, met die mondkapjes lijkt het net een echte pandemie”. Ook die gebarentolk b.v. bij de persconferenties zorgt voor die sfeer. Allemaal toneel en psychologische oorlogsvoering tegen het eigen volk.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

Ja angst zaaien is hun wapen, en daarom alle maatregelem negeren mondkapjes in de vuilnisbak. TV uitzetten en gewoon genieten weer van het leven. En ze winnen we van deze gevaarlijke gekken..

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

je vergeet de zgn ‘oppositie’ die af en toe ‘krachtig’ spreekt, zoals dat van Haga mannetje gisteren, maar verder NIKS doen, zodat jullie weer het idee krijgen dat er wat gebeurd..”er is zich wat aan het draaien”, laat mij toch niet zo lachen mensen..Als van Haga, Wilders of Baudet echte BALLEN zouden hebben dan zouden ze wel grote demonstraties gaan organiseren. Maar…ho..wacht..dat gebeurd niet..

Edward
Edward
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Het probleem is nogmaals de angspsychose, de meerderheid van het volk reageert nu vanuit de angst dus vanuit het dierlijke brein. De term schapen is daarom niet slecht gekozen. Misschien dat ze daarom veeartsen in het OMT hebben zitten, die weten wel hoe ze de kudde in gareel moeten houden ;-). Als je nog enigzins in ratio kan nadenken en probeert de schapen op ander gedachte te brengen (iets wat ik steeds in mijn omgeving probeer te doen) krijg je te maken met woede en geweld, dus reacties vanuit het dierlijke brein. Demonstraties worden daarom ook keihard neergeslagen.
Alleen als 50% of meer weer in ratio kan nadenken is de tirannie van de meerderheid een minderheid geworden. En zover zijn we nog lang niet, helaas.

Realistic
Realistic
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Wie?Wilders? Die gaat net zo hard mee met die leugen. Als het aan hem ligt gaan we nog strenger aangepakt worden.Wilders is bij mij af. Laat hij zich maar druk blijven maken over immigratie.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Realistic
4 maanden geleden

Allemaal een pot nat die politieke kabinet..stelletje pathologische leugenaars allemaal…

Waarom denk je dat ik al jaren uberhaut niet meer stem!?

Wout
Wout
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

Geen last van want ik luister, lees noch kijk MSM nieuws. Wat een rust en heerlijkheid!! Laat de domme mens in de buitenwereld zich maar verder met angst inboezemen. Doet uw huiswerken weet dat alles uiteindelijk geprojecteerdeenenergie is. Wij zijn letterlijk informatie/bewustzijn. Wees niet bang mensen!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Je kunt er soms met je pet niet bij. Bijvoorbeeld een mondkapje op moeten wanneer je postzakken wil pakken. Absurd, omdat je collega’s gewoon buiten moeten blijven staan, dus wie bescherm je dan? Degene die dit verzonnen heeft, kan niet meer logisch nadenken. Net als die schermen die maar blijven hangen in de winkel. Dubbele bescherming tegen die vreselijk gevaarlijke burgers!

Loeske
Loeske
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Wat doe jij zelf dan, Bert? Hoe moeten we het dan aanpakken?

Simon
Simon
Reactie op  Loeske
5 maanden geleden

Er is weinig tegen te beginnen, voorlopig, meer mensen moeten het gaan zien. Als enkeling heb je geen schijn van kans. Mijn bijdrage is veel comment plaatsen en diverse groepen financieel steunen. O.a. Viruswaarheid, CommensenseTV, NineForNews, Cafe Weltschmerz, BlckbxTv, Blue Tiger studio, Maurice de Hond etc.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Loeske
5 maanden geleden

zucht. dat geef ik nu al maandenlang hier aan. komt ie nog een keertje: Met zijn allen, tenminste 200-250 duizend man en naar den haag. en dat ieder weekend herhalen. ze kunnen zo’n grote groep niet tegenhouden of in elkaar slaan, daar zijn simpelweg te weinig mannetjes voor. en dat weten zij. ze zijn er schijtbang voor dat dit gebeurd. kijk maar naar de boerenprotesten. konden ze óók niet tegenhouden. waarom ? zij waren met meer. dus, allemaal achter je toetsenbordjes vandaan, maak jezelf fit en eis van je volksvertegenwoordiger, wie dat ook is, dat zij dit gaan organiseren. zo’n mannetjes als Wilders, Baudet of desnoods Haga, zij hebben de achterban en organisatorische middelen om dit te organiseren. Net zo goed als dat de PvdA en de SP in de jaren tachtig de miljoenendemonstraties tegen de kruisraketten organiseerden. Maar wacht..ho..het blijft krekeltjes stil bij de ‘oppositie’ ..toch hoop en bid ik dat er ergens in Nederland iemand is en opstaat met het benodigde charisma en bekendheid die dit wél gaat doen en aandurven..we hebben NU nog een kleine window of opportunity om het met demonstraties voor elkaar te boksen. als we een jaar wachten dan zijn zij met meer en zullen ze keihard geweld gaan gebruiken, iedereen is dan zo versuft dat het geen ophef meer veroorzaakt. let op wat ik zeg: wij zijn nu nog met meer als de overheid op de been kan brengen om ons tegen te houden.

Tineke
Tineke
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Ik wil een andere boodschap verkondigen: Lees de bijbel. Er komt een eind aan deze bedeling zoals wij die nu kennen. God gaat ingrijpen en alle goddelozen straffen. Het zal zijn als in de dagen van Noach… verdiep je er eens in hoe het destijds was, en je ziet allemaal parallellen met het heden. Roep Jezus aan voor je persoonlijke vergeving, Hij zal je rust en Vrede geven. En als Hij binnenkort Zijn Gemeente thuishaalt, zul je meegaan. Zodra de Gemeente is opgehaald komt er een sterke charismatische leider die door Israël ten onrechte voor hun messias zal worden aangezien. Hij zal het verbond dat Israël nu met velen aan het sluiten is, versterken/bekrachtigen. Ze zullen hun tempel mogen herbouwen en de offerdienst weer instellen. Deze persoon zal grote tekenen en wonderen doen, waardoor de hele wereld achter hem aan zal gaan. Maar na een paar jaar zal hij zijn ware gezicht laten zien en Israël verraden en onderdrukken. En van iedereen in de wereld eisen om een merkteken te accepteren op rechterhand of voorhoofd en hem te aanbidden, en zonder dat kun je niet meer meedoen in de wereld. Je kunt het risico nemen om deze boodschap belachelijk te maken, terzijde te schuiven en af te wachten. Maar je kunt nooit meer zeggen dat je niet gewaarschuwd bent.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Tineke
5 maanden geleden

Lieve Tineke, ik heb je boodschap gelezen en óók geliked. Ik vind het symphatiek en ook ik ben een Christen. En het klopt dat dit in de bijbel staat. Maar, er staat óók dat je niet werkeloos moet afwachten.
Vind je het goed dat ik niet werkeloos afwacht en dingen onderneem ? Evengoed, heb ik ook vertrouwen in Christus.

Hans Haarlem
Hans Haarlem
Reactie op  Tineke
5 maanden geleden

Helemaal waar. De 7 jaren beginnen binnenkort. YESHUA DE MESSIAS KOMT SNEL. IN 2O28

Hans Haarlem
Hans Haarlem
Reactie op  Tineke
5 maanden geleden

Ik ben ook een arts. En verwacht al jaren een epidemie. Die is er nu .En zal net als Griep blijven. Ben het helemaal met Tineke eens. Ook sommigen van mijn patienten zeggen hetzelfde. Het is natuurlijk niet wetenschappelijk. Ik praat met de patienten en stel ze gerust. Er zijn ergere griep epidemien geweest

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Hans Haarlem
5 maanden geleden

Welke epidemie? Volgens de recentelijk gewijzigde definitie van de WHO? 0,00004% oversterfte volgens het CDC.

A M
A M
Reactie op  Tineke
5 maanden geleden

Helemaal niets tegen de bijbel, maar het boek is bijna 2000 jaar oud en al die tijd worden dergelijke passages gebruikt om dingen te proberen voorspellen. 2000 jaar! Waarom zou het dan nu gebeuren? Het is echt niet de eerste crisis die de mensheid tegenkomt sindsdien hoor, en ook helemaal niet de ergste…

mikkie
mikkie
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Zij steekt haar nek uit, met alle gevolgen vandien. En wij weten inmiddels allemaal wat die gevolgen kunnen zijn. Elke heeft geen vaccinatie meer nodig, denk ik.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  mikkie
4 maanden geleden

Als we met zn allen onze goed verstand gebruiken en dus geen leeghoofd hebben en normaal gezond proberen te leven; goed gezond eten, bewegen, hebben we met zn allen helemaal geen vaccin nodig!!

Vaccins zijn alleen maar een verdienmodel voor farmaceuten, dus als mensen ziek of doodgaan door de vaccins interesseerd ze echt niet zolang ze maar aan verdienen…

Melder
Melder
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Nee, dat lijkt maar zo: we zijn bewijs aan het verzamelen. Want bewijs heb je nodig voor de rechter.

sjef
sjef
Reactie op  Melder
5 maanden geleden

De rechters zijn bij voorbaat op de hand van het Kabinet. Dat is al zeer 20 jaar zou. Dus vertrouw daar maar niet op. Wel op verbinden en samen naar Den Haag. Ja , ik ben ook gemept door die stoere jongens die ons feitelijk zouden moeten beschermen tegen criminelen want dat zijn Rutte en Co.

Jan
Jan
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Geef dan het voorbeeld

frans
frans
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Ja dat is het precies. WAT doen wij?? we zijn nu overvoerd met de werkelijke bedoelingen van dekmantel corona; dat is wereldovername door een duistere garde.
maar wat doen wij eigenlijk? Opgesloten in onze huizen.
Er vindt een enorme strijd gaande tussen het Licht en het donker.
Het is de bedoeling dat de Lichtkrachten
zo sterk zullen zijn dat de bedoelode reset geen macht heeft om zich te wortelen in onze wereld.
Ze verliezen dus. er komt een nieuwe wereld aan vol van Licht en wijsheid. en vrijheid.
Er zijn diverse meditaties die gelijktijdig over de hele wereld worden gehouden.
De Lichtwerkers worden opgedragen om eenheid vormen dus verdeeldheid te vermijden.
Zo kan zo boven zo beneden zijn ingang vinden. Want de hemelen werken krachtig mee. Wij zijn niet enkel en alleen ons lichaam dat wil nl de great reset van Sjwaaaab!
Dat wil onze regering ons doen geloven.
Wij zijn spirituele wezens . daardoor vrij.
dat mensen vrij zijn dat wil sjwaaaab vorkomen. Etc.
dus mediteer . keer naar binnen.
De zon helpt mee . de kosmos helpt mee!
wij helpen zo elkaar.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  frans
4 maanden geleden

Amen too that!!!🙏🙏🙏

TheTruth
TheTruth
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Er gebeurd degelijk wel wat, alleen zien of merken voelen velen het misschien niet.

Gestaagd…

En ja, moedeloos word ik er af en toe ook van maar ik heb goede hoop💙🙏

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Iedereen Corona maatregelen negeren.. !! Gewoon normaal gedragen !! En zorg goed voor de ouderen, want ze zijn nu doods bang!!

mikkie
mikkie
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Ik heb mijn snuitlap op mn kin hangen.. Nog steeds.. en niemand kijkt raar of zegt er iets van.

Melder
Melder
Reactie op  mikkie
4 maanden geleden

Ik ook hoor, hij hangt om mijn nek in de supermarkt: ik moet hem dragen… als halsketting dan maar. Nog nooit last mee gehad.

bloem
bloem
5 maanden geleden

Lees het 2e stuk op hier van Elke.
De haren rijzen je ten berge.
Dank je Elke voor je moed.

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

Waarom werd er gestopt met het toedienen van antistollingsmiddelen? En waarom geen autopsie meer op aan covid 19 overledenen?

Daisy
Daisy
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Ik werk hier in Nederland in een academisch ziekenhuis op de afdeling pathologie en heb jarenlang obducties meegedaan. Bij ons worden geregeld obducties uitgevoerd op overledenen met als vraagstelling Covid-19 (vandaag nog toevallig een). Begrijp me goed, ik sta absoluut niet achter de absurde Covid-19 maatregelen en al helemaal niet wat betreft de vaccinaties. Ook ik maak me gigantisch boos over wat er momenteel in de wereld speelt op gebied van Corona, klimaatwaanzin, great reset en meer, maar het klopt niet dat er in Nederland geen obducties worden uitgevoerd op overledenen verdacht van Covid-19.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Daisy
5 maanden geleden

Hoi Daisy, wat zijn dan de bevindingen die voortkomen uit deze obducties. Begrijp mij niet verkeerd, maar ik ben benieuwd wat bij deze mensen te zien is. Hebben ze allemaal dezelfde afwijkingen ? is er een patroon ? Of stuiten jullie op allerlei verschillende uiteindelijke doodsoorzaken ?

Daisy
Daisy
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

Dag Bert, vaak hadden deze patiënten idd onderliggende ziektes zoals kanker, hart en vaatziekten, respiratoire insufficiëntie en auto-immuunziekten. Ook veel obese mensen. De meesten zijn 60+. En ja, het meest in het oog springend zijn de niet “fris” uitziende longen met een vastere consistentie dan normaal. Ik vraag me wel eens af hoe de longen eruit zien van overledenen met griep; maar influenza staat zelden vermeld op het obductieaanvraagformulier.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Daisy
5 maanden geleden

bedankt voor je reactie Daisy ! ik stel dit zeer op prijs, want jij bent klaarblijkelijk iemand die echte en ware antwoorden kan geven.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Daisy
4 maanden geleden

Kan het niet iets anders zijn waar mensen op reageren, denk je? Ze hebben wel 5G aangezet.

Zeus
Zeus
5 maanden geleden

BPOC: Blijf doorgaan met het opnemen van getuigenverklaringen van iedereen die wantoestanden hebben meegemaakt en /of gezien. Zoveel mogelijk om later (en dat moment komt) de aanzetters en schuldigen voor te leiden voor het internationaal gerechtshof op beschuldigingen van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Niemand van hen op deze aardbol mag die dans ontspringen, de politici, journalisten, medici, regeringsleiders, beulen wetenschappers en vooral de verwerpelijke rijksten der aarde niet. Ik weet waarover ik het heb; jarenlang dit crapule der aarde verhoord. Sterkte, want dat zullen jullie hard nodig hebben. BPOC heel veel succes en vechtlust gewenst!!!

Jan
Jan
5 maanden geleden

We moeten ook oppassen voor mogelijk valse- hoopberichten. Ik weet niet of de site revolutionaironline daar ook onder valt.

x

Check Also

vn

VN-rapport pleit voor wereldregering om ‘toekomstige pandemieën te voorkomen’

In een nieuw rapport dat is gepubliceerd ...

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

106
0
We lezen graag je reactie!x