Mens en DierCorona

Arts en corona-klokkenluider: ‘Wij worden voor de gek gehouden en dat is ernstig’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Elke de Klerk werkte van maart tot augustus in de ouderenzorg. Ze is daarmee gestopt, naar eigen zeggen om de ‘informatie boven tafel te krijgen die bekend moet worden’. “Dat is natuurlijk een moeilijke positie die je dan inneemt als een soort whisteblower,” zei ze tegenover de buitenparlementaire onderzoekscommissie. “Daar ben ik ook wel op aangekeken, en mijn baan in de ouderengeneeskunde ben ik toen kwijtgeraakt.”

De Klerk kreeg last van gewetenswroeging. “Ik werkte mee aan een plan en een uitvoering van maatregelen die ik onverantwoord vind. Het gaat tegen de eed in. Ik werk dan mee aan genocide.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze wees erop dat ouderen werden geïsoleerd, op hun kamer moesten blijven en geen bezoek mochten ontvangen. “Isolatie is één van de heftigste dingen die je iemand kunt aandoen. Ik zie dit als een vorm van marteling.”

Vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. De ouderen kregen na een positieve coronatest soms geen medicijnen meer. Zo werd bijvoorbeeld gestopt met het toedienen van antistollingsmiddelen. “Dit kan gevaarlijk zijn. Het kan dan leiden tot het ontstaan van bloedstolsels.”

Uit autopsies op coronapatiënten is volgens de arts gebleken dat er sprake was van meer bloedstolsels dan je normaal gesproken zou verwachten. Vervolgens adviseerde de WHO om geen autopsies meer te verrichten op coronapatiënten. Dat advies is door vrijwel alle landen overgenomen.

Vanuit de overheid is een bericht uitgegaan dat hierover niet bericht mocht worden

“Er zijn wereldwijd orders gegeven aan pathologen om geen autopsies te verrichten op coronapatiënten. Sommigen van hen hebben zich hieraan onttrokken. Ik heb contacten met pathologen en professoren uit Ierland en Italië die tegen de orders van de nationale gezondheidsinstituten in autopsies uitvoeren op coronapatiënten. Het gaat onder andere om de Italiaanse patholoog Pasquale Bacco en de Ierse professor Dolores Cahill.”

Ze zegt ook te weten van verschillende mensen die werkzaam zijn in mortuaria dat zij dit jaar 10 tot 20 procent minder werkzaamheden hebben. “Vanuit de overheid is naar de brancheorganisatie een bericht uitgegaan dat hierover niet bericht mocht worden. Dit geldt voor Frankrijk en voor Nederland,” getuigde De Klerk.

Ze veroordeelt de hand van de overheid in onze publieke gezondheid. “Ik vind dat dit moet worden overgelaten aan artsen, en dan bedoel ik niet een handjevol artsen die in het geheim vergaderen.” Ook vindt ze het zeer belangrijk dat er een einde komt aan het eenzijdige beeld dat geschetst wordt door de media. “Dit polariseert de samenleving enorm.”

Wij worden als beroepsgroep voor de gek gehouden en dat is ernstig

De arts ziet de maatregelen als een soort ritueel. “Opoffering is psychologisch een zeer krachtig instrument omdat het eigenlijk een initiatie is. Mensen die meegaan in de maatregelen offeren in feite hun autoriteit en keuzevrijheid op in de naam van de volksgezondheid. Het is dan erg moeilijk om nog van mening te veranderen.”

De Klerk vond ook informatie op de website van de Rijksoverheid met betrekking tot de manier waarop deze crisis verder uitgerold dient te worden. “Ik vind dat artsen hier kennis van moeten nemen. Wij worden als beroepsgroep voor de gek gehouden en dat is ernstig. Wij zouden hier uit moeten stappen en onze autonomie terugnemen. Daarbij hoort ook een stukje burgerlijke ongehoorzaamheid.”

“Mijn conclusie is dat er sprake is van een gecreëerde medische situatie. Testkits voor Covid-19 werden al sinds 2017/2018 geproduceerd en verkocht,” zei ze tot slot.

Lees hier de hele verklaring van Elke de Klerk.

[BPOC]

4.6 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jaak
jaak
3 jaren geleden

Iemand isoleren is marteling.

Jean-Marie
Jean-Marie
3 jaren geleden

En nu???

elisabeth
elisabeth
3 jaren geleden

wat dapper van deze arts/Elke!!!!!!!Ik hoop voor haar, dat er velen volgen en ze er niet alleen voor staat! Een mens met een goed HART

De wakkere
De wakkere
3 jaren geleden

Toppie Elke. Jij bent een voorbeeld van een vrouw met een zuivere ziel. ?❤

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x