CoronaBuitenland

Vaccinatieramp in Australië en Israël: het aantal overlijdens explodeert

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

In veel landen waar in hoog tempo is gevaccineerd, schiet het aantal ‘coronadoden’ omhoog. Dat gebeurt onder meer in Denemarken, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland, maar ook in Israël en Australië.

Israël registreert de hoogste oversterftecijfers sinds het begin van de pandemie. In Australië is in de afgelopen vijf maanden 70 procent van alle coronadoden gevallen. Pfizer-directeur Albert Bourla noemde Israël vorig jaar ‘het lab van de wereld’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De website van het platform Euromomo, dat sterftecijfers bijhoudt, laat zien dat de oversterfte in Israël op het hoogste niveau ligt sinds het begin van de coronacrisis.

australië
Beeld: Oversterfte in Israël (Euromomo)
Baren zorgen

Ondanks de zeer milde omikronvariant blijft het aantal ‘coronadoden’ stijgen. En hoewel ongeveer 66 procent van de Israëlische bevolking ‘volledig gevaccineerd’ is, was 82 procent van de coronadoden gevaccineerd.

Ook de jongste gegevens uit Australië baren zorgen. Op 7 mei kopte de Sydney Morning Herald: ‘We leven met corona, maar er sterven meer van ons dan ooit’.

Voornamelijk onder gevaccineerden

Tot 31 december vorig jaar waren er 2253 coronasterfgevallen gemeld in Australië. Inmiddels zijn dat er 7668. Dat betekent dat in de afgelopen vijf maanden 70 procent van alle ‘coronadoden’ is gevallen. Ongeveer 84 procent van de Australiërs is minimaal twee keer gevaccineerd.

Inmiddels zijn er genoeg aanwijzingen dat het de experimentele gentherapie is die zoveel sterfgevallen veroorzaakt, schrijft internetkrant Wochenblick. In de Australische staat New South Wales nam het aantal coronadoden in week 15 sterk toe, voornamelijk onder gevaccineerden.

Van de 83 doden waren 40 drie keer of vaker gevaccineerd en 19 dubbel gevaccineerd. In de overige gevallen was de vaccinatiestatus onbekend of was de persoon ongevaccineerd.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ja hèhè dat is al geruime tijd zo…Operatie-Depopulatie COVID-19 was natuurlijk niet voor niets om alle Useless Eaters te ruimen…die Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis doen PRECIES waarvoor ze ontwikkelt zijn…intelligente man is die Bill Gates of Hell toch ook…komt altijd weer met een oplossing voor al onze problemen…

Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Tijd om de “booster” te promoten, blijkbaar wordt het échte doel langzaam maar zeker bereikt!

C.J van der Nagel.
C.J van der Nagel.
2 jaren geleden

Ja de bevolking bewust voor gelogen geen enig affiniteit met de evt gevolgen. het is mijn inziens moord. met voorbedachte rade vergeet niet een agendapunt is terugdringen van de bevolking. dat zie boven is goed geslaagd. waar is de woede, hoeveel bewijs moeten we nog hebben….het is een aanval op uw gezin. uw familie en in deze realiteit.

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Klinkt keihard wat ik nu zeg
Maar er is een gezegde Wie niet horen wil moet maar voelen
Uiteindelijk gaan ze dood
Geen woorden kan omschrijven hoe vreselijk dit is
Voor mij hetzelfde als de holocaust qua gevoel

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x