CoronaMens en Dier

‘Hugo de Jonge moet fors worden gestraft. Bij voorkeur levenslang, in de gevangenis’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Het ministerie van Volksgezondheid heeft ziekenhuizen tijdens de pandemie ontmoedigd hun intensive care uit te breiden met extra bedden. Sommige kregen zelfs het verzoek bedden te schrappen, meldt NRC.

BVNL, de partij van Wybren van Haga, kan niet anders dan constateren dat het kabinet willens en wetens de volksgezondheid en mensenlevens in gevaar heeft gebracht. Wie de capaciteitsproblemen in de zorg aankaartte als het echte probleem werd door het framingsleger van VWS weggezet als wappie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er werd geschermd met argumenten als ‘we kunnen niet zomaar een blik verpleegkundigen opentrekken’ en ‘het aanbod bepaalt de vraag: als je meer bedden hebt, komen die ook vol te liggen’.

Keihard de dood ingejaagd

Wat blijkt nu? Wederom is Nederland belogen en bedrogen. Opnieuw ging het allemaal om geld en belangen, en geenszins om de volksgezondheid. “Wij hebben de hele coronacrisis gevraagd om de zorg op te schalen, maar de zieke mensen die echt hulp nodig hadden, kregen niets, door ambtelijk gesteggel. Terwijl voor vaccins en niet-werkende mondkapjes wél snel de beurs werd getrokken,” aldus een furieuze Van Haga.

Hugo de Jonge, voormalig minister van VWS, heeft smerige spelletjes gespeeld, gekonkeld en daarmee willens en wetens levens in gevaar gebracht, stelt zijn partij. “Het ministerie van VWS heeft mensen keihard de dood ingejaagd. Nederland is twee jaar lang op grote schaal voor de gek gehouden. BVNL is inmiddels al lang niet meer verrast, maar schokkend, schandalig en zeer verdrietig is het wel.”

Gigantische misdaad tegen de menselijkheid

Zijn partij vindt dat De Jonge, het ministerie van VWS en iedereen die heeft meegewerkt aan het coronabedrog, aan wat misschien wel de boeken in zal gaan als een gigantische misdaad tegen de menselijkheid, fors moeten worden gestraft.

“Het recht moet zegevieren: er moeten koppen rollen. Wie zich brandt, moet op de blaren zitten. Bij voorkeur levenslang, in de gevangenis.”

4.9 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Dit wansmakelijk onderwijzertje had reeds lang achter de tralies moeten zitten voor zijn ontelbare misdaden tegen de mensheid.

Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Gaat niet gebeuren in deze criminele staat

Drongo
Drongo
1 jaar geleden

levenslang in de gevangenis? Lekker, mogen wij daar ook nog voor betalen.

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 jaar geleden

Geweldig dat je dat op deze site wel mag zeggen over De Jonge maar wat ze ervoor terug hebben Ernst Kuipers (die kleizoon van Mengele) is zeker zo erg.

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x