Buitenland

Rusland: Pfizer, Moderna, Soros, Gates, Clintons, Bidens en Rockefellers betrokken bij Oekraïense biolabs

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

De Democraten hebben samen met Big Pharma-bedrijven en stichtingen die worden geleid door George Soros en Bill Gates een biologisch onderzoeksprogramma opgezet in Oekraïne. Met het geld dat ze hiermee verdienen, worden verkiezingen gefinancierd. Dat heeft het Russische leger woensdag tijdens een briefing gezegd.

Luitenant-generaal Igor Kirillov, hoofd van de Russische nucleaire, biologische en chemische beschermingstroepen, toonde een slide die laat zien dat onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation, de Clinton Foundation, George Soros, de Rockefeller Foundation, Pfizer en Moderna aan de biolabs kunnen worden gelinkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Kirillov zei dat vaccinmakers Pfizer en Moderna dit onderzoeksprogramma gebruiken om medicatie te testen zodat ze internationale veiligheidsstandaarden kunnen omzeilen. Zodoende brengen ze de onderzoeks- en ontwikkelingskosten omlaag en kunnen ze meer winst maken.

Proeftuin

Hij voegde toe dat het Pentagon Oekraïne gebruikt als een proeftuin dat buiten het toezicht valt en daarbij met name onderzoek doet naar het fabriceren van biologische wapens.

Alexander Bastrykin, hoofd van de Russische Onderzoekscommissie (een soort OM voor zware criminaliteit dat rechtstreeks onder de president valt), zei vorige week dat zijn dienst informatie heeft verzameld over Amerikanen die betrokken zijn bij het onderzoek naar biowapens in Oekraïne, waaronder medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie en verschillende bedrijven die banden hebben met het Pentagon.

224 miljoen dollar

Amerika heeft tussen 2005 en begin 2022 meer dan 224 miljoen dollar geïnvesteerd in biologische programma’s in Oekraïne, zei Bastrykin.

Eind maart zei Kirillov dat de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, Hunter, betrokken was bij de financiering van de Oekraïense biolabs.

Volgens Julia Mendel, voormalig woordvoerder van de Oekraïense president Zelenski, zijn de beschuldigingen ‘ongegrond’.

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte heer T.H.P. Baudet, 

Hierbij stuur ik u weer een update van de situatie in de Oekraïne, de NAVO heeft zoals we inmiddels allemaal wel weten, officieel de oorlog verklaard aan Rusland, de Oorlogsmisdaden van Zelenskyy, Adolf Hitler-de Rothschild, de arrestatie van Luitenant-generaal Trevor John Cadieu, Azovstal, de vernietiging van Westerse Wapenleveranties aan Oekraïne gaat onverminderd door, die wapens bereiken de Frontlinies toch nooit, dus laat de Verenigde Satan & das Viertes Euro-Reich vooral lekker doorgaan met het sturen van Wapentuig richting Oekraïne, daar sturen de Russkies gewoon een Iskander, Kalibr of Kinzhal op af…De munitiedepots van de NAVO raken in dit moordende tempo binnen no-time volkomen LEEG…Rusland gaat gewoon gestaag door met het Denazificeren van OekroNazië & als klap op de vuurpijl heeft das Viertes-Euro-Reich haar eigen doodvonnis getekend:

Operatie-Denazificatie VII
https://zaplog.pro/post/30009/-operatie-denazificatie-part-vii-

Amerikaanse Biowapen-Laboratoriums in Oekraïne 
https://telegra.ph/Briefing-on-the-results-of-the-analysis-of-documents-related-to-the-military-biological-activities-of-the-United-States-on-the-t-05-11

https://t.me/mod_russia_en/1574

United Nations Security Council
https://media.un.org/en/asset/k1p/k1pvngjn8e

Ik hoop u hiermee weer voldoende op de hoogte te hebben gebracht van de huidige stand van zaken, tevens stuur ik een copie conforme aan alle overige Kamerleden, het Ministerie van Defensie, Nieuwsuur, EenVandaag, NOS & de rest van de MK-Ultra-Mainstreammedia-Propagandamachine, omdat die het anders moeten doen met de uiterst belabberde leugens & niet-aflatende stroom woordenkots van Pseudo-Strategen als Mart de Kruif, Frank van Kappen & Zwakzinnigen-instituut Clingendael…

Met vriendelijke groet M. Hugens

Boink
Boink
2 jaren geleden

Alle schaapjes in de rij voor de volgende boosters

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

Hupsakee! Daar heb je de waarheid. Als ik Poetin was dan zou ik morgen de Oekraïne binnen vallen vanwege de criminaliteit daar.

Oh sorry, dat heeft hij al gedaan geloof ik. .

Peter
Peter
2 jaren geleden

Kan dit niet een van de redenen zijn dat Amerika, England, EU en NATO zo enorm fel en met honderden miljarden Oekraïne steunen om met alle geweld te voorkomen dat dit schandaal uit gaat komen.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x