Buitenland

Rusland: Pfizer, Moderna, Soros, Gates, Clintons, Bidens en Rockefellers betrokken bij Oekraïense biolabs

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

De Democraten hebben samen met Big Pharma-bedrijven en stichtingen die worden geleid door George Soros en Bill Gates een biologisch onderzoeksprogramma opgezet in Oekraïne. Met het geld dat ze hiermee verdienen, worden verkiezingen gefinancierd. Dat heeft het Russische leger woensdag tijdens een briefing gezegd.

Luitenant-generaal Igor Kirillov, hoofd van de Russische nucleaire, biologische en chemische beschermingstroepen, toonde een slide die laat zien dat onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation, de Clinton Foundation, George Soros, de Rockefeller Foundation, Pfizer en Moderna aan de biolabs kunnen worden gelinkt.

Kirillov zei dat vaccinmakers Pfizer en Moderna dit onderzoeksprogramma gebruiken om medicatie te testen zodat ze internationale veiligheidsstandaarden kunnen omzeilen. Zodoende brengen ze de onderzoeks- en ontwikkelingskosten omlaag en kunnen ze meer winst maken.

Proeftuin

Hij voegde toe dat het Pentagon Oekraïne gebruikt als een proeftuin dat buiten het toezicht valt en daarbij met name onderzoek doet naar het fabriceren van biologische wapens.

Alexander Bastrykin, hoofd van de Russische Onderzoekscommissie (een soort OM voor zware criminaliteit dat rechtstreeks onder de president valt), zei vorige week dat zijn dienst informatie heeft verzameld over Amerikanen die betrokken zijn bij het onderzoek naar biowapens in Oekraïne, waaronder medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie en verschillende bedrijven die banden hebben met het Pentagon.

224 miljoen dollar

Amerika heeft tussen 2005 en begin 2022 meer dan 224 miljoen dollar geïnvesteerd in biologische programma’s in Oekraïne, zei Bastrykin.

Eind maart zei Kirillov dat de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, Hunter, betrokken was bij de financiering van de Oekraïense biolabs.

Volgens Julia Mendel, voormalig woordvoerder van de Oekraïense president Zelenski, zijn de beschuldigingen ‘ongegrond’.

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

Geachte heer T.H.P. Baudet, 

Hierbij stuur ik u weer een update van de situatie in de Oekraïne, de NAVO heeft zoals we inmiddels allemaal wel weten, officieel de oorlog verklaard aan Rusland, de Oorlogsmisdaden van Zelenskyy, Adolf Hitler-de Rothschild, de arrestatie van Luitenant-generaal Trevor John Cadieu, Azovstal, de vernietiging van Westerse Wapenleveranties aan Oekraïne gaat onverminderd door, die wapens bereiken de Frontlinies toch nooit, dus laat de Verenigde Satan & das Viertes Euro-Reich vooral lekker doorgaan met het sturen van Wapentuig richting Oekraïne, daar sturen de Russkies gewoon een Iskander, Kalibr of Kinzhal op af…De munitiedepots van de NAVO raken in dit moordende tempo binnen no-time volkomen LEEG…Rusland gaat gewoon gestaag door met het Denazificeren van OekroNazië & als klap op de vuurpijl heeft das Viertes-Euro-Reich haar eigen doodvonnis getekend:

Operatie-Denazificatie VII
https://zaplog.pro/post/30009/-operatie-denazificatie-part-vii-

Amerikaanse Biowapen-Laboratoriums in Oekraïne 
https://telegra.ph/Briefing-on-the-results-of-the-analysis-of-documents-related-to-the-military-biological-activities-of-the-United-States-on-the-t-05-11

https://t.me/mod_russia_en/1574

United Nations Security Council
https://media.un.org/en/asset/k1p/k1pvngjn8e

Ik hoop u hiermee weer voldoende op de hoogte te hebben gebracht van de huidige stand van zaken, tevens stuur ik een copie conforme aan alle overige Kamerleden, het Ministerie van Defensie, Nieuwsuur, EenVandaag, NOS & de rest van de MK-Ultra-Mainstreammedia-Propagandamachine, omdat die het anders moeten doen met de uiterst belabberde leugens & niet-aflatende stroom woordenkots van Pseudo-Strategen als Mart de Kruif, Frank van Kappen & Zwakzinnigen-instituut Clingendael…

Met vriendelijke groet M. Hugens

Boink
Boink
8 maanden geleden

Alle schaapjes in de rij voor de volgende boosters

Fransdo
Fransdo
8 maanden geleden

Hupsakee! Daar heb je de waarheid. Als ik Poetin was dan zou ik morgen de Oekraïne binnen vallen vanwege de criminaliteit daar.

Oh sorry, dat heeft hij al gedaan geloof ik. .

Peter
Peter
8 maanden geleden

Kan dit niet een van de redenen zijn dat Amerika, England, EU en NATO zo enorm fel en met honderden miljarden Oekraïne steunen om met alle geweld te voorkomen dat dit schandaal uit gaat komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x