Homepagina » Gezondheid » Vaccins bevatten onafbreekbare gifstoffen (en doen niet waarvoor ze zijn bedoeld). Onderzoeksgroep doet bizarre ontdekking
Vaccins bevatten onafbreekbare gifstoffen (en doen niet waarvoor ze zijn bedoeld). Onderzoeksgroep doet bizarre ontdekking

Vaccins bevatten onafbreekbare gifstoffen (en doen niet waarvoor ze zijn bedoeld). Onderzoeksgroep doet bizarre ontdekking

Het vaccin Infanrix hexa wordt sinds 2011 gebruikt binnen het Rijksvaccinatieprogramma voor vaccinatie tegen difterie, kinkhoest, tetanus, polio, hepatitis-B en Haemophilus influenzae type B.

Dit vaccin is nu onderzocht door Corvelva, een Italiaanse groep die tegen verplicht vaccineren is.

De organisatie kon het onderzoek uitvoeren dankzij een donatie van de Italiaanse Nationale Orde van Biologen ONB.

Beïnvloed

Corvelva zegt dat het onderzoek nodig is omdat uit eerdere studies is gebleken dat sommige vaccins besmet zijn of niet de actieve bestanddelen bevatten die ze zouden moeten bevatten.

ONB-voorzitter Vincenzo D’Anna zei dat onafhankelijk vaccinonderzoek hard nodig is omdat studies die worden uitgevoerd door laboratoria en universiteiten meestal worden beïnvloed of gefinancierd door bedrijven die vaccins maken.

In Italië wordt fel gediscussieerd over inentingen nu de regering af wil van de vaccinatieplicht voor peuters en kinderen die naar de crèche of naar school gaan.

De nieuwe regering van Lega en de Vijfsterrenbeweging, die sinds juni aan de macht is, is sceptisch over vaccinatie.

Vreemde deeltjes

Het kabinet heeft daarom de verplichting opgeschort terwijl het parlement aan een nieuwe wet werkt, die ouders vrijer laat.

Onlangs publiceerde Corvelva de resultaten van het onderzoek naar Infanrix hexa.

In het vaccin troffen de onderzoekers aan: vreemde deeltjes als gevolg van het productieproces, giftige stoffen, peptiden van bacteriële oorsprong en onoplosbare en onafbreekbare macromoleculen.

In het vaccin troffen de onderzoekers niet aan: antigenen van difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, Haemophylus influenzae B en polio, formaldehyde en glutaaraldehyde, fenoxyethanol en resten van antibiotica.

Onbekende chemische structuur

Geen antigenen, maar wel een onoplosbaar en onafbreekbaar polymeer dat in geen enkele database kon worden gevonden.

Dit macromolecuul had een onbekende chemische structuur, aldus de onderzoekers.

Ze troffen verder 65 verschillende soorten vreemde deeltjes aan, waarvan slechts 35 procent bekend is en waaronder zeven gifstoffen.

Die zijn waarschijnlijk tijdens het productieproces in het vaccin terechtgekomen.

Allergenen

Aan de hand van de structuur van de gifstoffen hebben de onderzoekers bepaald dat ze waarschijnlijk in de fabriek zijn ontstaan na een reactie met andere vreemde deeltjes, formaldehyde, glutaaraldehyde en cyanogeenbromide.

De giftigheid van veel van deze stoffen is bevestigd in onderzoeken op Pubchem of Toxnet, aldus de wetenschappers.

In het vaccin werden bovendien peptiden van bacteriële oorsprong gevonden. Uit onderzoek blijkt dat deze stoffen potentiële allergenen zijn en auto-immuunreacties kunnen uitlokken.

“We begrijpen niet hoe het mogelijk is dat dit vaccin niet eens in staat is om beschermende antistoffen te genereren, waarvoor het bedoeld is,” zeggen de onderzoekers van Corvelva.

Verbaasd

“We begrijpen ook niet hoe men kan beweren dat de neurotoxische antigenen die in het vaccin zouden moeten zitten, niet giftig zijn voor pasgeborenen,” klinkt het.

Corvelva gaat het vaccin nu verder onderzoeken.

Veel wetenschappers zeggen dat verder onderzoek niet nodig is en zijn verbaasd dat de ONB geld heeft gedoneerd aan Corvelva.

Download het onderzoek hier.

Foto: Wikimedia Commons

[Corvelva]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Als vaccins echt effectief zijn in het voorkomen van ziekten, zou het dan niet logisch zijn, dat gevaccineerde kinderen gezonder zijn, dan de niet-gevaccineerde kindjes? Dat is toch het hele verhaal

  Welnu, onderzoek wees anders uit.

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/ongevaccineerde-kinderen-gezonder-dan-gevaccineerde/

  7 likes
  • Frans2 schreef:

   De pdf van dat onderzoek staat op de server van o.a. WTK want ze kunnen niet linken naar een wetenschappelijk tijdschrift, die heeft dat neppe onderzoek namelijk heel snel weer ingetrokken.

   “The study first raised a furor last year, prompting a Frontiers journal to quickly retract it. After it was republished in the Journal of Translational Science this month, that journal has also retracted it.”

   http://retractionwatch.com/2017/05/08/retracted-vaccine-autism-study-republished/
   https://sciencebasedmedicine.org/no-two-studies-purporting-to-show-that-vaccinated-children-are-sicker-than-unvaccinated-children-show-nothing-of-the-sort/

   10 likes
   • eksegese schreef:

    De pdf van dat onderzoek staat op de server van o.a. WTK want ze kunnen niet linken naar een wetenschappelijk tijdschrift, die heeft dat neppe onderzoek namelijk heel snel weer ingetrokken.

    En wie bepaalt er wat nep is en wat echt ? Diezelfde zakkenvullende criminelen achter de vaccinatie-maffia ?

    Er is geen enkel onafhankelijk onderzoek wat aan kan tonen dat die ziekmakende troep ook nog een gunstig effect sorteert. Het wordt tijd dat de waarheid eens aan het licht komt. De vaccinatie-maffia verliest terrein met de dag. Steeds meer ellende door hen aangericht komt in de openbaarheid. Zie wat er in Italië gaande is.

    https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccin-schandaal-in-italie-aan-het-licht/

    Pakken zakken en verkopen die criminelen !

    2 likes
    • Frans2 schreef:

     [ En wie bepaalt er wat nep is en wat echt ?]

     Wetenschappers bepalen dat een onderzoekje onder uitsluitend moeders die hun kinderen thuis houden en zelf onderwijzen en zonder bewijs zelf mogen rapporteren hoe (vaak) ziek hun kinderen waren, geen betrouwbaar onderzoek is. Dus trokken de medische journals hun artikel weer meteen in.

     En als iemand als Anthony Mawson zijn geld verdient met antivax artikelen, hoe kun je die nog onafhankelijk noemen in zijn onderzoeken?

     De anti-vaccinatie-maffia wint terrein met de dag. Steeds meer ellende door hen aangericht komt in de openbaarheid. Zie wat er in Italië gaande is en in de rest van de wereld. Alleen al dit jaar minstens 37 doden in Europa waar de antiprikkers voor verantwoordelijk zijn.

     https://www.sbs.com.au/news/anti-vax-movement-blamed-for-30-per-cent-jump-in-measles-cases-worldwide?

     8 likes
     • Frans2 schreef:

      [ Het woord wetenschapper is tegenwoordig nagenoeg synoniem voor omgekochte bedrieger ]

      Maar je geeft wel een WTK-link naar het artikel over wetenschapper (en antiprikker) Anthony Mawson???

      Verder is het gewoon geen tegenargument.

      7 likes
     • Frans2 schreef:

      [ Je moet bedriegers nou eenmaal met hun eigen middelen om de oren slaan, dat werkt het beste !]

      Daarom werd bedrieger en wetenschapper Anthony Mawson met wetenschap om zijn oren geslagen en verslagen.

      Maar voor eksegese is wetenschap alleen wetenschap als het in haar antivax bubbel past.

      6 likes
     • eksegese schreef:

      Het woord wetenschapper is tegenwoordig nagenoeg synoniem voor omgekochte bedrieger, zo blijkt steeds weer. Die bepalen voor mij helemaal niets meer.

      2 likes
     • eksegese schreef:

      Maar je geeft wel een WTK-link naar het artikel over wetenschapper (en antiprikker) Anthony Mawson??

      Je moet bedriegers nou eenmaal met hun eigen middelen om de oren slaan, dat werkt het beste ! kennelijk zwichten ze niet allemaal voor geld en roem en is er soms nog sprake van enige ethiek.

      2 likes
     • eksegese schreef:

      Maar voor eksegese is wetenschap alleen wetenschap als het in haar antivax bubbel past.

      Dat kan ik van jou ook zeggen. Er komt niet voor niets wereldwijd een berg rotzooi boven water over de vaccinatie-maffia, de hele farmaceutische maffia. Dat valt helaas niet meer te ontkennen, zelfs voor een hardnekkige trol als Frans2. Steeds meer mensen keren zich af van jouw bedriegers. Ze vallen keihard door de mand op allerlei gebied. Ze willen ons nog meer uit onze kracht halen door onze gezondheid te stelen, door ons bang te maken met hun achterlijke klimaathysterie, door onze cultuur te vermorzelen door middel van georkestreerde immens grote vluchtelingenstromen en open grenzen. De hele zwaar verdorven geopolitiek zakt met donderend geraas door het ijs. De mensen krijgen gelukkig steeds meer door hoe de vork in de steel zit. En dat gaan ze merken. Wettelijke verplichtingen zoals in Italië worden met dezelfde gang teruggedraaid als ze er kwamen. Dat is niet voor niets Frans2

      1 likes
 • William schreef:

  En de ouders worden verplicht om hun kinderen met deze rotzooi te laten injekteren? Er zitten geen antigenen in, dus totaal geen bescherming.. met andere woorden.. je bent verplicht maar het geeft geen bescherming.. en als je het niet doet word je kind overal geweerd omdat je moet aantonen dat het gevaccineerd is.. krankzinnig.. en hoe kan een ongevaccineerd kind een bedreiging vormen voor een gevaccineerd kind? De wereld op zijn kop en geldklopperij van de Pharma

  14 likes
 • Typhoon schreef:

  Rekombinant DNA

  DNA onherstelbaar veranderen door een vaccinatie .

  Eerst maken ze de mensen bang door een gevaarlijke nieuwe vorm van griep die ze gecreëerd hebben. Daarna verplichten ze een vaccinatie en maken ze miljarden winst.

  Hier blijft het niet bij. Dat is enkel de eerste stap!

  Na de vaccinatie creëren ze de mensen voor de New World Order.

  -Autisme die spontaan ontstaat
  -Mensen die met 50 jaar opeens homoseksueel worden
  -Kinderen van 6 jaar die opeens suikerziekte krijgen etc

  Kan je je afvragen hoe de kinderen worden van mensen met een rekombinant DNA..?

  Op de een of ander manier moeten we gehoorzamen naar hun. Anders zorgen zij er wel voor dat we luisteren…

  14 likes
 • eksegese schreef:

  En nog zeggen veel wetenschappers dat verder onderzoek niet nodig is en zijn verbaasd dat de ONB geld heeft gedoneerd aan Corvelva. Dat spreekt weer boekdelen over hoe er in werkelijkheid gedacht en gehandeld wordt in de zwaar “verziekte “en verdorven wereld van de vaccinatie-maffia.

  12 likes
 • Plato schreef:

  De Neanderthalers hebben het ook overleefd zonder vaccin e.d. Eerste en Tweede Wereldoorlog, een en al ellende voor heel veel mensen, bacteria her en der, geen vaccins en toch overleefden de mensen het massaal.
  Dus vaccins, prikken e.d. zijn niet echt nodig. Alleen bij heel specifieke ziektes met specifieke medicijnen, denk ik. Zo’n griepprik is ook maar een gissing want men weet niet welke specifieke griep zal opdoemen.
  Het is zoiets als: we weten dat je ooit hoofdpijn gaat krijgen, dus neem nu alvast een cocktail van pijnstillers.

  1 likes
  • Frans2 schreef:

   [ en toch overleefden de mensen het massaal. ]

   Oeps, je bent de Spaanse griep vergeten? Met 20 tot 100 miljoen doden?
   Je kunt massaal overleven en tegelijkertijd massaal sterven hoor.

   En vóór de kindervaccinaties stierf 1 op de 5 kinderen vóór zijn 5e levensjaar. Massaal.
   Dat soort getallen kun je nog steeds vinden in ontwikkelingslanden waar oorlog en chaos heerst.

   9 likes
 • trix schreef:

  Hoe denken jullie over vaccinaties voor reizen?

  3 likes
  • Margie schreef:

   Hetzelfde…niet naar een land gaan waar vaccinatie verplichting geldt.
   De rest is geldklopperij voor je portemonnee en vergif voor je lijf

   2 likes
  • Louise schreef:

   Hallo trix, ja dat vind ik ook een probleem”… ik keek van de week even op de site waar je allemaal voor gevaccineerd moet worden…..nou dat is aardig wat. Eerlijk gezegd weerhoud het mij om te reizen….. Je kunt zo naar alle Westerse Landen dat is het probleem niet, maar naar Azië , China en Japan zou ik wel willen……
   In het verleden is een kennis helemaal geflipt van een Malaria vaccinatie ,…… Dus ja, ik ken mensen die gaan gewoon en zien wel, maar ik ken er ook die zich overal voor vaccineren ,Afrika staat niet op m’n lijstje……Sommige Landen kom je niet binnen als je niet geënt bent…….

   1 likes
 • Cim.L schreef:

  De magie van het transformeren naar een Machine Tijdperk waarin we als 1 ras langer kunnen leven, maar vooral door blijven werken, gecontroleerd worden en dom worden gehouden, is nu aangebroken.

  Vorige week vond ik op de site van nsf.gov (National Science Foundation) een award winning research over Converging Technologies for Improving Human Performance en waar onthullende maar vooral ook verontrustende zaken in staan. Nu weer kijkende ligt de site nu plat (!) en staat er: “Due to a lapse in appropriations, NSF is closed. NSF will continue to accept proposals in accordance with published deadlines”.

  https://www.wtec.org/ConvergingTechnologies/Report/NBIC_report.pdf

  Belangrijke punten (gezien de hoeveelheid pagina’s)

  Transformation of Civilization
  The profound changes of the next two decades may be nothing compared to the
  utter transformation that may take place in the remainder of the 21st century.
  Processes both of decentralization and integration would render society ever more
  complex, resulting in a new, dynamic social architecture. There would be entirely
  new patterns in manufacturing, the economy, education, and military conflict.

  People may possess entirely new capabilities for relations with each other, with
  machines, and with the institutions of civilization. In some areas of human life, old
  customs and ethics will persist, but it is difficult to predict which realms of action
  and experience these will be. Perhaps wholly new ethical principles will govern in
  areas of radical technological advance, such as the acceptance of brain implants, the
  role of robots in human society, and the ambiguity of death in an era of increasing
  experimentation with cloning.

  Human identity and dignity must be preserved. In
  the same way in which machines were built to surpass human physical powers in the
  industrial revolution, computers can surpass human memory and computational
  speed for intended actions.
  The ultimate control will remain with humans and human society.

  We are living through two tremendous patterns of scientific-technological
  change: an overlapping of a computer-communications revolution and a
  nanotechnology-biology-information revolution. Each alone would be powerful;
  combined, the two patterns guarantee that we will be in constant transition as one
  breakthrough or innovation follows another.

  Those who study, understand, and invest in these patterns will live dramatically
  better than those who ignore them. Nations that focus their systems of learning,
  healthcare, economic growth, and national security on these changes will have
  healthier, more knowledgeable people in more productive jobs creating greater
  wealth and prosperity and living in greater safety through more modern, more
  powerful intelligence and defense capabilities.

  Those countries that ignore these patterns of change will fall further behind and
  find themselves weaker, poorer, and more vulnerable than their wiser, more change oriented neighbors.
  The United States will have to continue to invest in new science and to adapt its
  systems of health, learning, and national security to these patterns of change if we
  want to continue to lead the world in prosperity, quality of life, and military intelligence
  capabilities.

  At a minimum, we need to double the federal research budget at all levels, reform
  science and math learning decisively, and to modernize our systems of health,
  learning, and government administration.
  Periods of transition are periods of dramatic cost crashes. We should be able to
  use the new patterns of change to produce greater health and greater learning at
  lower cost. Government administration can be more effective at lower cost. Our
  national security will experience similar crashes in cost.
  This combination of better outcomes at lower cost will not be produced by liberal
  or conservative ideology. It will be produced by the systematic study of the new
  patterns and the use of new innovations and new technologies.

  En nog veel, veel meer erg belangrijke zaken die op dit moment hard nodig zijn om te weten.

  5 likes
 • infootje schreef:

  Elke keer als ik dit soort berichten lees, denk ik dat dit een onderdeel is van een plan om de mensheid te decimeren en altijd weer springen de Georgia Guidestones in gedachte……
  Mens, wees op uw hoede !

  5 likes
 • formidabele schreef:

  Geloof maar dat de zogenaamd eerste vaccinatie bij die van Christenunie, Bruins gewoon nep is?

  2 likes
  • Cim.L schreef:

   Hij zal het wellicht proberen uit te stellen, dan wel ervoor zorgen dat we nog zelf de keuze kunnen maken.

   “The scientific and engineering communities should
   create new means of interdisciplinary training and communication, reduce the
   barriers that inhibit individuals from working across disciplines, aggressively
   highlight opportunities for convergence in their conferences, develop links to
   a variety of other technical and medical organizations, and address ethical
   issues related to technological developments”.

   0 likes
 • Désirée L. Röver, medisch research journalist schreef:

  De vorige keer dat wetenschappers aantoonden dat vaccins een bulk aan stoffen bevatten van bedenkelijke afkomst, en ook die niet staan vermeld op de officiële productinformatie, is hun laboratorium overvallen en gesloten…
  Antonietta Gatti, Stefano Montanari,
  NEW QUALITY-CONTROL INVESTIGATIONS on VACCINES: MICRO- and NANOCONTAMINATION
  International Journal of Vaccines and Vaccination, Volume 4 Issue 1 – 2017
  http://whale.to/c/vaxcontaminants_IJVV-04-00072.pdf

  0 likes
  • Frans2 schreef:

   Hun eigen lab had geen rol in het bewuste onderzoek, dus waarom die sluiten? Het was een Duits onderzoek.

   En van dat onderzoek mogen we niks weten behalve de conclusies. Heerlijk betrouwbaar!

   “Naast talrijke fouten, onoplettendheid en ernstige experimentele en interpretatieve tekortkomingen van de resultaten [3] , en het ontbreken van gedetailleerde informatie over de analysemethoden die worden gebruikt om de aanwezigheid van zware metalen en nanodeeltjes te verifiëren, van fundamenteel belang om andere onderzoekers in staat te stellen het experiment te beheersen en mogelijk te reproduceren, de grootste tekortkoming is het gebrek aan voorbereiding controle, of het nu gaat om een ​​eenvoudige zoutoplossing of om een ​​monster van een ander geneesmiddel, waardoor de conclusies van de studie volledig ongeldig worden.”

   https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=it&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fwww.cicap.org%2Fn%2Farticolo.php%3Fid%3D278598

   2 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Voor de nieuwsgierigen wat meer context informatie over het onderzoek:
  https://vaxopedia.org/2018/12/19/what-is-corvelva/

  0 likes
 • Cim.L schreef:

  Tjonge tjonge, ik heb ook onder een steen gelegen hoor! Dacht ik een hele ontdekking te hebben gedaan, blijkt dat die hele ‘singularity’ of transhumanisme al jaren bekend is en over gesproken wordt. :$ Nah ja ok, ik wist er zo rond 2006 al wel iets van, maar was de gegeven informatie lang niet zo uitgebreid en werd het nog door velen als hysterie beschouwd.

  0 likes
 • x

  Check Also

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  >