Homepagina » Binnenland » Rutte weet wat er gebeurd is met MH17. Waar is hij bang voor en waarom zwijgt hij als het graf?
Rutte weet wat er gebeurd is met MH17. Waar is hij bang voor en waarom zwijgt hij als het graf?

Rutte weet wat er gebeurd is met MH17. Waar is hij bang voor en waarom zwijgt hij als het graf?

Wie heeft vlucht MH17 neergehaald? Kloppen de onderzoeken en publicaties die de afgelopen jaren zijn verschenen over de vliegramp wel?

Volgens burgerjournalisten Max van der Werff en Marcel van den Berg hebben de media zich als doorgeefluik laten gebruiken voor desinformatie van overheden en andere belanghebbenden.

Van den Berg noemt op zijn website meerdere concrete voorbeelden van feitelijk onjuiste berichtgeving van de NOS.

Niemand

In bijna alle gevallen is dat wel gecorrigeerd, maar de onzin krijg je er de wereld niet mee uit, want nog voordat er gerectificeerd is, is zo’n bericht al door tal van andere nieuwsorganisaties overgenomen, zegt hij.

Het Joint Investigation Team (JIT) stelt in een rapport dat MH17 is neergehaald met een BUK-raket afkomstig uit Rusland.

“Dat het wapen uit Rusland kwam, daarvan heb ik het bewijs niet gezien,” stelt Van der Werff. “Niet van het JIT, van niemand niet.”

Straaljagers

“Als MH17 uit de lucht is gehaald om een ander de schuld te geven, dan moet dat Oekraïne zijn geweest, of een onderdeel van het privéleger van oligarch Ihor Kolomojskyj,” voegt hij toe.

“Maar dat is een hypothese, daar zijn geen bewijzen voor,” klinkt het.

Van der Werff zegt getuigen te hebben gesproken die Oekraïense straaljagers hebben gezien. Hij wil niet helemaal uitsluiten dat MH17 is neergehaald door een ander toestel.

Onzin

“Maar waarschijnlijk was het een BUK, hoewel ik het opmerkelijk vind dat het JIT nog steeds geen uitsluitsel heeft gegeven over het type BUK dat gebruikt zou zijn,” zegt hij.

Hij voegt toe dat het JIT ook niet de exacte coördinaten van de lanceerplek heeft genoemd.

Volgens Van der Werff is de lanceerlocatie die het JIT noemt onjuist. De getuigen die worden genoemd heeft hij zelf gesproken en die ‘vertellen gewoon onzin’.

Uit de duim gezogen

“Eén persoon die ik sprak heeft wel vier verschillende verhalen verteld, tegen RT, Radio Free Europe, de Daily Telegraph en tegen mij,” zegt hij.

Er zijn ook getuigen opgevoerd waarvan ik overtuigd ben dat ze compleet uit de duim zijn gezogen, voegt hij toe.

Van den Berg, die zowel Oekraïne als Rusland aanwijst als schuldige, zegt dat premier Rutte precies weet wat er is gebeurd, maar de boel zit te rekken.

Jan met de korte achternaam

“Hij houdt de nabestaanden voor de gek en is totaal niet geïnteresseerd in de waarheid,” zegt hij. “De Nederlandse overheid wil de onderste steen helemaal niet boven halen.”

Geopolitiek gezien heeft Rutte er geen belang bij de onderste steen boven te krijgen, aldus Van den Berg.

“Met Oekraïne is wel duidelijk hoe de belangen liggen,” zegt hij. “We zijn voor Jan met de korte achternaam naar de stembus gegaan.”

Van der Werff besluit: “Ik geloof intussen niks meer. Alle belanghebbenden liegen: Rusland, Oekraïne, de VS, Nederland, de rebellen. Ze liegen allemaal.”

[Novini]


Vond je dit waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Het is een schande, een onwaarschijnlijk respectloos gebeuren naar alle Nederlandse slachtoffers en de rest. Het feit dat men eerst al om politieke redenen de dode lichamen laat weg kwijnen omdat het zogenaamd te gevaarlijk is en dan deze politieke fxck show en dan is het volk ook nog zo ongelooflijk stom om weer op deze Rutte te stemmen. Mark jonge…schaam je diep, het zou je sieren om de rest van je leven niet meer actief bezig te houden in de politiek. Een landverrader staat voor de rest van je leven op je voorhoofd geschreven.

  47 likes
  • naast het langdurig laten liggen van de lijken, komen er. nu ook berichten binnen,dat de lichamen van de cockpitbemanning onmiddellijk begraven werden.
   dit zou kunnen betekenen, dat de lichamen van de cockpitbemanning doorzeeft waren met 30 mm mitrailleurkogels van een vliegtuig.
   deze optie mag hier natuurlijk niet naar voren gebracht worden bij de NOS.
   daarnaast begint het duidelijk te worden waarom de cockpit achtergebleven is in Oost oekraiene.
   enfin, rutte, deze dramatische soap,met de onvindbare steen is nog lang niet ten einde.

   .

   34 likes
   • “naast het langdurig laten liggen van de lijken, komen er. nu ook berichten binnen,dat de lichamen van de cockpitbemanning onmiddellijk begraven werden. dit zou kunnen betekenen, dat de lichamen van de cockpitbemanning doorzeeft waren met 30 mm mitrailleurkogels van een vliegtuig.”

    2 september zijn de lichamen van de piloten door Nederland overgedragen aan Maleisië en begraven. Bijna 2 maanden later vind ik niet echt onder de noemer “onmiddelijk” vallen. De lichamen van de piloten waren doorzeeft met Buk deeltjes, er is dan ook gewoon autopsie op uitgevoerd..

    Maar ja, blijkbaar doen de sensatie verhalen het beter..

    12 likes
  • ik vind Rutte ook niet aardig dus wat hier boven staat moet wel waar zijn? zoiets?
   erg goedkoop

   3 likes
 2. Rutte is gewoon een huichelaar en een slaaf van de Amerikaanse oplichters bende.

  41 likes
  • @Benhur.

   Beter gezegd, een internationale elitaire bende die vanaf bovenaf de processen aanstuurt waar veel ellende van is gekomen. Rutte, Juncker, Tusk, Timmermans, Pechtold e.a. zijn niet meer dan politieke marionetten die de agenda uitvoeren en op hun tijd genoodzaakt zijn om de boel goed voor te liegen.

   Van MH17 tot de Oekraïne oorlog, de coup die Amerika en Brussel aldaar bespoedigde. Oekraïne moet kost wat kost bij de EU worden betrokken zodat de NAVO er straks een nieuw front kan vormen, te minste, dat zijn denk ik de plannen, meegenomen dat de Oekraïne over lucratieve grondstoffen bezit. Een enorme hoeveelheid aan titanium zit in de grond. Ik meen de grootste titanium mijnen ter wereld naast gasvelden. Rockefeller Exxon mobile onderhandelde voor de coup al met de Oekraïne naast Shell.

   https://www.youtube.com/watch?v=3NB-P8PhISA

   16 likes
 3. Er is iets helemaal fout met die Mark Rutte en dat apart van het feit dat hij lid is van een criminele organisatie (genaamd de VVD zie alle affaires).
  Hij is niet echt zo lelijk ….en hij is ook absoluut niet dom……maar hij woont nog steeds op die leeftijd bij zijn moeder!
  Dus geen relatie met een man of een vrouw……..hoe kan zo man als minister president zich dan inleven met het Nederlandse volk………..laat staan met mensen die hun dierbaren verloren zoals bij die MH 017!

  33 likes
 4. Het is wel een feit dat de EU en VS Rusland al vóór de MH17 aanslag demoniseerden en nog doen. Op basis van dit, kun je verder bouwen en concluderen dat Rusland geen enkele baat heeft met het neerhalen van een burgertoestel. Ook lijkt het zéér onwaarschijnlijk dat het per ongeluk uit de lucht zou zijn geschoten aangezien een BUK-operatie veel meer inhoudt dan simpel “richten en op een knopje drukken”.

  De zoektocht zou moeten plaatsvinden binnen de VS, EU/Oekraïne alliantie, daar zit namelijk de onderste steen. Ik zie dat niet zo snel gebeuren, tenzij er fundamenteels iets verandert…

  23 likes
  • Misschien was het een ordinaire afleidingstruc van Israël, 15 minuten na de crash vielen ze de Gaza strook binnen, daar hoor je uiteraard niemand over aangezien het allemaal zionisten zijn.

   8 likes
 5. Rutte is bang om te liegen anders gaat zijn neus weer groeien

  17 likes
 6. ““Maar waarschijnlijk was het een BUK, hoewel ik het opmerkelijk vind dat het JIT nog steeds geen uitsluitsel heeft gegeven over het type BUK dat gebruikt zou zijn,” zegt hij.”

  Als je het onderzoeksrapport niet leest kan je er ook geen oordeel over vellen.. Of hij leest alleen wat hij wilt lezen, gebeurt vaker..

  Quote uit het onderzoeksrapport…..
  “Het gebruikte wapen was een raketkop van het model 9N314M op een raket van de 9M38-serie, zoals geïnstalleerd op het Buk grond-lucht raket systeem.”

  Waarom ze de exacte coördinaten vanaf waar er geschoten zou zijn wordt ook uitgelegd in het rapport..

  12 likes
 7. Nee, het ligt natuurlijk wel voor de hand, dat de Russen ook niet heilig zijn.

  Maar wat is Rusland z’n aandeel dan in dit spel? Waaraan hebben zij schuld?

  11 likes
 8. De onderst stenenleggers hebben de onderzoekscommissie gevormd.
  Die steen gaan ze dus nooit vinden. Zo doen de globalisten dat bij alle vliegrampen die zij organiseren.

  Maanden lang hield m.n. NL tegen dat met berging, laat staan foresisch onderzoek, werd begonnen. Eerst moesten sporen worden gewist. Eventueel hier en daar ´bewijzen´ neergelegd.
  Kortom, ze hebben het sindsdien helemaal in de hand.
  Dit spelletje kan tot in eeuwigheid wendingen worden gegeven.

  Lockerbie is er ook zo één. Doel was de Libische olievelden te stelen. Nou, da´s perfect gelukt. Dit complot is al lang uitvoerig geopenbaard. Gepubliceerd in ´Flight 103´
  Its modus operandi had always been the same:
  `pull off a dirty trick but make it appear somebody else had done it.”
  http://globalresearch.ca/deception-over-lockerbie/15362

  Ik kan de nabestaanden alleen adviseren aangifte te doen tegen Rutte, Koenders, Timmermans, oorlogshitsers die meteen feitenvrij vol op het orgel gingen tegen Rusland en overige leugenaars, en lieden die zichzelf ermee hebben verrijkt.

  8 likes
 9. zonder de kwalijke rol van de media was het niet mogelijk geweest

  4 likes
 10. Van der werff verklaart dat ze allemaal liegen, inclusief Rusland maar hier zijn de wakkeren weer ziende blind. Nee, de VS, de EU en Oekraïne zijn de enige schuldigen. Als dat geen overduidelijk bewijs is van “kremlinwoordvoerders” dan weet ik het ook niet meer.

  3 likes
  • Denk dat het anders bekeken moet worden, na decennia demonisering van Rusland (Sovjet Unie) verwachten de meeste personen van daaruit geen “eerlijke” berichtgeving, dit wordt verwacht..

   Dit in tegenstelling tot het “vrije” westen, deze propageren democratie, vrijheid, eerlijke journalistiek, etc.

   Nu ziet men dat het “vrije” westen dezelfde tactieken bedrijft als Rusland (Sovjet Unie).

   Vind men het dan vreemd dat men kritiek heeft op het “vrije” westen, wat zichzelf hoger plaatst dan Rusland (Sovjet Unie), men voelt zich verraden.

   Daarom gaat de aandacht ook uit naar de VS, EU en Oekraine, deze zouden zich niet van deze Russische (Sovjet) praktijken moeten bedienen, wat harder aankomt!

   0 likes
 11. helemaal mee eens. Ze liegen allemaal, dus geloof die mensen niet meer pas als je het overtuigende bewijs geleverd hebt gekregen. Mensen aanvaard niet zomaar iets dat het nieuws meldt, er is meer niet waar dan wel. Ga zelf op onderzoek, trek je eigen conclusies, kortom maak je los van de overheid.

  3 likes
 12. Allemaal liegen ze; dat is de GROTE waarheid!

  3 likes
 13. Jullie ratten zijn medeverantwoordelijk door continue op de vvd te stemmen ondanks alle feiten over corruptie en incompetentie.

  3 likes
 14. Rutte beschermt gewoon de welvaart van de Nederlanders door misschien te liegen. Wat wilt u zelf? De waarheid + armoede of leugens + welvaart? Want de waarheid + welvaart, dat krijgt u niet. Daar bent u nog niet aan toe. U houdt zich niet aan bijv. de 10 geboden. U begeert uw buurmans vrouw, koekeloert op de rijkdom van anderen, laat graag die koe doden om het in uw maag te stoppen enz.

  0 likes
 15. De man met de korte naam…. Misschien heeft hij dat zelfs niet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Democratische Partij verliest belangrijke rechtszaak tegen Julian Assange. Wat dit betekent (en waarom de media erover zwijgen)

Democratische Partij verliest belangrijke rechtszaak tegen Julian Assange. Wat dit betekent (en waarom de media erover zwijgen)

Een Amerikaanse federale rechtbank heeft een zaak ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.