Bewustzijn

Van een menselijk naar een galactisch zelfbeeld

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ons zelfbeeld is niet onze werkelijke, authentieke identiteit, maar slechts een sociaal gebonden denkbeeld, deel van ons ego en van onze persoonlijkheid. Het is een denkbeeld waar we ons mee identificeren om door anderen goedgekeurd en gewaardeerd te worden.

Het is in feite dus slechts een fantasiebeeld. We laten dit zelfbeeld nu langzaam los en vervangen het met het zelfbeeld van een galactisch wezen dat een menselijke vorm heeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

We keren terug naar onszelf. Je ervaart hier hoe het is om in de onderbuik van de derde dimensie op de fysieke aarde te leven zodat je volledig inzicht kunt krijgen in het leven in een dualistische realiteit. De levens waarin je je innerlijke duisternis verkende waren in feite inwijdingen om te leren in licht, liefde en eenheid te leven.

Enorme extremen

Op een bepaald punt tijdens de zogenoemde planetaire Ascentie smelten licht en duisternis samen en stelt je kennis van het duister je in staat neutrale compassie te hebben. Door deze neutraliteit en compassie kun je de zeeën van de planetaire Ascentie navigeren terwijl immense veranderingen plaatsvinden om terug te keren naar de hogere frequenties van realiteit.

Andere planeten, zoals de Arcturiaanse, Sirische en Pleiadische planeten, zijn reeds naar de vijfde dimensie en verder geascendeerd. Geen van de genoemde planeten was echter zo divers en gepolariseerd als de aarde. Vanwege de enorme extremen op aarde moet je je innerlijke duisternis helen. Daarop kun je je bewust verbinden met je ware zelf. Dat stelt je vervolgens in staat te communiceren met je echte familie. Door deze communicatie krijg je hulp om je eigen hogere expressies te leren herinneren.

Daarnaast heb je op deze wijze toegang tot je objectieve, hogere perspectief. Deze objectiviteit bevrijdt je van de vele illusies in de fysieke realiteit. Terwijl polariteiten versmelten en illusies verdwijnen wordt de weerstand tegen veranderingen versterkt door zij die bang zijn voor een andere realiteit. Het is de laatste confrontatie met angst.

Wisseling van de wacht

Je eerste hogere expressie is vaak je galactische zelf. Om daar contact mee te krijgen moet je alle controle over je fysieke lichaam loslaten. Je menselijke ego zal deze machtsverschuiving in eerste instantie niet tolereren. Laat dit proces van de ‘wisseling van de wacht’ zich rustig voltrekken.

Het loslaten van de illusie dat je ‘slechts een mens’ bent is veel makkelijker wanneer je veel van je andere driedimensionale illusies hebt losgelaten. Er is geen eenvoudige manier om je menselijke zelfbeeld los te laten omdat je het vele incarnaties hebt vastgehouden.

Voordat je een gewoonte kunt loslaten moet je je er eerst bewust van zijn. De eerste stap in het loslaten van je gewoonte om een mens te zijn is je bewust te worden van je galactische zelf die in je onderbewustzijn sluimert. Als je de moed hebt om je persoonlijke terugkeer naar je ware zelf met anderen te delen draag je enorm bij aan het proces van planetaire Ascentie.

Violette vuur

Het Ascentieproces begint in je bewustzijn. Je driedimensionale bewustzijn geeft je enkel bewuste toegang tot de eerste tot en met de vierde dimensies. Door niet langer vast te houden aan je menselijke ego kun je de laatste restjes ego transmuteren in hogere expressies van jezelf.

Bij transmutatie verhoog je de resonantie van een persoon, plaats, situatie of ding met de frequentie van violet licht. Vanwege de wet van de vrije wil op aarde heb je geen toestemming om een ander mens te transmuteren, maar het vuur van het violette licht maakt een einde aan de schaduw waarin een persoon zijn of haar eigen duisternis kan verhullen. Het violette vuur staat voor wijsheid, kracht en onvoorwaardelijke liefde. Hoe meer hogere frequenties van licht je kunt downloaden en integreren, hoe meer je geheugen ontwaakt. Alles zit al in je, je hoeft niets te leren. Herinner door los te laten.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x