Archeologie

‘De huidige versie van de geschiedenis die ons is verteld, klopt voor geen meter’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Tucker Carlson deed onlangs tijdens een conferentie in Las Vegas enkele opmerkelijke uitspraken over het mysterie van de piramides en verloren beschavingen.

Iemand stuurde hem een artikel van Media Matters, een censuurclub die wordt gefinancierd door George Soros en veel anderen die een hekel hebben aan de westerse beschaving. In het artikel werd Jimmy Corsetti van het YouTube-kanaal Bright Insight aangevallen omdat hij had gesuggereerd dat de geschiedenis zoals die ons verteld is, niet klopt en dat er in het verleden hoogontwikkelde beschavingen zijn geweest die zijn weggevaagd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dat is een hele interessante hypothese,” benadrukte Carlson. “Ik heb geen idee of het waar is. Het lijkt waar te zijn. Ik wil er meer over te weten komen, want ik vind het reuze interessant.”

Dat zijn feiten

“We hebben bijvoorbeeld geen idee hoe de piramides gebouwd zijn,” zei hij. “Hoe is het mogelijk dat we dat niet weten?”

Carlson voegde toe dat we alleen maar kunnen raden hoe ze gebouwd zijn. “We weten niet eens wanneer ze zijn gebouwd. Dat zijn feiten.”

Klopt voor geen meter

En Corsetti werd aangevallen omdat hij hier vragen over stelde. “Waarom zou Media Matters zich druk maken over meningen over de piramides of grote beschavingen die 10.000 jaar geleden in Illinois leefden en die metaal gebruikten? Ze maken zich daar druk over omdat het waar is. Het is gewoon waar.”

En de huidige versie van de geschiedenis die ons is verteld, is niet alleen onvolledig, hij klopt voor geen meter, aldus Carlson. “Ik weet niet wat de waarheid is, maar ik weet dat datgene wat ik als kind heb geleerd, niet klopt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

Wat ongelooflijk interessant om juist in deze o zo verwarrende tijd DIT onderwerp aan de orde te stellen.

Ik moet er ook inmiddels, bijna 75 jaar oud, aan geloven, dat NIETS wat ik als kind en tiener heb geleerd, klopt.

Nu hebben wij het hier, gelukkig, over geschiedenis en niet over taal, lezen en rekenen.

Geschiedenis is in feite niets anders dan wat bepaalde personen hebben opgetekend. OF dat ook daadwerkelijk dan zo is…. dat weten wij natuurlijk niet.

Wat betreft die piramides heb ik vorig jaar, hier in mijn woonplaats Hoorn, een heel interessante lezing bijgewoond van Ard Pisa.

Ik kan mij echt niet alles meer herinneren, behalve het feit, dat wij inderdaad via onze geschiedenislessen een volkomen fout beeld hebben gekregen.

Wij hebben altijd gedacht, dat Egypte zo ongeveer het alleenrecht had op het bouwen van piramides, maar dat blijkt dus een grote fabel te zijn.

Ard Pisa ging bij zijn lezing zo ongeveer de hele wereld rond en toonde ons vele plekken, waar piramides zijn.

Tot zover het sprookje, dat wij in de schoolbanken leerden.

Conclusie: ben het helemaal met Tucker Carlson eens.

Jip
Jip
4 maanden geleden

Er komt best nog even een moeilijke tijd aan, maar laat je niet ontmoedigen.

De figuren die ons al duizenden jaren klein proberen te houden zullen er steeds meer moeite voor moeten doen om aan de macht te blijven, maar alles wat ze doen zal hen verder ontmaskeren.

Hun tijd zit er bijna op en dat weten ze.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

TESLA WIST het geheim van de GROTE PIRAMIDE: Onbeperkte energie om de wereld van GRATIS energie te voorzien…DAAROM ZIJN WIJ VOORGELOGEN DOOR DE SPYCHOPATEN WANT ALLES DRAAIT OM ZAKKENVULLEN…

Wim
Wim
4 maanden geleden

Ik volgde deze Corsetti al een tijdje op Youtube hij had hele interessante filmpjes waarin hij aan de hand van de manier van bouwen piramides over de hele wereld aan elkaar kon linken Maya , Inka bouwwerken in Griekenland en natuurlijk de piramides in Egypte .

Van de 1 op andere dag was hij weg van Youtube nadat hij een filmpje had gemaakt over cencuur op het internet dat mocht dus niet van de grote bazen .

Dat deze beste man nog leeft is misschien al een wonder !

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x