Mens en Dier

Van Meijeren vindt noodwet ‘extreem ver’ gaan: ‘Burger wordt voorgelogen, is de dupe en betaalt de prijs’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

De overheid kan vanaf heden beslag leggen op je huis. Een oude noodwet uit 1952, de Wet verplaatsing bevolking, is in werking getreden. Vanwege de toestroom van Oekraïners heeft de regering deze wet weer afgestoft.

“Dat gebeurt dan weer onder het mom van een noodsituatie, dus is het nu gerechtvaardigd om grondrechten te beperken, wat we natuurlijk ook bij die hele coronahoax gezien hebben,” zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Extreem ver

“Nu gaat het opnieuw over een zogenaamde crisis, die de overheid zelf veroorzaakt,” vervolgde het Kamerlid. “Als je duizenden of honderdduizenden mensen naar Nederland laat komen, dan is het vanzelfsprekend dat de woningnood enorm toeneemt. En dat wordt dan aangegrepen om mensen van hun eigendom te beroven. Het gaat extreem ver.”

Van Meijeren wees erop dat het politiek beleid is om in Nederland de komende 10 jaar nog één miljoen mensen te gaan ontvangen. Daar valt niet tegenop te bouwen. Dan zeggen ze straks: dus moeten we mensen maar gaan verplichten om hun privé-eigendom af te staan zodat we daar mensen kunnen opvangen.”

De burger wordt voorgelogen, is de dupe en betaalt de prijs, aldus Van Meijeren.

Volstrekt absurd

Ook BVNL, de partij van Wybren van Haga, vindt de wet veel te ver gaan. “Kennelijk is het geen enkel probleem als Nederlanders dakloos raken, zolang asielzoekers maar hoog en droog zitten,” schrijft de partij.

BVNL vindt het volstrekt absurd dat het kabinet überhaupt overweegt om zulke drastische maatregelen te nemen voor mensen uit het buitenland, terwijl de Nederlanders zelf al jaren nauwelijks meer ergens kunnen wonen. “Het is meten met twee maten in optima forma. En discriminatie bovendien.”

“Het kan niet zo zijn dat Nederlanders letterlijk op straat gezet worden, zodat mensen uit andere landen een dak boven hun hoofd krijgen. Nu de Nederlanders met pek en veren hun eigen huizen uit jagen, gaat ver over de grens. Een grens die al veel te vaak en veel te lang overschreden is.”

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
2 jaren geleden

Onze regeerders zijn al zeker 2 jaar extreem walgelijk bezig.

Het word de hoogste tijd dat ze hun biezen pakken en oprotten.

Ze bedrijven geen democratie.

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Wat zegt de PVV, JA21 , PvdD en BBB hiervan? De rest van het slaapkoppen peloton stemt natuurlijk zoals de leider zegt!
Misschien kunnen we Westerbork en Vught weer openen voor Autochtonen?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte heer G.F.C. van Meijeren

Zoals de zaken er nu voorstaan gaat de hele Tweede Kamer exclusief Forum voor Democratie, linea recta richting Scheveningen wegens Oorlogsmisdaden & Misdaden tegen de Menselijkheid…De Keiharde Bewijzen stapelen zich met de dag op…Een volkomen onhoudbare situatie…Hierbij stuur ik u weer een update omtrent de meest recente ontwikkelingen, met betrekking tot de Massaslachting die het Oekraïense leger heeft aangericht onder Oekraïense Burgers in Boetsja, in volledige samenwerking met westerse Overheden, de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie & de MK-Ultra-Mainstreammedia met hun PSYOPs…dit worden gegarandeerd Militaire Tribunalen!

https://zaplog.pro/post/29971/the-bucha-butcher-butchery

Ik hoop u hiermee weer voldoende te hebben geïnformeerd, met vriendelijke groet M. Hugens.

Cathja
Cathja
2 jaren geleden

Machtsmisbruik van het ergste soort! Meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x