Great ResetBuitenland

Priester: ‘Oekraïense president Zelenski is fervent voorstander van Nieuwe Wereldorde’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De Oekraïense president Zelenski is een fervent voorstander van de Nieuwe Wereldorde. Dat zei priester Daniel Nolan van het aartsbisdom in de Amerikaanse stad Denver vorige maand tijdens een preek.

De Nieuwe Wereldorde, de Grote Reset, de Davos-conferenties, Klaus Schwab en George Soros hebben één gemeenschappelijk doel: het stichten van een wereldregering, sprak Nolan, verbonden aan Our Lady of Mt. Carmel in de plaats Littleton in Colorado.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Dit is geen complottheorie. Ze zijn er open over: dit is wat ze willen bereiken,” benadrukte de priester. Hij voegde toe dat er verontrustende parallellen zijn tussen de Nieuwe Wereldorde, de wereldregering en de voormalige Sovjet-Unie: communisme, atheïsme en morele corruptie.

Agenda 2030

Hij verwees naar de Agenda 2030. “In 2030 bezit je niets en zul je gelukkig zijn. Dit is communisme. Dit is de oude Sovjet-Unie,” zei Nolan in een video die privé is gemaakt.

“Dit is niet goed. Dit is niet goed voor het Oekraïense volk,” waarschuwde de priester. “Wie is erger? Poetin, die Oekraïne fysiek is binnengevallen, of Zelenski, die Oekraïne spiritueel is binnengevallen? Wat is erger? Ervoor zorgen dat iemand in een graf terechtkomt of ervoor zorgen dat iemand in de hel terechtkomt?”

Hysterische, hypocriete propaganda

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) reageert: “Wow, deze priester denkt, vanuit zijn geloof, zelf na in plaats van af te gaan op de hysterische, hypocriete propaganda die het mediakartel als ‘nieuws’ aan de man brengt.”

Tijdens de coronacrisis mocht de priester geen video’s meer publiceren nadat hij mensen had opgeroepen om geen mondkapjes te dragen.

Bekijk de preek hier.

4.7 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Die Zelensky toch! Om de wille van de smeer, likt de kat de kandeleer.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Oekraïne is het Oorspronkelijke woongebied van de kinderofferende Luciferiaanse Khazaren…totdat de Russen & Moslims hélémáál klaar met die Barbaren waren & ze er in 969 n.Chr. verjoegen…die Khazaren vertrokken met al hun bezittingen richting Europa & zwoeren wraak te nemen op Rusland…Rusland was ze dit keer weer een stapje voor….

https://zaplog.pro/post/29969/inconsistenties-in-de-zogenaamde-slachting-van-bucha

Anneri
Anneri
2 jaren geleden

Goh waarom verbaast me dit niet? Wat een vreselijk figuur is dit toch. Ik kan die stem en dat gezicht niet meer aanzien . Wanstaltig figuur net als velen in ons eigen WEF kabinet.

Chantal
Chantal
2 jaren geleden

9 van de 10 wappie verhalen blijken waar snappie.
De regering is geen grappie
Ze gebruiken een komiek
Dat is niet chick pardon chique

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x