CoronaBinnenland

Vandaag om 15.00 uur breaking news over de COVID-vaccinaties tijdens persconferentie

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Vandaag om 15.00 uur breaking news over de COVID-vaccinaties tijdens de persconferentie van Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) in Straatsburg. Het gelijk van zijn partij wordt nu zwart op wit bevestigd door het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Afgelopen maand heeft hij met een aantal collega’s een brief gestuurd naar het EMA waarin hij vragen heeft gesteld en uitleg heeft gevraagd over de coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volledig gelijk

“We hebben inmiddels een brief binnen die een heleboel zaken verduidelijkt,” zegt De Graaff. “Ik kan u zeggen: het is vernietigend voor het vaccinatiebeleid dat in Nederland gevoerd is.”

Alle details komen tijdens de persconferentie boven water. “Dan zult u zien dat Forum voor Democratie met haar kritiek op het vaccinatiebeleid volledig gelijk had en volledig gelijk krijgt van het EMA,” aldus het Europarlementslid.

Je kunt de persconferentie hier live volgen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 228 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

FANTASTISCH NIEUWS!!! Dank jullie wel, redactie van ninefornews, om dit in ieder geval voor de vele lezers bekend te maken.

En WEER zijn het de kanjers van Forum voor Democratie, die voor de zoveelste keer het gelijk aan hun kant krijgen.

Maar wat verschrikkelijk jammer, dat er zo ongelooflijk veel mensen de afgelopen jaren NIET geluisterd hebben naar de vele waarschuwingen.

Zij hebben, totaal onterecht natuurlijk, volledig vertrouwd op de officiële instanties, die natuurlijk ten eerste al toestemming gaven voor het gebruik van die walgelijke experimentele gentechinjecties en DAARNA met de meest grote propagandamachines deze gifzooi aan de man hebben gebracht.

NU, vandaag, houdt Marcel de Graaff dus een persconferentie in Straatsburg.

Daarin wordt dit grote schandaal dus wereldkundig gemaakt. Het EMA moet dus met de billen bloot.

Aan de ene kant vind ik het wel jammer, dat dit nu juist vandaag, één dag voor onze verkiezingen, wordt gedaan. Dit betekent dat er hier heel weinig aandacht aan zal worden besteed.

Aan de andere kant, althans voor diegenen die WEL nieuwsgierig zijn en hiernaar zullen kijken en luisteren, zou het precies het zetje kunnen zijn om morgen op FvD te gaan stemmen.

Weten jullie waar ik nu wel heel benieuwd naar ben? Zullen ze hier en in de rest van Europa nu TOCH doorgaan met die vreselijke prikcampagne?

Je kunt natuurlijk wel zeggen van, dat je wel hartstikke knettergek moet zijn om überhaupt nog naar een priklocatie te gaan. Maar wij weten inmiddels wel, dat inderdaad een deel van de bevolking dit stempel absoluut verdient.

Er is maar één juiste oplossing: de hele prikzooi moet NU direct afgelopen zijn.

Dré
Dré
6 maanden geleden

Watch your back Marcel!!

Snappie nr 1
Snappie nr 1
6 maanden geleden

Ik ga zeker kijken! Spannend 🤞🤞🤞🙏🙏🙏!

S.w
S.w
6 maanden geleden

Kom maar op ik ga het zeker volgen

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x