CoronaBuitenland

Honderden militairen slepen overheid voor de rechter om vaccin dat ‘nooit toegediend had mogen worden’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Meer dan 500 Amerikaanse militairen hebben een rechtszaak aangespannen tegen de overheid. Zij stellen dat het vaccin dat voor hen verplicht is gesteld, niet is goedgekeurd en om die reden nooit toegediend had mogen worden. De coronavaccins worden gebruikt met een noodvergunning.

De 520 militairen stellen dat de vaccinatieplicht illegaal is omdat er geen goedgekeurd vaccin beschikbaar is in de Verenigde Staten. Dit betekent dat naar schatting 55 procent van de Amerikaanse militairen onwettig en onder dwang gevaccineerd is.

Belangrijke overwinning

Onlangs werd een Amerikaanse marineofficier in het gelijk gesteld die had geweigerd het coronavaccin te nemen. De officier, Bill Moseley, wilde de prik niet nemen omdat de coronavaccins die het leger aanbiedt niet zijn goedgekeurd door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. Zijn advocaat sprak van ‘een belangrijke overwinning’.

De vaccinatieplicht voor de 1,3 miljoen Amerikaanse militairen ging in september vorig jaar in. President Biden zei dat de maatregel ‘nodig is om de troepen overal ter wereld zo veilig mogelijk te kunnen laten werken’. Hij riep iedereen op zich ‘onmiddellijk’ te laten vaccineren.

Voorbeeld

“Ik ben trots dat onze militaire vrouwen en mannen zullen blijven helpen de strijd tegen deze pandemie te leiden door een voorbeeld te stellen door hun mede-Amerikanen veilig te houden,” zei Biden.


4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ludo
ludo
2 maanden geleden

druppel voor druppel, maar het gaat niet snel genoeg.
die kl**tzakken van het WEF en WHO moeten keihard op hun donder krijgen, niet mondjesmaat zoals nu, het moet als een BOM inslaan anders blijven ze maar door doen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Hahahaha…..Big Pharma heeft niet voor niets ALLE ROVERHEDEN een Contract laten ondertekenen waarin stond dat het hier een EXPERIMENTEEL NOOD-VACCIN betrof…De Roverheden dwongen vervolgens hun Kudde Hersendode Schapen om deze Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(oxide)-NOOD-VaxxiNazi geheel Vrijwillig in te laten spuiten, inclusief Kinderen & Zwangere Vrouwen….

Maja
Maja
2 maanden geleden

Heel goed heel dapper, ieder verzet is welkom!

Marrob BE
Marrob BE
2 maanden geleden

Lekkere president.
Veilig en effectief die spuiten.
Je kunt ook de Drion spuit nemen.
Is ook veilig en effectief.(haha).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x