CoronaBuitenland

Honderden militairen slepen overheid voor de rechter om vaccin dat ‘nooit toegediend had mogen worden’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Meer dan 500 Amerikaanse militairen hebben een rechtszaak aangespannen tegen de overheid. Zij stellen dat het vaccin dat voor hen verplicht is gesteld, niet is goedgekeurd en om die reden nooit toegediend had mogen worden. De coronavaccins worden gebruikt met een noodvergunning.

De 520 militairen stellen dat de vaccinatieplicht illegaal is omdat er geen goedgekeurd vaccin beschikbaar is in de Verenigde Staten. Dit betekent dat naar schatting 55 procent van de Amerikaanse militairen onwettig en onder dwang gevaccineerd is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Belangrijke overwinning

Onlangs werd een Amerikaanse marineofficier in het gelijk gesteld die had geweigerd het coronavaccin te nemen. De officier, Bill Moseley, wilde de prik niet nemen omdat de coronavaccins die het leger aanbiedt niet zijn goedgekeurd door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. Zijn advocaat sprak van ‘een belangrijke overwinning’.

De vaccinatieplicht voor de 1,3 miljoen Amerikaanse militairen ging in september vorig jaar in. President Biden zei dat de maatregel ‘nodig is om de troepen overal ter wereld zo veilig mogelijk te kunnen laten werken’. Hij riep iedereen op zich ‘onmiddellijk’ te laten vaccineren.

Voorbeeld

“Ik ben trots dat onze militaire vrouwen en mannen zullen blijven helpen de strijd tegen deze pandemie te leiden door een voorbeeld te stellen door hun mede-Amerikanen veilig te houden,” zei Biden.


4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ludo
ludo
1 jaar geleden

druppel voor druppel, maar het gaat niet snel genoeg.
die kl**tzakken van het WEF en WHO moeten keihard op hun donder krijgen, niet mondjesmaat zoals nu, het moet als een BOM inslaan anders blijven ze maar door doen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahahaha…..Big Pharma heeft niet voor niets ALLE ROVERHEDEN een Contract laten ondertekenen waarin stond dat het hier een EXPERIMENTEEL NOOD-VACCIN betrof…De Roverheden dwongen vervolgens hun Kudde Hersendode Schapen om deze Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(oxide)-NOOD-VaxxiNazi geheel Vrijwillig in te laten spuiten, inclusief Kinderen & Zwangere Vrouwen….

Maja
Maja
1 jaar geleden

Heel goed heel dapper, ieder verzet is welkom!

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Lekkere president.
Veilig en effectief die spuiten.
Je kunt ook de Drion spuit nemen.
Is ook veilig en effectief.(haha).

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x