Homepagina » Het Complot » Wie was de graaf van Saint-Germain?
Wie was de graaf van Saint-Germain?

Wie was de graaf van Saint-Germain?

De graaf van Saint-Germain was een mysterieus persoon die als alchemist het geheim van de transmutatie zou hebben ontsluierd.

Hij bewoog zich binnen de hofkringen van het pre-revolutionaire Frankrijk en beweerde 4000 jaar oud te zijn.

De identiteit van Saint-Germain is gehuld in mysterie. Hij studeerde naar verluidt aan de Universiteit van Siena in Italië waar hij beschermeling was van groothertog Gian Gastone de’ Medici.

Bezoekers van Venus

Saint-Germain werd in 1710 voor het eerst gezien door Baron de Gleichen, die hem in Venetië plaatst. Andere beschreven verschijningen van de graaf vinden plaats in Londen in 1743 en in Edinburgh in 1745. In 1758 verscheen de graaf in Versailles. In 1760 vertrok hij via Nederland naar Engeland op een missie voor Lodewijk XV.

Na deze missie reisde de graaf via Nederland naar Sint-Petersburg waar hij aanwezig was bij de staatsgreep en troonsbestijging van Catharina de Grote. Het jaar daarop kocht Saint-Germain land op in de Zuidelijke Nederlanden.

De graaf verdween een aantal jaren en dook in 1774 op om zich te melden bij een Beierse graaf. In 1776 was de graaf in Duitsland, waar dat jaar door Adam Weishaupt en baron Adolph von Knigge de Illuminati werd opgericht. Saint-Germain beweerde tegenover koning Frederik een vrijmetselaar te zijn.

Daarop zou de graaf levend gezien zijn in Parijs in 1835, in Milaan in 1867 en in Egypte tijdens de veldtocht van Napoleon. Napoleon III hield een dossier over hem bij, maar dit werd tijdens de grote brand in het Hotel de Ville van Parijs in 1871 vernietigd. Vervolgens duikt de graaf in 1926 op in Rome. Theosoof Guy Ballard beweerde dat hij de graaf heeft ontmoet op Mount Shasta en dat hij hem in contact bracht met bezoekers van Venus.

Waterman-tijdperk

Op 28 januari 1972 verklaarde minnaar van zangeres Dalida, Richard Chanfray, op de Franse televisie dat hij de graaf van Saint-Germain was. Hij beweerde ook dat Lodewijk XV nog in leven was.

Veel occulte groepen eren Saint-Germain als een Verheven Meester. Hij wordt verondersteld vele magische krachten te bezitten zoals de kunst van het teleporteren, het leviteren, het door muren kunnen lopen en het telepathisch beïnvloeden van mensen.

In New Age-kringen wordt de graaf geassocieerd met de kleur violet en de amethist. Hij wordt ook gezien als de Kosmische Meester van de Zevende violette Straal. Aangezien het aanstaande astrologische tijdperk, het Waterman-tijdperk, beheerst zal worden door de Zevende violette Straal wordt Saint-Germain soms ook wel De Kosmische Meester van het Waterman-tijdperk genoemd.

Rozenkruiser Max Heindel beschreef de graaf van Saint-Germain als één van de latere belichamingen van Christian Rosenkreuz, de stichter van de Orde der Rozenkruisers.

In het boek The Seven Words van Samael Aun Weor wordt Saint-Germain gezien als de beheerser van de wereldpolitiek. Weor beschouwt Saint-Germain als iemand die door het toepassen van alchemie de dood heeft overwonnen. In zijn boek Esoteric Course of Kaballah vertelt Weor dat Saint-Germain alle talen spreekt en met alchemie diamanten kan maken. De graaf zou ook werken met het geheim van de alchemie, seksuele transmutatie, mogelijk gemaakt door witte seksuele magie.

Volgens verschillende groepen heeft Saint-Germain verder de volgende belichamingen gehad:

 • Heerser van een bloeiende beschaving in wat nu de Sahara is, 70.000 jaar geleden
 • Hogepriester op Atlantis, waar nu het eiland Cuba ligt, 13.000 jaar geleden
 • Samuel, religieus leider in Israël, elfde eeuw voor Christus
 • Sint Jozef, de man van Maria en de opvoeder van Jezus, Nazareth, eerste eeuw voor Christus
 • Sint Albanus, Engeland, derde eeuw na Christus
 • Filosoof Proclus, Athene, 410 na Christus
 • Magiër en adviseur Merlijn, Groot-Brittannië, vijfde eeuw na Christus
 • Filosoof Roger Bacon, Engeland, 1220 na Christus
 • Organisator achter de schermen van geheime genootschappen in Duitsland, veertiende eeuw
 • Christoffel Columbus, Spanje, 1541
 • De graaf van Saint-Germain, de wonderman van Europa in de achttiende en negentiende eeuw

Tot slot geloven aanhangers van NESARA, een veronderstelde geheime wet waarvan de Amerikaanse regering het bestaan ontkent, dat Saint-Germain nog steeds leeft en actief samenwerkt met goedwillende ruimtewezens om de wet geratificeerd te krijgen.

Bron: Wikipedia

 Vind je deze info goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Mijn grote vraag luidt nu: wie belichaamd hij nu?

  1 likes
 2. Is hij niet gewoon steeds gereïncarneerd, net zoals iedereen??

  1 likes
 3. In alle verhalen of het nu geschiedenis ,of vertellingen zijn ,sprookjes legendes of sagen.

  In alles zit wel een kern van waarheid ,anders waren deze niet ontstaan.
  En had je ook geen geloof.
  Ik laat iedereen geloven wat hij/zij wilt zolang zij daar geen kwaad mee doen.

  Sprookjes lopen tenslotte niet altijd goed af en zeker niet honderden jaren geleden ,dit soort eindes zijn er later bij verzonnen.En het mooiste dit gebeurt nog steeds.

  Een heel interessant gebeuren.
  ik denk niet dat deze man een tijdreiziger is .En of hij diamanten heeft kunnen maken ,tja misschien was hij zijn tijd wel vooruit ,tenslotte was een aansteker voor sommige volkeren ook al magie.

  Al met al hou ik wel van dit soort verhalen en wanneer je ze goed leest zit er altijd wel iets in ,of je het nu gelooft of niet ;):p

  1 likes
 4. Rasecht Berensiroop

  Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Genetici dansen op hun achterste poten in het debatgeweld wel buitenaards of geen buitenaards dna of genen in de menselijke corpus humanus….

  Op zekere leeftijd worden de haren bij de mensen grijs van kleur binnen al rassen van de bevolking, sommigen helaas niet, bij sommige blonde kleurtypes vindt men bij dertigers tot zestigers geen enkele grijs haar, wat een zeldzaamheid schijnt te zijn?

  0 likes
 5. yeah, sure.. waarom ook niet?
  een man van minstens 70.000 jaar oud?
  ruimdenkend zijn ok, maar dit? komaan zeg
  saint germain is wel goeie soep 🙂

  0 likes
 6. Ja sinterklaas is toch ook 600 jaar en volgens de bijbel werd men in den beginnen ook zo gemiddeld 500 jaar dit slaat nergens op of geloven jullie ook dat ik 8000 jaar oud ben en van Jupiter kom omdat ik dat zeg.

  0 likes
 7. Als hij magische krachten had/heeft zou hij dan echt VIA Nederland naar Engeland teleporteren? Of VIA Nederland naar Sint-Petersburg? Ik zou dan liever rechtstreeks gaan lijkt me.

  0 likes
 8. Een en al liefde

  0 likes
 9. Hij belichaamd niemand meer, hij is er alleen nog als opgestegen meester in de vorm van Saint Germain

  0 likes
 10. [quote name=”Dani”]Mijn grote vraag luidt nu: wie belichaamd hij nu?[/quote]

  kees van der Staay…;-)

  0 likes
 11. Ja ik geloof dus helemaal niks van astrologie…pure onzin. Er worden allerlei zweverige dingen gezegd maar verder geen bewijs. Als iets te mooi is om waar te zijn…dan is het waarschijnlijk ook te mooi om waar te zijn.

  0 likes
 12. [quote name=”Dani”]Mijn grote vraag luidt nu: wie belichaamd hij nu?[/quote]

  Geert Wilders LOL !

  0 likes
 13. Het is en blijft een mysterie !!Zeg niet dat ik het geloof maar…..ook niet dat ik het niet geloof !!!! Er zijn rare dingen op onze wereld !

  0 likes
 14. Vampieren he?1

  0 likes
 15. Nou bedoel ik niet tegen de haren in te wrijven maar er worden zoveel mensen ingeluisd door de violette vlam, kundalini etc, dus..

  Bijna die hele waslijst van ascended masters zijn een stelletje flapdrollen, zoveel mogelijkheid voor misbruik, zelfde met dat hele sananda verhaal.Iemand anders volgen klopt al eeuwen niet meer. Als Michael je iets zou zeggen dan is het zoek het zelf uit lamlul! Ga de religie voorbij en verhef jezelf tot de half-god die je bent, gij slapende reuzen :).

  0 likes
 16. Kom op zwevers even een channeling doen met St Germain en deze leugen dan vertellen aan goedgelovige zieltjes. Verreweg de meeste channelaars zijn charlatans en oplichters.

  0 likes
 17. Jhondoe,
  Ik hoop inderdaad dat hij nu in Geert zit want dat zou de wereld een heleboel goed doen ! Maar ja….. weg met die idiote islamisten etc, zou mooi zijn ! Ik persoonlijk denk dat germain een verlichte meester is en dat hij/zij er voor ons is ! Ons helpt onze weg te vinden van de islam (honden) en eigenlijk ben ik gek op honden die lieve dieren maar als er een scheldwoord is wat die islamieten gebruiken is …..honden nogmaals ben gek op beessies maar als hond een scheldwoord is van die bastaards dan gebruik ik het zo….dat was mijn betoog ga nu slapen want ben een mens die werkt en moet morgen om 06.10 opstaan ook voor al die moslims die in hun nest liggen ! Daarna naar de moskee gaan om te “bidden ” en van ons profiteren !!!!! Denk na Nederlandse bevolking we gaan tenonder aan die islamieten !!!!!

  0 likes
 18. Ik lees dit met interesse, omdat ik Saint Germain al geruime tijd volg.
  verder wil ik iedereen adviseren:

  geloof het niet, maar geloof het ook niet niet

  0 likes
 19. 1972 en geen enkele foto?
  dit is een l.l verhaal of hij moet kunnen tijdreizen.
  niemand leeft zolang en dan voor 70.000 jaar geleden en jesus opgevoed,nou laat ie maar zeggen of de bijbel juist is,als je toch in die tijd geweest bent.

  0 likes
 20. Transmutatie hè? Was hij de voorloper van Harry Potter soms?

  0 likes
 21. [quote name=”pietje”]Jhondoe,
  Ik hoop inderdaad dat hij nu in Geert zit want dat zou de wereld een heleboel goed doen ! Maar ja….. weg met die idiote islamisten etc, zou mooi zijn ! Ik persoonlijk denk dat germain een verlichte meester is en dat hij/zij er voor ons is ![/quote]

  Not sure if trolling.. 😛

  0 likes
 22. [quote name=”m&m”]1972 en geen enkele foto?
  dit is een l.l verhaal of hij moet kunnen tijdreizen.
  niemand leeft zolang en dan voor 70.000 jaar geleden en jesus opgevoed,nou laat ie maar zeggen of de bijbel juist is,als je toch in die tijd geweest bent.[/quote]
  Incarnatie.

  0 likes
 23. [quote name=”m&m”]1972 en geen enkele foto?
  dit is een l.l verhaal of hij moet kunnen tijdreizen.
  niemand leeft zolang en dan voor 70.000 jaar geleden en jesus opgevoed,nou laat ie maar zeggen of de bijbel juist is,als je toch in die tijd geweest bent.[/quote]
  Zijn dit er voldoende?
  http://www.google.nl/search?q=richard+chanfray&hl=nl&tbo=u&rlz=1W1SUNC_nlNL373&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=OW78ULn1JMuY0QX4y4HgDA&sqi=2&ved=0CDcQsAQ&biw=1440&bih=756

  0 likes
 24. In de efteling woont een ezel die gouden munten via zijn achterste te voorschijnt tovert! Is dat de graaf van ST Germain niet???

  0 likes
 25. @ pietje

  Je ben zelf ook behoorlijk fanatiek zo te lezen. Wel naief te denken dat alleen de islam een ‘bedreiging’ zou zijn. Niet (rationeel) nadenken…dat is de grootste bedreiging, daar vallen alle gelovigen onder en naieve mensen die niet weten waar ze over praten 😉

  0 likes
 26. [quote name=”pietje”]Jhondoe,
  Ik hoop inderdaad dat hij nu in Geert zit want dat zou de wereld een heleboel goed doen ! Maar ja….. weg met die idiote islamisten etc, zou mooi zijn ! Ik persoonlijk denk dat germain een verlichte meester is en dat hij/zij er voor ons is ! Ons helpt onze weg te vinden van de islam (honden) en eigenlijk ben ik gek op honden die lieve dieren maar als er een scheldwoord is wat die islamieten gebruiken is …..honden nogmaals ben gek op beessies maar als hond een scheldwoord is van die bastaards dan gebruik ik het zo….dat was mijn betoog ga nu slapen want ben een mens die werkt en moet morgen om 06.10 opstaan ook voor al die moslims die in hun nest liggen ! Daarna naar de moskee gaan om te “bidden ” en van ons profiteren !!!!! Denk na Nederlandse bevolking we gaan tenonder aan die islamieten !!!!![/quote]

  Wat heeft dit met islamieten te maken?

  [quote name=”Rasecht Berensiroop”]Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Genetici dansen op hun achterste poten in het debatgeweld wel buitenaards of geen buitenaards dna of genen in de menselijke corpus humanus….

  Op zekere leeftijd worden de haren bij de mensen grijs van kleur binnen al rassen van de bevolking, sommigen helaas niet, bij sommige blonde kleurtypes vindt men bij dertigers tot zestigers geen enkele grijs haar, wat een zeldzaamheid schijnt te zijn?[/quote]

  En is er een verklaring voor mensen die al snel met kaalheid kampen? 😀

  0 likes
 27. [quote name=”WiseAss”]Transmutatie hè? Was hij de voorloper van Harry Potter soms?[/quote]

  Welnee, het was Jan Klaassen de trompetter ;-P

  0 likes
 28. Dani.. volgens mij belichaamd hij momenteel onze eigen Salusa..
  Laat hem snel komen en laat vooral Houston zich NIET bemoeien met de koers!!

  0 likes
 29. Toch maar even melden, vind het wel grappig idee eigenlijk, dit zou dus een zaak kunnen zijn van iemand, die al volledig geacendeerd was, en dus in staat is, zichzelf continu te verjongen, waardoor je dus zolang leeft.

  0 likes
 30. Lieve mensen,

  Deze man (entiteit) is nou precies waarom we wereldwijd in de crisis zitten.
  Zijn vader heeft bij zijn geboorte een pensioen afgesloten bij de rothschilds, die moeten nu hij bijna de pensioenleeftijd heeft bereikt het geld gaan ophoesten.
  Het zogeheten pensioengat…

  0 likes
 31. Deze geheimzinnige graaf leeft nog steeds en heeft de afgelopen jaren als sportarts heel wat wielrenners, waaronder ook Lance Armstrong, van doping voorzien.

  0 likes
 32. Als je er niets mee te maken heb,kan je er ook niets bij voelen……

  0 likes
 33. En ik ben beun de Has. Loop hier ook al zeer lang rond…. Tot grote ergernis van dino’s, wolven en honden.

  0 likes
 34. En waar/wie is die nu dan?

  0 likes
 35. [quote name=”Vonzie”]En waar/wie is die nu dan?[/quote]
  Let jij wel op?
  Volgens Legaal vliegt hij nu in een ruimteschip door de ruimte.

  0 likes
 36. [quote name=”Vonzie”]En waar/wie is die nu dan?[/quote]

  Hij heeft al die jaren gehuisd in mensen, maar nu zit-ie constructief te wezen in een ruimteschip.

  0 likes
 37. [quote name=”pietje”]Jhondoe,
  Ik hoop inderdaad dat hij nu in Geert zit want dat zou de wereld een heleboel goed doen ! Maar ja….. weg met die idiote islamisten etc, zou mooi zijn ! Ik persoonlijk denk dat germain een verlichte meester is en dat hij/zij er voor ons is ! Ons helpt onze weg te vinden van de islam (honden) en eigenlijk ben ik gek op honden die lieve dieren maar als er een scheldwoord is wat die islamieten gebruiken is …..honden nogmaals ben gek op beessies maar als hond een scheldwoord is van die bastaards dan gebruik ik het zo….dat was mijn betoog ga nu slapen want ben een mens die werkt en moet morgen om 06.10 opstaan ook voor al die moslims die in hun nest liggen ! Daarna naar de moskee gaan om te “bidden ” en van ons profiteren !!!!! Denk na Nederlandse bevolking we gaan tenonder aan die islamieten !!!!![/quote]
  Doe ff normaal. 1 rotte appel in de mand maakt ze nog niet allemaal rot.

  0 likes
 38. [quote name=”Wesley”][quote name=”Vonzie”]En waar/wie is die nu dan?[/quote]
  Let jij wel op?
  Volgens Legaal vliegt hij nu in een ruimteschip door de ruimte.[/quote]
  Lolol, dan heb ik die zeker net gemist XD Zijn post bedoel ik, niet het zogenaamde ruimteschip hahaha

  0 likes
 39. [quote name=”jesse”]Nou bedoel ik niet tegen de haren in te wrijven maar er worden zoveel mensen ingeluisd door de violette vlam, kundalini etc, dus..

  Bijna die hele waslijst van ascended masters zijn een stelletje flapdrollen, zoveel mogelijkheid voor misbruik, zelfde met dat hele sananda verhaal.Iemand anders volgen klopt al eeuwen niet meer. Als Michael je iets zou zeggen dan is het zoek het zelf uit lamlul! Ga de religie voorbij en verhef jezelf tot de half-god die je bent, gij slapende reuzen :).[/quote]
  Brahmanen – dat zijn dus religieuzen -experimenteren al eeuwen met Kundalini. Dat is aantoonbaar bewezen. Die experimenten zijn dus (al eeuwen) herhaalbaar. Je hebt een energielichaam. Hoe kan je nou daardoor “erin geluisd” worden. Als je niemand wilt volgen, volg dan ook de wetenschap niet, die je een eeuwig leven belooft middels farmaceutische industrie en genetische manipulatie. En een half-god is nog geen God… God bestaat overigens. Die past helemaal in mijn straatje. En Kundalini is een Godin, een heilige geest. Da-da.

  0 likes
 40. [quote name=”pietje”]Jhondoe,
  Ik hoop inderdaad dat hij nu in Geert zit want dat zou de wereld een heleboel goed doen ! Maar ja….. weg met die idiote islamisten etc, zou mooi zijn ! Ik persoonlijk denk dat germain een verlichte meester is en dat hij/zij er voor ons is ! Ons helpt onze weg te vinden van de islam (honden) en eigenlijk ben ik gek op honden die lieve dieren maar als er een scheldwoord is wat die islamieten gebruiken is …..honden nogmaals ben gek op beessies maar als hond een scheldwoord is van die bastaards dan gebruik ik het zo….dat was mijn betoog ga nu slapen want ben een mens die werkt en moet morgen om 06.10 opstaan ook voor al die moslims die in hun nest liggen ! Daarna naar de moskee gaan om te “bidden ” en van ons profiteren !!!!! Denk na Nederlandse bevolking we gaan tenonder aan die islamieten !!!!![/quote]
  Jij bent ouderwets, wat jij hier zegt, dacht ik tien jaar geleden. Is allang weer achterhaald. We gaan ten onder aan het atheïsme.

  0 likes
 41. [quote name=”Vonzie”][quote name=”Wesley”][quote name=”Vonzie”]En waar/wie is die nu dan?[/quote]
  Let jij wel op?
  Volgens Legaal vliegt hij nu in een ruimteschip door de ruimte.[/quote]
  Lolol, dan heb ik die zeker net gemist XD Zijn post bedoel ik, niet het zogenaamde ruimteschip hahaha[/quote]

  Er was een trol actief en om de verwarring weg te nemen zijn alle berichten die daar over gaan weggehaald. Niettemin heeft legaal het inderdaad gezegd en stond zij daar achter.

  0 likes
 42. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Vonzie”][quote name=”Wesley”][quote name=”Vonzie”]En waar/wie is die nu dan?[/quote]
  Let jij wel op?
  Volgens Legaal vliegt hij nu in een ruimteschip door de ruimte.[/quote]
  Lolol, dan heb ik die zeker net gemist XD Zijn post bedoel ik, niet het zogenaamde ruimteschip hahaha[/quote]

  Er was een trol actief en om de verwarring weg te nemen zijn alle berichten die daar over gaan weggehaald. Niettemin heeft legaal het inderdaad gezegd en stond zij daar achter.[/quote]
  Als er UFOs bestaan dan weet de Saint daar vast meer van. Heeft ie er vast wel es in gevlogen. Dus heeft legaal helemaal gelijk. Dan.

  0 likes
 43. [quote name=”Caterina”]Hij belichaamd niemand meer, hij is er alleen nog als opgestegen meester in de vorm van Saint Germain[/quote]

  Hou toch op met deze onzin. De kleuterleeftijd voor sprookjes lijkt me voor u wel achter de rug.

  0 likes
 44. [quote name=”Angel”]In alle verhalen of het nu geschiedenis ,of vertellingen zijn ,sprookjes legendes of sagen.

  In alles zit wel een kern van waarheid ,anders waren deze niet ontstaan.
  En had je ook geen geloof.
  Ik laat iedereen geloven wat hij/zij wilt zolang zij daar geen kwaad mee doen.

  Sprookjes lopen tenslotte niet altijd goed af en zeker niet honderden jaren geleden ,dit soort eindes zijn er later bij verzonnen.En het mooiste dit gebeurt nog steeds.

  Een heel interessant gebeuren.
  ik denk niet dat deze man een tijdreiziger is .En of hij diamanten heeft kunnen maken ,tja misschien was hij zijn tijd wel vooruit ,tenslotte was een aansteker voor sommige volkeren ook al magie.

  Al met al hou ik wel van dit soort verhalen en wanneer je ze goed leest zit er altijd wel iets in ,of je het nu gelooft of niet ;):p[/quote]

  In alles zit een kern van waarheid? Dus we moeten ook alle verhalen over oude griekse goden geloven?
  Bliksem wordt verooorzaakt door Zeus?
  En tsunami’s worden veroorzaakt door Poseidon?

  Die zijn simpelweg verzonnen om dingen te verklaren die we toen der tijd niet begrepen.

  Er zijn vast en zeker mythes en legendes waar een kern van waarheid inzit (let op, kern) echter mag je niet aannemen dat dan direct alles op diezelfde manier in elkaar steekt.

  Niet alles is gebaseerd op waarheid, een groter deel is gebaseerd op menselijke fantasie.

  0 likes
 45. [quote]In alles zit een kern van waarheid? Dus we moeten ook alle verhalen over oude griekse goden geloven?
  Bliksem wordt verooorzaakt door Zeus?
  En tsunami’s worden veroorzaakt door Poseidon?

  Die zijn simpelweg verzonnen om dingen te verklaren die we toen der tijd niet begrepen.

  Er zijn vast en zeker mythes en legendes waar een kern van waarheid inzit (let op, kern) echter mag je niet aannemen dat dan direct alles op diezelfde manier in elkaar steekt.

  Niet alles is gebaseerd op waarheid, een groter deel is gebaseerd op menselijke fantasie.[/quote]

  Heb ik ergens gezegd dat jij ook maar iets moet geloven ?Beetje rare redenering.Heb ik het woord “kern “ergens verkeerd geschreven of zo ?
  Heb ik ergens gezegd dat alle sprookjes waarheid zijn ?
  Misschien moet je nog eens lezen .

  Maar ook niet vergeten dat mensen hun verhalen vertellen ook vaak geromantiseerd aan elkaar ,en deze weer door vertellen ,zo zal de bijbel ongeveer ook wel ergens zijn begonnen,met vertellingen .
  Ik ben niet gelovig BTW.
  EN ook door beelden vertellen mensen verhalen ,kijk naar de maya’s.

  WIl niet zeggen dat alles wat de maya’s vertelden waarheid is.Of wat jezus zei.Ik was daar niet bij.Maar ja overal zelfs in de sprookjes zit een kern .EN dat jij het misschien anders ziet is jou goed recht,misschien ben jij wel een persoon die alleen bewijzen gelooft of zoals onze wetenschappers met hun bewijzen die meestal aannames zijn .mmm we kunnen niet met andere bewijzen komen dus we nemen aan dat het zo is,het lijkt wel een geloof 😉

  Fantasie maakt een verhaal mooier maar hoeft per definitie niet helemaal onjuist te zijn.En ja zelfs in de griekse mythologie ,de goden moeten toch ergens vandaan komen is het niet ?Kan ook een beschrijving van de hemel (lucht) zijn.We zien tenslotte nu ook een grote beer in de lucht en ja ook een kleintje.Hey zo kan ik een verhaal beginnen :p

  0 likes
 46. [quote name=”Blavatsky”]Voor een ieder die interesse heeft zie: http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/%5B/quote%5D

  Hoi Blavatsky,
  Bedankt voor de link! Ik heb net een paar uur ‘studeren’ erop zitten, er zit nogal wat materiaal aan deze site vast. Ik moet (en wil) er nog op kauwen, er komen flink wat controversiële zaken naar voren.
  De meest interessante vind ik het Illuminatie-Issue in relatie tot diverse complottheorieën zoals die op internet in het rond suizen.

  Megainteressant werd het toen ik daarnet las dat St. Germain en Adam Weishaupt in één adem werden genoemd…

  St. Germain staat bij mij hoog in het vaandel, waarbij ik telkens als zich een historisch gegeven omtrent hem aandient, voor mezelf net even iets verder op in ga dan ik gewoonlijk doe als ik in ‘grijze’ internetgebieden duik. Wat is waar, wat is niet waar, welke tendenties bespeur ik in mezelf, wat is mij aangeleerd, wat heb ik zelf geleerd, enz.

  Sinds ik een jaar geleden voor het eerst kennis heb gemaakt met “Thrive”, is het hele issue van de complottheorieën bij mij stukje bij beetje in de focus gekomen. Ik merk dat voor een echt begrip ervan meer nodig is als alleen deze docu en wat specifieke websites door te neuzen. Dus de link van jou geeft mij wat dat betreft heel wat nieuwe impulsen en dito inzichten.

  Als ik op je Niburu-naam “Blavatsky” af ga en je link die je hebt geplaatst, vermoed ik dat jij ook zo je eigen dingen doet op en met het net. Wat betreft St. Germain is mijn bron tot op heden voornamelijk te vinden op http://www.ascendedmasterlight.com/ascended-master-light/authors/29-saint-germain

  De bron waar een blik op ‘The Big Picture’ te werpen is, vindt zich mijns inziens op http://www.amazon.com/Master-Keys-Spiritual-Freedom-Michaels/dp/0976697173

  Het heeft nogal wat voeten in de aarde en handen in de hemel, dat hele ascentiegebeuren :):)

  Thnx anyway

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

GRATIS afrekenen met die verstikkende Corona-angst

Mensen zijn emotionele wezens. In zekere zin ...

corona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

De paniek rond corona begint levens te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.